| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 68 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A jane vajzat shqiptare "TE MBARA"....?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7236)
A jane vajzat shqiptare "TE MBARA"....?!
Po te dalesh te shikosh te ecesh te levizesh,te ndalosh...... Te sheh syri tanga, dekolte, mini dhe bikini ne mes te janarit. Gabana, Armani, edhe gabi mbizoteron ke blloku. Po te shihje per vitin e ri,kishte shume sylesh qe ishin vesh si te forte me firmato, me te fejuarat e tyre, perkrahu qe ju duknin edhe by.... nga fundi i shkurter. Goca nga 15-16 vjec qe ecin me taka dhe gjysmave i thyhen rruges se akoma nuk e kane praktiken e duhur dhe trupi i tyre eshte bere i dale me gunga,me kthesa,ne te njejten kohe sheh tjetren qe eshte me dike tjeter ne makine,duke bere blowjob dhe dike qe le 10 euro ne internet duke folur me te (dashurin),kushuririn e 5, shoket e lagjes etj.Degjon ka..,pi...,by...,ku..,keto degjon ne publik dhe rrugeve te Tiranes, ....... nga goja e nje vajze "te mbare" sot. Mbase e kemi trasheguar nga populli yne vlla kosovar qe filmin the beach,e kane perkthyer "Ku...". Mbase jemi ne palla qe nganjehere kemi qef, kur dalin ne sy tone ashtu ose kur flasin ne sy tone ose kur i bejne ato gjera ne sy tone,po nuk na pelqen kur i bejne me te tjeret,mbase!Mbase ato e kane kuptuar gabim barazine e seksit,duke bere sic bejme ne dhe duke folur sic flasim ne,duke qi.. cdo gje qe del perpara me klluf pa klluf,kush po pyet,jane bere si puna kinezeve,qe hane cdo gje. Edhe prostitutat jashte, kush ka qene e di,lahen sa here qe e bejne,para dhe mbrapa punes dhe blowjob ka mundesi ta bejne me prezervativ(megjithese pjesa derrmuse jane shqiptare).Ketu ka mundesi qe ndonjera ketu,ta beje tre here ne dite me tre te ndryshem dhe pa vajtur fare ne shtepi(per tu lare). Moda e re per femrat shqiptare te viteve te fundit 2000-2004,te kesh te fejuar dhe dashnor,ose dy te dashur,pa marre parasysh faktin konkret qe ka edhe nga ato qe nuk kane fare,dhe shkojne me ke te duan,kjo eshte me e bukur sps ky eshte thelbi i "Vajzes se mbare" !
Doje te thoje vjazat shqiptare a jane te prapa!
Vajzat jane shume elegante, dhe kahere duhet dalur qenia e mishte jashte ne ajrin e fresket, mbase kane nevoje te thithin gjithe ate ajer per te "jetuar"
Vajzat kane formen e tyre qe duhet te bejne ndonje shkeputje te tille publicitare, dhe te merrem me disa gjera qe u ka enda... Po ne pergjithesi i kemi te mira...Une per vete i vleresoj goxha, dhe i shquaj per nga emocionet; Te bukura fare
hahahahahaha o zott sa kom qeshhh 

ktu o bo lomsh tahsi o yllo un sdi ca jam goc e mbar apo ashu tjeter :p
sistaaa qafsh nikunn hajde shif ca teme ka hap kyyyy LMAOOOOOOO
[/b]
Ti je yll bote suga...
flm so r u plloshtanooo 
Sabi dhe durraskja meruni ju me kete teme
.
Kam vite pa vajtur ne Shqiperi, megjithate shoqet e mia qe kane vajtur thone te njejten gje: vajzat vishen ne "ekstrem." Nuk behet dallimi nqs po vene ne shkolle, ne pune, shetitje apo disko.
toni_28,
Kam qeshur me ato qe kishe shkruar, dhe mendoj se jane 100% te verteta, por ne te njejten kohe nuk me vjen mire se edhe une jam vajze shqiptare...
Une jam ndare per 3 vite rresht nga Shqiperia vetem per 8 muaj ne vit, dhe me beso se cdo vit qe shkoj me duket se kjo situate vjen duke u zmadhuar gjithnje e me shume. Ajo qe une vazhdoj te mendoj eshte fakti qe ne shqiptaret i kemi KEQKUPTUAR gjerat deri ne maksimum. Nuk jemi ne gjendje te ndajme te moralshmen nga te qenit cool/hot/sexy; nuk jemi ne gjendje te percaktojme kufinjte e edukates, sjelljes, dashurise, seksit, moralit dhe mbi te gjitha asnjehere nuk jemi te harruar per tu komentuar nga te tjeret;-kjo e fundit eshte gjeja qe une urrej me shume tek ne shqiptaret dhe nuk e di se kur do ti vije fundi. Nese cdokush do te vepronte pa u ndikuar nga idete e personave qe ndoshta nuk i njeh fare, gjithcka do te ishte me e logjikshme dhe ky fenomen nuk do te merrte permasa te tilla...
Po pergjigjem ketu temes qe ka hapur toni_28""Femrat ....."""
Toni_28.Forumi eshte krijuar per kete gje qe ti jep mundesine gjithesecilit te shprehet.Ti ke dhene mendimin tend por ndodhesh vetem ne nje kend te tij ke zgjedhur qe te flasesh vetem per nje aspekt negativ.E di qe te ka intriguar shume ky rast dhe besome nuk je i vetmi.Por, mos harro, edhe nena jote eshte grua.Mundohu te tregosh me teper respekt ndaj saj sepse te ka dhene jeten ty.Duhet te kemi me teper respekt ndaj femrave sepse jane nenat e dikujt,motrat e dikujt,vajzat e dikujt.Krijimi i botes ju perket dhe vetem per kete gje duhet qe ti duam sa me shume dhe ti repsektojme gjithmone e me teper.Nje burre qe nuk di te mban gruan e tij nuk eshte burre.Burri duhet te di se si te sillet me gruan e tij,ta meson,ta dashuron,ta kupton,ta ndegjon dhe gjithashtu duhet edhe te kenaqi gruan e tij dhe nga ana seksuale sepse eshte shume e rendesishme per mirembajtjen e ekilibrit ne familje dhe ne shoqeri.Nese nje burre ploteson keto kushte nuk do te arrijne gjera te tilla dhe sidomos ate gje qe perdore ti me siper.
Pergjigjen e sakte ia dhate ju TONYT_28!
Me vjen mire qe gjerat po arrijne te mbajne peshen e tyre,
varet nga cilesia e mendjes!
Te pergezoj Le Beau Gosse!
Shpresoj se dhe Tony do ju pergezoje per pergjigjen qe i keni dhene,
shkurt,
shqip,
bukur!
Pashim nga Syri.
Re: A jane vajzat shqiptare "TE MBARA"....?!
I Dashur Zoti Dikushi,
Po jap dhe une mendimin tim per kete teme "interesante" qe ke hapur.
Shume urrejtje dhe mendime negative ndaj femrave shqiptare duke marr parasysh faktin qe jeton ne Shqiperi.
Dua te kthej pergjigje ndaj HARTIMIT tend me disa pika:
1. "Femrat 15- 16 me taka qe u thyen" - nuk kane faj femrat qe rruget e Shqiperise jane copa-copa.
2. "blowjob ne makine" - varferia i dashur te detyron te besh gjera te jashtezakonshme, te mbijetosh ne kete bote mund te besh gjera nga me te ndryshmet.
3. "Perkthimi i filmit The Beach ne Ku*va" - ne qofte se kjo ka ndikuar ty emiocionalisht shkruaj nje ANKESE ne kanalin televiziv qe e transmetuar kete film e ndoshta mund te bejne dicka ne lidhje me kete problem kaq te "rendesishem" (Shtese: c'fare lidhje ka kjo me karakterin e femrave).
4. "Ato bejne c'fare bejme ne, sex pa prezervativ, me c'fare tu dal perpara"- Kjo Toni nuk ndodh me te gjitha femrat... ata meshkuj qe e duan shendetin e tyre duhet te kene pergjegjesi per veten e tyre ne qofte se vendosin me perdor prezervetiv apo jo .. pse duhet te jete vetem pergjegjesi e femres... me c'fare po kuptoj une ti po thua qe meshkujt nuk kane trurin e vet po e lene femren te vendos si ta bejne.
Si guxon e flet per "bazari te sexit " duke u shprehur ne kete menyre.
5. "Shumica e prostitutave jane Shqiptare" - Me fal e ke bere Survey ti me pa sa % jane Shqiptare.... Dhe ne qofte se jane meshkujt shqiptare jane ata qe ua treguan ate rruge sepse per shume meshkuj shqiptare kjo eshte menyre me be para ne kohe te shkurter duke perdorur trurin ne menyre te peshtire e jo sic duhet.
6. "Mode e femrave Shume dashnore dhe tradhetim" - Une nuk e di te ekzitoje mode e tille, a mund te na e tregosh ne te tjereve ku ndodhet kjo mode... femrat (shqiptare apo cdo lloj kombesie)kane nje gje te perbashket, kurva apo jo kurva, 99% te rasteve kur lidhen me dike gjithmone mendojne per marstese .... bakshish e ke kete nga ana ime. Gjithashtu, po meshkujt shqiptare ne Shqiperi qe jane te martuar dhe me femije, gruan ne shtepi si sherbetore (Talk about Equality between sexes) dhe dashnore ne ane tjeter.
Pse e ke gjithe kjo urrejtje ndaj femrave shqiptare kur jeton ne Shqiperi apo ndoshta je Sexually Agitated (ohhhhhhh) .. shko e Wa*k off e ndoshta i ke mendimet me te kthjellta.
Ne qofte se ajo nuk Work e duke marre parasysh se vetem shqiptare ke aty ku jeton te cilat nuk para i pelqeke pyet veten ndoshta nuk te pelqejne femrat ne pergjithesi se nuk i dihet disa persona dhe rreth te 40-ve jane sexually confused .. you never know.
Si permbledhje i dashur Zoteri ne qofte se nuk te pelqejne femrat shqiptare TOUGH, WHO CARES ... dhe dicka tjeter: mos fol me "Pergjethesi" mos i Generalize Njerezit.
PS: Me kete teme ke ofenduar cdo femer ne Shqiperi duke perfshire nenen tende. Ndoshta do te lendoj kjo por ky eshte realiteti (Mendo para se me type e me hap Tema Ofenduese, nuk te ka vendos njeri armen ne koke me hap teme)
Mendoj se jam pergjigjur dhe per shume femra te tjera ne kete Forum.
Respekt.
per sa i perket moralit te vajzave shqiptare , do te thosha se nuk duhet vene alarmi sepse jo 100% e vajzave jane ashtu sic pershkruhet.Ne shqiperi ka plot vajza te mira , te sjellshme, te edukuara dhe qe jane shume te lidhura me familjet e tyre .Kete e them me bindje sepse kam ne fisin tim vajza te tilla.Por do te sygjeroja se sikur ta marrim si fakt te vertete, c'do te behet me djemte e rinj qe duan te martohen dhe te krijojne nje familje serioze ,me baza.Atehere me vjen keq se ju djem jeni te detyruar te merrni keto vajza te perdala, qe vishen extravagante dhe qe perdorin nje fjalor vulgar.C'fatkeqesi per ju qe do te keni per shoqe ne jeten tuaj nje vajze qe e kane provuar dhe shijuar me pare se ju shume nga shoket tuaj.Sa e veshtire eshte ta gelltisesh kete per gjithe jeten.E verteta eshte qe me demokracine huri dhe imoraliteti(e pashmangeshme ne keto raste)por e keqja eshte se sikur u exagjerua vertet ne disa fusha.
E di sa ironike me duket kur te "pamoraleshmit" kerkojne moral nga te tjeret?! Por fundja,cfare eshte "MORAL-i"cuna?Ato vlera qe i keni ngjitur moralit,ja keni ngjitur dhe moralit tuaj?Pra,sa te moralshem jeni juve vete?
Po me kujtohet nje kenge e Christina Aguileira:
"Here's something I just can't understand
If the guy have three girls then he's a MAN
He can either give her some head, or sex her raw
If the girl do the same, then she's a WHORE"
Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
Kam vite pa vajtur ne Shqiperi, megjithate shoqet e mia qe kane vajtur thone te njejten gje: vajzat vishen ne "ekstrem." Nuk behet dallimi nqs po vene ne shkolle, ne pune, shetitje apo disko.
gjitha vajzat e botes jan te mbara

me duket se e ke ekzagjeruar ca o toni
po cne kaq me nerva ti mo?te ka tradhtuar gje e dashura?e sa per frazen qe shumica e prostitutave jane shqiptare e ke gabim se jane rumune.e pastaj ka me bastarde se meshkujt shqiptare.vetem se keta quhen extremistet e nuk futen te gjithe ne nje thes.ashtu si dhe femrat sfuten te gjitha tek grupi i k....e qetesohu se femrat shqiptare jane njesh nga te gjitha ato qe kam pare une e te siguroj qe kam pare ca...
vajzat shqiptare jane femrat me te mira ne bote
Citim:
Po citoj ato që tha KRUMPENDORF
vajzat shqiptare jane femrat me te mira ne bote
naqe tu rrit ndera
Ooooooouuuuuuu Yjet e panjohur kane bere dhe kenge per to dhe e ka titulluar "Vajzat e mbara" se di nese e keni degjuar...Une e kam ne PC.
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Ooooooouuuuuuu Yjet e panjohur kane bere dhe kenge per to dhe e ka titulluar "Vajzat e mbara" se di nese e keni degjuar...Une e kam ne PC.
A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
pershendetje!!!!!!!!!
Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha belga
persa i perket kesaj teme deshiroja te te thoja se ka vajza shqiptare te mbara dhe jo te mbara;
me vjen keq per faktin se ka edhe vajza te mbrapshta po per vajzat shqiptare ka folur media e huaj dhe me nje % te madhe vajzash kane perfunduar rrugeve te evropes apo gjetiu;
e them kete fakt te pakten per median ketu ne belgjike qe jetoj gati 13 vite
i ka marre edhe camera televizive pa leje qendrimi e duke punuar rrugeve per te fituar kafshaten e gojes
ndaj me vjen keq kur degjoj thashatheme aty ketu se nj % e madhe punojne si prostitute dhe s'duan te ia dine ;
mendoj se jane te detyruara te bejne nje gje te tille nga partneret qe kane!
kaq kishapershendetje!!!!!!!!!
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha KRUMPENDORF
heheheeeeeeeee
a ta xen pc kangen sexi?

Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
persa i perket kesaj teme deshiroja te te thoja se ka vajza shqiptare te mbara dhe jo te mbara;
me vjen keq per faktin se ka edhe vajza te mbrapshta po per vajzat shqiptare ka folur media e huaj dhe me nje % te madhe vajzash kane perfunduar rrugeve te evropes apo gjetiu;
e them kete fakt te pakten per median ketu ne belgjike qe jetoj gati 13 vite
i ka marre edhe camera televizive pa leje qendrimi e duke punuar rrugeve per te fituar kafshaten e gojes
ndaj me vjen keq kur degjoj thashatheme aty ketu se nj % e madhe punojne si prostitute dhe s'duan te ia dine ;
mendoj se jane te detyruara te bejne nje gje te tille nga partneret qe kane!
kaq kishapershendetje!!!!!!!!!
![]()
Re: Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Belga , as Belgjit as njeri s'mund te personifikojne nje popull te tere me 10 ,le te themi 50 veta qe punojne vitrinave atje. Nje gje e kam mese te sigurte se nga ato 50 veta vetem 5 ose 10 nga ato mund ti mbaje paraja ne ate pune. Mire ne nje popull me njerez te varfer dhe pa mbrojtje nga vete shteti yne po Belget c'duan vitrinave ? Apo nuk eshte e mjaftueshme OCMW per ato. Ate te shkurajne Bejgjit ne gazeta.
naqe ja ke vu vulen
Te sheh syri tanga, dekolte, mini dhe bikini ne mes te janarit. Gabana, Armani, edhe gabi mbizoteron ke blloku. Po te shihje per vitin e ri,kishte shume sylesh qe ishin vesh si te forte me firmato, me te fejuarat e tyre, perkrahu qe ju duknin edhe by....
---------------
pffff. biseda super te konsumuara...
S'ka gjetur njeri keq nga dekoltet...Pse si do gocat me minifunde ti se po me ben te dyshoj per preferenact e tua seksuale...
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Te sheh syri tanga, dekolte, mini dhe bikini ne mes te janarit. Gabana, Armani, edhe gabi mbizoteron ke blloku. Po te shihje per vitin e ri,kishte shume sylesh qe ishin vesh si te forte me firmato, me te fejuarat e tyre, perkrahu qe ju duknin edhe by....
---------------
pffff. biseda super te konsumuara...
S'ka gjetur njeri keq nga dekoltet...Pse si do gocat me minifunde ti se po me ben te dyshoj per preferenact e tua seksuale...
Ti ksenia si vishesh?
PPPRe: Re: Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
naqe ja ke vu vulen
si nuk hapin nje teme per kto pimpat shqiptar qe marrin femra me zor dhe dalin e i shesin neper evrope... pse perher faji i femres ashte aaaaa.. ikni aman pse dalin disa femra rrugace apo disa victima nuk do te thot qe gjith femrat shqiptare jan ne te njejtin kategori....
Re: Re: Re: Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Te drejte ke dreqe,por nese sjane femrat ato qe te provokojne as meshkujt sngaterrohen(mendimi im ky).
Sa me shume te ekspozohen femrat,aq me shume rritet interesi i meshkujve per to,por ky interes ne shumicen e rasteve ka nenkuptime te tjera.
Re: Re: Re: Re: Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Eriosa te tregoj nje histori qe ka ndoll ne shkoder nuk e di nese disa shkodran ktu e kan degju..... nje shkodrane(kunata e djalit axhes) e cila ka qen dhe miss shkodra(spo i jap emer) u feju me nje djale shkodran i cili jetonte ne itali.. kjo kishte 4 motra dhe nenen, baba ju kishte vdeke dhe ishin rrite jetime.... shume vajza te ndershme ne shkoder pa asnjelloj histori te keqe....ky qeni erdhi dhe e kerkoj ne shtepi solli unazen etj etje sic e kemi ne tradite.. nuk kaluan shume kohe bani dhe dasem ne shkoder... mbas pak 1 muaji martese u nisen per itali.. kur shkun ne itali e nxjerr ket ne rruge dhe i thot kshu kshu me manipulimet e tia... kjo femer e zgjute nuk i kundershton dhe ku ta di une somehow ka kap nje polic ne rruge. italishten e fliste dhe i thot kshu muhabeti.. ky polici deshti ta ndihmoj por kjo i thot qe ta ndihmoj te kthehem per ne shqiperi... nejse kthehet ne shqiperi ju tregon kusherive muhabetin e kti se vella skishte .... kushrit e thrrasin burrin e saj ne telefon dhe i thojne qe e ka kap polica dhe e kan kthy ne shqiperi dhe hajde merre grun.... eeee ky niset me marre grun i dalin kushrit e saj para dhe e kan gri me kallash mu mes shkodres... dhe kshu meritojne shume shqiptar per zoten dhe ateher thojne a jan te mbara vajzat shqiptare... qenat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Dreqe.......sa m'u bo qefi me kete histori.
Kur te keshe rast, falenderoi dhe nga une ata kusherinje e asa vjazes.
Bravo u qofte.
"Nderi paguhet me nder"-themi ne shqiptaret.
Vajzat shqiptare jane shume te mbara ne krahasim me te huajat.
Le te vishen e te lyhen si te duan,cdo moshe ka shijen e vet
po ashtu dhe adoleshenca.
Per mua mjafton qe femra te qendroje larg droges & prostitucionit
pa sa te dashur nderron(pak rendesi ka).
Sic kerkon pervoje sexuale mashkulli, po ashtu duhet te kerkoje dhe femra.
Pra, Vajzat Shqiptare kudo ne bote qofshin-kane qene, jane dhe do te jene
femrat me shembullore.
Fatkeqesisht,-ka dhe nga ato femra qe kane rene dhe vazhdojne te bien pre`
e meshkujve"rrugecer" shqipetare.
Nje burre qe i thote vetes burre, thonjte e tij te haje me mire
sesa te jetoje ne kurriz te parave"te turpit te femres se tij".
Pale me shesin dhe gruan(ne shembullin e mesiperm),
dembelet e terbuar pas parase!Jazek u qofte, koken hengshin qe te gjithe.
"Nderi do paguhet me nder"-do jete gjithmone keshtu derisa te na kete mbetur pak cipe si komb.
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Oj te pelqyme thuj.Ti ksenia si vishesh?
PPP
Vajzat shqiptare jane te mbara po pse kush ka kundershtim,,gabim jeni,,mos e keni fjalen per ato qe shkojne me te huaj?
Edhe ato te mbara jane,pamvaresisht se do marin drejtim tjeter kulturor familar.
...
Jane pak si shume "te mbara"...
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Jane pak si shume "te mbara"...
Ne pergjithesi jane shume te mbara
,ata qe thon te kunderten meritojn keshtu 
Jane dhe s'jane
Vajzat shqiptare jane dhe jo te mbara si kudo ne bote.
Po ta kene koken ne vend mund te veshin dhe minufunde, cte keqe ka?
Nese kini ndonje rast te vecante e diskutojme, po ne pergjithesi keshtu nuk flitet. Lexova historine e asaj goces nga shkodra, per te nuk pyetet nese ishte apo jo e mbare, por sa ishte e guximshme, dhe per mua u tregua shume e guximshme.
Sa per minifundet firmatot e nuk e di cfare kushdo eshte i lire ti mbaje, per mua do benin mire te mendonin dhe te shkolloheshin e te emancipoheshin me dije, kulture se keshtu arrihet pavarsia e femres.
Nje dite me thane ca miq te mi te huaj, se kishin pare ne Tirane nje djale qe i kishte dhene nje shpulle nje vajze qe kishte brenda ne makine, dhe ajo e shkreta nuk kishte reaguar, por kishte fshire gjakun qe kish filluar ti rridhte nga hundet. 'Ta shihje te merrte mende nga veshja moderne, tualeti etj'- me thane.
Nje tjeter rast, nje shqiptar filloi ta rrihte gruan me shkelma nga prapa teksa po ngjiteshin brenda ne traget.
Kjo eshte ceshtje edukate individuale kuptohet, por do te beja nje thirrje vajzave te luftonin me shume per lirine e tyre, kulturen dhe ta duan me teper veten.
Best sere
www.hermesnews.org
mos shani gocat
gocat shqipetare jan aq te mbara saqe te acarojn nga nervat komplet . duhet me i nejt minimumi 1 jav mrapa qe te arrish ke muhabeti . pastaj dun ene llafe te bukura . normal qe cunat do jen pak mashtrusa pastaj. un them qe ta harrojn ndonjeher mbarsin se nuk bejn keq . pastaj mos i shifni nga veshja sepse sic thon italianet :prift nuk te ben veshja. veshja nuk do te thot qe jan k.... por thjesht qe jan qeflije ene kan qef me u duk . pastaj gjysma gocave po nuk i veshen ato rroba ne shkoll dhe per kafe nuk kan ku ti veshin tjeter se nuk eshte se bejn ndonje jet note te pa pame.
Te mbara jane gjitha vajzat ne menyren evet seciles i shkon dicka per se mbari...
THJESHT jemi te mbara cfardo qe bejm na shkon perdore..ahhaha loool...
akoma ketu ju?
me keto tema jan te mbara a jan te virgjera? nuk ju duket qe po e teprojm pak duke drejtuar gishtin nga femrat' ore po pse nuk hapni tema x djemt!
meqe hyra po them vetem kaq c'do vend e c'do zon ka te mirat e te keqiat e veta. esht e vertet qe ne shqiptaret i marim gjerat me vrull dhe ne disa pika e exzagjerojm.
nuk duhet te influencohemi x nje (minoranc) femrash qe jan te xdala e te themi obubu.
lexova ato qe kish shkruar zotria qe ka hapur kete tem pamvarsisht qe ato qe tha jan reale po doja ti thoja qe mos harro mik idashur qe behet fjal x nje pakic te shoqeris. me beri te qesh me vete kur permendi decoltet. e c'te keqe ka kjo? nuk gjykohen njerzit nga veshja...
a jane vajzat shqiptare te mbara?
nuk duhet vetem nga ana e vajzave nese jane te mbara apo jo por gjithashtu duhet shikuar po me te njejtin sy edhe sjellja e djemve shqiptare qe jane teper egoist e te pasjellshem ; mendim personal groetjes belga 
Re: a jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
nuk duhet vetem nga ana e vajzave nese jane te mbara apo jo por gjithashtu duhet shikuar po me te njejtin sy edhe sjellja e djemve shqiptare qe jane teper egoist e te pasjellshem ; mendim personal groetjes belga![]()
Re: Re: a jane vajzat shqiptare te mbara?
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Belga po te bej edhe une nje pyetje sipas mendimit tim te lire meqe edhe ti dhe mendimin tend per ne.
Tek ata djemt qe thua ti qe jan egoist dhe te pasjellshem, e perfshin edhe babain ose vellain tend ti ?

Ketu ne jeten virtuale duken te gjitha te mbara!
me keq eshte kur meshkujt jan si k**va
Po.
Ne pergjithesi egziston nje mendim i tille jo vetem tek shqiptaret.
Pastaj mjafton te degjojme ate qe keshillojne pleqte.
Bridh lule me lule por nusen merre shqiptare.
Po.
Nuk jemi alkooliste, te droguara. Nuk bejme jete nate, si femrat e huaja. E mbajme shtepine paster. Dime te gatuajme. Flas ne pergjithesi. Me nje fjale jemi me te mirat. 
s'di pse por mendoj qe nje barkderr ka me sukses me femrat e MBARA Shqipetare, sesa nje muskuloz
faktet ne Shqiperi (vend barkderrash) nuk mungojne ta tregojne kete
kjo tregon gjithashtu qe femren e MBARE nuk e terheqin musklat e çunit por me shume Pasuria e tije (kjo mund te jete materiale, shpirterore ose mendore)
ne koh te Napolonit (periudhe heroike) burrat kishin bark, pra barku ishte ne mode, si sot ne Shqiperi
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 68 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.