Forumi Horizont Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 » ... E fundit »
Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:26:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

pewre dy vjet me e malle ne qoft se nuk esht me e gjat dhe me e shendosh me ty qe me te marr hopa hahaha ska poroblem vazhdo

hahaha e di moj..se po behem shume kalama me duket por duhet ta ndaj mendjen te kjo pune se me duhet te bej nje zgjedhje keto dite..shume te rendesishme

Postuar nga dylan datë 05 Shkurt 2011 - 19:26:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ajo...nuk e di por mua me duket sikur....psh ditelindjen e kalova me te all day and night long me kish bo ca surpriza te bukura.......me ledhaton shume..e kshu gjerash...ndersa une jam i cik i ndrysh..nuk shprehem shume kur jam me ate rri si i hutuar...meqe ra fjala po diskutonim dje per pune mendjesh dhe tha nje fjali..qe mosha tregon vec nje numer..aty me leshuan syte xixa mua

he si te duket???(me thuaj te drejten se mos me ben qejfin kastile moj se te ty kam besim)

ajo ty krejt troc po ta thoshka vec me ta llen lle me nenshkrim
hej zot njeri ca don me te than tjeter go for it boy ca pret paska ra mrena ajo po kujdes mos bish dhe ti siper saj

i pelqeke zemra ska dyshim

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:30:

Citim:

ajo ty krejt troc po ta thoshka vec me ta llen lle me nenshkrim
hej zot njeri ca don me te than tjeter go for it boy ca pret paska ra mrena ajo po kujdes mos bish dhe ti siper saj

i pelqeke zemra ska dyshim

ou...ndoshta..por duhet te sigurohem me teper..se masanej do dhihet gjith ajo miqesi disa vjecare....

apo jo?

Postuar nga Deb* datë 05 Shkurt 2011 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ajo...nuk e di por mua me duket sikur....psh ditelindjen e kalova me te all day and night long me kish bo ca surpriza te bukura.......me ledhaton shume..e kshu gjerash...ndersa une jam i cik i ndrysh..nuk shprehem shume kur jam me ate rri si i hutuar...meqe ra fjala po diskutonim dje per pune mendjesh dhe tha nje fjali..qe mosha tregon vec nje numer..aty me leshuan syte xixa mua

he si te duket???(me thuaj te drejten se mos me ben qejfin kastile moj se te ty kam besim)

Gjer tani besoj se je ne rruge te mbare.
Do i blesh ndonjegje per Shen Valentinin?

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Gjer tani besoj se je ne rruge te mbare.
Do i blesh ndonjegje per Shen Valentinin?

nuk e di vallaj them ta shmang ket shen valentinin perhere e kam shmangur :

mos ehste ndoshta me mire te pres e te ndodhi natyrshem si neper filma?

Postuar nga dylan datë 05 Shkurt 2011 - 19:33:

per shen valentin une po do blej po kujt se di

Postuar nga Deb* datë 05 Shkurt 2011 - 19:34:

C'natyrshem aman! Hidhu pa ju ndrruar mendja.
Si e thote nje shprehje" Mori hak perendia, po u deshen dhe duart e mia.

Bliji nje buqete me trendafila te kuq, nje dreke e........, e pastaj hajde na thuaj si vajti.
Ne rregull?

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Bliji nje buqete me trendafila te kuq, nje dreke e........, e pastaj hajde na thuaj si vajti.
Ne rregull?

looool..te shoh...deri athere por me date 10 do dalim ndoshta per darke nuk e di..por e di qe do dalim se e kemi gjithe diten pushim...dhe kena mendu me bo naj gallat sikur kena qene ne gjimnaz.....

thua te ndodhi ndonje gje ather???

Postuar nga dylan datë 05 Shkurt 2011 - 19:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ne rregull?

ka te drejt deb me mire te levizesh s epo prite te iken shanci nga duart po mbeteni miqesi pe rkrejt
ajo qe su tha kurr mbetet ashtu nje dit thu pse e bera e kohet smund ti kthehs pas

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:39:

Citim:

ka te drejt deb me mire te levizesh s epo prite te iken shanci nga duart po mbeteni miqesi pe rkrejt
ajo qe su tha kurr mbetet ashtu nje dit thu pse e bera e kohet smund ti kthehs pas

e di ku e ke fjalen kshu ne pergjithesi kam qen cun i shkathet me gocat por me ket ehste ndryshe se e njof prej kohesh,,,kapish

Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 » ... E fundit »
Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.