Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kuriozitete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=164)
-- Kuriozitete - Seksologji : Seksi Oral (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3793)

Postuar nga Kuriozi datë 24 Janar 2006 - 23:25:

Para shume vitesh nje i njohuri im (i martua dhe shume vjet me i madh se une ne moshe me pueti nese kisha bere ndojehere sex oral me tedashuren ose te dashurat.....-Jo, iu pergjigja me sinqeritet.." ndersa ai duke buzeqeshur me tha: "atehere ti nuk pske bere sex asnjehere".
Une mbeta i habitur dhe disa kohe me vone, vete atehere e kuptova mikun. Kishte patur te drejte.
tani me pelqen ta bej shpesh...

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 24 Janar 2006 - 23:48:

Kam nje pyetje per ty shoku. Te pelqen ta besh apo te ta bejne? Se nuk e kuptova qarte nga deklarata jote e mesiperme...

Postuar nga cupka datë 25 Janar 2006 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Kam nje pyetje per ty shoku. Te pelqen ta besh apo te ta bejne? Se nuk e kuptova qarte nga deklarata jote e mesiperme...

po ti c'e ke kete pyetje? jo se, nuk eshte as ndonje koment per te qeshur. Tani ty valle, pyes veten, c'te hyn ne xhep se cfare i pelqen atij pseudonimit me lart? Ja bie fjala i pelqen njera dhe jo tjetra ose i pelqejne te dyja ti pastaj do ndihesh me i mbushur dhe me i plote ne veten tende?
pa, sa te ekzagjeruar qe jeni ndonjehere!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 25 Janar 2006 - 00:16:

Oh, me fal. Harrova qe kur te pergjigjem ne forum do duhet te mendoj qe ekziston dhe nje kategori e vecante audience se ciles i djeg edhe per hesap te te tjereve. Dhe si pasoje do duhet te jap pergjigje relativisht me te moderuara.

Si thua ti?

Postuar nga cupka datë 25 Janar 2006 - 00:26:

ncuq gabohesh!
une thjesht jam kurioze se per cfare arsye te intereson ty preferenca seksuale e dikujt. Dhe nese ti ke veshtiresi ti pergjigjesh kesaj pyetjes time kaq te thjesht atehere do te thote qe dhe ti e kupton sa te pavend e kishe ate interesin tend.

kaq nga mua.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 25 Janar 2006 - 00:50:

Shiko, ne rradhe te pare do duhet te pyesesh ate qe hapi temen. Ne rradhe te dyte, perderisa ti je ne kete teme, pse nuk shpreh edhe opinionin tend ne lidhje me seksin oral?

Mua nuk me intereson te di se c'fare i pelqen Atij konkretisht, une thjesht e ngacmova per pergjigjen e tij. Por tek ty do me interesonte ta dija pergjigjen. Per arsye objektive dhe subjektive sigurisht

Postuar nga cupka datë 25 Janar 2006 - 01:16:

po kur na pjek llogjika neve!
Tani po shpreh interes per preferencat time? Po rri c'merresh me mua, me mire vazhdo muhabetin tend me Kurioz djalin se e pashe qe ke ai e kishe interesin.

Postuar nga Kuriozi datë 25 Janar 2006 - 02:41:

Talking

Paskeni probleme me seksualitetin e te tjereve? Mua me vjen keq se nuk e zgjidh dot kete problem tuain.
persa i perket pyetjes se shokur i pergjigjem : si te duash ti! nese te sjell ne qejf ok. mua me pelqen si ta mendosh ti...por mos harro se une kur jam ne krevat bej vete qejf dhe partnerja ime...nese ka te tjere qe eksitohen ke vrima e celesit nuk e besoj se eshte faji im.
hajt tung

Postuar nga Kuriozi datë 25 Janar 2006 - 02:44:

Smile

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Shiko, ne rradhe te pare do duhet te pyesesh ate qe hapi temen. Ne rradhe te dyte, perderisa ti je ne kete teme, pse nuk shpreh edhe opinionin tend ne lidhje me seksin oral?

Mua nuk me intereson te di se c'fare i pelqen Atij konkretisht, une thjesht e ngacmova per pergjigjen e tij. Por tek ty do me interesonte ta dija pergjigjen. Per arsye objektive dhe subjektive sigurisht

ej shejtone vajza; une vdes per rosa prandaj mos ki frike se nuk ta marr dot lordin. kam nje rose qe e dua shume. ok?

Postuar nga MELANI datë 11 Tetor 2006 - 20:54:

MENDIMI IM

NESE DO TE JETOSH ME PATNERIN PER JETE DUHEN RESPEKTUAR TRE GJERA // SHOQE JETE PATNERE JETE DHE K..... NE KREVAT

Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.