Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
dreqe une sdhashe pergjigje .....Ishte vetem nje batute per ty
Sot forca e ligjit eshte ne vend tjeter....:p :p :p
Maliqi se ka mendjen me te ligji![]()
hi !!!!
........ o Dreqeeeeeeee ku jeeeeee ??? ............a do futesh mik per mu ke njona ?? ........... te kam xhannnnnnnnn .........
Te kush mar?????????????
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
ahhahahahaha ta gjetya un Shkodranin..prandaj meritoj nje shperblim..
Si thua per nje puthje pasionale te lagur nen lotet e mallit ,ulur ne bregun e detit,te ndricuar nga hena e pabese,te harruar tek buzet e njeri tjetrit.
Ps-Me mungon tmerresisht...edhe pse jam i lumtur me jeten time.
Ndersa pergjigjen e temes besoj se e kuptuat.
du nuse shpejt se u dogja popull.
Nik ne kerkim e siper jam dhe un po te dush martohna bashk
cpaske qene moj buza ...ketej do shkosh tek mollaxhiu ketej propozon nikun ....
:p :p :p ste dija kaq une ty....
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
cpaske qene moj buza ...ketej do shkosh tek mollaxhiu ketej propozon nikun ....
:p :p :p ste dija kaq une ty....
lol car teme hihihihiihihih
Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja
lol car teme hihihihiihihih
U Ca paske qene mi Dreqe
ku mi gjen keto tema te lezecme ti mu qe nuk me rrine duret pa shkrujte ndonje gje.
Nese e ke vu re po te ndjek ne te gjitha temat qe po shkru. Por per kete teme nuk dija gjo vallahi, po si ere nuk me thua gjo per keto zona ti mua? Apo do me i majt vetem per vete. Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim edhe keto cunat nuk i njof qe t'u kerkoj ndere te tilla. Ajo Darma u dukte rob i hajrit per keto pune po edhe ajo qeka zhduk. Me boni ndonje nder ere mos me leni ne fund te listes si veteran qe jam me kaloni i cik me lart.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
naqe une ala skam gjete gja..
Presidentja tashi qe me erdhi Ami do e kap nje.. ose do ma gjej Ami ose do e kap ket meqense dhe ky po kerkon nuse.. Ami ca jan kto kerkesa mar ma.. si mendon ti qe do gjej nuse une per ty kur akoma te dashuroj... pse ca mendon ti qe te kam harru aq kollaj... e sheh se paske njohur mire dashurin qe kam pas per ty..
Ta them a mos ta them dua burre
hem...tere dashkan burra e te tere dashkan gra
buze ty ta kam friken lool se knej te tjera i thu eric e mu me thu me u martu bashke kom hall se po me tradhto ne krevat..ne vend qe me ja bo ohhh nik ja bo ohhh eric
....dhe jam ne pikpytje lol?
p.s denisa edhe une jam ne kerkim te nje nuseje si do vej halli a e pijme nje kafe lal te shohim si do ja bejme?
Ja i martuat te gjithe vetem mua me late beqar .Po si skeni nje cik shpirt more.Me ty dreqe e kam se ti sec ja thua per keto mblesat .Hajde pra beje zemren gure dhe na gjej noi nuse se nkemi ngelur thate ...
Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim
Citim:
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum![]()
Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Eric i shkurter?Eric eshte me i gjate se 1.85 m mi
epo dhe ne ankand skisha dal ndonjehere une........
ps,ke pare ti kur te del nami per simpatik.....pu pu pu kot sthone me mire syni se nami
ja ti eriosa qe me ke pare nga afer....a sjam i shemtuar une???!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Me gjithe TVSH aq i bie!!
cfare behet kutu mi ka ndonje cun per mua mos i merrni te gjithe hahahah
ahahaha dreqe.....
Po skam pas kohe se ta kisha var per zotin
Po ti je shume e mire po ja qe une kam Amorin dhe se nderroj.......
Ami-n takoje vete
ps,respekte shokora-qe
ps,Juatiola jeni mashkull apo femer ta marrim vesh ne
mire mire Eric se ka me ardhe nje dite qe ke me mu lut dhe kam met than joooo dhe pike... e mire mos u ban xheloz tani se sma merr mendja qe amore te ndrron me Amin... po ashtu as Ami sme ndrron mu me asnje ne bote... po deshe pyete..
Citim:
ahahaha dreqe.....
Po skam pas kohe se ta kisha var per zotin![]()
![]()
![]()
Ami-n takoje vete![]()
ps,respekte shokora-qe![]()
ps,Juatiola jeni mashkull apo femer ta marrim vesh ne![]()
Citim:
ahahaha dreqe.....
Po skam pas kohe se ta kisha var per zotin![]()
![]()
![]()
Ami-n takoje vete![]()
ps,respekte shokora-qe![]()
ps,Juatiola jeni mashkull apo femer ta marrim vesh ne![]()
Jo sjam cun jam mashkull
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
buze ty ta kam friken lool se knej te tjera i thu eric e mu me thu me u martu bashke kom hall se po me tradhto ne krevat..ne vend qe me ja bo ohhh nik ja bo ohhh eric![]()
![]()
![]()
....dhe jam ne pikpytje lol?
p.s denisa edhe une jam ne kerkim te nje nuseje si do vej halli a e pijme nje kafe lal te shohim si do ja bejme?
Citim:
hahahahaha Eriosa
Amore lene krejt ket muhabet e mos i ban raklame shume Ericut se po na pelcet zemren meqense ky spo na var..... e mire tani qe me erdhi Ami do me kaloj merzia...
Ami ashte i gjate 180 dhe ashte yll bote... amore ket vere banu gati se do takojme Amin dhe do jet qef i madh vetem plzzzzzzz jo thashatheme forumi se rrallen qe kaloj me kan cmend..
ahahahah cfare gallatash ka ketu........
kjo eshte zyre per koken e zyres......
ps,moj buzeqesja po cpaske qene moj dreq...ngaterove dynjane........
amor , ok Per Saranden
Mor erik cfaj kam une se te hapin llafe kot kta njerzit ktu ja shpjegojau ti se ne te dy jemi shok se do filloje te me behet xheloz burri dhe skam kohe te zihem dhe nje here me te
Eric,paska plas cyberseksi ketu
hahahaha Niku hahahaha,tradhetira krevatore!
Moj buza leri ato ti se Ku ka ze seshte pa gje po leri rehat ate Eric se e ka si shpirt ate amorin e vet...he te keqen...shiko Mollaxhiun
ps,cpaske qene per cik burre moj dreq....
uaaaaaaaaaaa erik po me le pa fjale po me akuzon padrejtesisht po kto jan shpifje un ste kam thene gje nojher....pupupupuu si jan bere njerzit sot te shpifen sty me sy aq me teper qe ty te konsideroja dhe shok te mire me keto po ma prish mendjen sdo te therras fare ne dasem se kushedi cme kurdis ti atje.
Hmmm
Ehem
Citim:
Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im.Kush te doje tjeter bujrum
Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit
![]()
Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter![]()
Citim:
Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im.Kush te doje tjeter bujrum
Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit
Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter![]()
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Po me ericun clidhje kam un o niki se spo kuptoj djali esht i martuar me amorin nqs nuk e di,mire me mire po sme deshe ti ste detyron njeri se tani bera dhe paqe me bashkshortin tim admiralin dhe sma ndjen me per njeri tjeter se kam 200 kg burre aty.
O nik te kan informu gabim se ne hym ne krize me adin pasi ai me tradhtoi me dreqen s'isha un qe e tradhtova,erikun e kam shok se ai e ka nje eesht felicemente sposato me amorin ok.
uaaaaaaaaaaa urime per temen me paska shpetuar pa lexuar........
tani me gjeni nje burre mua....e dua 185 te gjate....ezmer, brun, builtbody...edhe sy te bukur cute smile...dhe dhembet aman ti kete nice......
per me teper informacion kontaktoni dreqen ....loooool
................ e ku po m'qesh fati ene muve m'duket .....................
dreqe ............. kujto porosine qe t'kam dhane ..................
Po beja nje xhiro ketej nga Forumi edhe me zuri syri "Zyra Martesore"
A martohen njerez ketu ? Po ashtu na gjeni ndonje nuse ( sa per te bere dokumentat) pastaj shohim e bejme
...
si u be puna asaj nuses time mer jahu????ngela keq kete jave ???
nik me duket se do ngelesh beqar....me vjen keq per ty...:p :p :p
apapapapap mire e ke ti buze u plaka me dolen thinjat qe tani loool
He mo lal se nuk calon gomari nga veshet thote nje fjale e urte.Mos u merzit NÝK se do ta gjesh edhe ti...
Mbani radhe o popull pse shtyni !!
do ma gjeni nje burre ju apo te kap ndonjerin me zor..
O Eriosa po per mu moj asigje su be???
Po pres akoma une.
...
Kush do burre ketu ta morim vesh nje here......ha ha ha ?
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.