Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
AD ky eshte Admirali,qe e fillon cdo mesazh me Hmmm (Fiksoje me nje H dhe 3 M,eshte standarte kjo)
Komshiu im moj,komshiu im
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
..E mjaft u mburre duke folur sic benin sekretaret e partise...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
pse mashtro ti ky s qenka Admir ali por Koci i Qefkes
Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Ah i madhi Mirush Kabashi, të ngatërruan me Vasillaqin...nejse
Re: Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
e mo mire pa rol ste lashe ...nejse
mire u lexofshim ketu
Do kemi mundesine te njihemi ne forum... me qe ra fjala une jam ajo qe ka me shume postime se vete Losti dhe ju te vjetrit bashke hahahaa
kam 1 sugjerim Faje ... Admiralin serish admin se jane me mungese
Une sjam kunder. Dr forever themi ne Durrrsaket hahahhaha
apo jo Admiraloooooooooooo
Re: Re: Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
, gjithashtu.
Mqs pyete, jam i vjetër në këtë forum, kam qenë moderator dhe administrator, dhashë dorëheqje dhe u largova para 4 vjetësh. Besoj se kaq mund të mjaftojë![]()
Kam nje verejtje bastarde.....keto ngjyrat jane shume vari leshit...
kam nje sugjerim idiot.......bejeni bardh e zi
kam nje opinion te pamoralshem.....bardh e zija eshte me eksituese
Si urdheron zotrote. Por fatkeqesisht verejtjet e tua nuk mund te merren parasysh, sepse eshte teper vone tani per te nderruar ngjyrat.
Nese ke deshire mund te perdoresh template tjeter gri.
Re: Re: Re: Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kur kaluan 4 vjet ore![]()
Mire se u ktheve Admiral. Uroj qe ta kesh te gjate qendrimin. Mos ik mo me pushime kaq te gjata.
Per te gjithe:
se = sepse
s'e = nuk e
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Per te gjithe:
se = sepse
s'e = nuk e
s'iu = ate te i
s'ju = nuk ju
Nuk iu bera gjellen (atyre s'iua bera)
Nuk ju bera gjellen (juve s'jua bera)
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
s'iu = ate te i
s'ju = nuk ju
Nuk iu bera gjellen (atyre s'iua bera)
Nuk ju bera gjellen (juve s'jua bera)
Te ky forum, po si jo, thesar i teri, se si ikin ca postime per lesh..se kuptoj, tani po me vjen ndermend nje citim qe beri kurt :
*ketu te mungon e drejta e fjales* . mund ta di ku vajti citimi tek tema e politikes??
apo dhe keshillat tani s'na lejohen me.( kur s'jan ne interesin tone)
Bukur, shum bukur!
Kur nuk ke gje konkrete per temen mos i hidh benzine zjarrit kot!
Nqse do te keshillosh dike beje ne privat ose tek tema verejtje dhe sugjerime!
Kalofsh mire
*Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum *
Besoj se jam ne nentemen e duhur , mos gabofsha nuk eshte *Te qeshim se bashku*.
Askush spo hedh benzine zjarrit, hyjm per tpare diçka interesante ne kete forum jo per tpare vreret qe ju zbrazni!
Kjo keshilla e privateve vlen per ju n'fakt.
Bye!
Zgjedhje personale ... ne ste pelqen mbyll syte
Dhe mua mund te mos me pelqejne "vreret e tua" kur leshon me te tjerat por nuk perzihem persa kohe nuk leshon "vrer" per mua.
Klm
As kam hedh e as kam ndermend te merem me njeri ketu, e t'hedh vrer sepse :
1- se kam zanat
2- eshte humbje kohe .
zakonisht kur them bye s'replikoj me, po do ishte me e kendshme se sa te injoroja mendimin.klm
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
*Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum *
Besoj se jam ne nentemen e duhur , mos gabofsha nuk eshte *Te qeshim se bashku*.
Askush spo hedh benzine zjarrit, hyjm per tpare diçka interesante ne kete forum jo per tpare vreret qe ju zbrazni!
Kjo keshilla e privateve vlen per ju n'fakt.
Bye!
------Ky forum ka vetem nje te mete :--------- Qe Fajtori i jep fryme Antishqiptare forumit
--Mundohet ta perdori si nje dritare per te bere propagande negative kunder Shqiperise
----Kjo eshte e pafalshme sidomos tek ajo tema ne anglisht ku vetem vjell vrer kunder Shqiperise
dhe kete vrer te tij mundohet ta kamufloj nen driten e Kritikes ndaj realitetit qe eshte dicka normale ne demokraci ---porse ai e ben kete kritike duke e fyer Shqiperine dhe duke u munduar te krijoje nje imazh negativ per Shqiperine kundrejt te huajve
--------Aty tregohet nje antishqiptar i terbuar , duket sikur ky eshte i rekrutuar nga sherbimet sekrete greke
--- Turp ti vije
Nga nje person qe kerkon te perqafoje e lepije cdo gje shqiptare, nuk pres ndonje llogjike te forte kritike. Edhe pse ne mode kane dale "te ndricuarit" qe ngrohen me emocione nacionaliste, i perkas nje tjeter specie. Shqiperia do ndryshuar, me rrenje e me dege, jo lepire nga larg per tu ndjere mire. Prandaj perpos filmave me greke dhe serbe, me sherbime sekrete dhe propagande antishqiptare, lejo njerezit te shprehen lirshem, pa patur friken se do behen objekt paragjykimesh i bastioneve te fundit te injorances komuniste.
Citim:
Po citoj ato që tha kendrevica
fleurs mos eshte gje avokatja e djallit kjo devilja.apo e forumit?![]()
Fajtor, une sygjeroj qe kete forum ta besh privat. Qe anetaret e rinj duhet te kene "invite"nga nje person tjeter te futen ketu. Pasi per shume anetare sidomos tek letersia shprehin mendime shume personale. Dhe mendoj qe kjo duhet te kete nje nivel proteksioni.
Ose mos te shikojne temat ne forum pa rregjistruar. Dhe kur te rregjistrohen te aprovohen prej adminit.
Deri tani se ka ngrit njeri kete problem. Megjithate pak anetare regjistrohen ne forum kohet e fundit. Nje zgjidhje nese dikush ka kete problem eshte te zgjedhe vete cilet anetare i lexojne shkrimet/ditarin. Por ne menyren si eshte tani secili e di qe gjerat qe shkruhen ne forum jane publike (me perjashtim te Ditarit Personal)
E kisha fjalen per mbrojtjen e anetareve brenda forumit nga ata jashte (third party). Pak si radikale si ide pasi mund ta kthej forumin si ne nje exclusive club. Pershembull, anetari x do te share informacion me anetaret e forumit por nuk dua qe cdo joe blow nga jashte ta lexoj.
Nje zgjidhje eshte ajo qe the ti te zgjedhi cilet anetare te lexoj ditarin. Qe une nuk e dija ekzistonte. Por te behet ne nje nivel ne te gjihte forumin?
Varet se si i thith ti anetaret e rinj. Me search engine apo me word of mouth. Nqs kjo e fundit atehere nuk do kishte problem.
Nuk ekziston ai opsion qe permenda me lart. Ishte vetem ide. Por ekziston mundesia te mbyllesh nje nenforum te caktuar per publikun e paregjistruar. Deri tani nenforumi Eros eshte i palexueshem nga vizitore te rastit, kerkon regjistrim patjeter
Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Pasi per shume anetare sidomos tek letersia shprehin mendime shume personale. Dhe mendoj qe kjo duhet te kete nje nivel proteksioni.![]()
Ca protection kerkoni ke fotot lol... Thua se antaret ketu jan persona publik me nje imazh te zgjeruar dhe do u prishej jeta private se do u shifte dikush fotot.... Mondi aty qiti foto I dal nbrek e ja se ka gjet gje biles I jan shtuar fanset
a me questa sembra una grande cazzata!!!
-dikush shpreh mendime shum personale!
-dikush publikon foto!
-dikujt i ven pistoleten ne kok, futu ne FH e na fol cik x jeten tende private...
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ca protection kerkoni ke fotot lol... Thua se antaret ketu jan persona publik me nje imazh te zgjeruar dhe do u prishej jeta private se do u shifte dikush fotot.... Mondi aty qiti foto I dal nbrek e ja se ka gjet gjebiles I jan shtuar fanset
![]()
Po ti vendose iher foton, pastaj te marin masa mberojtse keta :p
Pastaj ajo gje mduket se eshte, kur sje antar si shef dot fotot
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Pastaj ajo gje mduket se eshte, kur sje antar si shef dot fotot
Ne pergjithesi nuk i shikon dot fotot pa u identifikuar. Vetem nje here me ka ndodh te shoh fotot pa qene e identifikuar, nga Iphone. Nje here su bo qameti.
Dulcis in Fundo une mendoj se ne me shume ruhemi nga njeri-tjetri se nga ata qe hyjne si vizitore te rastit.
forumi super me i miri mbi te gjith forumat shqiptar sidomos forumistat love them all
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
forumistat love them all
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
E di ti dylan ca thot populli ne kete rast??![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ne pergjithesi nuk i shikon dot fotot pa u identifikuar. Vetem nje here me ka ndodh te shoh fotot pa qene e identifikuar, nga Iphone. Nje here su bo qameti.
Dulcis in Fundo une mendoj se ne me shume ruhemi nga njeri-tjetri se nga ata qe hyjne si vizitore te rastit.![]()
Bruno. Dum te mbrojne vajzat nga predatoret jashte. I dum te gjithe per vete.
Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Bruno. Dum te mbrojne vajzat nga predatoret jashte. I dum te gjithe per vete.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
he ca thot tregom
Fotot e postuara ne forum si bashkangjitje nuk hapen pa u regjistruar ne forum. Ndersa fotot qe hidhen ne faqe te tjera dhe pasataj behen link ne forum shikohen nga te gjithe.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Fotot e postuara ne forum si bashkangjitje nuk hapen pa u regjistruar ne forum. Ndersa fotot qe hidhen ne faqe te tjera dhe pasataj behen link ne forum shikohen nga te gjithe.
Ka nja 20 guest kushedi se sa nga ato jane shoqet e Dulcis. Te rregjistrohen do ishte mire. Biles, po te isha une admin do i beja nje filter qe raporti femer-mashkull te jete gjithmone 10-3.
Kam nje sygjerim, a lejohet me vone ndonje foto te ndonje antareje tjeter sikur jam une?
Ca kompjuteri paske ti kshu qe nuk dergon dot foto. Ma co mua se ta bashkashqis une, u pa puna
E vej une po me nje kusht qe te bashkaqisesh ene veten tate me ate
Me pelqen humori jot Fajtor! Shume me pelqen!
Endri kush e di qe nuk jane dhe shoke ata 20?
Mos fol gjepura!!
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.