Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Pikerisht, prandaj po them dhe une.
Duke qene se do rregulloje cdo gje (dhe kete e dine te gjithe), thash me vete kushedi mund te na rregulloje edhe kohen.
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
Si eshte
some are born to see the light, some are born to endless night.
Si duhet
Every morn and every night
Some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
Çdo Agim & çdo natë
Disa kanë Lindur për kënaqësi të mjaltë
Disa kanë Lindur për kënaqësi të mjaltë
Disa kanë Lindur për t' Pafundën Natë
PS: edhe vendbanimi nuk shruhet far way por
FAR AWAY
kerkohen 7-te gra per kultivim canabis sativa...me e vogla eshte 70-vjece
ku jan 7-te gra??'
mire uren qe e lane te shkret...
Sa thate qe e ben edhe ti lajmerimin. Po fut e lal ca detaje : - Sa gjuhe te huaja duhet te dije, te jete e pashme apo jo, e ha mishin e derrit ....... Se jo per gje po do kesh probleme me aplikimet qe do marresh ....... .
Pse me lejohen vetem 276 mesazhe private??!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Pse me lejohen vetem 276 mesazhe private??!![]()
Citim:
Pse me lejohen vetem 276 mesazhe private??!![]()
Meqe ra fjala mod, e fut dot kete tek smiles???
Jo ore e kisha fjalen pse nuk esht numer fiks!
Turlli Interneti asht e ardhmja....ti po me thu se kam ngel mrapa:p!
Citim:
Turlli Interneti asht e ardhmja....ti po me thu se kam ngel mrapa:p!
Pse ste duket pun e mir kjo qe bej? Faja me jep 1$ per mesazh te shkruar dhe 2$ per mesazht te fshire, kshu qe bjeri lapsit sa me del mua ne fund te muajit!
:dukemendu :dukemendu Faja eshte Galliani?????? :dukemendu :dukemendu
kush o ky? prit ti kontrolloj IP
One thought of you
it's all it takes to
make me smile
thinking of you always...
Where are you Donik?
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
One thought of you
it's all it takes to
make me smile
Where are you Donik?
Citim:
One thought of you
it's all it takes to
make me smile
Where are you Donik?
Citim:
Po citoj ato që tha turll
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
.
. Po ti c'pate? Ishte postim indirekt
Po c'a them dhe une, sikur nuk e kuptove ti? :p :p
Mendim casti: Mbi $100,000,000 te shpenzuara per paraden e djeshme dhe perurimin. Na kenaqen shpirtin...mezi pres te paguaj taksat kete vit..te pakten e di qe shpenzimet kane patur kuptim...e vendosa do shperngulem ne Canada![]()
![]()
. Turll , hudhi dhe nje sy asaj CV time... :p :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
PO nuk pranojne labe ne Kanada se kisha shkuar edhe une me Arin
Donik mos u bej e poshter, nuk di nga kto gjona indirekte une, jam engjell
Ma ka thene horoskopi, share the great feelings with those closest to you hahahaha
p.s Do besh ndonje gift check dhe mos paguj taksa?
Citim:
Mire ja nuk po shkoj....
u ktheva u ktheva cupke po u mesova keq anej, shume convenience, kursim teshash, po do shperngulem ne te nxehte une, jo si Donika
Ty si t'kam?
ne Forti Lauderdale ishe?
Clearwater dhe Daytona kete here, next time there
k, kur te shkosh mo harro te fotografosh Opa Locka Blvd.
i see you have been there girly. Ka femna te bukura atje qe ti sjell noj foto turllit?
Citim:
.
. Po ti c'pate? Ishte postim indirekt
Po c'a them dhe une, sikur nuk e kuptove ti? :p :p
Mendim casti: Mbi $100,000,000 te shpenzuara per paraden e djeshme dhe perurimin. Na kenaqen shpirtin...mezi pres te paguaj taksat kete vit..te pakten e di qe shpenzimet kane patur kuptim...e vendosa do shperngulem ne Canada![]()
![]()
. Turll , hudhi dhe nje sy asaj CV time... :p :p :p
Citim:
i see you have been there girly. Ka femna te bukura atje qe ti sjell noj foto turllit?![]()
nuk di ku te kullosesh syte me pare, hutohesh fare. Me aftoqi nuk dilet se do besh aksident e garantuar por dhe me kembe o do rrezohesh o do perplasesh me ndonje peme...mire qe nuk theva gje thuaj pa makinat hekura jane :p
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
nuk di ku te kullosesh syte me pare, hutohesh fare. Me aftoqi nuk dilet se do besh aksident e garantuar por dhe me kembe o do rrezohesh o do perplasesh me ndonje peme...mire qe nuk theva gje thuaj pa makinat hekura jane :p![]()
Citim:
Mos u dekurajo ..... do mesohesh ....... .![]()
![]()
qupka
donik
turll
demokrate
cedrus
mbaroni shpejt e shpejt se chatuari
se fillon turni 2
kurti
ari
akrepi
brisi
Pervec teje asnjeri s'eshte ne forum ne kete moment.
Passo e chiudo :p
Mendimi i castit...s'di ca te gatuaj sonte
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Pervec teje asnjeri s'eshte ne forum ne kete moment.
Passo e chiudo :p
Mendimi i castit...s'di ca te gatuaj sonte
Ika une atehere ... se vajti dhe ora 2 e gjymes e duhet me ik ne shtepi ........ .
Une po iki te sajoj darken.
Buon apetit :p
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Une po iki te sajoj darken.
Buon apetit :p
Po me kullat binjake cpaten xhanem...
PS: I shkreti...ka harruar dhe po me kopjon ka harruar qe une dikur i therrisja shkurt "Gomi"
Citim:
Ika une atehere ... se vajti dhe ora 2 e gjymes e duhet me ik ne shtepi ........ .
Kush i ndau traktet???
Genci me Gomin
.
[QUOTE]Po citoj ato që tha turll
[B]
Po pra po me keto indirektet na ardalloset fare ju. I keni hypur gomarit per se mbrapci ...... kupton apo jo ....... nuk po dime ca te bejme, njehere me thote mua Love you, nje here tjetres, nje here tjetrit .......... ene plasin sherret ketu......... .Pa mblidhni mendjen e shtrojuni punes ate te beni ..... .
Mendim i castit: Jevgu kur ka kos, lyen edhe b***n ........ .
Po c'fare faji kam une turll? Une po punoja e shkreta....Pastaj ishte nje keqkuptim...jam e sigurt qe ishte nje keqkuptim...lexo me kujdes me lart dhe do ta kuptosh... vjersha ish per ty....mua Demo me do vetem se jemi komshije te mira
dhe se ja tha roskopi :p :p :p
Prape faji mua mu hodh . S'thone kot: me mire "ashtu" sesa e vogel.
:p :p
Mendim casti: mesjave...masat e para te menjehershme u morren...une duhet te bej gati check payable to: the cause of Demokrate4ever
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
nuk di ku te kullosesh syte me pare, hutohesh fare. Me AFTOQI nuk dilet se do besh aksident e garantuar por dhe me kembe o do rrezohesh o do perplasesh me ndonje peme...mire qe nuk theva gje thuaj pa makinat hekura jane :p![]()
12.5 million persona pane inagurimin e Obames
22 million persona pane American Idol
mendim i castin: Si nuk mund ta duash Ameriken, haha
Ka lezet ....c'do njeri ka qejfin dhe jeten e tij...nuk eshte bageti....une do shikoj c'fare me pelqen te shikoj...jo si ne kohen e xhaxhit qe kishin nje kanal dhe deshe s'deshe ate do shikoje...si mund te gjykosh pse dikush tjeter nuk ka te njejtin mendim me ty? Apo shije te njejta? Media eshte media...dhe po nuk e pe ne ate moment...do ta shohesh kur te kesh kohe dhe te behet mbare ty...nuk humbet shume
Citim:
Ka lezet ....c'do njeri ka qejfin dhe jeten e tij...nuk eshte bageti....une do shikoj c'fare me pelqen te shikoj...jo si ne kohen e xhaxhit qe kishin nje kanal dhe deshe s'deshe ate do shikoje...si mund te gjykosh pse dikush tjeter nuk ka te njejtin mendim me ty? Apo shije te njejta? Media eshte media...dhe po nuk e pe ne ate moment...do ta shohesh kur te kesh kohe dhe te behet mbare ty...nuk humbet shume![]()
Citim:sa gjynah per ty o deadalus i vogel, qe po konfirmon qe ke nej tuj kiss my ass for a long time.... sa gjynah...
Po citoj ato që tha akrepi2008
Po me kullat binjake cpaten xhanem...
PS: I shkreti...ka harruar dhe po me kopjonka harruar qe une dikur i therrisja shkurt "Gomi"
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
sa gjynah per ty o deadalus i vogel, qe po konfirmon qe ke nej tuj kiss my ass for a long time.... sa gjynah...
te pakten une te bera nje donkey=deadal double d=dd donkey te lezetshem, ta rrita prestigjin se ti vet e pranon qe nje nje cop shit.
kur e quan veten number 2. antari number 2. number 2=shit...
une te ngrita vlerat dhe ti nuk din t'me falenderosh o i gjore...
ja edhe te dashuren tende ta gjeta kulshedren4ever me goje te medhe e ke ktu...
http://www.youtube.com/watch?v=ILcxxG0K3hY
Buon fuorigioco a tutti ........
Gjithsej 62 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.