Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kuriozitete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=164)
-- Kuriozitete - Seksologji : Seksi Oral (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3793)
Para shume vitesh nje i njohuri im (i martua dhe shume vjet me i madh se une ne moshe me pueti nese kisha bere ndojehere sex oral me tedashuren ose te dashurat.....-Jo, iu pergjigja me sinqeritet.." ndersa ai duke buzeqeshur me tha: "atehere ti nuk pske bere sex asnjehere".
Une mbeta i habitur dhe disa kohe me vone, vete atehere e kuptova mikun. Kishte patur te drejte.
tani me pelqen ta bej shpesh...
Kam nje pyetje per ty shoku. Te pelqen ta besh apo te ta bejne? Se nuk e kuptova qarte nga deklarata jote e mesiperme...
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Kam nje pyetje per ty shoku. Te pelqen ta besh apo te ta bejne? Se nuk e kuptova qarte nga deklarata jote e mesiperme...![]()
Oh, me fal. Harrova qe kur te pergjigjem ne forum do duhet te mendoj qe ekziston dhe nje kategori e vecante audience se ciles i djeg edhe per hesap te te tjereve. Dhe si pasoje do duhet te jap pergjigje relativisht me te moderuara.
Si thua ti?
ncuq gabohesh!
une thjesht jam kurioze se per cfare arsye te intereson ty preferenca seksuale e dikujt. Dhe nese ti ke veshtiresi ti pergjigjesh kesaj pyetjes time kaq te thjesht atehere do te thote qe dhe ti e kupton sa te pavend e kishe ate interesin tend.
kaq nga mua.
Shiko, ne rradhe te pare do duhet te pyesesh ate qe hapi temen. Ne rradhe te dyte, perderisa ti je ne kete teme, pse nuk shpreh edhe opinionin tend ne lidhje me seksin oral?
Mua nuk me intereson te di se c'fare i pelqen Atij konkretisht, une thjesht e ngacmova per pergjigjen e tij. Por tek ty do me interesonte ta dija pergjigjen. Per arsye objektive dhe subjektive sigurisht
po kur na pjek llogjika neve!
Tani po shpreh interes per preferencat time? Po rri c'merresh me mua, me mire vazhdo muhabetin tend me Kurioz djalin se e pashe qe ke ai e kishe interesin.
Paskeni probleme me seksualitetin e te tjereve? Mua me vjen keq se nuk e zgjidh dot kete problem tuain.
persa i perket pyetjes se shokur i pergjigjem : si te duash ti! nese te sjell ne qejf ok. mua me pelqen si ta mendosh ti...por mos harro se une kur jam ne krevat bej vete qejf dhe partnerja ime...nese ka te tjere qe eksitohen ke vrima e celesit nuk e besoj se eshte faji im.
hajt tung
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Shiko, ne rradhe te pare do duhet te pyesesh ate qe hapi temen. Ne rradhe te dyte, perderisa ti je ne kete teme, pse nuk shpreh edhe opinionin tend ne lidhje me seksin oral?
Mua nuk me intereson te di se c'fare i pelqen Atij konkretisht, une thjesht e ngacmova per pergjigjen e tij. Por tek ty do me interesonte ta dija pergjigjen. Per arsye objektive dhe subjektive sigurisht![]()
MENDIMI IM
NESE DO TE JETOSH ME PATNERIN PER JETE DUHEN RESPEKTUAR TRE GJERA // SHOQE JETE PATNERE JETE DHE K..... NE KREVAT
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.