Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Pyetje dhe pergjigje per bjondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1496)

Postuar nga Bledumi datë 08 Qershor 2004 - 23:55:

No Comment

Postuar nga jimmy84 datë 09 Qershor 2004 - 00:06:

O Bledum vallahi une nuk perqendrohem dot sa te shoh ku eshte pjesa per te qeshur. Ajo pjesa qe shoh une eshte yll bote mer lal :p

Postuar nga lulka datë 09 Qershor 2004 - 19:25:

Nje bjonde dhe nje brune po shetisnin ne park .Thote brunia uaaa sa gjynaf nje zog i ngordhur . Dhe bjondja ngriti koken lart e po kerkonte ne qiell : Sa gjynaf, po ku eshte ,ku ?

Postuar nga volter datë 09 Qershor 2004 - 20:56:

Talking

Gjinia e bjondeve paska rimim te bukur me barcoletat...

Postuar nga Diellza04 datë 16 Shtator 2004 - 23:04:

Nje gje nuk e kuptoj une....pse disa nga ju " Blondes" e mbroni kaq shume ngjyren e floket tuaj se me te thene te drejten ne shqiptaret te tera jemi brune. Kam shume pak vajza qe jane lindur bjonde kacabjonde lol. Shumica e juve " bjondeve" jeni fake bjonde pasi ne te vertete keni lindur me lesh te zeza ose kafe. trust me i know pasi une jam lindur brune por jam bere bjonde per nja 3-4 muaj dhe tani jam prape brune, prandaj te lutem ju mos lini nam duke mbrojtur ngjyren tuaj bjonde kur ne te vertete deep down you really are a brunette, especially ti Klaudia Usa

P.s.: take it from someone who knows

Postuar nga Sykaltra_UK datë 20 Shtator 2004 - 20:02:

Bo bo bo si po flet ti mi Djellza...ze be se e kan drejt me ty keto njerez...avash mi zemer se si bjonde si brune ne shqiptaret prape si shpirt jemi te gjitha.

Sa per Kenin...me pelqen tema dhe sidomos menyra si flet ti lol. Sume qesharak (ne kuptimin e mire te fjales).

Floket e zeza jane me sexy diten, ndersa bjondet naten!!!!

Postuar nga Keni datë 21 Shtator 2004 - 06:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_UK

Sa per Kenin...me pelqen tema dhe sidomos menyra si flet ti lol. Sume qesharak (ne kuptimin e mire te fjales).

Sykaltra, me behet shume qefi qe qe te bej per te qeshur mbasi dhe qellimi im i hapejs se kesaj teme eshte qe ti bej ata qe e lexojne me te qeshur.

Postuar nga argjiro2004 datë 23 Nëntor 2004 - 02:15:

Talking Per Biondet

Cila eshte gjeja e pare qe bejne bjondet ne mengjes?

Kthehen ne shtepi

Postuar nga argjiro2004 datë 23 Nëntor 2004 - 02:29:

Nena i thot vajzes:
-ka ardhur koha te gjesh nje burr dhe ti
vajza i thot
- po, po po mendohem burrin e ciles te marr

Postuar nga argjiro2004 datë 27 Nëntor 2004 - 11:13:

Nje bjonde ishte me te dashurin ne makine dhe ishin parkuar ne nje vend jo te dukshem.
Pasi kishin kohe qe po putheshin , djali i propozon vajzes:
-ti nuk do te shkosh ne sedilen e pasme?
vajza bene si e turpshme dhe refuzon dhe vzhdojne akoma te puthen e te nduken pa fund.kishte kaluar kohe , ç'do gje shkonte mire dhe djali i propozon perseri:
- ti nuk do akoma te shkosh ne sedilen e pasme !?
Bjondja duket e vendosur ne ne vendimin e saj.
Djali ,qe s'po kuptonte asgje, e pyeti
-pse nuk do te shkosh nga pas?
-sepse preferoj te rri me ty.....-iu pergjigj Bjondja.

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.