Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)
Postuar nga kontinenti datë 15 Tetor 2005 - 12:08:
Citim:
Po citoj ato që tha Stenli
Por, jam i sigurt qe Konti do ta kuptoje, se eshte djale i zgjuar dhe me horizont. Te pakten keshtu duket nga shkrimet. He si thoni, eshte apo jo?
Ja perseri ketu...sidomos ne fjalet e fundit He si thoni, eshte apo jo?
Pra Stenli me qe je shume mire i informuar se sa prifterinj greke ka ne Shqiperi dhe sa murgesha ka... ( vete e ke thene diku ) kuptohet qarte se per cfar e harxhon frymen ti.
Ajo.... He si thoni ju? qe ke shkruar, gabon rende ne qoftese mendon se te jep superioritet.
Ne qoftese ne nje ambient, atje ku ti jeton etj.etj. mund te keshe suksese me disa , kujdes se ketu nuk do te gjejshe te tille.
Une e di qe ty te kane zgjedhur per te zotin ( hahahahaha...) por ne, ketu jemi Stenli, shpalosi aftesite e tua qe te na zbavisesh pak.
Une kam bere disa pyetje diku dhe nuk eshte nevoja qe t'i perseris.
Por, ne qoftese ti do te keshe kurajon te flasesh dhe jo te shpifesh, natyrisht do te lindin edhe pyetje te tjera.
Deri tani, e ke treguar veten qe je vetem nje shpifes, sepse, mire qe At Nikolla Marku eshte bashkekohesi yne,por ai truri yt, merr guximin te flase edhe per Fan Nolin,per nje gjigand te tille para te cilit prifterinjte perverse greke( bashke me Janullatosin) jane si krimba te neveritshem.
Por edhe ti nga halli e ke.
Te keqen me te madhe e ke sepse ke filluar te besosh ne aftesite tua. ( ndoshta ke kohe qe e ben kete gabim)
Aftesite e verteta nuk mund te mbeshteten ne asnje lloj genjeshtre more Stenli, ne asnje lloj shpifje dhe, mjerisht ato ''aftesite'' tua nuk arrijne ta dallojne kete gje.
Me qe je viktime kompleksesh trunore....edhe ti i mjeri Stenli perpiqesh t'i japesh vetes te kuptoje se, po ben dicka me vlere.
Nje fakt tjeter eshte se, sapo shikon dike qe mund te flase ndonje fjale ti menjehere kapesh me thonj pas tij dhe shkruan nje carcaf te gjate ashtu sic bere me Hektorin dhe me Erzenin, duke menduar si arrite t'i besh lavazh truri. Hahahahaha....gabohesh more Stenli.
Pa marre konfirmimin e vertete qofte te Hektorit, qofte te Erzenit ( aq me teper te Erzenit) ti Stenli mos u nxito duke perdorur ate zerin tend ''te ngrohte'' sic e perdore me Hektorin kur i thoje e di ti Hektor... , ze ky qe perdoren nga gjyshet kur tregojne perralla tek nipat e tyre.
Hahahahaha...nuk eshte ze i ngrohte ai more Stenli,perkundrazi ngjan me nje feshkellime gjarperi se edhe ky i fundit eshte me gjak te ftohte.
Nejse ti vazhdoje lojen tende...tek e fundit po nuk fitove, nje perpjekje e bere apo jo? Te pakten ke se cfar t'u thuash qofte leshkove, qofte edhe atyre qe te rrahin krahet e te cilesojne si te zgjuar.
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.