Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
Mirseerdhe antar i Ri!
T'lumshin kambt e tyqeta juj!
Osht e para her qi hyn e na i do neri me e ba Pellazgisht:
Miku se fut doren ne xhep hern e par......e man o para o mrapa si ti volasi...
Pranej ke me pi ca t'dush....po t'pelqe vena Kallmetit po ta mush i got...a je n'gjaksi me Leshiant a jo asht puna jote......
njather po ta qis i ven Shtoit ...a e do tbardh a tkuqe mor zotni?
Nje Histori e habitshme...por qe aq shume dua ta besoj!!
HIstori e mrekullueshme,e pazakonte dhe kaluar tregimeve te mistershme.
E hedhur ne art nga te medhenjte Bela, Mogol e Celentano.
SA DUA TA BESOJ!!!
Ciao Lucio! Ti vogliamo tanto bene!
http://img.youtube.com/vi/sVZsei5rHZ4/2.jpg
Edhe 1 jave SHAMATE!
I vetmuar ne nje resort ne Dom.Rep. duke qene i lodhur nga nje nate e gjate ne MAMBO CLUB,mendova qe mengjesin ta kaloj ne menyre relaksuese alla-elbasonse:
"Komt ke vija-16-tshen ke xhepi-jevgen ke preni".....me ndryshimin:
Kembet ne Detin e Karaibeve-Coronan prane-Lap-topin ne vendi.....dhe i qetesuar mendova te punoj edhe nje jave per Ardhmerine e Forumit.
Edhe 5 dite deri ne zgjedhjen e Presidentit te Ri.
"YXHYM PER KOTKEN"
Ju bej thirrje te gjithe pijaneceve:
KOTKA dhe vetem KOTKA mund te siguroje alkol pa para per ne!
KOTKA dhe vetem KOTKA mund te shkruaj per pijanecet!
KOTKA dhe vetem KOTKA mund te asgjesoje grupin Anti-Forum te Nju-Jorkut!
Le te votojme KOTKA!
Re: Edhe 1 jave SHAMATE!
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
I vetmuar ne nje resort ne Dom.Rep. duke qene i lodhur nga nje nate e gjate ne MAMBO CLUB,mendova qe mengjesin ta kaloj ne menyre relaksuese alla-elbasonse:
"Komt ke vija-16-tshen ke xhepi-jevgen ke preni".....me ndryshimin:
Kembet ne Detin e Karaibeve-Coronan prane-Lap-topin ne vendi.....dhe i qetesuar mendova te punoj edhe nje jave per Ardhmerine e Forumit.
Edhe 5 dite deri ne zgjedhjen e Presidentit te Ri.
"YXHYM PER KOTKEN"
Ju bej thirrje te gjithe pijaneceve:
KOTKA dhe vetem KOTKA mund te siguroje alkol pa para per ne!
KOTKA dhe vetem KOTKA mund te shkruaj per pijanecet!
KOTKA dhe vetem KOTKA mund te asgjesoje grupin Anti-Forum te Nju-Jorkut!
Le te votojme KOTKA!
KOTKA,ketu eshte Shtabi elektoral per zgjedhjen e Presidentit dhe ti nuk je i lejuar te hysh...
Ne te kundert FAJTORI mund ta quaje kandidaturen e pavlefshme....
Dilni ju lutem nga SHAMATA!
Citim:
KOTKA,ketu eshte Shtabi elektoral per zgjedhjen e Presidentit dhe ti nuk je i lejuar te hysh...
Ne te kundert FAJTORI mund ta quaje kandidaturen e pavlefshme....
Dilni ju lutem nga SHAMATA!
Eja mblidhuni ketu!!!
Thirrje e deshperuar!!!
Koha po kalon dhe pijanecet flene!
FORUMI NE RREZIK!
Mbase kjo parrulle do ju zgjoje TRESH,ENYA,DEMOKRATE PER MOMENTIN,ENIGMA,ELSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BLETA PIJANECE,GAZIMORRI,ARI-LABI,MISTERI-DHP,BRISEIDA,JUVE,NIGO,PUNTOR YLLI,ILIRI-USA,ERIC-MARTIN-IDEN,KATI_LESHA dhe gjithe pianecet e tjere(te me falin ata qe s'i kam permendur).
Shpejt te hyme neper MSn-ra,telefona e te tjera mjete komunikimi per te zgjedhur KOTKA!
Mos leme qe Moderatoret e shendetshem te flene rehat!
Ta nxjerrim KOTKEN nga SHAMATA,se nga gezimi i kandidimit,i ka ikur mendja dhe s'shkulet qe ketu!
Ketu qenka si parlament bicimi, ti me the se eshte nje vend ku pihet or lum miku. Paskam gabu, ose bie ere tradheti
Hajt shnet
Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Ketu qenka si parlament bicimi, ti me the se eshte nje vend ku pihet or lum miku. Paskam gabu, ose bie ere tradheti
Hajt shnet
Re: Eja mblidhuni ketu!!!
Citim:
Thirrje e deshperuar!!!
Koha po kalon dhe pijanecet flene!
FORUMI NE RREZIK!
Mbase kjo parrulle do ju zgjoje TRESH,ENYA,DEMOKRATE PER MOMENTIN,ENIGMA,ELSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BLETA PIJANECE,GAZIMORRI,ARI-LABI,MISTERI-DHP,BRISEIDA,JUVE,NIGO,PUNTOR YLLI,ILIRI-USA,ERIC-MARTIN-IDEN,KATI_LESHA dhe gjithe pianecet e tjere(te me falin ata qe s'i kam permendur).
Shpejt te hyme neper MSn-ra,telefona e te tjera mjete komunikimi per te zgjedhur KOTKA!
Mos leme qe Moderatoret e shendetshem te flene rehat!
Ta nxjerrim KOTKEN nga SHAMATA,se nga gezimi i kandidimit,i ka ikur mendja dhe s'shkulet qe ketu!
President i Pare apo Nderi.
Nje gje nuk e kam te qarte ne mesazhin e Oliinter.Ky Prsidenti i Forumit do jete Presidenti I apo President Nderi.
Se po te jete Presidenti I,Fajtori mund te shpalle zgjedhje te parakohshme dhe ve President NS-6(NS-gjashta mos me keqkupto...je vertet kandidat serioz)...
Po te jete President Nderi atehere KOTKA s'ka per te levizur.Nderi as qe diskutohet.Duke qene edhe mashkull edhe femer(ose as mashkull as femer)s'ka kryer asnjehere vepra te turpshme.E njejta gje nuk mund te thuhet per Konten apo NS-6.
Oli,po munde sqaroje kete pune,qe te mos i leme Baba Fajes shteg per te abuzuar.
Re: President i Pare apo Nderi.
Citim:
Nje gje nuk e kam te qarte ne mesazhin e Oliinter.Ky Prsidenti i Forumit do jete Presidenti I apo President Nderi.
Se po te jete Presidenti I,Fajtori mund te shpalle zgjedhje te parakohshme dhe ve President NS-6(NS-gjashta mos me keqkupto...je vertet kandidat serioz)...
Po te jete President Nderi atehere KOTKA s'ka per te levizur.Nderi as qe diskutohet.Duke qene edhe mashkull edhe femer(ose as mashkull as femer)s'ka kryer asnjehere vepra te turpshme.E njejta gje nuk mund te thuhet per Konten apo NS-6.
Oli,po munde sqaroje kete pune,qe te mos i leme Baba Fajes shteg per te abuzuar.
Kandidatin KOTKA e ka lene mendja!
Po nuk ofendohen zgjedhesit keshtu o kandidati KOTKA!
Pastaj ti duhet ta kishe kuptuar qe ishe nje kandidat KOT,sa per te bere me vone pucin per vendosjen e Kontinentit...
Grupi yne e ka tere meselene me FAJEN,qe po mundohet te shkaterroje grupin Anti-Parti te Nju-Jorkut.....
Dil nje xhirro andej nga SaukuKOTKA,se s'kemi nge tani ne mes te fushates te meremi me ty!Hajde te lutem liroje karrigen qe ke zene...
Miremengjesi nga une o popull i papune
Peshtim c`e mire te solli me kaq vrrull?Mire se u riktheve serish.Mire ke qene?
Degjo, une voten time ta jap vec ty ama me pseudonim Kotka kesaj here.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Miremengjesi nga une o popull i papune
Peshtim c`e mire te solli me kaq vrrull?Mire se u riktheve serish.Mire ke qene?
Degjo, une voten time ta jap vec ty ama me pseudonim Kotka kesaj here.![]()
Eh, mos e vrit mendjen fare per boten.Baca faje ka halle te tjera, nuk merret
me borgjeze si personazhi ne fjale.
Epo duhet durim o Ish -peshtim jete i thone kesaj, nga se pret,
nga koha po, nga miqte po, nga komshinjte po, nga krevati po se po
eh bela`-bela`, -hahahahahahahahahahahahaha,
mire te shkoi nata eh?
Re: Kandidatin KOTKA e ka lene mendja!
Citim:
Po nuk ofendohen zgjedhesit keshtu o kandidati KOTKA!
Pastaj ti duhet ta kishe kuptuar qe ishe nje kandidat KOT,sa per te bere me vone pucin per vendosjen e Kontinentit...
Grupi yne e ka tere meselene me FAJEN,qe po mundohet te shkaterroje grupin Anti-Parti te Nju-Jorkut.....
Dil nje xhirro andej nga SaukuKOTKA,se s'kemi nge tani ne mes te fushates te meremi me ty!Hajde te lutem liroje karrigen qe ke zene...
Demokrates i ka humbur Fjale-Kalimi.....keshtu eshte kur ja jep shume vetave.
Zgjedhjet i kemi te humbura!!!
Me siguri do jete tradheti e Treshit!Eshte shitur tek Faja!Do t'i kete premtuar ndonje post Admin. apo Moder......he Tresh,Tresh...po belane do gjesh.....
President nuk zgjidhet Konteja por NS-6!Gjithe jeten keta tipat serioze me kane konkuruar.......me theshte edhe Drejtori i Shkolles:
-Ja pse nuk mer shembullin e Nasi Tetes ose te Nesim Dyshes...serioze,mesojne dhe s'qeshin ne oren e mesimit.......
tani na doli NS-6......ky dhe si emer insekticidi(mos u merzit djale i devotshem dhe shkencor,qe po ta shaj dickun).....
tingellon si reklame...blini NS-6.....ilac per pleshta dhe tartabiqe.....
dhe po u zhduken tere insektet parazite(pleshtat dhe tartabiqet insekte jane,,,,,,he DHP se edhe ti shkencor je me nje damar letrar)......atehere tere Moderatoret do punojne rehat.........
U c'kam qeshur o Faje!!!Me ato postimet e fundit ja kalove edhe Musolinit nga zgjuarsia!!!!Hahahahahahaahahah......
musolini ka kene burre shteti ca ke me musolinin e per pa teper edhe pellazg....
vjen nga ...Mos-u-lini...
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
musolini ka kene burre shteti ca ke me musolinin e per pa teper edhe pellazg....
vjen nga ...Mos-u-lini...
Une jam me partizanin e vogel Velo...ai po ishte per kumandar...
ej se harrova,forumi eshte forum presidencial apo parlamentar????
TANI QE JA HUDHA KANDIDATURES DHE MBETEN KANDIDATE ZYRTARE DHE SERIOZE KONTJA DHE NS-6 A KAM LEJE TE HYJ TEK KY KLUBI APO SI ANETAR ISHKANDIDAT PRAPE NUK ME LEJOHET.
SKAGJE HIKI PRAPE UNE, NUK ME MBETET QEJFI EDHE PO NUK ME DHATE LEJE PER TEK SHAMATA.
TRESHO MIRE JE TI VLLAJO SE ISHPESHTIMIN E MORA VESH QE QENKA MIRE.
Forumi s'eshte Republike mor Tresh.....
Eshte Monarki-Parlamentare-Presidenciale....................
Monarku dihet kush eshte.....
Dhoma e ulet e Moderatoreve dhe Dhoma e larte e Administratoreve zgjidhen me sondazh nga turma e Forumit.....
Tani do zgjedhim me sondazh edhe President qe te vere ne zap dy Dhomat......
Pasatj te gjithe do rrojme te lumtur.....dhe do perqendrohemi ne Lirine seksuale te Ari Labit,se ajo sjell Dermekercine e Vertete!!!!!
peshtim
e di qe nuk me le rehat lol
hallall te befte zoti,sa nerva qe ke burrash
jam paska i ftofun,po mire keshtu marshallah si pellumb,ptu ptu mos me pafte syni i keq,synin e bukur temin......
keka forumi si supermarket,paguj dy e marr tre
Citim:
jam paska i ftofun,po mire keshtu marshallah si pellumb,ptu ptu mos me pafte syni i keq,synin e bukur temin......
Citim:
keka forumi si supermarket,paguj dy e marr tre
deri ne sa te numeroj qe masandej ta leshoj....ose me thoni kur ta leshoj....
Citim:
deri ne sa te numeroj qe masandej ta leshoj....ose me thoni kur ta leshoj....
ishte qejf meeee
Citim:
ishte qejf meeee![]()
une sdi me votu...me shkon bosh vota gjithmone...e pavlefshme
rroft mreti.
Citim:
une sdi me votu...me shkon bosh vota gjithmone...e pavlefshme![]()
injorant mi moter...rryp....krejte...
Citim:
injorant mi moter...rryp....krejte...![]()
une po pergatis makarona me pesto genovese 3-4 here ne jave i ha se me pelqen mos ta degjojne peshtimi se na hin ne hise ....
Citim:
une po pergatis makarona me pesto genovese 3-4 here ne jave i ha se me pelqenmos ta degjojne peshtimi se na hin ne hise ....
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
s'kagje le te na hyje ne hise, une po i jap te mijat dhe ti me jep mua te tuat![]()
ben prape ti, ate peston e ben vete apo e merr te gatshme ne kavanoz.
Citim:
ti jepi pjesen tande e masandej tesh po han buke e mollatartase une se kam te shkrume budalle ne balle ....peston me me fale po e blej ne kavanoz sjam aq njesh une sa edhe me e ba
![]()
po spo te len kush me e ngjy te une per kete diell
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
rroft mreti.
Citim:
po spo te len kush me e ngjy te une per kete diell
a me len me e ngjy une te ty, te fundi i pjates tande deshta me thane se ka mbete tane sugoja aty e asht pjesa me e mire
peshtimo ti do me cofe ujet me duket,tretu tretu per pellazgji,po dy dure per nje kry jane e duket me hanger qe te me punu mendja,se si kane thane te paret tane, ''mende sana ne korpo sana''
Citim:Po ti mos je Ufo qe here dukesh e here zhdukesh. Sa here vje plot me informacione. Tash si peillazg i mire qe je na e shpjego pak punen e presidentit.
a mr puntor Ylli...vetem ti punon per fushaten e zgjedhjeve....
Tresh Tradhetari eshiti veten tek Faja per nje furgon me makaraona....kaq poshte ka rene......
puntor mbaje Shtabin ne levizje sa te kthehet Demi nga puna...une po futem edhe njehere ne uje....
Enya po mbeti duke pjekur kembet ne plazh.......Mister_DXP-se i bejne syte xhixha se njehere i duken kofshet e Enyas te pjekura nga dielli,e njehere i duken te skuqura.....
Ari Labi tani po eshte i pire dhe ja fut me gjume...s'ka mbetur asnje veprimtar....
oh po.....ku ehte ajo Bleta qe shtrengon jastekun tere naten......eh pellazge,pellazge......soj dembelash.........
..edhe nje spanjolle qe kishte forumi se nga eshte zhdukur.......
Citim:
puntor mbaje Shtabin ne levizje sa te kthehet Demi nga puna...une po futem edhe njehere ne uje....
Enya po mbeti duke pjekur kembet ne plazh.......Mister_DXP-se i bejne syte xhixha se njehere i duken kofshet e Enyas te pjekura nga dielli,e njehere i duken te skuqura.....
/me bo gati thiken :p
Citim:aaaa prandaj zogu ban ciu ciu.
Po citoj ato që tha Enya
Hahahahahahahahahaha, oj te qeshur, te falenderoj Peshtim per gazin qe me solle
ne keto caste lol .
Enya ka kofshe te beshme, te nxira tashme, mund tua ofroj ne vend te cokollates ne vitrine vetem,
por me pare merrni lejen tek e dashura ime Bleta Puntore.
rr-nofte Peshtimi, se po e shkruajta ne gjuhe letrare foljen e sakte,
e di se do me rikthehesh me opinga drunit, -hahahahahahahaha-
ps:-Demoja asht ne gjumin e pasdites per tet pale qejfe.Sot isha me te neper store.Kalofsh bukur.
ps;Puntori, kujdes me ate fjalen Rrofte Zogu,
se zog ne i themi organit sexual femror(sepaku une )lol![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ps;Puntori, kujdes me ate fjalen Rrofte Zogu,![]()
se zog ne i themi organit sexual femror(sepaku une )lol![]()
Gjithsej 58 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.