Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)

Postuar nga Deb* datë 15 Maj 2009 - 01:53:

Re: Filloi prape gershera dhe censura ketu!

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Me sa duket ka plasur prape gershera dhe censura ketu. Me sa duket eshte me lehte te qethesh te tjeret, se sa te angazhohesh vete ne diksutim. Zeri i Popullit dikur, ka qene me tolerant se keta moderatore. Nejse pune per ata qe e bejne. Befshi qejf, zor se do angazhohem me ne keto kushte! Me rri ngushte ky kostum. Nese ndryshoni mendim, me lajmeroni. Me beni hallall ndonje keqkuptim! Bye bye!

Kushtet Briganti vijne sic i krijon.

P.S Mosssssssss, po iken?  Isha shume kureshtare te degjoja historine tende te 170 -te.

Postuar nga bruni22 datë 15 Maj 2009 - 02:06:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

neselecon mire gjithe mesazhin kupton me shume sesa te marresh vetem nje fjali ..shoku ne fjale thote qe ne ate moment kur ai po e vdiste ne e njallte ajo tha emrin e burrit ishte referuar asaj .thenie ....nese shikohet dashuria si interes ateher te jap te drejte ....

e kam lexuar shum mir, po citova vetem ate pjes pasi nese un shkoj me nje te martuar vetem x sex e ne momentin qe ajo "gati po jep shpirt" si thua ti e te me therras ne emrin e burrit mir nuk do ndjehem po i perdorur jo!

( nese shikohet dashuria si interes?) un se di si ka qen puna e ktij mikut ne fjal as me interesojn brrockullat qe sajon ky, po kur hyn dashuria ne mes ateher rreziku esht i lart.
ketu ngre duart lart me dashuri nuk ka shaka e pastaj nuk i kontrollon dot gjerat sic duhet

Postuar nga ingmetalboy datë 16 Maj 2009 - 01:44:

Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti

Gjer pak para aktit, nuk besoja pothuaj fare, qe une te isha mashkulli i dyte i jetes se nje gruaje 47 vjecare, nene e dy femijeve. Mirepo ajo, pa e ditur as vete, me dha nje prove, sipas meje, te pakontestueshme.
- Ohhhh, Filannnn!... - renkoi emrin e burrit te saj, ne castin sublim te kontaktit...

1. Mua me mjaftoi te bindesha qe isha vertet mashkulli i dyte i jetes se saj. Juve ju mjafton ky detaj si prove?
2. A besoni se ka nje moshe limit, tek e cila duhet krijuar bindja absolute, se nje grua ndan mendjen: nese mund te "reshqase", ose ta mbylle jeten vetem me babain zhvirgjerues, me te cilin ka edhe femijet e saj?

Meqe po i lexoja te gjitha mesazhet thashe te shkruaja dy fjale pa u perpjekur te bej moral, mbasi me beri pershtypje qe asnje nuk ka folur per kete deri tani.
1- Per menyren se si e tregove ndodhine dhe duke marre parasysh qe ishin vitet 90' mendoj qe mund te ishte mashkulli i dyte per ate, por ajo puna e emrit nuk eshte prove per ate pune. Jo per tu mburrur por ka patur raste ku vajza qe une kam "njohur" kane thene emrin tim ne krevat me dike tjeter dhe te siguroj une qe nuk isha une i pari per to. Ata meshkuj qe ju ka ndodhur kjo gje kane ardhur dhe kane filluar sherr me mua, mbasi ju dukej sikur i ulej burreria kur nje femer thote emrin e nje mashkulli tjeter ne krevat me ta. I mean duhh ajo po mendon per nje tjeter kur eshte duke mardhenie me ty??!! Une kur jam me nje femer nuk dua vetem trupin e saj. Dua qe ajo te me fale cdo renkim, cdo mendim, cdo ndjenje dhe gjithcka qe ka, te pakten ne ato momente. Keshtu qe po te isha ne vendin tend une do te isha i fyer megjithese ai ishte i shoqi i saj.
Nejse ky eshte mendimi im ne fakt vajzat e forumit mund te na sqarojne me shume ne kete aspekt.

Sa per piken e dyte ti nuk mendoj qe vertet pyet shume per mendimet e njerzve keshtu qe peace.

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:11:

Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Nejse ky eshte mendimi im ne fakt vajzat e forumit mund te na sqarojne me shume ne kete aspekt.

Cfare do qe te te sqarojme? Shoot se jam ne dell sqarimesh.

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 02:16:

Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

.

Me gjithe qejf, por nuk kam patur eksperienca te tilla.  

Postuar nga ingmetalboy datë 16 Maj 2009 - 02:20:

Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Cfare do qe te te sqarojme? Shoot se jam ne dell sqarimesh.

Hahaa thanx amor
Pyetja ime eshte: pse nje vajze mund te thote emrin e nje mashkulli kur po kryen mardhenie me dike tjeter?
My guess was sepse ne ato momente deshirojne te jene me ate tjetrin ndaj dhe po mendojne per te.

Ju si thoni?

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:24:

Citim:
Hahaa thanx amor
Pyetja ime eshte: pse nje vajze mund te thote emrin e nje mashkulli kur po kryen mardhenie me dike tjeter?
My guess was sepse ne ato momente deshirojne te jene me ate tjetrin ndaj dhe po mendojne per te.

Ju si thoni?

Mah, mua pyet ti per ashtu gjonash? S'di gjona turpe una.

Mgjth, kete historine qe sapo tregove ti une perhere kam besuar qe meshkujt e tregojne sa per te bere veten te duken te deshiruar nga ekset e tyre. Si thua ti? Duhet te filloj t'i besoj? :p

Postuar nga ingmetalboy datë 16 Maj 2009 - 02:31:

[QUOTE]Po citoj ato që tha amor alucius

Mah, mua pyet ti per ashtu gjonash? S'di gjona turpe una.

Mgjth, kete historine qe sapo tregove ti une perhere kam besuar qe meshkujt e tregojne sa per te bere veten te duken te deshiruar nga ekset e tyre. Si thua ti? Duhet te filloj t'i besoj? :p
[/QUOTE

Nuk po perpiqesha te nenkuptoja qe dicka e tille mund tju kete ndodhur ju apo dikujt tjeter. Une thjesht kerkova mendimin tuaj si vajze.

Une nuk kam ndonje eks ketu ne forum qe te perpiqem ta bej te me deshiroje serisht o amor. Pastaj une mendoj qe ka menyra me interesante per te bere ate pune.

Ate qe tregova une do te desha te ishte thjesht trillim, por kam nje shenje ne fytyre qe te me kujtoje. nejse...
Per sa i perket te tjereve nuk ve doren ne zjarr.

Postuar nga AngelDevil datë 16 Maj 2009 - 02:37:

Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

Ju si thoni?

mendoj qe po te mendonte per ate mashkullin tjeter atehere kurre sdo ishte ndodhur ne krevat me 1 mashkull qe seshte ai qe ajo deshiron.

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:40:

Citim:
Nuk po perpiqesha te nenkuptoja qe dicka e tille mund tju kete ndodhur ju apo dikujt tjeter. Une thjesht kerkova mendimin tuaj si vajze.

Une nuk kam ndonje eks ketu ne forum qe te perpiqem ta bej te me deshiroje serisht o amor. Pastaj une mendoj qe ka menyra me interesante per te bere ate pune.

Ate qe tregova une do te desha te ishte thjesht trillim, por kam nje shenje ne fytyre qe te me kujtoje. nejse...
Per sa i perket te tjereve nuk ve doren ne zjarr.

Ah, jo-jo, mos u shqeteso per nenkuptimet. S'jam njeri i kompleksuar ne ate pike, te kisha eksperienca te tilla s'do e kisha problem fare ti ndaja ketu, sic bere ti. Thjeshte situata me duket pak funny...

Hahaha! Cfare mazokistesh qe date ti mo! Duhet te kesh dhe kapilare te dobet ti (me bruises te rehateshme). Hahahahaha! Kujdes lekuren djalo, se vetem gruaja do ia vlente ta lije te te "brandmark for life".

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.