Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]
Trego 96 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mediat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=129)
-- Kush Ishte Dritan Hoxha - Tani i Top-it! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15937)

Postuar nga sjara datë 30 Maj 2008 - 00:17:

Me falni per nderhyrjen por na u be boze ku Tani i Topit nga kaq shume diskutime dhe fjale te ndryshme per te.
A nuk u teprua??

Postuar nga kotka datë 30 Maj 2008 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha sjara
Me falni per nderhyrjen por na u be boze ku Tani i Topit nga kaq shume diskutime dhe fjale te ndryshme per te.
A nuk u teprua??

E di pse u be boze sjara, se ketu na dolen me teorine, qe eshte me mire te jesh nje "cope korruptues krenar dhe i nderuar" se sa te jesh nje "cope emigrant krenar dhe i injoruar"

Postuar nga Ari. datë 30 Maj 2008 - 01:31:

ather te ham buken tone dhe te bejme lloogarin e te vdekurit...

por na u desh,, nga ai bylmezi...qe kurr nuk e ka kuptuar se si funksionon bota
i rroft planeti virtual qe ka krijuar

1milion shqipetar
x 300mij leke
3miliard

pra 3miliard ne vit

sa taksa i pagoi shtetit ne vit ky tipi..???
kete e di fajtori

ky tipi ramet past kur qenka kaq i fuqishem kishte mundesi te ndertonte top chanellin jash qytetit dhe te mos ta mbante peng ate ndertes e bere me djersen e popullit..
ku e ka bere bordello
bar
restorant

dhe me gjithe ato antena qe demtojne jeten e
qytetareve

ah u dhjefsha ne HD,
NE PORTOKALLI
NE TALK SHOW
TE MUSTAFA NANUA
TEK BLU XHEANS
TEK BURDELLO BRODHER

budallalleku me i madh qe kam degjuar

emigrantet jane pengesa e zhvillimit te shqiperis

kur 90per qind te te ardhurave jan nga emigrantet,,,
tani ec e merre vesh teorin e bylmezit

ah moj kasolle
ku na mblodhe

Postuar nga hebeja datë 30 Maj 2008 - 03:01:

Citim:
Po citoj ato që tha sjara
A nuk u teprua??

Vertet u be boze, une sa filloja te fitoj nje bindje per te, dhe vjen postimi tjeter qe thote krejt te kunderten nga i meparshmi, prap me ndryshon mendimi, pastaj postimi tjeter dhe prap e njejta gje....kjo ndodh ngase une per D.H. nuk kisha degjuar  e pare me heret..une ne fakt e kam ditur qe pronar i top medias ka qene nje italian (kuptohet,me te degjuar e kam)

p.s. Ketu tek ne kur u mor vesh vdekja e tij, fjalet e para ishin se incidenti i tij ka qene i pergatitur, i planifikuar nga dikush???!!!

Postuar nga IQVLORA datë 30 Maj 2008 - 16:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Nuk e di tamam tamam, por une aq e kam blere......
Gjithmone ai qe i Shet kartat i blen icik me lire

Ndoshta ata qe i shesin ose distributoret,mund t'i marrin edhe falas.Sigurisht ketyre ju vjen keq me shume per bosin e Top-it .
Cdo gje mund te ndodh,ndonjeri mund te kete edhe aksione tek Topi Allamanit!!!!

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 05 Qershor 2008 - 18:02:

Po mjaft se lat nam .......me kete teme ,shpresoj qe nje dite te vdisni dhe ju ne ferrari ,kshu ta kuptoni veten se sa V.I.P. jeni.............

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]
Trego 96 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.