Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)

Postuar nga ~Enigme~ datë 21 Shkurt 2006 - 23:40:

Enigme

Pse zgjodha kete hm se mbaj mend ca po mendoja kur jam regjistruar ndoshta doja te mbetesha ne mes jush nje enigme, nje sekret, nje puzzle, nje kureshtje qe s'ka shpjegim...
Mgjs mendon se me njeh prape me dashje apo pa dashje eshte gjithmone dicka qe e mbaj per vete private.

Postuar nga erta31 datë 25 Janar 2007 - 20:36:

Shpjegoni nick-un tuaj.

Hi miq!

nga natyra jam shume kurioze, sa here qe hap forumin dhe lexoj nick-un tuaj me vjen ne mendje pyetja " pse ka kete nick"? athere doja tu pyesja pse keni kete nick?

nick-u im vjen nga shkurtimi i emrit tim, ndersa nr 31 simbolizon daten e ditlindjes sime. ok, kaq kisha, po ju?

Postuar nga SEXI datë 25 Janar 2007 - 20:49:

Mua ky nick me ka ngelur nga shoqeria e gjimnazit...Ata qe ne fillim me therrisnin "sexi" (jo vetem meshkujt por dhe femrat)...Pastaj e mesuan dhe shoqeria jashte shkolle dhe me thonin "sexi"...Disa nga ato dhe kur i takoj tani akoma sexi me thone...

Postuar nga Amici di Nessuno datë 25 Janar 2007 - 20:51:

sikur eshte nje teme e tille me duket

Postuar nga tresh datë 25 Janar 2007 - 20:54:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

po nderrohen brezat ne forum me JUVE u rriten qellojne .....

Postuar nga erta31 datë 25 Janar 2007 - 20:54:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

nuk e di nese egziston nje teme e tille, e shtyre nga kureshtja mendova ta hap, gjithsesi do doja shpjegimin nga te gjithe ju. bye

Postuar nga erta31 datë 25 Janar 2007 - 20:56:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

po nderrohen brezat ne forum me JUVE u rriten qellojne .....

kete nuk e kuptova, c'do me thene?

Postuar nga tresh datë 25 Janar 2007 - 21:05:

e ke pa filmin ''Njeriu me Top''??!! perfundon meee:
U rrit...
Qellon!!

Postuar nga leopardi datë 25 Janar 2007 - 21:10:

Poeti im i preferuar Giacomo Leopardi.

Postuar nga Fajtori datë 25 Janar 2007 - 21:10:

Pseudonimi im vjen sepse te gjithe kerkojne fajtoret e gjendjes ne Shqiperi, por askujt si shkon ndermend se fajtorin mund ta kene brenda vetes. Keshtu qe thash te marr mbi vete fajet jetime, qe per mungese introspeksioni ose bollek hipokrizie kerkohen gjithmone tek tjetri. Ishte viti 1999 dhe zbulova per here te pare faqen e Klanit qe kishte chat. Me duhej nje pseudnomim dhe vura shpejt e shpejt nje "interesant". Pastaj ngeli pergjithmone.

P.s. Te mendosh se kane kaluar 7 vjet dhe shqiptaret vazhdojne te kerkojne fajtoret verdalle. Sidomos super-atdhetaret qe shajne politikanet me liber shtepie.

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.