Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Pershkruaj Veten me NJE Fjale.......dhe vetem NJE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15273)
Plot me energji.
Luleshtrydhe.
e zhgenjyer....
Per qejf
- elegantisimogjimnastikantisimoenergjikoformisimo
:p - jo po .... u bone ti !!!
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- elegantisimogjimnastikantisimoenergjikoformisimo
:p - jo po .... u bone ti !!!
alone but happy
po me duket vetja psikolog sot... pupupupuuuuuuuu
e lodhur nga studimi qe ne mengjes tani po bej nje pausa
Gati per rruge. Nisem per ne Izrael pas me pak se 12 oresh...
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Gati per rruge. Nisem per ne Izrael pas me pak se 12 oresh...
Ehhh, zakonisht shkoj 2-3 here ne vit per pune pune. S'e di nese mund ta quaj vendi i premtuar
Por pa diskutim qe eshte bukur, eksperience unike. Faleminderit per urimin.
male,una persona mi ha rovinata la serata lo oddio
tired , a busy day is ahead tomorrow
e griposur ....
- i dehur .....
i raskapitur (nga koha e keqe)
E zhgenjyer
Merzitur
e shtangur!!!
evil
i frymezuar nga zhgenjimi...
Pertace! ...duhet te shkulem nga karrigia
Romantik........................pas kaq shum kohesh...........
Une me nje fjale.......Reflektive.......
Si mos me mire
Ambicioze, per sot te pakten
:lol: :lol: :lol:
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
:lol: :lol: :lol:
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
. Me jep pak Akrep, se me leshoi goja leng mua....
Citim:
Uaaa. po ceshte ajo fjale moj Donike? merr moj. Zgjate doren dhe merr sa te duash.
Citim:
eh, po si ta zgjas doren tek pjata jote? s'ka lezet!
Citim:
E ke degjuar ate shprehjen: kerkoja s'ta jep, merre se nuk te thote gje? Pjata nuk eshte e imja. eshte e forumit mor ja marrsha te keqen se ka lloj lloj xhevairesh
Citim:
Ate po. E pranoj. Xhevahiret po i zbuloj cdo dite. Flm per bujarine. Pije gezuar
Citim:
Ah ketu gabove e dashur Donike. Ti kujton se i ke zbuluar por ne fakt ato kane qene sheshit gjithmone (xhevot). ehhhh. kane hyre femije ketu dhe tani presin ti rrise sala pensionin. Ishalla se sevap ben
Me flutura...
I Shartuar Mix To Mix
te gjith ata qe s'me njohin , tani do mendonin se un jam ...........................i dehur.
- të gjithë ata që të njohin , do ta donin ta pinin me ty nji got raki .......... sidomos tani .
bujrum.......................shyqyr qe te kam ty ketu , se kta te tjeret e kan mendjen vetem per te shit pordh.................
Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
te gjith ata qe s'me njohin , tani do mendonin se un jam ...........................i dehur.
rrofsh per sinqeritetin
nga ty e prasnoj cdo gje qwe thua
une e zura goten per veshesh dhe i thashe tashi do me degjosh ti mua jo me une ty. Ku shkoj une svjen gota me, por rri aty ku e le. hahaha
mesazhi me pare ishe shaka, se e di qe nje cun i pjekur si ty nuk e leshon veten ne gracken e nje gote.
mire e the , se un e kam futur goten ne gracken time dhe i kam thene:
"kur mendon se ma ke fut ...e ke vet brenda......."
Genti...
Me thuaj ku e ke gjetur kete stemen me shqiperine se po me pelqen shume. Une kam te timshoq dhe nuk e heq dot se nuk eshte mire, por them te kem dhe kete tenden per festa
pagjume
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.