Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 » Trego 111 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Deshmitaret e Jehovait (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8189)
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Edhe mund t'i them.
Por jane vetem konstrukte gjuhesore qe shprehin nje ndjenje te momentit (deshperim apo ku e di une). Nuk shprehin asnje lloj bindje.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
"ndiqni mua" ka qene parimi i tyre.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
po kur flet me vehte ose pyet vehten, a ke dyshuar ndonjehere se me ke je duke u konsultuar pervec vehtes tende???????
Citim:
Me vete flasin vetem budallenjte.
Mendimet e mia i ve gjithmone ne dyshim, gje qe tregon per nje doze te mire racionaliteti.
Ju qe jeni te sigurte ndoshta keni nevoje te flisni me veten (for a change), meqe te tjeret ju kane thene gjithmone te njejten gje.![]()
Vetem te cmendurit e konsumojne gjithe jeten e tyre, vetem me nje ide.
Ne te tjeret i kushtohemi shume gjerave/ideve ne jete. Cdo njera prej tyre ka vetem nje shanc, ose nje afat kohor te caktuar te zeje vend.
Me kete dua te them qe "ate te ndryshmen" qe pyet ti, nuk po e kerkoj me. Eshte e tejkaluar tashme. Nese dikush ka ndonje te re te na thote, pervecse atyre qe jane perseritur tash e 2000 vjet, une e pres me krahe dhe mendje te hapur.
dhe ti Kotka, degjo cupken mos u fut ne biseda besimesh me lostin? this is a no-no.
Lostit sa hapa gojen ti shpjegoja arsyet (dhe i kisha te tera shkencore pa le) se perse UNE besoj ne zot ai mbylli veshet... lere thashe, e ke per veten tende besimin.
let it be, fjale me vend keto.
Citim:
Vetem te cmendurit e konsumojne gjithe jeten e tyre, vetem me nje ide.
Ne te tjeret i kushtohemi shume gjerave/ideve ne jete. Cdo njera prej tyre ka vetem nje shanc, ose nje afat kohor te caktuar te zeje vend.
Me kete dua te them qe "ate te ndryshmen" qe pyet ti, nuk po e kerkoj me. Eshte e tejkaluar tashme. Nese dikush ka ndonje te re te na thote, pervecse atyre qe jane perseritur tash e 2000 vjet, une e pres me krahe dhe mendje te hapur.
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
dhe ti Kotka, degjo cupken mos u fut ne biseda besimesh me lostin? this is a no-no.
Lostit sa hapa gojen ti shpjegoja arsyet (dhe i kisha te tera shkencore pa le) se perse UNE besoj ne zot ai mbylli veshet... lere thashe, e ke per veten tende besimin.
let it be, fjale me vend keto.
me fal nuk te kuptova kur thua para 30 vjetesh e ke fjalen para 30 vjeteve duke pas aktualitetin si pike referimi?
dhe let it be e kisha me teper qe ti nuk me bind mua ndryshe ashtu sic nuk dorezohesh ti nga mendimet e tua e per te ruajtur 'miqesine' (pra not to resort to hating each other) them agree to disagree meqe as ti as une nuk japim rruge.
Ej po un kam koh qe i jam drejtuar vetes. aty ne ato fjal: " Kujt ti drejtoemi" Thjesht po beja nji argument te pergjithshem. klm
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 » Trego 111 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.