Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
O Eriosa po per mu moj asigje su be???
Po pres akoma une.![]()
po gjeti gje per mua admiralo se mbyll Zyren.
Po nuk gjeti gje atehere e mbyll, se kot sa paguajme qera kot duke e mbajtur hapur
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
do ma gjeni nje burre ju apo te kap ndonjerin me zor..
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Ti goca me fundshpinen e bukur, kalo ketej. Nuk te takon te rrish ne rradhe. hahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
do ma gjeni nje burre ju apo te kap ndonjerin me zor..
Po ngeli naj ruse ma kaloni mua sepse erdhe me vonese dhe kush e di se deri ku ka vajtur radha
hehheh!! e pashe kyt titullin zyra martesore, dhe me shtyu kurioziteti. thash tja jap nje vizit ksaj bote shume te pa njohur per mua. po ma tregoni te verteten ju te martuarit, a ja vlen te martohet njeiu?!?!:) jeta e beqarit me duket shume e kollajt, askush nuk me bezdis, shkoj vij dal, s'dal, nuk kam ndonje obligim qe te vij ne shpi perdite. kam ca shoke te martuar dhe kur luajm golf, me acarojne se sa shume here duhet ti japin dhogari grave se cpo bejne, dhe cdo hap qe marrin, edhe ate fjalen i love you, i love you, ma shpifen sa shume here e perdorin ate fjale. nejse ndoshta jam pak jeloz per ata qe kane gjetur nuse te bukura shqiptare. ju urrej nga zemra:):):):)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
edhe ate fjalen i love you, i love you, ma shpifen sa shume here e perdorin ate fjale. nejse ndoshta jam pak jeloz per ata qe kane gjetur nuse te bukura shqiptare. ju urrej nga zemra![]()
Kush e paska hapur zyren pa mua?
Mesa shoh qenkeni vene prape ne radhe per tu martuar.Mendoj se tani do keni me shume shpresa se ka me shume cupa !
Ehe
Eria po deshe hapu cik ti se po shof dike pas teje qe po me pelqeka,ishalla eshte beqare
Ehe
Brb cik un sa te marr kushon se ku i dihet mbase gjen dhe ai ndonje nuske ketu se mbeti ne der te vjerrit,hajt se shkruhemi...Shnet all
Milanisti une jam shkuesja nuk jam ne oferte !
Pastaj ketu sna mungojne djemte,po vajzat !
Nese njeh ndonje beqareshke,na e dergo,se na ngelen cunat pa martuar!
Eria do ma gjesh nje goce...
bionde ... po me lesh te verdha ama... :p
te jete mbi 180cm,
nr. e ... te pakten 3,
mosha 18-25 vjec!
Kur ta gjesh me njofto!
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Dy te rrahura bejne keq!
Pastaj... na moj... ngadale... ishte shaka... :p
kush e para apo e dyta ishte shaka ?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
kush e para apo e dyta ishte shaka?
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
te jete mbi 180cm,
nr. e ... te pakten 3,
mosha 18-25 vjec!
Kur ta gjesh me njofto!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
........
Ti po qe qenke pa pretendime.....njiri i thjesht krejt...:p
Coje te Fashion Tv dhe ke me e gjet leshverdhen qe kerkon....:p
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
te jete mbi 180cm,
nr. e ... te pakten 3,
mosha 18-25 vjec!
Kur ta gjesh me njofto!![]()
Citim:me te vertet nuk besoj se mund ta perdori ate fjale, si e perdorin shume njerez, s'ma merr mendja se do ta perdori aspak, se nuk e kam perdorur kurr, eshte e panevojshme per menidimi im!!
Po citoj ato që tha briseide
hahahado te pelqeje dhe ty ta thuash ate fjale po he (a ta degjosh
)
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Duhet te hyj ndokund ne radhe meqe i plotesokam gati gjitha pikat?![]()
Tani per pak cm gjatesi s'do e prishim pazarin ne. Si thua?
Citim:
Tani per pak cm gjatesi s'do e prishim pazarin ne. Si thua?![]()
Pak a shume me 10 cm taka behem sa ti
Citim:
Pak a shume me 10 cm taka behem sa ti![]()
Ups, detaj i vogel, jam çike si e zene
Mgjth, une dhe gjysma ime me e embel jemi te hapur ndaj haremeve, keshtu qe...
Citim:
Ups, detaj i vogel, jam çike si e zene![]()
Mgjth, une dhe gjysma ime me e embel jemi te hapur ndaj haremeve, keshtu qe...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
edhe cereku im e hapur duhet te jete...
p.s : me vrau po ta marri vesh qe po gjuj gocat e botes... pupupuuuu...
i mer gersheret dhe me ben qeros
vetem se ajo nuk eshte ne dijeni fare te egzistences se forumit horizont ...
Citim:
E paske dhe xheloze o i gjore hahaha! Une vdes nga e qeshura kur shoh femra xheloze hahaha
Une i kam thene atij timit: po gjete me mire se une, harom t'qofte nese nuk ja ngjet dorenUne jam rehat.
Po ajo te ishte ne vendin tim, me tere ate cun qe kam ne krah, e qe me verdalloset cdo muaj nga ca dite ne Toronto, do luante mendesh nga xhelozia![]()
Xhelozia eshte shfaqje pasigurie vetjake dhe tregues i ndonje mangesie ne nje lidhje. Une eci me mendimin qe dhe te jesh xheloze s'mund ta ndalosh dike te te tradhetoje, do e gjeje formen ta beje nese e ka ne gjak. Atehere pse te thartosh veten kot me xhelozi?
kurse per mendimin tim...
pervec atyre qe the ti une do shtoja se :
xhelozia eshte nje ndjenje posesiviteti... ose deshire me mire... e ushqyer nga shume faktore!
Mund te jete pasiguria... sikurse mund te jete edhe pasioni i madh kundrejt partnerit...
Xhelozia nuk eshte pasion. Pse te jesh xheloz ndaj dikujt nese je i sigurte per vlerat e tua si dhe per dashurine e atij njeriut ndaj teje?
Citim:
Xhelozia nuk eshte pasion. Pse te jesh xheloz ndaj dikujt nese je i sigurte per vlerat e tua si dhe per dashurine e atij njeriut ndaj teje?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
dmth eshte deshire posesiviteti... e ushqyer nga pasioni...!
Citim:
![]()
Ca njerez kane forma te cuditeshme dashurie :p
Ta siguroj qe mund te dashurosh sh. mire dhe pa patur frike se po ta merr komshija te dashurinhahahaha! Jam duke qeshur me lot
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
me vjen mire qe te bera per te qeshur
por te dish se niveli i mirekuptimit dhe i bote-kuptimit ne Shqiperi nuk ka arritur akoma ne nivelin e kerkuar...!
Ajo qe thua ti mua me ndodhte ne Itali, ne Shqiperi eshte paaaaaaaaak... po pak fare amandryshe!
Sipas vendit edhe kuvendi!
![]()
Citim:
![]()
Ca njerez kane forma te cuditeshme dashurie :p
Ta siguroj qe mund te dashurosh sh. mire dhe pa patur frike se po ta merr komshija te dashurinhahahaha! Jam duke qeshur me lot
![]()
Citim:
hajde thuja kojshise teme kyt na mujsh ti.......ahaaaa kam hek dore une e shkreta dhe nuk i flas ma kojshis(mashkull) kur eshte vetem apo me te birin se kam frike te shoqen...
:p...para dy netsh me takoj me u nal me te ne rruge se ishte tu me pyt per dicka (pune shkollet per te birin) dhe vetem kur kam degju nje thirrje spentakel nga ballkoni nga e shoqja e tij.....pffff xhelozira te kota.....gjithsesi une mendoj se xhelozia = inferioritet..etc etc nga ky sektor....
ps: mgjs duhet ta pranoj qe e kam kojshine King....:p
Citim:
Uff, s'mund t'i duroj femrat e tilla. Kane komplekse inferioriteti per vete dhe vijne e shfaqin ne xhelozi nderkohe qe ate tipin as qe e kishe vene re qe merrte fryme mbi kete planet. Mgjth, tundimi eshte i madh qe t'i besh vertete xheloze me ndonje flirtim te pafajshem hahaha:p
Citim:
ahaaaa nuk mbaj mend te jete rasti im ky...dhe nqs ka une e baj vetem per me ia shtu komplekset e inferioritetit asaj...
:p dhe jo se me pelqen ky kingu....kjoshija deshta me than...
:p
Citim:
Ah, komshija im eshte pune tjeter. Cun i zgjuar dreqi, me gjuan vetem kur s'ka ndonje histerike ne afersiNatyrisht ekstremisht mire per egon time, sidomos kur shkoj tek shtepia e ime partnerorit(:p) dhe i them"po s'u solle mire, do kapi filan fistekun"
![]()
Ka vertete VITEEE qe e "kercenoj" me kete, afersisht 3 e gjysem, derisa nje here i erdhi ke hunda"kapeee te gjorin, se ma ke thene aq sh. sa jam bere ta kapi une, jo me ti" hahahaha
![]()
Citim:
Ahaaaa amor sa me pelqejne keto "larje hesapesh" mua....;p....dhe ti "kape " ate te gjorin kojshiun tend....:p:p sa per t'i treguar a ton mec ...qe ti e mban fjalen e dhene...
:p..."kercenimin: e bere ne kee rast...
:p ahaaa meshire dhe nje lutje per keto kojshikat qe s'na lene rehat me xhelozirat e tyre....dhe ta mendosh mire nuk e kane vend e pa vend ato pa he....
:p
.........................
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
.........................![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Si e ke hallin do nuce![]()
??
E mira eshte relative !
Si e parafytyron te miren ti ?
te na trashegohesh Maaaaloo
plot me borrokoceee Maaaaaalooo..
si kjo dasem s'beheeeeet Maaaaaalooo ... eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
p.s: Maloooooo o na ftosh ne dasem mooooooooooo?! :p
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
te na trashegohesh Maaaaloo
plot me borrokoceee Maaaaaalooo..
si kjo dasem s'beheeeeet Maaaaaalooo ... eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
p.s: Maloooooo o na ftosh ne dasem mooooooooooo?! :p
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E mira eshte relative!
Si e parafytyron te miren ti?
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.