Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 07:56:

Mirseerdhe antar i Ri!

T'lumshin kambt e tyqeta juj!

Osht e para her qi hyn e na i do neri me e ba Pellazgisht:
Miku se fut doren ne xhep hern e par......e man o para o mrapa si ti volasi...

Pranej ke me pi ca t'dush....po t'pelqe vena Kallmetit po ta mush i got...a je n'gjaksi me Leshiant a jo asht puna jote......

njather po ta qis i ven Shtoit ...a e do tbardh a tkuqe mor zotni?

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 08:29:

Nje Histori e habitshme...por qe aq shume dua ta besoj!!

HIstori e mrekullueshme,e pazakonte dhe kaluar tregimeve te mistershme.

E hedhur ne art nga te medhenjte Bela, Mogol e Celentano.

SA DUA TA BESOJ!!!

Ciao Lucio! Ti vogliamo tanto bene!

http://img.youtube.com/vi/sVZsei5rHZ4/2.jpg

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 18:34:

Edhe 1 jave SHAMATE!

I vetmuar ne nje resort ne Dom.Rep. duke qene i lodhur nga nje nate e gjate ne MAMBO CLUB,mendova qe mengjesin ta kaloj ne menyre relaksuese alla-elbasonse:

"Komt ke vija-16-tshen ke xhepi-jevgen ke preni".....me ndryshimin:

Kembet ne Detin e Karaibeve-Coronan prane-Lap-topin ne vendi.....dhe i qetesuar mendova te punoj edhe nje jave per Ardhmerine e Forumit.

Edhe 5 dite deri ne zgjedhjen e Presidentit te Ri.

"YXHYM PER KOTKEN"

Ju bej thirrje te gjithe pijaneceve:

KOTKA dhe vetem KOTKA mund te siguroje alkol pa para per ne!

KOTKA dhe vetem KOTKA mund te shkruaj per pijanecet!

KOTKA dhe vetem KOTKA mund te asgjesoje grupin Anti-Forum te Nju-Jorkut!

Le te votojme KOTKA!

Postuar nga kotka datë 16 Korrik 2007 - 18:45:

Re: Edhe 1 jave SHAMATE!

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
I vetmuar ne nje resort ne Dom.Rep. duke qene i lodhur nga nje nate e gjate ne MAMBO CLUB,mendova qe mengjesin ta kaloj ne menyre relaksuese alla-elbasonse:

"Komt ke vija-16-tshen ke xhepi-jevgen ke preni".....me ndryshimin:

Kembet ne Detin e Karaibeve-Coronan prane-Lap-topin ne vendi.....dhe i qetesuar mendova te punoj edhe nje jave per Ardhmerine e Forumit.

Edhe 5 dite deri ne zgjedhjen e Presidentit te Ri.

"YXHYM PER KOTKEN"

Ju bej thirrje te gjithe pijaneceve:

KOTKA dhe vetem KOTKA mund te siguroje alkol pa para per ne!

KOTKA dhe vetem KOTKA mund te shkruaj per pijanecet!

KOTKA dhe vetem KOTKA mund te asgjesoje grupin Anti-Forum te Nju-Jorkut!

Le te votojme KOTKA!

---------------------------

Ore ti i ashtuquajturi ishpeshtim mos ke qene i quajturi peshtim.

Ik ore tu mbyllte, mbylle ate makine qe ke ne preher dhe ferkoi kembet mire atje me ate ujin jeshil te Carraibeve, merr edhe nje pije eksotike dhe pije atje ne pishine ku je, ndonje paradise treasure drink

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 18:50:

KOTKA,ketu eshte Shtabi elektoral per zgjedhjen e Presidentit dhe ti nuk je i lejuar te hysh...

Ne te kundert FAJTORI mund ta quaje kandidaturen e pavlefshme....

Dilni ju lutem nga SHAMATA!

Postuar nga kotka datë 16 Korrik 2007 - 18:59:

Citim:
KOTKA,ketu eshte Shtabi elektoral per zgjedhjen e Presidentit dhe ti nuk je i lejuar te hysh...

Ne te kundert FAJTORI mund ta quaje kandidaturen e pavlefshme....

Dilni ju lutem nga SHAMATA!

pandeha se ishte tema e etimollogjise, mbasi vetem atje nuk lejohen te hyjne anetare dosido.

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 19:15:

Eja mblidhuni ketu!!!

Thirrje e deshperuar!!!

Koha po kalon dhe pijanecet flene!

FORUMI NE RREZIK!

Mbase kjo parrulle do ju zgjoje TRESH,ENYA,DEMOKRATE PER MOMENTIN,ENIGMA,ELSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BLETA PIJANECE,GAZIMORRI,ARI-LABI,MISTERI-DHP,BRISEIDA,JUVE,NIGO,PUNTOR YLLI,ILIRI-USA,ERIC-MARTIN-IDEN,KATI_LESHA dhe gjithe pianecet e tjere(te me falin ata qe s'i kam permendur).

Shpejt te hyme neper MSn-ra,telefona e te tjera mjete komunikimi per te zgjedhur KOTKA!

Mos leme qe Moderatoret e shendetshem te flene rehat!

Ta nxjerrim KOTKEN nga SHAMATA,se nga gezimi i kandidimit,i ka ikur mendja dhe s'shkulet qe ketu!

Postuar nga Mister_DXP datë 16 Korrik 2007 - 19:17:

Ketu qenka si parlament bicimi, ti me the se eshte nje vend ku pihet or lum miku. Paskam gabu, ose bie ere tradheti

Hajt shnet

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 19:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Ketu qenka si parlament bicimi, ti me the se eshte nje vend ku pihet or lum miku. Paskam gabu, ose bie ere tradheti

Hajt shnet

Hajde DHP hajde.....keto lojnat me X mos i bej ketu......

SHAMATA eshte lokal sherri,por vetem per nje jave funsionon si Shtab Elektoral....(po jo per ate kryetarin lokal te Partise Republikane)....

Postuar nga kotka datë 16 Korrik 2007 - 19:19:

Re: Eja mblidhuni ketu!!!

Citim:
Thirrje e deshperuar!!!

Koha po kalon dhe pijanecet flene!

FORUMI NE RREZIK!

Mbase kjo parrulle do ju zgjoje TRESH,ENYA,DEMOKRATE PER MOMENTIN,ENIGMA,ELSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BLETA PIJANECE,GAZIMORRI,ARI-LABI,MISTERI-DHP,BRISEIDA,JUVE,NIGO,PUNTOR YLLI,ILIRI-USA,ERIC-MARTIN-IDEN,KATI_LESHA dhe gjithe pianecet e tjere(te me falin ata qe s'i kam permendur).

Shpejt te hyme neper MSn-ra,telefona e te tjera mjete komunikimi per te zgjedhur KOTKA!

Mos leme qe Moderatoret e shendetshem te flene rehat!

Ta nxjerrim KOTKEN nga SHAMATA,se nga gezimi i kandidimit,i ka ikur mendja dhe s'shkulet qe ketu!

TY TE PASKA ZENE KEQ PIJA ME NGJYRE E KARAIBEVE MORE VELLA.

ME TE TILLE NUK MA DO MENDJA SE DO FITOJ UNE, PRANDAJ TANI PO NIS DESHPERIMI IM I VERTET TRAGJIK...........

ika dhe ngushellimet e mija in advance per mosrealizimin e endrrave te tua elektorale

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 19:29:

President i Pare apo Nderi.

Nje gje nuk e kam te qarte ne mesazhin e Oliinter.Ky Prsidenti i Forumit do jete Presidenti I apo President Nderi.

Se po te jete Presidenti I,Fajtori mund te shpalle zgjedhje te parakohshme dhe ve President NS-6(NS-gjashta mos me keqkupto...je vertet kandidat serioz)...

Po te jete President Nderi atehere KOTKA s'ka per te levizur.Nderi as qe diskutohet.Duke qene edhe mashkull edhe femer(ose as mashkull as femer)s'ka kryer asnjehere vepra te turpshme.E njejta gje nuk mund te thuhet per Konten apo NS-6.

Oli,po munde sqaroje kete pune,qe te mos i leme Baba Fajes shteg per te abuzuar.

Postuar nga kotka datë 16 Korrik 2007 - 19:37:

Re: President i Pare apo Nderi.

Citim:
Nje gje nuk e kam te qarte ne mesazhin e Oliinter.Ky Prsidenti i Forumit do jete Presidenti I apo President Nderi.

Se po te jete Presidenti I,Fajtori mund te shpalle zgjedhje te parakohshme dhe ve President NS-6(NS-gjashta mos me keqkupto...je vertet kandidat serioz)...

Po te jete President Nderi atehere KOTKA s'ka per te levizur.Nderi as qe diskutohet.Duke qene edhe mashkull edhe femer(ose as mashkull as femer)s'ka kryer asnjehere vepra te turpshme.E njejta gje nuk mund te thuhet per Konten apo NS-6.

Oli,po munde sqaroje kete pune,qe te mos i leme Baba Fajes shteg per te abuzuar.

Tani c'eshte e verteta une dua te iki nga shamata, por ti me komentet e tua ala karraibshe nuk po me le te iki.

Nje pyetje kisha une shoku hetues. Edhe ky Presidenti i nderit eshte kandidat serioz si pune e Presidentit te pare apo eshte kandidat karagjoz si edhe vete zgjedhesit

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 19:51:

Kandidatin KOTKA e ka lene mendja!

Po nuk ofendohen zgjedhesit keshtu o kandidati KOTKA!

Pastaj ti duhet ta kishe kuptuar qe ishe nje kandidat KOT,sa per te bere me vone pucin per vendosjen e Kontinentit...

Grupi yne e ka tere meselene me FAJEN,qe po mundohet te shkaterroje grupin Anti-Parti te Nju-Jorkut.....

Dil nje xhirro andej nga SaukuKOTKA,se s'kemi nge tani ne mes te fushates te meremi me ty!Hajde te lutem liroje karrigen qe ke zene...

Postuar nga Enya datë 16 Korrik 2007 - 19:52:

Talking

Miremengjesi nga une o popull i papune

Peshtim c`e mire te solli me kaq vrrull?Mire se u riktheve serish.Mire ke qene?

Degjo, une voten time ta jap vec ty ama me pseudonim Kotka kesaj here.

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 19:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Miremengjesi nga une o popull i papune

Peshtim c`e mire te solli me kaq vrrull?Mire se u riktheve serish.Mire ke qene?

Degjo, une voten time ta jap vec ty ama me pseudonim Kotka kesaj here.

Po ma ka sulmuar Baba Faja Demokraten moj Enya....

Durohej dot ai sulm i paskrupullt....(E kam edhe se jam pak i lodhur nga cha-cha-cha gjithe naten)....

Postuar nga Enya datë 16 Korrik 2007 - 19:59:

Talking

Eh, mos e vrit mendjen fare per boten.Baca faje ka halle te tjera, nuk merret
me borgjeze si personazhi ne fjale.
Epo duhet durim o Ish -peshtim jete i thone kesaj, nga se pret,
nga koha po, nga miqte po, nga komshinjte po, nga krevati po se po
eh bela`-bela`, -hahahahahahahahahahahahaha,
mire te shkoi nata eh?

Postuar nga kotka datë 16 Korrik 2007 - 20:01:

Re: Kandidatin KOTKA e ka lene mendja!

Citim:
Po nuk ofendohen zgjedhesit keshtu o kandidati KOTKA!

Pastaj ti duhet ta kishe kuptuar qe ishe nje kandidat KOT,sa per te bere me vone pucin per vendosjen e Kontinentit...

Grupi yne e ka tere meselene me FAJEN,qe po mundohet te shkaterroje grupin Anti-Parti te Nju-Jorkut.....

Dil nje xhirro andej nga SaukuKOTKA,se s'kemi nge tani ne mes te fushates te meremi me ty!Hajde te lutem liroje karrigen qe ke zene...

E KU E DIJA UNE RE BYRAZER, QE E KISHE ME QITJE KAQ TE LARGET MUHABETIN TI, THASHE DHE UNE KAQ VLERA PASKAM DHE SE KAM DITUR, QE TE BEHEM KONKURENTI ME I FORTE I KONTES

TANI SA PER ETIMOLLOGJINE TE RRISH SHTREMBER E TE FLASESH DREJT NUK E ARRIJ DOT AS TEK GISHTAT E KEMBEVE UNE KONTEN, ESHTE PER TI HEQUR KAPELLON, SE ATJE REFLEKTOHEN EDHE NDJENJAT E TIJ TE LARTA PATRIOTIKE, QE MUA ME MUNGOJNE NGA PAK SE NUK I KAM AQ EKSTREME SA TE KONTIT DHE POPULLIT I DUHEN EKSTREMISTE JO SHAKA.

HAJDE TANI IKA PREJ VERTETI JO PREJ KOTI SE NUK ME PELQEN TE ME PERDORIN TE TJERET PER INTERESAT E TYRE PERSONALE DHE TE PERGJITHSHME.

BYE-BYE DHE BEFSH QEJF EDHE PER MUA ATJE NE DETIN TERKUOZ dhe mos fut shume 16 -ece neper xhepa dhe jevgjite neper prehera, se ka edhe semundje degjon...

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 23:29:

Demokrates i ka humbur Fjale-Kalimi.....keshtu eshte kur ja jep shume vetave.

Zgjedhjet i kemi te humbura!!!
Me siguri do jete tradheti e Treshit!Eshte shitur tek Faja!Do t'i kete premtuar ndonje post Admin. apo Moder......he Tresh,Tresh...po belane do gjesh.....

President nuk zgjidhet Konteja por NS-6!Gjithe jeten keta tipat serioze me kane konkuruar.......me theshte edhe Drejtori i Shkolles:

-Ja pse nuk mer shembullin e Nasi Tetes ose te Nesim Dyshes...serioze,mesojne dhe s'qeshin ne oren e mesimit.......

tani na doli NS-6......ky dhe si emer insekticidi(mos u merzit djale i devotshem dhe shkencor,qe po ta shaj dickun).....

tingellon si reklame...blini NS-6.....ilac per pleshta dhe tartabiqe.....
dhe po u zhduken tere insektet parazite(pleshtat dhe tartabiqet insekte jane,,,,,,he DHP se edhe ti shkencor je me nje damar letrar)......atehere tere Moderatoret do punojne rehat.........

U c'kam qeshur o Faje!!!Me ato postimet e fundit ja kalove edhe Musolinit nga zgjuarsia!!!!Hahahahahahaahahah......

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2007 - 23:37:

musolini ka kene burre shteti ca ke me musolinin e per pa teper edhe pellazg....

vjen nga ...Mos-u-lini...

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 23:41:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
musolini ka kene burre shteti ca ke me musolinin e per pa teper edhe pellazg....

vjen nga ...Mos-u-lini...

Ti je Musane apo me Fajen se nuk po kuptohemi.....

Dhe voto sa me shpejt per Konten te lutem,se po e mori NS-6,do na i heqe tere dicket pellazge dhe do na veje nga keto formulat.....le qe ti formule e ke qe tani 3-SH....

Me ke po mundohem te bej aleance....ti je vete nga keta DALEKET,beshke me ate Mister_DXP dhe me ARI77.......

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2007 - 23:46:

Une jam me partizanin e vogel Velo...ai po ishte per kumandar...

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2007 - 23:47:

ej se harrova,forumi eshte forum presidencial apo parlamentar????

Postuar nga kotka datë 16 Korrik 2007 - 23:50:

TANI QE JA HUDHA KANDIDATURES DHE MBETEN KANDIDATE ZYRTARE DHE SERIOZE KONTJA DHE NS-6 A KAM LEJE TE HYJ TEK KY KLUBI APO SI ANETAR ISHKANDIDAT PRAPE NUK ME LEJOHET.

SKAGJE HIKI PRAPE UNE, NUK ME MBETET QEJFI EDHE PO NUK ME DHATE LEJE PER TEK SHAMATA.

TRESHO MIRE JE TI VLLAJO SE ISHPESHTIMIN E MORA VESH QE QENKA MIRE.

Postuar nga ishpeshtimi datë 16 Korrik 2007 - 23:52:

Forumi s'eshte Republike mor Tresh.....

Eshte Monarki-Parlamentare-Presidenciale....................

Monarku dihet kush eshte.....

Dhoma e ulet e Moderatoreve dhe Dhoma e larte e Administratoreve zgjidhen me sondazh nga turma e Forumit.....

Tani do zgjedhim me sondazh edhe President qe te vere ne zap dy Dhomat......

Pasatj te gjithe do rrojme te lumtur.....dhe do perqendrohemi ne Lirine seksuale te Ari Labit,se ajo sjell Dermekercine e Vertete!!!!!

Postuar nga Ari. datë 16 Korrik 2007 - 23:55:

Talking peshtim

e di qe nuk me le rehat lol

hallall te befte zoti,sa nerva qe ke burrash

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2007 - 23:58:

jam paska i ftofun,po mire keshtu marshallah si pellumb,ptu ptu mos me pafte syni i keq,synin e bukur temin......

keka forumi si supermarket,paguj dy e marr tre

Postuar nga ishpeshtimi datë 17 Korrik 2007 - 00:02:

Citim:
jam paska i ftofun,po mire keshtu marshallah si pellumb,ptu ptu mos me pafte syni i keq,synin e bukur temin......

Tresh prandaj te kane hequr si Moderator...se nuk ke qene i shendetshem...shiko tani qe jane te gjithe te shendetshem sa mire shkon Forumiiiii......

Bile bile nje nga me te shendetshim eshte nje,i cili eshte kunder KAUSIT....tani se c'eshte KAUSI une nuk e di.....po ti si ish Moderator duhet ta kesh bere ne Seminaret per Ngritjen Profesionale....

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:04:

Citim:

keka forumi si supermarket,paguj dy e marr tre

PLLAAAAQQ....... NA EDHE NJE NGA UNE TRESHO, TANI U SIGUROVE.

KURKUSH NUK TE HA SYN TESH, KAPE ME DORE DHE SHPETOVE

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:08:

deri ne sa te numeroj qe masandej ta leshoj....ose me thoni kur ta leshoj....

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:11:

Citim:
deri ne sa te numeroj qe masandej ta leshoj....ose me thoni kur ta leshoj....

Akoma se ke leshuar ore, perfiton nga rasti ti tani
Leroji duart se te duhet te besh kryqin tani........

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:14:

ishte qejf meeee

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:16:

Citim:
ishte qejf meeee

Epo kemi edhe pune ketu, jemi ne periudhen e zgjedhjeve, jo gjithmone qejf.

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:20:

une sdi me votu...me shkon bosh vota gjithmone...e pavlefshme

Postuar nga Piktor datë 17 Korrik 2007 - 00:21:

rroft mreti.

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:26:

Citim:
une sdi me votu...me shkon bosh vota gjithmone...e pavlefshme

Po pse re edhe ti me butona kompjutrash voton atje ku je, qe te shkon huq gjithmone

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:28:

injorant mi moter...rryp....krejte...

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:32:

Citim:
injorant mi moter...rryp....krejte...

Prandaj rri ketu ne guzhine me motren ti, te gatuajme noigjo te mire per ata qe vijne te lodhur nga puna, dhe mos u ngatarro me votimet dhe ti si puna ime, leni keto pune e halle per te tjeret.......

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:37:

une po pergatis makarona me pesto genovese 3-4 here ne jave i ha se me pelqen mos ta degjojne peshtimi se na hin ne hise ....

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:41:

Citim:
une po pergatis makarona me pesto genovese 3-4 here ne jave i ha se me pelqen mos ta degjojne peshtimi se na hin ne hise ....

s'kagje le te na hyje ne hise, une po i jap te mijat dhe ti me jep mua te tuat

ben prape ti , ate peston e ben vete apo e merr te gatshme ne kavanoz.

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:45:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
s'kagje le te na hyje ne hise, une po i jap te mijat dhe ti me jep mua te tuat
ben prape ti , ate peston e ben vete apo e merr te gatshme ne kavanoz.

ti jepi pjesen tande e masandej tesh po han buke e mollatarta se une se kam te shkrume budalle ne balle ....peston me me fale po e blej ne kavanoz sjam aq njesh une sa edhe me e ba

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:49:

Citim:

ti jepi pjesen tande e masandej tesh po han buke e mollatarta se une se kam te shkrume budalle ne balle ....peston me me fale po e blej ne kavanoz sjam aq njesh une sa edhe me e ba

ME MOLLE T'ARTA DAL FITUM UNE, SE BA I HUM DO KILE N'PESHET. PO I NGJYJ NGA PAK ATJE TEK PESTOJA JOTE

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:51:

po spo te len kush me e ngjy te une per kete diell

Postuar nga ishpeshtimi datë 17 Korrik 2007 - 00:55:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
rroft mreti.

a mr puntor Ylli...vetem ti punon per fushaten e zgjedhjeve....

Tresh Tradhetari eshiti veten tek Faja per nje furgon me makaraona....kaq poshte ka rene......

puntor mbaje Shtabin ne levizje sa te kthehet Demi nga puna...une po futem edhe njehere ne uje....
Enya po mbeti duke pjekur kembet ne plazh.......Mister_DXP-se i bejne syte xhixha se njehere i duken kofshet e Enyas te pjekura nga dielli,e njehere i duken te skuqura.....

Ari Labi tani po eshte i pire dhe ja fut me gjume...s'ka mbetur asnje veprimtar....

oh po.....ku ehte ajo Bleta qe shtrengon jastekun tere naten......eh pellazge,pellazge......soj dembelash.........
..edhe nje spanjolle qe kishte forumi se nga eshte zhdukur.......

Postuar nga kotka datë 17 Korrik 2007 - 00:56:

Citim:
po spo te len kush me e ngjy te une per kete diell

SA BEHESH KURRNAC KOT, SE KURKUSH NUK DO ME I HAN MAKARONAT E MIJA DHE PO I FUTEM VETE, HAJT SE UNE I MBAROVA TI AKOMA S'KE FILLU SE E KE MNEDJEN MOS ME DHANE MU KURGJA.

NATEN E MIRE, MBAROVA UNE PER SOT DHE PO DAL NJE XHIRO ME TRET MAKARONAT. T'LUMSHIN DUART E ARTA SE I KESHE BAN SHUME TE MIRA.

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2007 - 00:58:

a me len me e ngjy une te ty, te fundi i pjates tande deshta me thane se ka mbete tane sugoja aty e asht pjesa me e mire

peshtimo ti do me cofe ujet me duket,tretu tretu per pellazgji,po dy dure per nje kry jane e duket me hanger qe te me punu mendja,se si kane thane te paret  tane, ''mende sana ne korpo sana''

Postuar nga Piktor datë 17 Korrik 2007 - 01:47:

Citim:

a mr puntor Ylli...vetem ti punon per fushaten e zgjedhjeve....

Tresh Tradhetari eshiti veten tek Faja per nje furgon me makaraona....kaq poshte ka rene......

puntor mbaje Shtabin ne levizje sa te kthehet Demi nga puna...une po futem edhe njehere ne uje....
Enya po mbeti duke pjekur kembet ne plazh.......Mister_DXP-se i bejne syte xhixha se njehere i duken kofshet e Enyas te pjekura nga dielli,e njehere i duken te skuqura.....

Ari Labi tani po eshte i pire dhe ja fut me gjume...s'ka mbetur asnje veprimtar....

oh po.....ku ehte ajo Bleta qe shtrengon jastekun tere naten......eh pellazge,pellazge......soj dembelash.........
..edhe nje spanjolle qe kishte forumi se nga eshte zhdukur.......

Po ti mos je Ufo qe here dukesh e here zhdukesh. Sa here vje plot me informacione. Tash si peillazg i mire qe je na e shpjego pak punen e presidentit.

ah po mreti po ka lezet mbi tana partit.

Ne kohen e mretit lartmadhnise se tij Zog dilshin e u thojshin fshatarve te shkret thuj rroft mreti rroft mreti -pergjigjeshin ata
rroft Zogu- rroft zogu
i than dhe nji katunari prej tirane
rroft Zogu- e ai u pergjigj Rrofte zogu e pellumi

Postuar nga Enya datë 17 Korrik 2007 - 02:05:

Talking

Citim:

Hahahahahahahahahaha, oj te qeshur, te falenderoj Peshtim per gazin qe me solle
ne keto caste lol .
Enya ka kofshe te beshme, te nxira tashme, mund tua ofroj ne vend te cokollates ne vitrine vetem,
por me pare merrni lejen tek e dashura ime Bleta Puntore.

rr-nofte Peshtimi, se po e shkruajta ne gjuhe letrare foljen e sakte,
e di se do me rikthehesh me opinga drunit, -hahahahahahahaha-

ps:-Demoja asht ne gjumin e pasdites per tet pale qejfe.Sot isha me te neper store.Kalofsh bukur.

ps;Puntori, kujdes me ate fjalen Rrofte Zogu,
se zog ne i themi organit sexual femror(sepaku une )lol

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 17 Korrik 2007 - 02:07:

/me bo gati thiken :p

Postuar nga Piktor datë 17 Korrik 2007 - 02:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Hahahahahahahahahaha, oj te qeshur, te falenderoj Peshtim per gazin qe me solle
ne keto caste lol .
Enya ka kofshe te beshme, te nxira tashme, mund tua ofroj ne vend te cokollates ne vitrine vetem,
por me pare merrni lejen tek e dashura ime Bleta Puntore.

rr-nofte Peshtimi, se po e shkruajta ne gjuhe letrare foljen e sakte,
e di se do me rikthehesh me opinga drunit, -hahahahahahahaha-

ps:-Demoja asht ne gjumin e pasdites per tet pale qejfe.Sot isha me te neper store.Kalofsh bukur.

aaaa prandaj zogu ban ciu ciu.

Postuar nga GENTI_the_KING datë 17 Korrik 2007 - 02:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

un i them zocke asaj ,

po organit sexual mashkullor i themi shpend grabitqar.( se paku une)

Gjithsej 58 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.