Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)

Postuar nga durrsake_topolake datë 19 Mars 2005 - 20:59:

hahahha sa kam qeshur me mesazhet e fundit, kishin te benin me cdogje, pervecse me shpjegimin e nick-name jo.
ne lidhje me nick-name tim s'ka nevoje per shume koment.
durrsake edhe topolake

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 22 Mars 2005 - 03:57:

Something about my new nick-name?

yeah...take a breath..ah!

Postuar nga arsona datë 22 Mars 2005 - 13:03:

Pershendetje te gjitheve

Pershendetje te gjithe forumista.

Mu duke teme interesante kjo dhe thaseh te nderhy edhe une te jap mendimin tim, nje kohesisht edhe pergjigjen time.

Duke i'u perqendruar temes per nick name tim po pergjigjem eshte nje formulim i imi te dickaje qe motra me ka dhuruar, e quaj dhuraten me te cmuar te botes.

per sa i perket mendimit tim te kesaj teme eshte interesante por paska dal pak jashte teme.

Postuar nga Niqua datë 23 Mars 2005 - 04:15:

Unstoppable uaaaaaaaaa sa me paska marre madhi edhe mu per ty naqe,,,,,,,,,,, kissssssssssss Hey na kallzo pse e ke ket nick-name Unstoppable ti???????? apo ke frike se po fute kush hundet me ofendime si puna Rokes me mu.

Postuar nga Unstoppable datë 23 Mars 2005 - 08:05:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Unstoppable uaaaaaaaaa sa me paska marre madhi edhe mu per ty naqe,,,,,,,,,,, kissssssssssss Hey na kallzo pse e ke ket nick-name Unstoppable ti???????? apo ke frike se po fute kush hundet me ofendime si puna Rokes me mu.

Ok se po ta shuaj kureshtjen..!
Ket nickun Unstoppable e kam dhurate prej nji shoqes teme tek chati i shkodres para nja 5 vitesh ( i was addicted for about 4-5 month to chatroom but thanks God was over ..lol)
I kerkova te me ngjiste nji nickname dhe me tha Unstoppable pasi sipas saj isha i pandalshem...
Guess she liked my determination ..:p

p.s Dreqe , a je prap e mire si ke kene a..?

Postuar nga agata datë 23 Mars 2005 - 20:54:

sabine

ky emer eshte emer latin qe vjen nga nje lloj peme e vogel, gjendet ne Europen meridionale ( ne mes), dhe gjethet e kesaj peme kane propriete medikale.

Postuar nga Niqua datë 23 Mars 2005 - 22:18:

Citim:
Po citoj ato që tha sabina
I lutem anetareve si dieFaustNeu, dreqja shkodrane e ndonje tjetri qe nuk pata kohe ta lexoj? ti permbahen temes..

faleminderit per mirekuptimin.

Sabina edhe une kete thash me perpara por mesa sof une jan Moderatort qe kan dal jasht temet e jo Users,,,, une po kthej pergjigje ashtu sic po e kerkojne,,,, Gjithashtu flm per mirekuptimin.

Postuar nga Kacurelse datë 24 Prill 2005 - 14:42:

Kacurelse ~ Sepse jam kacurelse

Postuar nga Syri_blu datë 27 Prill 2005 - 12:22:

Smile syri blu

sepse syri blu

Postuar nga Niqua datë 01 Maj 2005 - 22:21:

Dreqja-shkodrane

Dreqja e vura ne fillim sepse te gjith me thrrasin dreqe me kuptimin e mire te fjales ngaqe kam qef me ba lojra shum shaka dmth,, edhe shkodrane sepse jam nga shkodra..... kissssssssssssssss all

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.