Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
me ba me henger dhe me ta fut ne goje ushqimin,.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
dreken kam maru pune ,hajde bejme darken tashi..se hekurosjen e lame pas darkes..
p.s sexy merr moj merr shembull ka dhe kshu meshkujsh shqiptare qe dine me la me hekuros ,me ba me henger dhe me ta fut ne goje ushqimin, jo vetem si ata qe ke njohur ti..![]()
Citim:
Ata qe thone ashtu sbejne gje jo vetem "p...."i kane sic kane te gjithe meshkujt shqiptare e i shesin me shumic,po se di qe ska kush ja blen...Haahaaahaa
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Mirese erdhe sexi. Une skam fare "P...." dhe pranadaj skam si te shes. Ti ke "P...." per te shitur se di ca njerez qe blejne.
Nuk tu mbushka mendja ty moj gce, me duket ti shkon e fle ne darke e harron gjithcka qe ke besiduar mbreme ose_se ke kuptuar mire se kishte_ca_shprehje ne gjuhe te huaj?
Citim:
Lezhjano mire se erdhe ti lale,se une ketu kam qene.Pse nuk heq dore dhe ti robo si KOTA dhe cupka,shko dhe ti shiko ato kostumet e KOTES se jane me interesante se kjo tema ketu....BYE zemra vogel.
Shiko tani i dashur parafoles dhe bashkefoles gjinia mashkullore,
me dhune psikologjike kerkoni tua dime vleren o djema shqiptare????
Po lereni kete bisede tani, se u trash si shume.Po me duket sikur vertet po ju japim me shume rendesi sesa e meritoni ne te vertete.
Lezhjani, po ty lol ca tu shkrep me shkru ne kete teme?
Citim:
Shiko tani i dashur parafoles dhe bashkefoles gjinia mashkullore,
me dhune psikologjike kerkoni tua dime vleren o djema shqiptare????
Po lereni kete bisede tani, se u trash si shume.Po me duket sikur vertet po ju japim me shume rendesi sesa e meritoni ne te vertete.
Lezhjani, po ty lol ca tu shkrep me shkru ne kete teme?
Mir se t`gjeta n` sofren tande.
Un` shkruaj per t`ju nxjerr ne pah vlerat meshkujve shqiptare
ftohte sot eh?
Citim:
Un` shkruaj per t`ju nxjerr ne pah vlerat meshkujve shqiptare
ftohte sot eh?
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ti mund te thuash ca te duash se une e di se ti i vlereson meshkujt shqiptare. Une i vleresoj femrat shqiptare aq shume sa i kisha ndrru tre te huaja me nji shqiptare, por te vjen pak si habi kur shikon femra te tilla ketu qe per me teper pretendojne te jene sexi, te mos vleresojne cunat e vendit te vet por tua lene te huajave qe ti vleresojne.
Ftohte the...?Thuj maj superit te ndezi heat-en, apo harrova ti jeton ne privat_house.
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.