Forumi Horizont | Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 » ... E fundit » Trego 1609 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Taverna " Qyli " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7257)
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Jo or jo te genjen mendja
qe po sjell rakin prej fshati
dordoleca do te bie
kaq ta besh dhembin nga inati
Une me grate ketu tek Qyli
Spi me ne nje tavolin
se fillon prap me leviz duart
me tek ty skam besim
Te mira i kemi te na i fal zoti
gjithmon me pershendesin te parin
kur vjen fjala per te zgjedhur
gjithmon anan tende marin
Hey,une ju erdha per vizite kortezie tani se une s'di te flas ne rime Mgjth me pelqen forma ne te cilen llafoseni
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hey,une ju erdha per vizite kortezie tani se une s'di te flas ne rimeMgjth me pelqen forma ne te cilen llafoseni
![]()
Heem,ok,meqe sonte kam pushim me lejohet te pi :p
Tequila,limon dhe kripe natyrisht
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Heem,ok,meqe sonte kam pushim me lejohet te pi :p
Tequila,limon dhe kripe natyrisht
[QUOTE]Po citoj ato që tha durrsak
[B]
Po ti futu mrena ne lokal njiher se sa te pish nja 2 -3 dopje vjen vet Rima, kshu na ka ardh te gjitheve amor, po gjene na e nderove qylin ma shum me pranin tate...
[QUOTE][
O Durrso une kam 4 dite qe po pi s'me vjen qe s'me vjen..... ajo dreq rrime, prandaj po humb dhe zgjedhjet. Po ti mer si ja ben se kam vene re qe kur jane hapur zgjedhjet sikur te eshte zgjidh goja ty , s'ka te ndale mer motorr cuni...hahaha
Kur te vije Tekiu pyete mos i ka ngel noj Teke Tequila per Amorin ok , ose ik mer blej nje arke qe ta kemi se, do mos do ,do pihet dite votimesh apo jo...
Une po kaloj cik nga guzhina te shoh c'po na sajon Myzoja . Myzoooooooo ,e tu befsha, u lodhe ? Car na ke bere per sot se binka ere e mire ketu..... ?
Durrsak mos pergjo ti ik kerko ca Tequila .....
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
[QUOTE]Po citoj ato që tha durrsak
[B]
Po ti futu mrena ne lokal njiher se sa te pish nja 2 -3 dopje vjen vet Rima, kshu na ka ardh te gjitheve amor, po gjene na e nderove qylin ma shum me pranin tate...
[QUOTE][
O Durrso une kam 4 dite qe po pi s'me vjen qe s'me vjen..... ajo dreq rrime, prandaj po humb dhe zgjedhjet. Po ti mer si ja ben se kam vene re qe kur jane hapur zgjedhjet sikur te eshte zgjidh goja ty , s'ka te ndale mer motorr cuni...hahaha
Kur te vije Tekiu pyete mos i ka ngel noj Teke Tequila per Amorin ok , ose ik mer blej nje arke qe ta kemi se, do mos do ,do pihet dite votimesh apo jo...
Une po kaloj cik nga guzhina te shoh c'po na sajon Myzoja . Myzoooooooo ,e tu befsha, u lodhe ? Car na ke bere per sot se binka ere e mire ketu..... ?
Durrsak mos pergjo ti ik kerko ca Tequila .....
Po per pune eshte ai ktu mer se per ti bere te tjerat ka kush ja bo . Tashi ti po qan hallin e Myzos , sa shok te mire qe ka mer amom o Zot. Kur gatuja une nuk erdhe zotrote per ndihme , tashi po thu mos ma lodhni Myzon. Per inat tatin tashi nuk e ndihmoj hic. E shikon Myzo ky gjithmone eshte molla sherrit .
mramja mir, vajza e djem
qenka kthy ky vend n'harem
me ket rast pershnes partnere Eshin
e cila ka nderin te dorzojne preshin
si kupe fitimtare per humoristin ton
land durrsakun qe e kena kampjon
hihihi
Ti Esho je ne rregull
se shum mir t'kam zevendsu
megjithse qe par kur erdh amori
Tekiun me Tequila kisha ngatrru
Po shyqyr qe ju kam juve
se pa ju ska kuptim kjo pun
gjithsesi sa per ty
zor se fle sonte ne gjum.
Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 » ... E fundit » Trego 1609 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.