Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)

Postuar nga Niqua datë 23 Shtator 2006 - 02:43:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
dreqe une sdhashe pergjigje .....Ishte vetem nje batute per ty
Sot forca e ligjit eshte ne vend tjeter....:p :p :p

Maliqi se ka mendjen me te ligji

Hahahaha me e dit ti car ligji mkap mu kishe me mgjet nji batut tjeter,nejse ste ve faj.

Postuar nga Glaukus datë 23 Shtator 2006 - 02:53:

hi !!!!

........ o Dreqeeeeeeee ku jeeeeee ??? ............a do futesh mik per mu ke njona ?? ........... te kam xhannnnnnnnn .........

Postuar nga Niqua datë 23 Shtator 2006 - 02:57:

Te kush mar?????????????

Postuar nga Enya datë 27 Shtator 2006 - 01:51:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

ahhahahahaha ta gjetya un Shkodranin..prandaj meritoj nje shperblim..

Si thua per nje puthje pasionale te lagur nen lotet e mallit ,ulur ne bregun e detit,te ndricuar nga hena e pabese,te harruar tek buzet e njeri tjetrit.

Ps-Me mungon tmerresisht...edhe pse jam i lumtur me jeten time.

Ndersa pergjigjen e temes besoj se e kuptuat.

Dhe mua me ke munguar...Mjafton te jesh i lumtur.

Postuar nga Amstel datë 07 Tetor 2006 - 22:26:

du nuse shpejt se u dogja popull.

Postuar nga buzeqeshja datë 08 Tetor 2006 - 01:16:

Nik ne kerkim e siper jam dhe un po te dush martohna bashk

Postuar nga Zhylien Sorel datë 08 Tetor 2006 - 02:10:

cpaske qene moj buza ...ketej do shkosh tek mollaxhiu ketej propozon nikun ....

:p :p :p ste dija kaq une ty....

Postuar nga buzeqeshja datë 08 Tetor 2006 - 02:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
cpaske qene moj buza ...ketej do shkosh tek mollaxhiu ketej propozon nikun ....

:p :p :p ste dija kaq une ty....

kaq cfare sme dije o erik po meodomos do ti cajer vetes se e di ti kur mesohesh me burre ste durohet pa te pastaj e di ti ate fjalen Me keq i mesuari se i deshiruari

Postuar nga Presidentja datë 08 Tetor 2006 - 05:54:

lol car teme hihihihiihihih

Postuar nga Niqua datë 08 Tetor 2006 - 07:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja
lol car teme hihihihiihihih

naqe une ala skam gjete gja..

Postuar nga Ami- datë 08 Tetor 2006 - 08:50:

U Ca paske qene mi Dreqe
ku mi gjen keto tema te lezecme ti mu qe nuk me rrine duret pa shkrujte ndonje gje.

Nese e ke vu re po te ndjek ne te gjitha temat qe po shkru. Por per kete teme nuk dija gjo vallahi, po si ere nuk me thua gjo per keto zona ti mua? Apo do me i majt vetem per vete. Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim edhe keto cunat nuk i njof qe t'u kerkoj ndere te tilla. Ajo Darma u dukte rob i hajrit per keto pune po edhe ajo qeka zhduk. Me boni ndonje nder ere mos me leni ne fund te listes si veteran qe jam me kaloni i cik me lart.

Postuar nga Presidentja datë 08 Tetor 2006 - 09:18:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

naqe une ala skam gjete gja..

ku me gjet ktu ti pash zoten gja lol

Postuar nga Niqua datë 08 Tetor 2006 - 21:51:

Presidentja tashi qe me erdhi Ami do e kap nje.. ose do ma gjej Ami ose do e kap ket meqense dhe ky po kerkon nuse.. Ami ca jan kto kerkesa mar ma.. si mendon ti qe do gjej nuse une per ty kur akoma te dashuroj... pse ca mendon ti qe te kam harru aq kollaj... e sheh se paske njohur mire dashurin qe kam pas per ty..

Postuar nga Demokrate4ever datë 08 Tetor 2006 - 22:44:

Ta them a mos ta them dua burre

Postuar nga Amstel datë 09 Tetor 2006 - 15:54:

hem...tere dashkan burra e te tere dashkan gra

Postuar nga Amstel datë 09 Tetor 2006 - 15:56:

buze ty ta kam friken lool se knej te tjera i thu eric e mu me thu me u martu bashke kom hall se po me tradhto ne krevat..ne vend qe me ja bo ohhh nik ja bo ohhh eric ....dhe jam ne pikpytje lol?

p.s denisa edhe une jam ne kerkim te nje nuseje si do vej halli a e pijme nje kafe lal te shohim si do ja bejme?

Postuar nga diabolic datë 09 Tetor 2006 - 16:33:

Ja i martuat te gjithe vetem mua me late beqar .Po si skeni nje cik shpirt more.Me ty dreqe e kam se ti sec ja thua per keto mblesat .Hajde pra beje zemren gure dhe na gjej noi nuse se nkemi ngelur thate ...

Postuar nga amor alucius datë 09 Tetor 2006 - 17:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim

As une ne vendin tat s'do kisha besim ke Amori Ti e di qe admiroj shkronjat e tua te arta,sidomos kur i ve ne funksion te kercimit te damarit ,por nuk me influencojne shume

Citim:
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je  per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum

Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p

Eric i shkurter?Eric eshte me i gjate se 1.85 m mi,ky te thote 1.75m per tu tallur,Eric ta shohesh realisht te cmend nga pamja e jashtme!Eric-ut i kam thene une te te propozoje,se keto kohe kam qene teper e zene e s'kam mundur ta plotesoj 100% Eric,keshtu i thashe te vinte te te bente i vizite momentale

P.s.Ami-,sa je i gjate ti?Se une kam vene nje standard te pergjithshem ketu(duke marre si baze gjatesine e partnerit tim) 1.85m Tani po e plotesove kete kushtin mund te fillojme te te kerkojme nuse!

Postuar nga Eria datë 09 Tetor 2006 - 21:16:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Eric i shkurter?Eric eshte me i gjate se 1.85 m mi

Me gjithe TVSH aq i bie !!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 09 Tetor 2006 - 21:41:

epo dhe ne ankand skisha dal ndonjehere une........

ps,ke pare ti kur te del nami per simpatik.....pu pu pu kot sthone me mire syni se nami

ja ti eriosa qe me ke pare nga afer....a sjam i shemtuar une???!!!

Postuar nga Niqua datë 09 Tetor 2006 - 22:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

Me gjithe TVSH aq i bie !!

hahahahaha Eriosa

Amore lene krejt ket muhabet e mos i ban raklame shume Ericut se po na pelcet zemren meqense ky spo na var..... e mire tani qe me erdhi Ami do me kaloj merzia...

Ami ashte i gjate 180 dhe ashte yll bote... amore ket vere banu gati se do takojme Amin dhe do jet qef i madh vetem plzzzzzzz jo thashatheme forumi se rrallen qe kaloj me kan cmend..

Postuar nga atiola datë 09 Tetor 2006 - 22:57:

cfare behet kutu mi ka ndonje cun per mua mos i merrni te gjithe hahahah

Postuar nga Zhylien Sorel datë 09 Tetor 2006 - 23:05:

ahahaha dreqe.....
Po skam pas kohe se ta kisha var per zotin
Po ti je shume e mire po ja qe une kam Amorin dhe se nderroj.......
Ami-n takoje vete

ps,respekte shokora-qe

ps,Juatiola jeni mashkull apo femer ta marrim vesh ne

Postuar nga Niqua datë 09 Tetor 2006 - 23:16:

mire mire Eric se ka me ardhe nje dite qe ke me mu lut dhe kam met than joooo dhe pike... e mire mos u ban xheloz tani se sma merr mendja qe amore te ndrron me Amin... po ashtu as Ami sme ndrron mu me asnje ne bote... po deshe pyete..

Postuar nga atiola datë 09 Tetor 2006 - 23:25:

Citim:
ahahaha dreqe.....
Ami-n takoje vete

ps,respekte shokora-qe

ku di une eriku njeri nuk po ma var ketu hahha

goce jam goce ti cafre je cun shpresoj

Postuar nga atiola datë 09 Tetor 2006 - 23:25:

Citim:
ahahaha dreqe.....
Ami-n takoje vete

ps,respekte shokora-qe

ku di une eriku njeri nuk po ma var ketu hahha

goce jam goce ti cfaree je cun shpresoj

Postuar nga Zhylien Sorel datë 09 Tetor 2006 - 23:34:

Jo sjam cun jam mashkull

Postuar nga buzeqeshja datë 10 Tetor 2006 - 00:28:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
buze ty ta kam friken lool se knej te tjera i thu eric e mu me thu me u martu bashke kom hall se po me tradhto ne krevat..ne vend qe me ja bo ohhh nik ja bo ohhh eric ....dhe jam ne pikpytje lol?

p.s denisa edhe une jam ne kerkim te nje nuseje si do vej halli a e pijme nje kafe lal te shohim si do ja bejme?

Po me ericun clidhje kam un o niki se spo kuptoj djali esht i martuar me amorin nqs nuk e di,mire me mire po sme deshe ti ste detyron njeri se tani bera dhe paqe me bashkshortin tim admiralin dhe sma ndjen me per njeri tjeter se kam 200 kg burre aty.

Postuar nga amor alucius datë 10 Tetor 2006 - 00:36:

Citim:

hahahahaha Eriosa

Amore lene krejt ket muhabet e mos i ban raklame shume Ericut se po na pelcet zemren meqense ky spo na var..... e mire tani qe me erdhi Ami do me kaloj merzia...

Ami ashte i gjate 180 dhe ashte yll bote... amore ket vere banu gati se do takojme Amin dhe do jet qef i madh vetem plzzzzzzz jo thashatheme forumi se rrallen qe kaloj me kan cmend..

Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im .Kush te doje tjeter bujrum   Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit

Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter

Postuar nga Zhylien Sorel datë 10 Tetor 2006 - 00:50:

ahahahah cfare gallatash ka ketu........

kjo eshte zyre per koken e zyres......

ps,moj buzeqesja po cpaske qene moj dreq...ngaterove dynjane........

amor , ok Per Saranden

Postuar nga buzeqeshja datë 10 Tetor 2006 - 00:54:

Mor erik cfaj kam une se te hapin llafe kot kta njerzit ktu ja shpjegojau ti se ne te dy jemi shok se do filloje te me behet xheloz burri dhe skam kohe te zihem dhe nje here me te

Postuar nga amor alucius datë 10 Tetor 2006 - 00:55:

Eric,paska plas cyberseksi ketu hahahaha Niku hahahaha,tradhetira krevatore!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 10 Tetor 2006 - 00:59:

Moj buza leri ato ti se Ku ka ze seshte pa gje po leri rehat ate Eric se e ka si shpirt ate amorin e vet...he te keqen...shiko Mollaxhiun

ps,cpaske qene per cik burre moj dreq....

Postuar nga buzeqeshja datë 10 Tetor 2006 - 01:02:

uaaaaaaaaaaa erik po me le pa fjale po me akuzon padrejtesisht po kto jan shpifje un ste kam thene gje nojher....pupupupuu si jan bere njerzit sot te shpifen sty me sy aq me teper qe ty te konsideroja dhe shok te mire me keto po ma prish mendjen sdo te therras fare ne dasem se kushedi cme kurdis ti atje.

Postuar nga Admirali datë 10 Tetor 2006 - 01:04:

Hmmm

Ehem

Postuar nga Niqua datë 10 Tetor 2006 - 01:40:

Citim:

Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im .Kush te doje tjeter bujrum   Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit

Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter

ma mire mos e sill Eric se do e kap me zor....e po i dashuri im ne shqiperi jeton skam ku ta coj dreqin... dhe qysh se jam lidhe me te skam qen ne shqiperi dmth gati 2 vite dhe deri ne vere qe do shkoj une bahen 3.. ahhhhhhhhh me zi po pres mgjth ai e ka vdekje te shkoj une ne tirane.... i pelqejne pushimet jashte tiranes si mu jashte new york-ut... dhe kurre nuk bijme ne kompremis vec ja fusim ne vende tjera te botes mgjth qefin dhe fiksimin e kam ne Shqiperi..... qefin si baj ne shqiperi se baj kund tjeter dhe nuk e ndrroj me anje vend te botes....

Postuar nga METAXA datë 11 Tetor 2006 - 15:08:

Citim:

U la per veres tjeter ee? E mire se afer qeka.

Postuar nga Amstel datë 11 Tetor 2006 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

Po me ericun clidhje kam un o niki se spo kuptoj djali esht i martuar me amorin nqs nuk e di,mire me mire po sme deshe ti ste detyron njeri se tani bera dhe paqe me bashkshortin tim admiralin dhe sma ndjen me per njeri tjeter se kam 200 kg burre aty.

nga i dashuri yt e kam nigju lool
thoshte se e tradhetoje me eric pranaj te kam frike.:p
tani qe bere paqe ske me nevoj per burre lool

atiola si do i vej halli me ne te dy lool?

Postuar nga buzeqeshja datë 12 Tetor 2006 - 00:45:

O nik te kan informu gabim se ne hym ne krize me adin pasi ai me tradhtoi me dreqen s'isha un qe e tradhtova,erikun e kam shok se ai e ka nje eesht felicemente sposato me amorin ok.

Postuar nga elsaaa datë 12 Tetor 2006 - 03:03:

uaaaaaaaaaaa urime per temen me paska shpetuar pa lexuar........
tani me gjeni nje burre mua....e dua 185 te gjate....ezmer, brun, builtbody...edhe sy te bukur cute smile...dhe dhembet aman ti kete nice......
per me teper informacion kontaktoni dreqen ....loooool

Postuar nga Glaukus datë 12 Tetor 2006 - 03:48:

................ e ku po m'qesh fati ene muve m'duket .....................

dreqe ............. kujto porosine qe t'kam dhane ..................

Postuar nga Goku datë 21 Tetor 2006 - 08:03:

Po beja nje xhiro ketej nga Forumi edhe me zuri syri "Zyra Martesore"

A martohen njerez ketu  ? Po ashtu na gjeni ndonje nuse ( sa per te bere dokumentat) pastaj shohim e bejme ...

Postuar nga Amstel datë 22 Tetor 2006 - 13:18:

si u be puna asaj nuses time mer jahu????ngela keq kete jave ???

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Tetor 2006 - 14:09:

nik me duket se do ngelesh beqar....me vjen keq per ty...:p :p :p

Postuar nga Amstel datë 22 Tetor 2006 - 14:48:

apapapapap mire e ke ti buze u plaka me dolen thinjat qe tani loool

Postuar nga SEXI datë 22 Tetor 2006 - 20:59:

He mo lal se nuk calon gomari nga veshet thote nje fjale e urte.Mos u merzit NÝK se do ta gjesh edhe ti...

Postuar nga Eria datë 23 Tetor 2006 - 20:07:

Mbani radhe o popull pse shtyni !!

Postuar nga Niqua datë 23 Tetor 2006 - 23:00:

do ma gjeni nje burre ju apo te kap ndonjerin me zor..

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Tetor 2006 - 23:11:

O Eriosa po per mu moj asigje su be???

Po pres akoma une.

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Tetor 2006 - 23:13:

...

Kush do burre ketu ta morim vesh nje here......ha ha ha ?

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.