Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)

Postuar nga roke datë 21 Korrik 2003 - 12:50:

Thumbs up Te forta nga roke

te furri i bukes
nje burre shkon per te blere buke.
-Urdheroni-thote shitesja.
-dua nje buke te bardhe-thote burri.
-mbaruan,ka vetem te zeza.
-S'ka problem se me biciklete jam-,i thote burri.

mburrjet
Ishte nje italian 1amerikan1gjerman e1shqiptar.
-ne ,thote italiani kemi aq shume anije sate mbulohet gjithe deti.-ne thote amerikani ,kemi aq shume autostrada sa mund ta pershkruajme ameriken per 2dite.
-ne thote gjermani kemi aq shume tunele te gjate sa po te hysh do 5dite te dalesh.
Te gjithe po shikonin shqiptarin me tallje.
-une thote shqiptari,kam nje kusheri nga tirana qe e ka aq te madh ATE sa ta lidhe 2here rreth mezit e nje here tek kemba.
-ouhh,u hodhen ata.ne vertet u mburrem pak,ne thame gjithato gjera por jokaq te ekzagjeruar sa kjo e jotja.
--Eh te me falni thote shqiptari se njerez jemi edhe na pelqen te mburremi pak.Ehh...ai kusheriri im nuk eshte nga Tirana po nga Shijaku!

Postuar nga ^AngeL^ datë 22 Korrik 2003 - 02:16:

Talking

nice one sidomos kjo e fundit me beri me qesh shum

Postuar nga roke datë 23 Korrik 2003 - 11:40:

Thumbs up NDAL!!....eshte roke!!

Burri e gruaja
Burre e grua po shkonin vizite tek nje i afermi i tyre,por rruga kalonte mespermes pyllit.Duke ecur gruas i shpeton shurra.
-Burre,me shpetoj mua e do ta beje tek ajo shkurrja atje.
-Beje,-i thote ai-,une po eci para.me te pare rojtari i pyllit i shkon nga mbrapa e zhvesh e fillon te beje dashuri.Ajo me te madhe filloi ti therrase burrit:
---O Ferit,o Feeriitt,o Feriiittt,o Ferit,o Feriii,o Frrrrrr!

PILOJA
Piloja na kishte qene kurvari me imadh i fshatit.Nje dite ate e vrasin.Gezojne te gjithe fshataret."Eh sa mire beri qe vdiq se na imori me qafe grate",thonin ata. Mirepo grate e qanin te morgu e duke kapur organin etij me dore thonin:"Bobo cna bere o Pilo,si na le keshtu o Pilo,Si do jetojme ne pa ty o Pilo.mjeku u merzit,ia preu organin,efuti ne xhep te xhaketes e iku per ne shtepi,e thoshte me vete:"Ama kurvar i madh paska qene ky dreq,por gruas time i paska ngrene mutin."Sa vete ne shtepi var xhaketen e shkon ne ballkon te pinte nje cigare nga gezimi.Gruaja shkon merr xhaketen per ta lare,kur ndjen nje arome.Fut doren ne xhep dhe kap dicka duke ja dhene me te madhe:
-Upupu cme gjeti mua,paskan vrare Pilon,ku te mbytem une e shkreta pa ty o Pilo!!.
Fieraku
Policia kishte kapur nje kriminel fierak.Po etorturonin per te treguar por ai jo.E torturojne sa e torturojne pastaj e fusin ne qeli.Pas 10min.vjen polici roje e i thote shefit.
--Shef,hajde shihe cpo ben ai.Ata shkojne e shohin nga vrima e celsit.Fieraku po i binte murit me koke e po thonte:
--Ah koke,koke qe s'mbane mend asgje.
Ne mesim
Mesuesja ne oren egjuhes ngre Benin,nxenesin me shkatarraq.
-Beni, na thuaj nje fjale te perngjitur.
Beni shikon rreth e qark,ngul mire veshtrimin te mesuesja e tere gezim thote:
-CICEMADHE.
-Dil perjashta-,thote drejtori qe kishte ardhur per kontroll mesimor.
-Ike re kush te pjerdh ty!
-S'me pjerdh ti mua?Mua me pjerdh nje shkolle e tere e jo ti!?.Jashte maskara.

Kulmet
Kulmi i varferise eshte tebesh dashuri me perzevativ,te cahet e ta qepesh,ose te te zere vrima e b....s shtrat merimange.
kulmi i shpejtesise eshte qe te besh mutin nga kati i peste e ta presesh tek i pari.
Kulmi i durimit eshte ti gjesh me sy organet seksuale nje milingone.
Kulmi i pertacise eshte qe ta marresh gruan me barre.[kini kujdes nga pertacia]. per ju,nga roke!

Postuar nga ^AngeL^ datë 23 Korrik 2003 - 16:09:

ahahahahahha shum te bukura

ishin nje cift kishin nje cun rreth 5 vjec, por atij kur i shpetonte shurra bertiste me shpetoj me shpetoj cici.
nje dite vjen daja i cunit dhe i thot i jati cunit mos thuaj me shpetoj cici por thuaj po me fishkellohet se o turp kur te degjojne daja.
vje daja e vene cunin te fle me dajen, cunit nuk i vje cicija fare
kur bje me fle me dajen na ora 12 e nates thot o daje me fishkellohet mua
i thot daja te keqen daja por eshte vone lere per neser
jo o daje me fishkellohet
epo mire fishkelloj i cik dajes ketu te veshi me te vogel
ai cohen dhe ja ben dajes pipine ne vesh.

Postuar nga Keni datë 23 Korrik 2003 - 16:24:

hahaha shume e bukur ajo e fishkellimes london_girll
Roki edhe ato te tuat shume te bukura jane, na shkruaj dhe ca te tjera.

Postuar nga ^AngeL^ datë 23 Korrik 2003 - 16:44:

flm keni

Hej byrazer kam pa nje enderr mbreme me ne te dy sikur ishim ne mes te pyllit dhe na u turren pederastet. Ik e ik por ato ishin me te shpejte, me ne fund une u tregova me i shkathet dhe hipa ne maje te pemes , ti ngele poshte , ata te kapen ty dhe ........
Shoku i merzitur del nga dhoma dhe si flet fare
Te nesermen ne mengjes cohet prape dhe i thote : Vlla pash prape ate enderren mbreme dhe kesaj here une prape u tregova me i shkathet dhe hipa ne peme dhe ata prape ta bene ate punen e tyre ty.
Mos me caj tra... dhe mos me trego me enderra te tilla se na merzite ose kur te me tregosh nje enderr mos me nxjerr mua perhere te humbur - i thote shoku
Te nesermen ky ngrihet nga gjumi dhe i thote- Vlla pashe prape ate enderren me pederat une.
As qe nuk du ta degjoj fare -- pergjigjet shoku
Jo por kesaj here ka nje ndryshim te madh se kesaj here ti u tregove me i shkathet dhe hipe ne peme kurse une mbeta poshte.......
Po he pra na trego si shkoi puna -- thote shoku i dhomes

Ata erdhen aty prane meje me pane mua ne toke dhe ty maje pemes dhe thane :
Pse ore perhere ketij ne toke do ja bejme ne ....... ja bejme nje here atij qe na hip ne peme perhere

Postuar nga ^AngeL^ datë 23 Korrik 2003 - 16:51:

Mbreteresha urdheron ushtarin ti sillte patjeter nje papagall te mire por qe nuk shante.
Sillet gjithandej ushtari i shkrete por cdo papagall qe gjente e kishte goje hale fare. Me ne fund takon nje marinar qe po shiste nje papagall dhe e pyet :
1- a shan ky papagalli vllajo ?
2- kurre
1-po cfare ben ndonje gje te bukur ?
2-po ja per shembull i thua << ngrije kemben e djadhte >> dhe papagalli e ngre . << tani ule kemben e djathte >> papagalli e ul << ngrije kemben e majte tani >> e ngre papagalli << ule >> dhe papagalli e ul ...

Nuk mendohet me por e blen papagallin gjith qejf dhe shkon tek mbreteresha .
Mbretereshes i pelqen shume dhe fillon te luaje me te ashtu sic e mesoi ushtari .
Ngrije kemben e djathte papagall -thote mbreteresha-dhe papagalli e ngre .
Tani ngrije kemben e majte - thote ajo-

Po une ku te rri ne pi** te sateme -- pergjigjet papagalli

Postuar nga Keni datë 24 Korrik 2003 - 00:23:

london_girl je fantastike, hahaha po ku e gjete me qafsh hahaha.
Per zotin na kenaqe. Isha i lodhur nga puna dhe ma hoqe lodhjen.

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Korrik 2003 - 21:28:

mu be qefi qe te paskam bo me qesh hihihihiihih

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 24 Korrik 2003 - 21:34:

Thumbs up

te lumte o londonesha,kam qesh me za

shnet

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 24 Korrik 2003 - 21:44:

Fjalkryqi

E bija po e mbushte fjalkryqin dhe e pyet te ëmen...o ma,çfare eshte fundi i jetes me 7 shkronja!?
nuk e di ja kthen maja!
i ati qe po lexonte gazeten ja pret:
"Martesa"

Agimi

Mesuesja pyet Agimin:"sa bejne 2 + 2
Agimi perdor gishterinjte e dores qe te llogaris dhe i pergjigjet 4 mesuese.
mire i thote mesuesja por kesaj radhe beje pa gishterinje,sa bejne 4 + 4
Agimi prap i llogarit me gishterinje dhe pergjigjja 8 mesuese.
Mesuesja nervozohet pa mase edhe i thote
me thuaj sa bejne 5 + 5 por futi duart ne xhepa.
Agimi prap me duar ne gjepa filloi te llogaris edhe pergjigjet 11 mesuese!

shume te bukura londonesha dhe roke
u kenaqem e hajt!

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Korrik 2003 - 21:56:

flm per me lart
dhe kjjo e fundit ishte e bukur

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Korrik 2003 - 22:01:

Nje francez dhe nje shqiptar ishin komshinj. Francezi ne kat te katert dhe shqiptari ne kat te trete. Nga ora 12;00 e nates francezi fillon ti bie pianos. Shqiptari i cili ishte lodhur nga puna e gjate terbohet dhe behet gati te ngjitet lart por mendohet dhe thote me vete : gjithmone gjaknxehte ne shqiptaret, te toleroj sonte. Dhe keshtu ben por te nesermen ne te njejten ore francezi ia nis muzikes prape. Turret shqiptari gjthe terbim e shkon e i bie deres...tak tak tak... Francezi hap deren

Shqiptari-- cfare ben mor qyp se eshte ora 12 dynjaja duan te flejne.
Francezi--- me fal por ...sonte prova, neser shfaqja
Mendohet shqiptari dhe meqe i erdhi keq e toleron dhe kesaj here.
Te nesermen francezi ja fillon prape muzikes.
Ngjitet shqiptari kesaj here me me terbim se perpara dhe i thote
Shqiptari----He mo vlla cfare ben, prape ti me muzike ne kete ore
Francezi----- sonte prova, neser shfaqja
E la edhe kesaj here shqiptari dhe beri si beri shkoi e flejti me zor.
Te nesermen francezi ja fillon prape muzikes. Prit e prit se po vjen shqiptari por asgje. Pret edhe pak dhe nga kurioziteti pse s,erdhi shqiptari ulet nje kat me poshte dhe troket te dera. Papritmas dera hapet vete dhe shikon shqiptarin te ulur ne kolltuk me penisin ne dore dhe po masturbohej.....
Francezi-------Cfare po ben mo vlla ?
Shqiptari------Sonte vetem prova , neser do ti q. robt e shpise sipas gjatesise........

Postuar nga roke datë 25 Korrik 2003 - 00:22:

edhe nje here...roke

Debati
K.ri dhe p.dhi kane zene lesh po perpiqen si dy desh.
I thote k.ri me krenari:
--Pa ujitur pa prashitur,pa shiko sa me eshte rritur!
Ja kthen p.dhi me ironi:
--Pa e qethur pa e lare pa shiko sa me eshte care!

Krimbat
Dy krimba toke dalin shetitje.Njeri shikon nga larg nje pjate makarona e i thote shokut menjehere:
-Hej shiko atje po bejne seks ne grup!

patatet

Gruaja kishte marre dashnorin epo bente dashuri.Paspak bie zilja.
-O bobo burri thote ajo.
ku te futem thote ai i frikesuar.
-Ja futu te ai thesi-,i thote ajo e vete te hape deren.Aty hyne dashnori tjeter.PAsi jane duke u qi.. bie zilja.
-O bobo burri.
-Ku te futem thote ky. Ja futu te ai thesi tjeter i thote ajo.
Hap deren ishte dashnori i trete. E ben e me kete,kur prapa bie zilja.
-E po ky eshte burri thote ajo. Ti futu te thesi atje,e i tregon thesin.Hap deren e hyn burri.
-He ithote ai c'ke bere,po keta tre thase c'jane?
-I ka sjelle babai nga fshati-,ithote ajo me frike.
-O sa mire pa te shohim c'jane e i bie te parit me shkelm.
-Kikiirriikki,degjohet nga brenda.oh sa bukur,na ka shkuar mendja per mish kaposhi.I bie te dytit.--Beeee,degjohet nga brenda. o sa mire do ha ma mish dashi,e vete qellon thesin e trete.Qellon e s'degjon gje,qellon prape asgje.Fillon te qelloje foret thesin mbi 5 here,por prape asgje. KUr nga brenda degjohet nje ze i keputur:
--Po patate jane ore patate,por bolle qellove se na qive nenen!

ne repart
Naten oficeri roje merr komandantin ne tel.-Hajde i thote se ushtaret kane qire dhine. Komandanti shkon menjehere e rreshton ushtaret.
--Kush ja ka bere dhise te beje nje hap perpara,maskarenj! Te gji the bejne pervec njerit ne fund.
-Te lumte djale ty do te jape 20 dite leje,ndersa keta do ti kalb ne burg,te lumte ,por si e ke emrin i thote ai.
-Qerim Dhia,-thote ushtari.

E dini c'ka thene nje grua ne Fushe-Arrez?
K..i te jep lejen e barres!
Shoferi
Nje shofer ndalon urgjent se desh shtypi nje grua kalimtare.Del nga makine e i thote.
--Motra, eshte rrote qe te ze frymen dhe jo rrote qe te ze vrymen.

Besoj se mjaftojne keto tani per tani.
Si gjithmone Per ju sidomos per....

Nga roke!

Postuar nga ^AngeL^ datë 25 Korrik 2003 - 01:56:

TELEFONATE
Ne rajonin e policise bie zilja e tel.,dhe nje ze i llahtarisur thote:
Alo,policia!Hajdeni shpejt ne adresen rruga..pall..nr..
-pse ?-pyet polici,-cfare ka ngjare?
-nje mace po futet ne dhome nga dritarja
-me ke po tallesh ti ore ,-i thote polici.Po merr ne telefon policine vetem se nje mace po futet ne dhome nga dritarja?
-Ju lutem hajdeni shpejt. Une qe po ju marr ne telefon jam
papagall.

Postuar nga ^AngeL^ datë 25 Korrik 2003 - 02:00:

PARA TELEVIZORIT
Mamaja i bertet cunit:
-ngrihu shpejt!ke 2 ore qe po rri para televizorit.
-Po ca te bej moj ma,-i thote ai,-i dola dhe nga pas po nuk
shikohej gje fare

Postuar nga ^AngeL^ datë 25 Korrik 2003 - 02:12:

QENI Njeri pyet shokun e tij:
-Cfare do te beje ti nese do ta gjeje gruane tende ne krevat me gruan tende.
-Do ta vrisja dashnorin e gruas me gjithe qenin e tij.
-Per c'qen e ke fjalen?
-Per qenin e dashnorit te gruas.Vetem nje i verber do te shkonte me gruan time.

Ne nje pyll hapet nje night club i ri. Gjithe kafshet e pyllit ishin vene ne rradhe per te hyre. Vjen lepuri gjithe tanarllek. I kalon te gjithe dhe del i pari. E sheh luani gjith nerva. O lepur! - i thote - futu mor mbrapa se kam 2 ore qe pres. Nejse e sheh nje here lepuri dhe futet mbrapa. O lepur - i thote Ariu - ku shkon! kalo ore pas se u merzita duke pritur dhe vjen ti gjith pordhe dhe me del perpara. Kalon lepuri pas. E sheh ujku dhe i thote: Ore do rrihesh apo si e ke punen ti lepur? Futu mor dreç mbrapa. Ohuuuu! - ja kthen lepuri - S'po e hapi fare lokalin pra une

Postuar nga ^AngeL^ datë 25 Korrik 2003 - 02:20:

Neper rruget e Berlinit , nje i dehur ecen,bie pertoke,kthen ndonje gllenjke nga shishja,ecen e bie prape...
Nje kalimtar qe kalon aty prane ,e shikon si mos me keq dhe i thote:
-Je bere tape!Po a e di ti se sa gjermane vdesin ne vit nga alkooli?
-E kujt i plasi? Une jam italian.

-me ka ndodhur dicka e tmerrshme
-cfare?
-pardje u zura me gruan dhe u ndane perfundimisht.
-po kjo s'eshte dhe aq e tmerrshme,do te gjesh nje grua tjeter.
-po po, s'eshte e tmerrshme thua ti, po ajo dje fitoi superloton

Postuar nga BUCS datë 26 Korrik 2003 - 00:51:

Hajduti shkoi te ne pazar te shiste rrobat qe kishte vjedhur, por ia vjedh nje hajdut tjerer. Kur shkon ne shtepi e pyet gruaja "Sa fitove" dhe ai i thote "Nuk fitova gje sa i shita me cmimin qe i bleva"

Postuar nga BUCS datë 26 Korrik 2003 - 00:59:

Nje cift po beheshin gati per te fjetur dhe gruaja i thote burrit "Mund ti nxjerresh mizat qe kane hyre nga dritarja, lere dritaren pak te hapur, fike driten dhe hajde te fleme"
Burri ben si i thote gruaja edhe shtrihet per te fjetur. Pas ndonje ore nga dritarja gjysem e hapur hyne nje xixellonje. Burri sic ishte gati per gjume nje sy hapur nje sy mbyllur shikon nje drite qe ndizet dhe fiket neper shtepi ngrihet menjehere dhe i thote gruas " Cohu grua se erdhen mizat me elektrik dore"

Postuar nga BUCS datë 26 Korrik 2003 - 01:09:

Nje shok pyet shokun e vet:

- E mori motra provimin?

- E mori, po me brek neper kembe ama.

Postuar nga BUCS datë 26 Korrik 2003 - 03:31:

Kjo me lart ishte e bukur hahaha

Nje fshatar ne tren e kishte zene barku keq po per dreq te gjitha banjot ishin te zena. Ne moment treni ndaloi ne stacion po fshatari skishte kohe qe te vinte ne banjon e stacioni dhe u detyrua ta nxirrte b****n nga dritarja qe ta bente. Ne ate kohe kalon nje polic i dehur dhe i thote " E bucko te paska zene treni"

Postuar nga roke datë 26 Korrik 2003 - 12:26:

Vazhdon roke!

Tek stolat
Beni i ishte futur me llape nga poshte te dashures se tij.Pas disa castesh ajo i thote:
--Beni hiqi syzet se me grise getat.
Pak me vone i thote prape:
--Beni veri syzet se po lepin stolin!
Xhaja
Dy cuna pane nje xhaje e mendun ta tallnin.
-O xhaje-,i thone
-E-,thote xhaja.
-Ta ve.
Rri pak xhaja e u thote cunave:
-O cuna!
-E thone ata.
-Jua ve-,thote xhaja.
-Eeehh xhaje nuk shkon me.
-Shkon nuk shkon xhaja jua valon!
Ne tren
Nje vajze me minifund ishte ulur perballe nje djali ne tren.
-E ke bezdi ta ngresh pak minifundin.E vajza e ngre.Pas pak ai ithote qe ta ngre je edhe pak me shume.E ajo e ngre edhe pak meshume.Pas pese minutash ai i thote:
-me fal qe te bezdisa po ngrihe edhe pak.
-Mos do te tregoj vendin se ku jam operuar nga apandesiti?
Po -,thote djali dhe goja i leshon leng.
-Ja, te ai spitali atje-,thote vajza dhe tregon me gisht spitalin nga dritarja.
Ne ushtri
Nje ushtar ishte shume gjumash.Nuk kishte bir nene ta zgjonte.Nje mengjes shkon vete oficeri.
-Zgjohu trap se erdhi ora per mengjes.
-Cfare kemi per te ngrene-,thote ushtari pergjumesh.
-Mut kemi-,thote oficeri tere inat.-Me fal por une ste pyeta per gjellen e oficereve--,ia ktheu ushtari.
Gjyqi
Kafshet e pyllit po i benin gjyq ariut ngaqe kishte shkuar pa radhe ne banje.Ndermjet diskutimeve te ashpra ngrihet miu dhe thote:--Jo vetem kaq.Mire qe vajti ne banje pa leje,por ai fshiu ****en me shokun tone, lepurin!
Fshatarit dhe k..it po u ferkove koken ngrihen.

Prape per JU sidomos per L.G. GJITHMONE roke!

Postuar nga roke datë 28 Korrik 2003 - 09:46:

..... roke

Fjale e urte popullore.
Ka thene nje grua ne Peqin:
-Kini kujdes!Lopa te vret,ka.i te qin!

nje djale ndalonte gjithmone nje vajze por ajo i thoshte,jo.Nje dite djali mendohet mire dhe kur e ndalon i thote:
-Dua te bisedoj pak.
-Jo,thote vajza.
Djali-ti me do mua?
Vajza-jo!
Djali-ta prek pak doren.
Vajza-jo.
Djali-te takoj prape neser.
Vajza-jo.
Djali-po mire ke per te thene ndonje gje para se te te puth?
Vajza-JO!

motra e vogel bashke me vellane e saj po edhe ai i vogel po laheshin ne dush te dy.Papritur ajo ja leshon te qarit.
-Cke-,ithote mamaja.
-Dua edhe une si ajo qe ka vellai.(per bibilushin).
-Po cfare thua te keqen mami se eshte turp.-jo jo dua-thonte duke qare vajza.Babai qe po lexonte gazeten ,afrohet e ithote:
-kur te rritesh do kesh edhe ti nje,por pobere keshtu si vajze e keqe do kesh me dhjetra!

Enigma
babai kur u be me djale i coi te koka e kre vatit nje top te vogel.
Edhe kur djali i vajti 5vjec i dhuroi nje top te vogel.Edhe kur mbushi 20 vjec ,me raste festash,kur shkoi ne universitet,kur u fejua,kur u martua,pra me nje fjale i dhuronte gjithmone nga nje top te vogel.Djali ishte bere shume kurjozper babane ngaqe i dhuronte vetem topa te vegjel.Nje dite babai semuret rende e ishte gati ne te vdekur.Djali afrohet te krevati e ithote:
--Baba kaq e kaq vjet ti me ke dhuruar vetem topa te vegjel.Besoj se ka ardhur momenti te me thuash arsyen.
--Po biri im..ka ardhur momenti.U ne..eee..ato topa ti kam dhuruar se.. se... Dhe nuk ia tregoi dot se vdiq.

Buza ime ne buzen tende,gishti im ne vrimen tende.(filxhani i kafese).

Nje ufo zbret nga marsi e prek nje plazhist nga supet.Plazhisti kthen koken e pershendet ufon.
-Po ju si beni seks?-,pyet ufoja.
-Ne,ja keshtu -thote plazhisti,shkon ne breg te detit kap njeren e fillon bamb e bamb me tja bere.Kur mbaron kthehet te ufoja e i thote:
--Po ju ufo vellai si beni seks.
--Kurse ne bejme keshtu.Dhe e kap perseri plazhistin nga supet.

Nje gomar kishte rene ne nje grope te thelle e s'dilte dot.aty kalon miu.Me se te ndihmoj o gomar i thote.
-Ja kam rene ne grope e s'dal dot,por ti s'me ndihmon dot or mi.
-Te ndihmoj thote miu.Nxjerr celularin lajmeron vinxhin dhe e nxjerrin.-Rrofsh o mi do te ndihmojme ndonjehere po pate nevoje.
Pas ca kohesh bie edhe miu ne grope. Gomari e shikon e i thote:
--Tani do te ndihmoj une.
--Po ti nuk ke celular thote miu me deshperim.
--S'ka problem -thote gomaridhe afrohet te gropa,nxjerr palloshin e i thote miut qe te mbahej aty e ai do ta nxirrte.Pasi del miu e pergezon gomarin e i thote:
--Eh gomar vellai,keshtu eshte sot kush s'ka celularin ka K.rin.

Pordhet e shumta grisin breket e reja.

Do rishihemi se shpejti.
Per JU...roke!

Postuar nga roke datë 01 Gusht 2003 - 20:30:

Red face humor

-Mami tani vajta 18 vjec dhe a mund te mbaj sutjena?
-Per te fundit here po te them jo,,Agron!!
** **

--Ku eshte babai ketu-,thote femija i porsalindur gjithe inat.Ku eshte pos i q..a nenen.
-Ja ku jam .
Po ti o burri dheut,une do dilja vete nuk ishte nevoja te fusje cekanin e te me qelloje nga koka.
** **

Postuar nga ^AngeL^ datë 02 Gusht 2003 - 01:38:

po ti roke mos do naj par ashu si i veshin femrat sja u them dot emrin se harrova ato pra e ato i di ti

Postuar nga roke datë 03 Gusht 2003 - 11:52:

....Perseri....

E dini si u be i pasur Berluskoni?
Kur ishte i vogel gjen nje kokerr portokalle,e hengri dhe farat i mbolli.Pas ca kohesh farat peme me kokrra.Ai i merr kokrrat i ha dhe farat i mbjell.E keshtu vazhdonte gjithmone Berluskoni i vogel derisa nje dite i vdiq babai dhe i la trashegim pasurine...!!

Dy cuna do talleshin me nje xhaje.
Cunat--O xhaje c'eshte kjo ,e i tregojne nje banane.
Xhaja--Banane.
Cunat--E mbafsh,e po qeshnin me te madhe.Xhaja rri pak e u thote.
--Po ky cfare eshte,e u tregon nje pallat.
Cunat--Pallat o xhaje.
Xhaja--Epo e mbafshi
Cunat--Ngadale o xhaje se eshte shume i madh.
Xhaja--Nuk ka problem tulla-tulla.

Ujku.ariu dhe miu po benin gare ne shpelle se kush pinte me shume raki e te dilte nga shpella duke ecur normal para komisionit.I pari pi ujku.Pi epi dhe sa ben te dale plaset ne toke. I dyti pi ariu.Pasi mbaron ecen,del nga shpella sa vete para komisionit,qesh dhe bie para kembeve te tyre.I treti pi miu.Pi e pi e pi epi,Kaluan5 ore.Te gjithe po prisnin kur miu del,ecen normal e tere inat thote:
--Ku eshte macja po si q..a robte e shtepise!

Nje vlonjat shikon nje goce me nje djale qe ishin ulur,u afrohet dhe e propozon ate.
--Me fal--i thote ajo--,por ne stolin e zemres time eshte ulur nje tjeter,e i tregon djalin qe ishte me te.Vlonjati i afrohet atij e i thote:
--O vella, bej edhe nje ****e vend per mua.

Nje grua e bukur hyn te zyra e mjekut.Sa hyn brenta nje qe ishte brenda po e shikonte i habitur.
--Doktor te zhvishem ?
--Po i thote ai me gjysem zeri.Ajo zhvishet e ky i hidhet persiper.Pasi mbarojne pune ajo i thote.
--He doktor ckisha une?
--Me falni i thote ai--une jam bojaxhi dhe kam ardhur per te lyer zyren.

--He o Beni boll me puthe fute tani.--thote vajza
--Une kam 20 minuta qe ta kam futur-thote Beni i lodhur.
--Oleelee mami sa po me dhemb...!!

--O gjyshi--thote nje indian i vogel--pse ty te therrasin"Qendro me nje kembe",babin"Vallezim me ujqerit"mamin"Pumi im"?!
--Pasi cdo emer indian ka nje histori dhe qe ta dish edhe ti o "Perzervativ i cpuar"...i thote gjyshi.

Nje cift arixhinjsh se bashku me djalin e vogel po ecnin ne pazar.Aty kalon nje makine dhe e ben shume pis djalin e vogel.
--Burro shife si e boni makina djalin tu keqen.
--Lene aty se bejme nje tjeter-ja kthen burri.

Nje cift po benin dashuri ne fushe,por ishin shume te varfer dhe skishin me se te mbuloheshin.Aty kalon mbreti me kale,i shikon i vjen keq dhe u jep pelerinen e tij qe te mbuloheshin.Cifti filloi te zihej ma dha mua jo ta dha ty.Dhe per te zgjidhur sherrin pyeten mbretin:
--O mbret i nderuar,kujt ja dhe pelerinen mua apo asaj.
--Une ja dhashe atij qe e kishte brenda--,u pergjigj mbreti. (enigme,gjejeni ju). Nga roke!!

Postuar nga roke datë 06 Gusht 2003 - 11:14:

Wink Tjeter

Nje marinar sa zgjohet nga gjumi shikon nga dritarja dhe turret me vrape per te pjesa me e larte e anijes.Sa arrin atje berret me te madhe:
--Toke! Toke!
--Budalla, sjemi nisur akoma--i thote kapiteni.

Mjeku viziton te semuret psiqiatrik neper dhoma.Te nje dhome shikon njerin qe kishte nje numrator telefonik.
--He--,i thote mjeku--eshte liber i bukur?
--I bukur,i bukur po paska shume personazhe--ja kthen budallai.

Njeri e bente gjithmone me nje grua te martuar dhe sa here dilte nga shtepia shkembehej gjithmone me burrin e saj.Kur shkembehej i hidhte gjithmone doren ne qafe.Nje dite burri i thote gruas qe eshte njeri e keshtu e keshtu,e ti me duket se me tradheton.Jo thote ajo ne asnje menyre.Kur i vjen i dashuri te nesermen i thote:
--Shiko i thote ajo po i hodhe me doren ne qafe burrit tim une s,te marr me per te bere dashuri.Nejse mbaron pune,del dhe te shkallet perseri burri i saj.E shikon,i afrohet,i hedh doren ne qafe e i thote:
--Here, ke filluar ben edhe spiunin tani!

Beni i vogel vjen i lodhur nga loja me top.-He fitove i thote babai. --Fitova k...n tha Beni.
-Po mire te keqen babi s'paske dale pa gje.

Postuar nga ^AngeL^ datë 06 Gusht 2003 - 20:07:

Hirushja me Ujkun

Ujku e kapen dhelpren me be sex me te ne nje xhungel,dhe ne ate kohe kalon Hirushja.
Ujku i thot thelpres ik se do bej sex me Hirushen
i del ujku para hirushes dhe i thot dua te bej sex me ty ste ha
i thot hirushja e mire
bejne sex dhe me ne fund i thot Hirushja Ujkut a u ngope
i thot Ujku po po u lodha shum e mort dreqi nga qe ishte e virgjer
i thot hirushja ti ore budall harrove ti hiqje getat. hiihhi

Postuar nga Keni datë 07 Gusht 2003 - 02:34:

hahaha london_girl me kenaqe me kete te hirushes. Kur mendoj ujkun e shkret se sa eshte munduar nuk me pushon e qeshura.

Postuar nga roke datë 07 Gusht 2003 - 11:14:

Thumbs up asgje

E shkrova kot sa per mos te shkuar ne faqen e dyte,se s'skam kohe te shkruaj tani.

Postuar nga ^AngeL^ datë 07 Gusht 2003 - 19:29:

mos me thuaj se nuk mesove dicka Keni ok
masanej mos qesh shum se te bien dhomt skom lek me i pagu vetem kallcuku

Postuar nga ^AngeL^ datë 07 Gusht 2003 - 19:41:

e paske pas hall lal nuk sdija gjo

Postuar nga Keni datë 08 Gusht 2003 - 00:42:

Talking

Po po mesova dicka dhe une, do ti kem parasysh getat .
Sa per dhembet mos e vrit mendjen se kemi miq dentista ne shqiperi dhe i bejme me te lire. Po deshe te ndihmoj dhe ty per te tut.

Postuar nga ^AngeL^ datë 08 Gusht 2003 - 01:39:

u sa per nder po ta di or burr se mu kan prish fare tu ngrene cokollata as bohen i cik e omel po limoni ca do ti hedhesh i idhet mbetet.

Postuar nga Rossonero datë 09 Gusht 2003 - 17:30:

Cool Kesulekuqja(variant modern)

Kesulekuqja vete te gjyshja,hyn brenda dhe shikon gjyshen te mbuluar me carcafe.Afrohet e trembur dhe zhvillohet ky dialog.;
Kesulekuqja-Gjyshe,pse e ke koken kaq te madhe?
Gjyshja-O erdhe te keqen gjyshja.Po me eshte trashur koka se kam qene semure,po ti na...
Kesulekuqja-Po syte pse i ke kaq te medhenj.?
Gjyshja-Qe te shikoj me mire ty,por ti na...
Kesulekuqja-Po veshet pse i ke kaq te medhenj?
Gjyshja-Qe te degjoj ty moj biijaa ime,po ti na ke sje..
Kesulekuqja--O gjyshe po.....
Gjyshja--Boll pyete,kurve e vogel,me ke sjelle ndonje gje per te ngrene se me ka marre uria.!!

Postuar nga ariani datë 09 Gusht 2003 - 18:05:

Telefoni

Ishte njëri dhe e kishte një papagallë, Kurë ky zotriju dilke nga shtepia, papagalli e merrke telefonin dhe thirrke gjithë kund. Në fund të muajtë zotëriut i erdhi 3000 DM që të paguaj (u kallë). E mori papagallin dhe e denoj të gozhduar në murë për një vitë. Papagalli i gozhduar, në murin përballë tij ishte Jezus krishti i gozhduar, papagalli po e pyetë: qe sa je kështu? -Qe 2000 vite. -Q'ja paske q... nanën telefonit

Postuar nga ^AngeL^ datë 09 Gusht 2003 - 19:25:

ahahahahhaahahhahahah ariani e di ket kur ma ka thene kushua ne fillim o zot sa shum kam qesh.

rosenore ca e ke emrin ti ore sa mire e the ate te kesylkuqes

Postuar nga Keni datë 09 Gusht 2003 - 20:20:

Arjan e ke te postuar ne kete forum ate barsaleten tende po nuk e di se ne cfar teme e kame lexuar.

Postuar nga ^AngeL^ datë 09 Gusht 2003 - 20:39:

ehehe me duket se nga ti e kam par te shkruar dicka e till edhe un e kam lexuar

Postuar nga roke datë 16 Gusht 2003 - 10:38:

Red face cpati

Cpati forumi more shoke.Na i la ngrehur...barsaletat.Tani do vime me fuqishem dhe me bukur me materiale te reja,si puna e forumit tone.

Postuar nga ^AngeL^ datë 16 Gusht 2003 - 15:42:

ehehehe mo lal pse vetem ju te boni pushime dmth forumi fare e
ene ai o lodh me ne duhet te boj i cik pushim apo jo,ka pas vape keto dite dhe ka nejte mbrenda me freskuse.

Postuar nga Rossonero datë 19 Gusht 2003 - 12:47:

vetem humor

no comment,eshte faqe humori.Si milanist qe jam po tregoj nje humor qe s'ka lidhje me futbollin.
Kater polumbare 3 te zinj dhe 1 i bardhe,gjejne ne det llamben e Aladinit.Te gezuar e marrin dhe duke e ferkuar del Aladini dhe ata fillojne me plotesimin e deshirave.Zezaku i pare
"O Aladin me bej te bardhe se kemi 100-ra vjet te nenshtruar. ibardhi e degjoi dhe qeshi.Edhe i dyti shprehu te njejten deshire.I bardhi prape qeshi me te madhe.Edhe zezaku i trete donte te behej i bardhe.I bardhi qeshi shume forte kur e degjoi.Aladini u habit me ta e i tha se cfare deshire kishte.I bardhi duke qeshur me lote i tha Aladinit;
--Beji prape te zinj keta muter,haaaaaa!!

Postuar nga anda datë 19 Gusht 2003 - 15:00:

ckemi Roke
thashe hajt mo po shkruaj njehere tek tema jote.

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 15:43:

Ne kohen qe Kosovaret ndodheshin ne Shqiperi ne nje vend po shperndaheshin ndihma per To ,konkretisht ishin Lines per femrat .Nderkohe vjen nje Xhaje dhe pyet djalin qe po i shperndante : C'fare shperndani ketu ? Peta byreku ia kthen ky ,meqenese e shikon qe nuk ish Kosovar .Plaku vihet ne radhe para tij ish nje kosovare qe po i lutej Djalit t'i jipte Dy pako se nuk i mjaftonte nje .Djali s'pranonte se ish racion Nje pako Per Femer.Plaku duke degjuar biseden nderhyn dhe thote o jepia more Djale se kushedi se sa e ka tepsine Kjo Zonja !!!

Nje cift po behej gati te dilte .Del Gruaja dhe shikon burrin te pa rruajtur i thote eshtu pa rruajtur do te dalesh?Jo moj Grua une u rruajta por me doli mjekra perseri duke te pritur Ty te behesh gati.

Nje person kish shkuar per mik tek nje njeri i tij. I zoti i shtepise e qeras me nje tas me mjalte , dhe per nje moment del jashte ,miku pyet nje femije te tij qe ish aty : A keni shume mjalte ? Po kemi , Dy Qypa por miqeve u japim nga ai qe ka rene miu brenda ! Miku i revoltuar e hedh tasin matane .Djali therret abaa e theu tasin e Qenit !!!

Postimi #7

Nje deputeti ne nje takimin qe kish me elektoratin e tij i vjen nje person dhe i thote qe ska shtepi dhe Ky i thote do e maresh i vjen dhe nje tjeter dhe ky pa shtepi \edhe ketij keshtu i premton do te jap banese .I vjken nje tjeter dhe ketij i thote edhe ty do te jap shtepi ,nuk dua shtepi ,dua te me japesh floke se shikon se nuk kam leshn ne koke ?Po mos u merzit o Byrazer se Leshte do te marin te Gjithe .

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 15:48:

Nano si me të qeshur i thotë një ditë Gramozit : - Amanet , kur të vdes , më hidhni në det ..- Po pse atje ?- e pyeti Ruçi. Sepse Ilir Meta është betuar që do të hedhë valle mbi varrin tim ...!?

Turp të kesh ! I thotë i ati Tanit tepër i nxehur .Unë në moshën tënde nuk kam gënjyer kurrë . Pse në ç'moshë ke filluar të gënjesh ti Babi ?

Një person po i lutej Zotit : O Zot tërë jetën të jam bindur sot pa të kërkuar asgjë , sot kam nevojë për Ty ,jam pa asnjë dysh të lutem bëj të mundur të fitoj ndonjë llotari !. Kaluan ditë e muaj por asgjë atëhërë plaku i revoltuar thërret : O Zot kur do të më bijë ajo llotari e shkretë ? Në këtë moment dëgjon një zë : Po Ti kur do ta blesh atë të uruar Biletë ?

Në një rrugë kish ndodhur një aksident ,viktima ish rrethuar nga njerëzit dhe asnjë nuk mund të afrohej tek viktima . Një gazetar i interesuar shumë për të parë nga afëër viktimën thërret me një zë të përvajshëm : Ju lutem më lini të kaloj , jam i ati i victimës ! Tërë njerëzit u hapën të çuditur .Kur u afrua gazetari pa se viktima ish një Gomar .

Po gjykohej një prostitutë e bukur ,sepse e ushtronte zanatin e saj në një lagje , duke prishur qetësinë e banorëve .Gjykatësi e vështronte tërë epsh dhe bëri çështë e mundur gjersa e nxori të pafajëshmë . Por merita i takonte edhe avokatit të saj mbrojtës , i cili pas dy ditësh , vendosi ti bëntë një vizitë klientes së tij . Bleu një buqetë me lule dhe , drejt e tek ajo .- Ndoshta ju habit ardhia ime ...? Jo çështe ajo fjalë ! e ndërpreu prostituta ,- Jeni vonuar shumë : Gjykatësi , sekretari dhe dy dëshmitarët , erdhën që atë mbrëmje ...!?

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 15:55:

Nuk menduat ndopak për babain tuaj , ndërsa po vidhnit ? Natyrisht , veçse nuk arrita të gjej ndonjë gjë , që ti pëlqente atij ...!

Një person kapi një fëmijë duke i marë mollët që kishin rënë në tokë .E kap për veshi dhe i thotë : Ta tregoj me tëtatë , ku e ke Babanë ? Djali thërret Babi zbrit poshtë se të kërkon ky zotëria !

Një fshatar shikon se një shofer I kish prishur gardhin e arës me makinën e tij . E takon shoferin dhe i thotë : Do ti thyej xhamat e makinës , më ke prishur gardhin - O xhaxha , kij mëndjen ore se e kam blerë 8 milion ! Nuk du të dij fare , nuk e ke blerë 500 mijë lekë ...!?

Një shofer shtyp një gomar , rrotull vëndit të ngjarjes erdhën shumë njerëz , ndërkohë duken edhe Policët duke ardhur ...- Obobo tha shoferi , erdhën të afërmit e viktimës ...!?

Disa baballarë të ardhëshëm , në mes tyre edhe një avokat , po prisnin gjithë ankth në koridorin e maternitetit . Një infermiere i bën me shenjë njërit : Urime , djalë ...! Avokati që po lexonte , hedh gazetën përtokkë dhe i indinjuae thërret : Po çbëhet këtu more , kam ardhur dy orë para këtij e Ju ...!Na falni more zotëri por jo gjithçka nuk mund të programohet .-ia kthen infermierja

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 16:00:

Një çift pas një vit martese nuk po bëntë fëmijë dhe drejtohet tek gjinekologu .Mjeku i pyet : çfar bëni në darkë ? Burri : Hamë darkë ,shikojmë TV , shkëmbejmë nga një të puthur dhe flemë . Po Në mëngjes ?: Ngrihemi hamë mëngjes shkëmbejmë nga një puthje dhe ikim në punë .Po mbasdite ? Kthehemi hamë bukë shkëmbejmë nga një të puthur dhe pushojmë .Atëherë mjeku zhvishet dhe bëm dashuri me Gruan në sy të burrit dhe më pas I thotë : E pe kështu bëhën fëmijët ,këtë punë duhet të bësh çdo ditë ,e kupton. E kuptoj doktor ia kthen burri shumë i gëzuar ,por një gjë nuk e kam të qartë : Do të vini ju në shtëpi apo të vijmë ne në klinikë .!!!

Një fshatar koprac donte të therte kaun por ish në hall se nuk donte që ta mernin vesh fshatarët e tjerë sepse ato saherë që thernin bagëti e kishin ftuar dhe ky e dnte që po hëngre pulën e tjetrit duhet të lidhësh tënden për këmbe ,por nuk donte ti ftonte fshatarët kur të therte kaun .Prandaj shkon dhe pyet një mikun e tij . Ai i tha : Kollaj fare ,hidhe fjalën në katund që të kanë vjedhur kanë ,pastaj there dhe askush nuk do e marë vesh .Kopracit i pëlqeu ideja dhe i premtoi se do të ia shpërblente për këshillën . Natën vonë shpoku i tij vajti dhe ia vodhi me të vërtet kaun e theri dhe e futi pastërma të tërin .Në mëngjes vjen kopraci ,koka i nxirte tym .- Ma vodhën kaun ! I thotë shokut .- Shumë bukur i a kthen ai .- Si ..shumë bukur ! Ma vodhën me të vërtetë , dëgjon apo jo ?- Ju dëgjoj ,ju dëgjoj , kështu shko e u thuaj edhe të tjerëve .Veç kujdes!Luaje mirë rolin. Pak më i revoltuar .- Ma vodhën ore ,për kokën time nuk po gënjej !- A ...kështu po , kështu besohet më shumë .Ik tani shko tek të tjerët se unë të besova .

Shkon Polici të marë fëmijën në kopësht . Edukatorja e pyet si e ka emrin fëmija ? Ska problem sill një se prap nesër këtu do ta sjell.

Polici sheh një ujk dhe i gjuan me pistoletë .Ujku kthehet dhe i thotë : A nuk ke faj ti jo ,fajin e kam unë që nuk të hëngra kur ishe bari por të lashë të bëheshe polic!!!

Një tufë minjësh për shkak se ishin shtuar shumë kishin vendosur një ligj që nuk lejohej të qëndronin bashkë meshkujt me femrat .Një mi i dashuruar dilte gjithmonë jshtë territorit të lejuar dhe takohej me të dashurën e tij .Një ditë tek po dilte e pa një mi i ri ,dhe i tha nëse nuk më thua se ku po vete do të tregoj që po del jashtë territorit . Po nuk ka ç'të duhet ty i tha miu i dashuruar ,jo ngulte këmbë miu i ri ,dua ta di .E mirë po ta them po shkoj të bëj seks .Do të vij dhe unë ia priti ai .Po nuk është punë për ty , jo do të vij se s'bën ose tregova .Ra në hall miu dhe e mori .Arritën tek vëndi i takimit por miushja nuk kish dalë ,kështu që u shtrinë në një rreze dielli ,prit e prit kaloi oraro i takimit dhe miu i madh e kuptoi që miushja s'kish mundur të dilte dhe i tha miut të ri c ikim .Ai ia ktheu k ti ik se unë do të bëj dhe pak seks .

Në një konkurs mjekësie ishin tre mjëkë të syve . Një Gjerman një Italian dhe një Shqipëtar.Secili kish nga një pacient me shikim të dobët . .Mjekët do ti bënin operacion dhe pastaj kush të shikonte më mirë na pacientët mjeku i tij ish fitues .E pyetën Gjermanin se ç'farë synonte të arrinte ? Shpresoj që pacienti im pas ndërhyrjes të arrijë të shohi gjer në 400 m.Po ju i thanë Italianit ,unë do të bëj që pacienti të shohë gjer në 500 m.Po ju i thanë Shqipëtarit .Unë do të bëj që pacienti të shohë gjer në 1000 m.Vazhduan operacinet ,doli gjermani i pari vajti 400 m larg ngriti 2 gishta lart dhe i tha pacientit sa gishta kam ngritur dhe pacienti e gjeti .Doli Italiani dhe ai poi a kish arritur qëllimit .Doli Mjeku Shqipëtar vajti 1000 m larg nxori K***n dhe i tha pacientit.Hë mo shikon gjë ?Shikoj K***n ia kthen ky .Të tërë u habitën me mjeshtërinë e mjekut Shqiptar.

por ai thoshte k.... qe nuk shifte as gjo

Postuar nga anda datë 19 Gusht 2003 - 18:05:

jane shume te vjetra keto,po festojne 50 vjetorin qe kane dale .
nejse kaq di,duhet te te pergezojme dhe per kaq bravo.(lol)

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 20:03:

ahahaha pse ja u ke ndier eren ndoj her ti ushi

hehe teper e zgjuar lesht
prap mire qe din ti lexosh

Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.