Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 25 Maj 2004 - 21:18:

Re: po pse ju e mbani veten per trima??????

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
ore ate trimerin tuaj e di un se ju kam pare ça jeni... nejse thoj degjoni ketu juve leber nqs jeni te zgjuar ma thoni pse e keni gjoksin grop???????????? dhe sa per dijeni po ju tregoj 1 histori.... ishte 1 lab edhe iken per te vjedhur posht me myzeqe edhe iken me gjithe vellan edhe duke vjedhur i zoti i shtepis i qelloi me cifte edhe ky labi e la vellan shtrire edhe mori delen ne kurriz edhe iku. kur vete ne shtepi i thote nena'' ku e ke vellane more?'' e lashe nene, i thote se koke _lashe _koke mora. se ju leberit tere jeten duke grabitur keni jetuar edhe kete e quani trimeri? akoma nuk jeni pjekur nga truri ju, prandaj mendohuni para se te flisni,hajde Ciao

Ca pyetje eshte ajo nje here?????? Nejse, sa per barsoleten...jo dhe aq funny (or true 4 that matter).
Nejse, vazhdoni juve.

Pershendejte te gjitheve...

Postuar nga sokoli datë 26 Maj 2004 - 00:40:

Ishte nje lab dhe nje lale.
e pyet lali:
-nga je?
-nga vlora.
-i kujt je nga vlora?
-nje kunatolli im punon ne ministrine e perbrendeshme.
-mire por i kujt je?
-po te thace more nje kunatolli im punon ne ministrine e perbrendeshme.
- mor po une po te pyes kush te q.. nenen , jo kush te q.. motren.

Postuar nga DRAGO LABI datë 26 Maj 2004 - 20:08:

TRIMERIA E LALEVE

Ishte njehere nje lab dhe nje lal kishin dal per te vjedhur dhe kur u futen ne nje shtepi ne oborr ishte nje qen i vogel dhe filloi te lehnte, lala u friksua shume dhe ja filloi vrapit kurse labi mori ca kishte per te marr dhe e gjeti lalen rruges i shtrir per toke. E pyet labi se ca kishte lala qe rrinte i shtrir dhe pse ishte i friksuar: thot lala :me duket se me ka kafshuar qeni,shume pergjigjet labi . lala e pyet ;o lab ca ere ka gjaku se me duket se po me del shume. Ere muti i thot labi. Pergjigjet lala duke qare:obobo si tja bejme tashti me duket se me ka ngrene gjithe b... e po me varet gjaku neper kembe.....................................................................hahahahahahahaha sa trima qe jane lalet po krenohen gjithe shqiptaret me ta.

Postuar nga Bledumi datë 26 Maj 2004 - 21:35:

Ishin 3 vlonjate dhe vendosen te benin tregeti dhe te merreshin me skafe.
Ja fillojne dhe diten e pare kapin 2000 euro..Filluan ti ndanin dhe ja dhane me trimit..
-Na 500 euro ,i thote njerit....-na edhe ti 500 euro,i tha tjetrit....-Na edhe ti 1000 euro te ..fsha motren(tha per vete)..

Nejse thone shoket,kushedi si e ka hallin dhe nuk i thane gje.Heren tjeter shkojne prape me emigrante dhe kesaj here fitojne 5000 euro...
Dhe trimi i ndau keshtu:
--Na 1000 ti,i tha njerit......--na 1000 edhe ti ,i tha tjetrit...--Na edhe ti 3000 euro...fsha motren (prape per veten ky)..
I kthehen shoket:
--Na o ti vlla,se kemi edhe ne te tjeret motra....

Postuar nga brigid datë 26 Maj 2004 - 23:29:

Talking lali dhe qeni

Ishte nje lab dhe nje lal.Labi kishte nje qen loder ne makine, lali e pyet: si quhet ky qeni? Jo ore se eshte pellush , i thote labi.Po une , ja pret lali nuk te pyeta per rracen. hahahahaha

pra ketu del ne pah zgjuarsia e labit

Postuar nga brigid datë 27 Maj 2004 - 01:25:

Smile

I tha nje lal labit: nxirr portofolin se ti hodha trute ne ere.
labi i thote: kur ta kap ate kallashin une e ta fus ne by...
lali i shkrete thote : po sgucon njeriu i shkrete te bej shaka ore babam

Postuar nga brigid datë 27 Maj 2004 - 01:33:

Nje laluc kishte 3 femije .Shikon labin qe iken ne mergim dhe vendos te iki dhe ai.Gruaja si e beses qe ishte beri nje femije ilegal.Kur u kthye laluci e shikon femijen dhe thote : po ky moj grua ? lere ,lere se nuk prish pune ai ku do hajne ata 3 do haje dhe ky

Postuar nga Albtiger datë 27 Maj 2004 - 03:55:

pse ziheni o djema?

Ishin dy goca, njera labe dhe tjetra lale, dhe shkuan ne bar. Televizori po jepte lajmet dhe po transmetonte dike qe donte te bente vetevrasje duke u hedhur nga nje ndertese e larte. I thote goca lale, labes:
- une ve bast qe ai do hidhet.
- jo, nuk hidhet. - tha goca labe
Hidhet, nuk hidhet ...vune bast keto. Erdhi puna u hodh ky miky nga ndertesa, dhe ia arriti qellimit duke vrare veten. Goca lale fitoi dhe pasi i mori parate labes, i tha qe kishte pare lajmet para dy oresh dhe e dinte qe ai do hidhej nga ndertesa.

Goca labe po shikonte me habi....dhe tha:
-Lajmet i pashe dhe une qepar, po mendova se ai do nderronte mendje kur do hidhej per se dyti.

Prandaj Brigid mos me trego mua per zgjuarsine tuaj se nga ato barcoletat qe kishe shkruar asnje nuk ishte per se mbari. Mos tregoni budallalliqe kot .....shkruani vetem gjera qe jane per te qeshur dhe me spec, jo hajde bjeri ti biem. Nejse ajo eshte puna juaj ....shikoheni vete.

Postuar nga qorri datë 01 Qershor 2004 - 00:00:

Re: po pse ju e mbani veten per trima??????

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
ore ate trimerin tuaj e di un se ju kam pare ça jeni... nejse thoj degjoni ketu juve leber nqs jeni te zgjuar ma thoni pse e keni gjoksin grop???????????? dhe sa per dijeni po ju tregoj 1 histori.... ishte 1 lab edhe iken per te vjedhur posht me myzeqe edhe iken me gjithe vellan edhe duke vjedhur i zoti i shtepis i qelloi me cifte edhe ky labi e la vellan shtrire edhe mori delen ne kurriz edhe iku. kur vete ne shtepi i thote nena'' ku e ke vellane more?'' e lashe nene, i thote se koke _lashe _koke mora. se ju leberit tere jeten duke grabitur keni jetuar edhe kete e quani trimeri? akoma nuk jeni pjekur nga truri ju, prandaj mendohuni para se te flisni,hajde Ciao

Shoku e paske gjuhen brisk ti.

Postuar nga Fieraku datë 01 Qershor 2004 - 02:56:

Qorri?.....

mso fol me kunja kot Qorri ok? Ciao

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.