Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 » Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- cigarja.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=577)
Se harrova t'ju them une pi 1,5 paketa ne dite. Jo se jam krenar per kete po ja qe nuk i kam te gjitha ato gjerat qe ju thashe me lart. Kush i ka le ti perdore.
Hej djema, nje vendim i ndergjegjeshem te ben te lesh cigaren. Eshte gjynaf sot te thuash si ta le se le dot, pasi ka shume mjete lenese si cimcakiza, nikotina ngjitese, dhe objekte te tjera qe mund ti mbash ne goje qe te krijojne pershtypjen e cigares por ne fakt nuk tymos veten.
Don Mondi kurajo nese do ta lesh e le
Ingmetalboy thnx qe ndave historin e babit tend me ne, por merre shembull nga ai dhe lere dhe ti ( me sa duket ky ves nuk qenka gjenetik)
pershendetje nga arsona
Cigarja lihet vetem me vullnet asnje aksesor si cimcakiz apo ilac a ku di gje une nuk te ndihmon, te sjellin pasoja anesore.
Edhe une e pi cigaren mendoj te mar vullnetin per ta lene mbasi te mbaroj sezonin e provimeve. Shpresoj te mos tundohem per ta filluar prape.
Citim:
Po citoj ato që tha juventini
Cigarja lihet vetem me vullnet asnje aksesor si cimcakiz apo ilac a ku di gje une nuk te ndihmon, te sjellin pasoja anesore.
Edhe une e pi cigaren mendoj te mar vullnetin per ta lene mbasi te mbaroj sezonin e provimeve. Shpresoj te mos tundohem per ta filluar prape.
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
te uroj tia harrish ketij qellimi
merni shembull njerez![]()
Cigarja
CIGARJA
Pi cigaren per qdo dite
si nga qejfi si nga merzite
ndaqi njerez per me dijte
gjithsecili do e lere nji dite
Po u them arsyen e pirjes
e gjitha vjen nga nji moment i nxirjes
qofte te mendjes pra arsyes
por ma teper te vetshtirjes
Sa per punen e pasojes
referojuni ju pervojes
si nga brenda si nga duhma e gojes
e pastaj i hyni lojes
Per ta lene pirjen e duhanit
eshte shume lehte Quna te Vatanit
veqse duhet te VENDOSNI
sdua me qe te TYMOSNI
Kaq.
te diskriminuarit tani ....jane keto
hahah te perndjekurit e momentit jane duhanxhite, ktej ne itali.te perndjekur si neper kruqezatat, gjoba, kontrolle, hiqen pauzat e cigares , cdo 5min reklama kunder duhanit.
me duket mese e drejte, por cdonjeri ka lirin ee zgjedhjes.kush deshiron te thithe helm me nje cigare qe perban 50 apo 50000 helme (nuk jam fare e informuar) le ta beje!!pasojat dihen edhe duhet te dihen.
hello everyone
He mo ndonje lajme te mire kemi?
Se spo punojne satistikat fare ne tere kete forum si nuk doli njeri te thote ha me ne fund e lash cigaren
Juventini vullnet lal
xeni pergezime per poezin.
o durrsake topolake pershendetje sis, mire e ke cdo njeri ka te drejten e zgjedhjes per te pire apo per ta len cigaren, cigaria nuk pihet vetem ne itali po dhe ne vende te tjera qe nuk ia dine rrezikun, e nisin si cuba ne moshe te vogel pastaj kur rriten e duan ta lene se i kuptojne demet eshte vone se se len dot.
Re: hello everyone
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
He mo ndonje lajme te mire kemi?
Se spo punojne satistikat fare ne tere kete forum si nuk doli njeri te thote ha me ne fund e lash cigaren![]()
Re: Re: hello everyone
Citim:
Po citoj ato që tha Angel_Cupke2004
looolz un e lazh cigaren pa e filluar FARE lololz..........![]()
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 » Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.