Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)
Me akuzoni per moskthim pergjigjesh nga pyetjet qe me drejtoni.
Renditini njeri pas tjetrit dhe i dergoni. Keshtu do te jete me e lehte per te dyja palet. Dhe, mos u lodhni kot dhe harxhoni frymen qe mua te me perjashtojne nga Forumi. Pergjigjen ua dha erzeni_be.
Dhe, dua te shtoj, nuk jam nen influencen e askujt qe po ndermarr kete dialog me ju. Se nqs e keni ndjekur hap pas hapi menyren se si pergjigjet Kryepeshkopi dhe Zyra Informative e Kishes Orthodhokse, do te kuptonit menyren e hapur te saj.
Por, s'keni faj.
Pergjigjet per pyetjet qe do te me beni, ndoshta mund t'i lexoni te henen ne darke. Ndoshta.
Dhe ju lutem, pyetjet mos i shoqeroni me replika ose sharje, sic u eshte bere zakon. Por, ne menyre demokratike, se te tille jeni, krijojini fjalite bukur dhe mos i shtoni gjuhes shqipe sharje dhe budallalleqe qe nuk i ka pasur ne shekuj. Krijoni fjale te bukura, sic u ka hije zemrave tuaja te mbushura me trendafila, te mbjella nen rrezet e pathyeshme te Baba Nikolles.
Citim:
Po citoj ato që tha Stenli
Por, jam i sigurt qe Konti do ta kuptoje, se eshte djale i zgjuar dhe me horizont. Te pakten keshtu duket nga shkrimet. He si thoni, eshte apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
unforgiven, besoj se stë tha njeri të shkruash këtu nëse stë pëlqen tema dhe të duket e tepërt. Kur ti kemi ato redaksit tona edhe ndonjë gjë më tepër mbase do e ngremë zërin atje. Ty nëse stë intereson tema mos u përgjigj hiç lale, ne këtu kemi mundësin të shprehemi këtu flasim......
Respektet e mija.....
Ps: Të dish diçka se këtu nuk bëhet fjalë që ti lexoj janullatos dhe të shqetësohet por që të informojm pak a shumë atdhetarët jasht Shqipërisë...
Pra ky është qëllimi i forumit horizont dhe rrjedhimisht i temës time.
Citim:
Qe kur ti K ke dhene sqarime per mendimet e tua? Nqs eshte dikush provokator ai je ti bashke me A. Sepse ju permendni moshezitim vrasjesh nqs une ju dal perpara. Por, do ju dal perpara, pasi juve t'ju kete dale shpirti. Ju premtoj.
Citim:
Me ndodhi nje gabim me kompjuterin ketu dhe nuk me doli ashtu sic e kerkoja. Ato qe ka thene erzeni_be i kam nderthurrur me fjalet e mia.
Psh.: "Te pakten moderatoret mos i bej budallenj" dhe "Ato qe kam thene kam thene", jane fjalet e mia. Por, jam i sigurt qe Konti do ta kuptoje, se eshte djale i zgjuar dhe me horizont. Te pakten keshtu duket nga shkrimet. He si thoni, eshte apo jo?
Shqiptar rri drejte , fol drejte dhe vetem drejte....
O Stenli kush eshte e drejta per ty?
Se vete e ke shkruar kete fraze.
Ja qe po te kerkoj nje sqarim,por,nuk e di a do ta japesh apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Hahahahaha...s'ka problem se e ke patur nga nxitimi...apo te bertiten shefat ne telefon?
Hahahahahahaha.....
Por me qe te ndodhi ky gabim atehere perse nuk e fshive?
Citim:
Me akuzoni per moskthim pergjigjesh nga pyetjet qe me drejtoni.
Renditini njeri pas tjetrit dhe i dergoni. Keshtu do te jete me e lehte per te dyja palet. Dhe, mos u lodhni kot dhe harxhoni frymen qe mua te me perjashtojne nga Forumi. Pergjigjen ua dha erzeni_be.
!!!!!!!!!!!
Stoppppppppppp !!!!!!!!!
Per disa , le ti leme menjane ofendimet dhe ke pelqeka ky Stenli , dhe ke nuk pelqen !!
Te gjitheve na dogjen provokimet e turpshme te ketij antari, por kjo nuk do te thote aspak se duhet ta ulim veten ne shkalle e tij si edhe te biem pre e provokimeve te tij gjithashtu !
Sinqerisht e konsideroj turp te lexoj disa ''nofka'' te perdorura tek kjo teme , le te tregohemi me gjakftohte dhe te mos biem pre e dinakeris te ketij antari , qe mund te jete kushdo per vec te qenit Shqipetar !!!!!
Besoj se me kuptoni ku dua te dal , per kete antare do propozohet ne staf perjashtimi i tij !
Le ti paraqesim ketij antari fakte (qe jane me shumice) dhe jo te perdorim nje gjuhe qe nuk e denje per kete forum!
Mendoj se ai i di shume mire te vertetat , por nuk i interesojne ato , tjera gjera mesa duket
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Janullatosi eshte fort ne siklet sa here lexon keto shkrime!!!
Nuk me duket fort normale qe kjo lloj teme te zgjatet dhe diskutohet kaq shume forumeve..Njerezit qe besojne dhe kane nje ideal nuk kane nevoje te flasin sa larte e poshte, por dine se ku ta ngrene zerin..
Dhe se dyti kreu i Kishes shqiptare dhe te gjitha kishave qe jane ne varesine e Patriarkanes se Stambollit, zgjidhen nga kjo e fundit...Nuk na pyet kush ne se ke do te vene ne krye te kishes..
Ne na ngelet qe Kishes sone ti ngreme emrin ashtu sic i takon nje besimtari..
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.