Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 »
Trego 647 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- 8 Maj 2011. Zgjedhjet per pushtetin lokal. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18347)

Postuar nga Piktor datë 29 Maj 2011 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
al

Colorazhin se shef ti? :p

P.S se takoj me Salen jo, pas disa citimeve qe lexova.
nderrova mend.

Shume mire ke bere, me mire vone se hiç.
Se mos nderron mendje prape.

Postuar nga lule datë 29 Maj 2011 - 02:57:

Si te mbaj kete mendje, Piktor .. si ate qe kisha,
s'jap arsyen per pse-ne .

Postuar nga arturm datë 29 Maj 2011 - 03:36:

Une do doja te takoja Ciljeten.

Postuar nga Vizioner datë 29 Maj 2011 - 10:44:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
Vizio na e shpife .
ke noj mendim tatin pervec ktyne citimeve?

Mjesi AL, si e ke kalu dje? Sot pushim e ke?
Une po, shyqyr, mbas nje jave disi te lodhshme

..Na e bere lule-n te dhitet ne breke tuj qesh.
Apo jo lule?

Postuar nga misterioz datë 29 Maj 2011 - 11:25:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Te rime shtremet e te flasim drejt...
Dhe per nje 2-5 vjecar nuk shof ndonje hap pozitiv per Shqiperine ne rrugen e integrimit ne BE. Integrim ne BE do te thote me shume reforma dhe ndihme ekonomike per Shqiperine pra zhvillim te vendit gje qe sju intereson fqinjeve tane dhe interesave te tyre... ata e perdorin Shqiperine per trafiqe ilegale armesh droge apo nafte nuk ju intereson zhvillimi dhe stabiliteti

Pse patjeter duhet te rrish shtrembet per te folur drejt.
Zhvillim ekonomik sdo te thote integrim ne BE,kjo eshte facade ,per tu dukur per ta trumbetuar si fitore personale dikush nderkohe qe te gjithe e dime qe realiteti eshte cop cop.U futem ne Nato dhe beme si orangutang nga gezimi,mitingje madheshtore me flamurin e natos a thu cfare ndodhi.Filluam te degjonim traplliqe si te xhaxhit:"ushtria jone heroike,moderne.." etj etj,nderkohe qe ne skemi ushtri fare, me shume kemi kuadro ushtarake(rrogtare) se ushtar te thjeshte.
Reformat dhe ndihma ekonomike nuk çojne medoemos ne zhvillim ekonomik aq me shume kur reformat jane gjysmake ose behen vetem ne leter .Kur isha i vogel prinderit me thonin ulu meso,dhe une hapja librin dhe beja sikur mesoja se mendjen e kisha kur do dilja te luaja futboll,gjoja ja hidhja atyre por ne fakt ja hidhja vetes.Edhe ne bejme sikur kemi ushtri,bejme sikur kemi turizem(Shqiperia eshte miss bota per turista, pupupu ) zhvillim do te thote te ulesh koken dhe ti shtrohesh punes dhe jo te besh sikur punon,mgjth se me mire te besh sikur punon se sa mos tpunosh fare dhe te lesh edhe te tjeret pa pune.,

ps.djallushe ti je ajo ne avatar mi, te.... marshallah, pthuj,pthuj pthuj.

Postuar nga cecilia datë 29 Maj 2011 - 12:29:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Zhvillim ekonomik sdo te thote integrim ne BE,kjo eshte facade ,per tu dukur per ta trumbetuar si fitore personale dikush nderkohe qe te gjithe e dime qe realiteti eshte cop cop.U futem ne Nato dhe beme si orangutang nga gezimi,mitingje madheshtore me flamurin e natos a thu cfare ndodhi.Filluam te degjonim traplliqe si te xhaxhit:"ushtria jone heroike,moderne.." etj etj,nderkohe qe ne skemi ushtri fare, me shume kemi kuadro ushtarake(rrogtare) se ushtar te thjeshte.
Reformat dhe ndihma ekonomike nuk çojne medoemos ne zhvillim ekonomik aq me shume kur reformat jane gjysmake ose behen vetem ne leter .Kur isha i vogel prinderit me thonin ulu meso,dhe une hapja librin dhe beja sikur mesoja se mendjen e kisha kur do dilja te luaja futboll,gjoja ja hidhja atyre por ne fakt ja hidhja vetes.Edhe ne bejme sikur kemi ushtri,bejme sikur kemi turizem(Shqiperia eshte miss bota per turista, pupupu ) zhvillim do te thote te ulesh koken dhe ti shtrohesh punes dhe jo te besh sikur punon,mgjth se me mire te besh sikur punon se sa mos tpunosh fare dhe te lesh edhe te tjeret pa pune.,

Fjale me vend.

Postuar nga Fajtori datë 29 Maj 2011 - 13:03:

Citim:

Edhe ne bejme sikur kemi ushtri,bejme sikur kemi turizem

Dhe bejme sikur kemi shtet shqiptar, sikur kemi hipoteka, sikur kemi bashki, sikur kemi parlament, sikur kemi president. Se ndryshe me ca do luajne ata qe duan pushtet? Shtetesh do luajne. Do bindin gjynafqaret se ka shtet dhe dikush duhet ta udheheqe kete shtet.

Postuar nga arturm datë 29 Maj 2011 - 13:43:

Do me falni qe po dal jashte teme por me qe u fol per turizmin kisha nje pyetje.
Gjithe keta pleq e plaka qe kane mbushur tragetet/aeroplanet me liberalizimin e vizave per te ardhur tek familjaret ne emigrim, KUR KTHEHEN ne Shqiperi llogariten si turista, ashtu sic llogaritemi ne emigrantet?

Postuar nga al74 datë 29 Maj 2011 - 13:49:

Citim:
Po citoj ato që tha arturm
Do me falni qe po dal jashte teme por me qe u fol per turizmin kisha nje pyetje.
Gjithe keta pleq e plaka qe kane mbushur tragetet/aeroplanet me liberalizimin e vizave per te ardhur tek familjaret ne emigrim, KUR KTHEHEN ne Shqiperi llogariten si turista, ashtu sic llogaritemi ne emigrantet?

jemi ne rank 6 boteror te vendeve per tu vizituar ne '11. nuk eshte pak.
hotelet do ia kene pare hajrin. po edhe ne qe shpenzojme andej per pushime turiste quhemi.
une po bej propagande te papame me aq sa njof
vitin qe kaloi ua mbusha mendjen top nja 5-6 familjesh italiane.
rezultati?!: do rikthehen me entuziazem .
kyt vit do punoj me industrialet qe te investojne ne blerjen e tokes per 1 euro meter katror

Postuar nga Vizioner datë 29 Maj 2011 - 13:55:

Citim:

Artum, mos u merr o mik, me fekalet qe nxjerr Saliu nga goja! Ato i hajne vetem "shpellaret" (sic i quan Fajtori), te cilet dolen nga skutat dhe zbriten neper qytete, kryesisht ne Tirane dhe kane hypur neper pallate apo kane ndertuar Vila ne "tokat"(!!!) e Saliut

Nuk me hiqet nga mendja dhe nuk do ta kuptoj KURRE se si mund te votojne rreth 120 mije ne Tirane per kriminelet!!!

Ai popull (nje pjese e tije)do vra qe te te doje, sic i vrau krimineli ne mes te Tiranes!!!!!!

Postuar nga lule datë 29 Maj 2011 - 14:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
..Na e bere lule-n te dhitet ne breke tuj qesh.
Apo jo lule?

per sa kohe, qe ky Forum te na ofroje Humor Fre do qesh,, po jo deri ne extrem . ok Vizio?
P.s rrofsh o Faje qe na e jep kete mundesi..

Tashi qe u kujtova un, ekziston naj teme pershendetese ketu?

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Dhe bejme sikur kemi shtet shqiptar, sikur kemi hipoteka, sikur kemi bashki, sikur kemi parlament, sikur kemi president. Se ndryshe me ca do luajne ata qe duan pushtet? Shtetesh do luajne. Do bindin gjynafqaret se ka shtet dhe dikush duhet ta udheheqe kete shtet.

Po de po, loje fjalesh,,, *E lagu se lagu bishtin Rosaku*.

misteriozi MDR avec ton pthuj,pthuj

Postuar nga kurt datë 29 Maj 2011 - 15:10:

Citim:

Artum, mos u merr o mik, me fekalet qe nxjerr Saliu nga goja! Ato i hajne vetem "shpellaret" (sic i quan Fajtori), te cilet dolen nga skutat dhe zbriten neper qytete, kryesisht ne Tirane dhe kane hypur neper pallate apo kane ndertuar Vila ne "tokat"(!!!) e Saliut

(thjesht per muhabet meqe e kam shprehur mendimin tim per salen, long ago)

vizoner, shpellaret e sales kane nje vlere qe juve harroni ta veni ne dukje.
cilido shpellar te ket kaq urrejtje te thelle dhe kaq personale te sgjatur sa shpreh ti vecanarisht apo ndonje tjeter i dedikuar si ti per salen kto 4 vjet qe jam une ktu ne forum, jam mese i sigurt qe "shpellari" do e kishte hequr qafe salen me doren e vet deri tani
kjo e ben salen edhe bir kurve ne syrin tim, se din te sgjedh tifozat e vet:p

Postuar nga AngelDevil datë 29 Maj 2011 - 19:49:

Citim:

ps.djallushe ti je ajo ne avatar mi, te.... marshallah, pthuj,pthuj pthuj.

Misteriozo e perbashketa jone eshte qe te dy e shofim goten pergjys.... ndryshimi qe ti shef gjysmen bosh kurse une gjysmen plot ...me pak fjale hic po habili na the pervec faktit te qendrimit drejt se ben mire per shtyllen kurrizore

p.s. dhe mos me bej sikur sme njef nga ai forumi tjeter lool

Postuar nga Vizioner datë 29 Maj 2011 - 22:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
(thjesht per muhabet meqe e kam shprehur mendimin tim per salen, long ago)

vizoner, shpellaret e sales kane nje vlere qe juve harroni ta veni ne dukje.
cilido shpellar te ket kaq urrejtje te thelle dhe kaq personale te sgjatur sa shpreh ti vecanarisht apo ndonje tjeter i dedikuar si ti per salen kto 4 vjet qe jam une ktu ne forum, jam mese i sigurt qe "shpellari" do e kishte hequr qafe salen me doren e vet deri tani
kjo e ben salen edhe bir kurve ne syrin tim, se din te sgjedh tifozat e vet:p

Kurt, jo jo, nuk ke te drejte sepse ato jane aq "Besnike" sa, doren qe i ushqen e lepijne!
ATO, mund te jene "trima" per te vrare njeri tjetrin, per nje fjale goje por jo, ate qe i ka zgjat sahanin me supe!!!

p.s. Une nuk kam emertuar kurre ketu, njeri ne ate menyre prandaj dhe theksova "sic i quan Fajtori"!
Per mua jane me sume se "shpellare".
Shpell(e)-llar eshte nje forme strehimi per ato qe skane pasur mundesi per te ndertuar shtepi por, qe nuk do te thote mungese Personaliteti-Morali-Karakteri.

Postuar nga Fajtori datë 29 Maj 2011 - 23:57:

Mos me perdhuno termin shpellar po deshe E kam me copyright dhe me perkufizim te qarte.

Postuar nga al74 datë 30 Maj 2011 - 02:02:

ndoshta shpellari mbart edhe vlera qe nje i qyteteruar nuk ka durimin ti zbuloje.
me e bukura eshte qe po te futemi te gjithe ne "makinen e kohes" e te kthehemi mrapsh i bi qe pak a shume dalja e shpelles te kete qene e njejte.
ah po ndryshon vetem vendndodhia. po kujt i plasi se ai tjetri nuk e ka pat mundesine te gdhendet ? e roncishme qe uji ke mullini im te eci drejt .

Postuar nga misterioz datë 30 Maj 2011 - 21:49:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Misteriozo e perbashketa jone eshte qe te dy e shofim goten pergjys.... ndryshimi qe ti shef gjysmen bosh kurse une gjysmen plot ...me pak fjale hic po habili na the pervec faktit te qendrimit drejt se ben mire per shtyllen kurrizore

p.s. dhe mos me bej sikur sme njef nga ai forumi tjeter lool

U bera pishman po ta çoj pergjigjen ne MP qe mos te dal nga tema.
Ndryshime nuk eshte ai qe thua ti,eshte tjeter gje djallushe :p.

Postuar nga AngelDevil datë 30 Maj 2011 - 22:24:

ca u be me kolegjin?

p.s. rrugaco

Postuar nga lule datë 04 Qershor 2011 - 02:42:

Po citoj ato që tha BIONDIA
Lulzim Basha Kryertari i Bashkise se Tiranes festohet ne Tirona keto momente mbas 10 vjetesh Rama iku .

U shporr me ne fund , nje frym e re .

t'shohim ç'do sjelli ne vazhdim.

Postuar nga Fajtori datë 04 Qershor 2011 - 08:44:

U shporr qeni. Me ne fund nje fryme e re, Sali Berisha.

Postuar nga Vizioner datë 04 Qershor 2011 - 08:52:

Citim:
U shporr qeni. Me ne fund nje fryme e re, Sali Berisha.

Lum si Shqiptaret! Popull ma i degjenerum ( te pakten ne Europe)!!!

Epo, te festo(sh)het-gezo(sh)het per Kriminelet, ke humb si njeri cdo sens njerzor!

Postuar nga arturm datë 04 Qershor 2011 - 12:37:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

U shporr me ne fund , nje frym e re .

Shyqyr qe mbaruan o Lule se tu trazua mideja kete muaj.
Here e pije kafen te hidhur dhe here me sheqer.

P.s. Tani hyr ne letargo ti Lule dhe zgjohu andej nga behari i 2013.

Postuar nga arturm datë 04 Qershor 2011 - 13:09:

Citim:

Epo, te festo(sh)het-gezo(sh)het per Kriminelet, ke humb si njeri cdo sens njerzor!

Vizioner!
Mund te bej nje konsiderate?

Eshte shume e kollajte ta shikosh fajin ne oborrin e tjetrit, por mundohu te shikosh edhe ne oborrin tend.

Hiq pislleqet ne fazen paraelektorale (zhvendosje votuesish, punesime provizore ne administrate tj) fazen pas elektorale Sala e administroi me shume zgjuaresi (edhe pse me tinzellek do thuash ti, dhe jam dakort). Ai shfrytezoi mjetet qe i jepte ne dore pozicioni i tij (si shumica ne KQZ, presioni qe mund te behet ndaj gjykates etj) per ti cuar ne favor te tij. Nuk eshte moralisht e drejte do me perserisesh, jam dakort, por u be (dhe mund te behej).

Tani po te them nja dy gjera qe ka gabuar (por sipas meje jane faje) Edi Rama.

1) Ndryshimi i kushtetutes per zgjedhjen e Presidentit me 71 vota (jo me kot e para e kish me 2/3 e votave, pikerisht per te krijuar mundesine e krizave/zgjedhjeve te parakohshme). Tani Edi nuk mund te krijoje asnje krize kur ti mbaroje mandati Bamirit.
2) Ndryshimi i Kodit zgjedhor me nje sistem (thone spanjoll, qe s'ka mundeis te frementohej ne shqiperi) as mish as peshk, te ideuar nga Kastriot Islami.
3) Ndryshimi i Kodit zgjedhor ku e BENTE KQZ NJE ORGAN PARTIAK. E kam njohur nga afer KQZ e meparshme dhe mund te te garantoj se kish arritur nje fare profesionaliteti institucional fale formules me te cilen zgjidheshin antaret.
4) Siguria qe kishte ne vetvete ne 2009 qe coi ne largimin e Ilir Metes nga nje koalicion i mundeshem (te njejten gje beri me Hysni Miloshin, apo jo?)
5) "Meshirimi" I Sali Berishes per Gerdecin (ishte i vetmi moment qe e hidhte malokun nga kali pa pushke (sic ka thene i ndjeri Namik Hoti). Me Gerdecin me kujtohen ato filmat ku behet ndonje duel dhe me i forti "e le te marri prape shpaten kur ja ka hedhur kundershtarit". Pastaj kundershtari cohet dhe e vret. E cfare do qaj une per ate qe meritonte te fitonte?
etj etj etj

6) GABIMI ME I MADH DHE TRASHANIK (pas lojes qe i beri me kutite) ISHTE HYRJA NE ZGJEDHJE ME TE NJEJTEN PERBERJE (te pakten perberjen te kish ndryshuar) TE KQZ.
Cfare prisje ti, qe ta zbatoje ligjin tani Arben Ristani?
Po ata kur te hodhen poshte 4me2 ne 2009 ligjin qe thoshte (shprehimisht) "kur dy nga anetaret e KQZ kerkojne hapje kutie ato duhet te hapen", QE FLISTE SHQETO, cfare pret qe te bejne me votat e hedhura gabim (qe mund te interpretohet), te zbatonin ligjin?

Cfare mendon per kete reflektim?
Se PS po e ben si ai skeci me Luftar Pajon "ke faj ore ke faj".
Po ky i yni s'ka faj fare mor aman?

Psh

Postuar nga lule datë 04 Qershor 2011 - 15:31:

Citim:

Vizioner ,, si me () kllapa dmth .. e si pa () .. ai fitoi.
tani ç'do besh me?:p

Citim:

Shyqyr qe mbaruan o Lule se tu trazua mideja kete muaj.
Here e pije kafen te hidhur dhe here me sheqer.

P.s. Tani hyr ne letargo ti Lule dhe zgjohu andej nga behari i 2013.

ça eshte letargo arturm?

Nje gje mesova nga ky forum,pa llogarit zgjedhje fare.
qe ekzistojn njerez te mrekullueshem si ti, qe falin kaq perkujdesje.

Postuar nga arturm datë 04 Qershor 2011 - 19:23:

Aha, e prishe fare Lule.
Une thashe se mos kishe mesuar ndonje gje tjeter ti si p.sh. si (duhet te) behet shteti, funksionojne institucionet, te behet politika, nacionalizmi apo ndonje gje tjeter, ndersa ti paske mesuar vetem qe ekzistojne njerez te perkujdesshem ne kete bote.
Po per kete mjafton te hidheshe deri tek kisha me e afert se ta thoshte prifti.

Lule!
Babai im rafmet paste, kur merrnim pjese ne revoltat studentore te dhjetorit me ka thene nje llaf "eh mor bir, jepini jepini, se ashtu sic na doli neve ai Enveri do ju dale edhe juve Saliu".
Une ne ate kohe isha si puna jote, me vlonte gjaku, por tani, fale eksperiences extrashqiptare, i shikoj gjerat ndryshe.
Shpresoj qe nje dite, sa me shpejt, ta mendosh edhe ti ndryshe nga si e mendon tani.
Prandaj here me humor here me seriozitet dialogoj me ty.

Gezuar fitoren Lule dhe urime per frymen e re, (duke e ditur se ti beson verberisht ne ato qe thua, urimi eshte i sinqerte)

Postuar nga al74 datë 04 Qershor 2011 - 21:06:

Citim:

ti nuk ke te drejten morale dhe etike te shash nje popull te tere.
ne momentin qe izolohesh komplet nga shqipfolesit qe te rrethojne i perket vetmise andaj te pakten , kurse fyerjet.

Postuar nga al74 datë 04 Qershor 2011 - 21:14:

zgjidhja me e mire dhe me e llogjikshme qe te pakten pushteti qendror me ate lokal mos te gervishten me njeri-tjetrin.
kam besim qe do te permiresohen gjerat edhe pse kriza boterore ndihet thelle tashme.

e djathta ka 2 vite kohe qe te japi rezultate me bindese per permiresimin e jeteses se shqiptareve.

sikur te pervishnin menget sadopak te gjithe ndoshta dhe do te diskutohej vetem ne pragzgjedhje e jo cdo minute te dites.

Pune te mbare Bashes!

Postuar nga Vizioner datë 04 Qershor 2011 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ti nuk ke te drejten morale dhe etike te shash nje popull te tere.

PO, ke te drejte. Duhet ta percaktoja ne perqindje. Rreth 30-40 % te tije!

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ne momentin qe izolohesh komplet nga shqipfolesit qe te rrethojne i perket vetmise...

As ma ndjene.

Une nuk jam Hipokrit. As nuk laj e lyj te DUKEM ne Opinion ndryshe ( te jeme i mire me cilindo)dhe "mbrapa" perdes te mendoj ndryshe!!!

Me mire i vetem, me karakterin qe kam, se sa me shoqeri Hipokrite.

Postuar nga Vizioner datë 04 Qershor 2011 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Vizioner ,, si me () kllapa dmth .. e si pa () .. ai fitoi.
tani ç'do besh me?:p

Ate qe kam bere dhe para dates 8 Maj

Postuar nga al74 datë 05 Qershor 2011 - 01:28:

Citim:

PO, ke te drejte. Duhet ta percaktoja ne perqindje. Rreth 30-40 % te tije!

As ma ndjene.

Une nuk jam Hipokrit. As nuk laj e lyj te DUKEM ne Opinion ndryshe ( te jeme i mire me cilindo)dhe "mbrapa" perdes te mendoj ndryshe!!!

Me mire i vetem, me karakterin qe kam, se sa me shoqeri Hipokrite.

rahat - rahat . kur te futesh te diskutosh per politike e te besh zgjedhjen tende duhet te dish qe perfaqeson edhe idealet e dikujt tjeter e jo vetem te tuat perndryshe mbetesh nje solist i deshtuar .
nuk gjykohen karakteret e te tjereve me te degjuara apo me te pare nga distanca e sigurise se mos "perlyejne" karakterin prej jo krimineli.
gjepura.

Postuar nga RAIMONDI datë 05 Qershor 2011 - 03:50:

Nuk ka vend per sharje ketu o Vizioner --sepse te dy ishin shume te mire

Fitorja , sipas numerimit me drejtesi , sic u krye votimi i takonte Edit --------

------------Por ,po me drejtesi, nga menyra si bene fushate te dy i takonte Bashes
Pasi per hee te pare ne nje fushate ne pame qe nuk kishte sharja--dhe kjo ishte fushata e Bashes
e cila vendosi nje tendence shume te mire dhe pozitive se si te behet fushate, shtoji kesaj edhe idete e Bashes jane shume t emira per zhvillimin e Tiranes , edhe Basha vete eshte shume njeri i permbajtur dhe serioz

-Ndersa Edi beri nje fushaste shume te dobet,por idete natyrisht i kishte te mira ,as qe diskutohet

-Ndaj edhe vajti rezultati rrote me rrote ---------Dhe kur rezultati eshte kaq i ngushte ,fitorja mund te shkoje nga seicili prej kandidateve -Pavaresisht se Basha e mori me te padrejte

----------Sidoqofte ne fund te fundit nuk ka vend per sharje sepse te votoje per Bashen ishte plotesisht e justifikueshme dhe po ashtu ishte e justifikueshme te votoje edhe per Edin .......ndaj nuk ka vend per sharje aspak ,
aq me tpeer qe keto ishin zgjedhje administrative dhe jo parlamentare --

Keto zgjedhje nuk kane te bejne me ndonje Ndryshim ekonomik ne drejtim te qeverisjes por kane te bejne vetem me zbukurimin e qytetit , nese do e shprehnim thjeshtesisht

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 12:38:

Citim:

Ate qe kam bere dhe para dates 8 Maj

S'di çke ber ti Vizio, ene kur , para a pas dates,8 maj ene se çik larg i bika :p

po un e kisha per ket :

Citim:
Epo, te festo(sh)het-gezo(sh)het

capich tashi?

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 12:44:

Ne lidhje me ket me poshte, te kam then , e di ça eshte votimi, s'ka nevoj ti mesoj ketu.
edhe relacionin me kishat, e kam njesoj si me ç'do religion tjeter.

Citim:
Une thashe se mos kishe mesuar ndonje gje tjeter ti si p.sh. si (duhet te) behet shteti, funksionojne institucionet, te behet politika, nacionalizmi apo ndonje gje tjeter, ndersa ti paske mesuar vetem qe ekzistojne njerez te perkujdesshem ne kete bote.
Po per kete mjafton te hidheshe deri tek kisha me e afert se ta thoshte prifti.

Prandaj here me humor here me seriozitet dialogoj me ty.

Gezuar fitoren Lule dhe urime per frymen e re, (duke e ditur se ti beson verberisht ne ato qe thua, urimi eshte i sinqerte)

Kuptoj arturm, te falenderoj per kshillat...do shpresoj si jo, ne nje te ardhme jo te larget.
p.s ne lidhje me urimin. po te rikujtoj, qe s'jam as Kavajse as Tironce .
Humori jot me pelqen, sigurisht, kur esht i sinqerte.

Postuar nga AngelDevil datë 08 Qershor 2011 - 12:51:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Nuk ka vend per sharje ketu o Vizioner --sepse te dy ishin shume te mire

Fitorja , sipas numerimit me drejtesi , sic u krye votimi i takonte Edit --------

------------Por ,po me drejtesi, nga menyra si bene fushate te dy i takonte Bashes
Pasi per hee te pare ne nje fushate ne pame qe nuk kishte sharja--dhe kjo ishte fushata e Bashes
e cila vendosi nje tendence shume te mire dhe pozitive se si te behet fushate, shtoji kesaj edhe idete e Bashes jane shume t emira per zhvillimin e Tiranes , edhe Basha vete eshte shume njeri i permbajtur dhe serioz

-Ndersa Edi beri nje fushaste shume te dobet,por idete natyrisht i kishte te mira ,as qe diskutohet

-Ndaj edhe vajti rezultati rrote me rrote ---------Dhe kur rezultati eshte kaq i ngushte ,fitorja mund te shkoje nga seicili prej kandidateve -Pavaresisht se Basha e mori me te padrejte

----------Sidoqofte ne fund te fundit nuk ka vend per sharje sepse te votoje per Bashen ishte plotesisht e justifikueshme dhe po ashtu ishte e justifikueshme te votoje edhe per Edin .......ndaj nuk ka vend per sharje aspak ,
aq me tpeer qe keto ishin zgjedhje administrative dhe jo parlamentare --

Keto zgjedhje nuk kane te bejne me ndonje Ndryshim ekonomik ne drejtim te qeverisjes por kane te bejne vetem me zbukurimin e qytetit , nese do e shprehnim thjeshtesisht

.

Postuar nga AngelDevil datë 11 Qershor 2011 - 02:02:

Po mire mo Basha fitoi si asnjeri nga ju si dha as 1 redbull fallxhores lool

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Qershor 2011 - 06:32:

--

1) Ndryshimi i kushtetutes per zgjedhjen e Presidentit me 71 vota (jo me kot e para e kish me 2/3 e votave, pikerisht per te krijuar mundesine e krizave/zgjedhjeve te parakohshme). Tani Edi nuk mund te krijoje asnje krize kur ti mbaroje mandati Bamirit.
2) Ndryshimi i Kodit zgjedhor me nje sistem (thone spanjoll, qe s'ka mundeis te frementohej ne shqiperi) as mish as peshk, te ideuar nga Kastriot Islami.
3) Ndryshimi i Kodit zgjedhor ku e BENTE KQZ NJE ORGAN PARTIAK. E kam njohur nga afer KQZ e meparshme dhe mund te te garantoj se kish arritur nje fare profesionaliteti institucional fale formules me te cilen zgjidheshin antaret.
4) Siguria qe kishte ne vetvete ne 2009 qe coi ne largimin e Ilir Metes nga nje koalicion i mundeshem (te njejten gje beri me Hysni Miloshin, apo jo?)
5) "Meshirimi" I Sali Berishes per Gerdecin

-----------Keto gabime te Edit qe i ve ne dukje Artum jane te verteta por keto gabime Edi i beri qe ti sherbenin Edit ,sepse Edi mendonte se do vinte ne pushtet

-------------Por harroi se ishte ne opozite dhe keto ndryshime per Presidnetin dhe per KQZ i sherbenin atij qe eshte ne pushtet --dhe ne pushtet ishte Sala --
-------------Keshtu qe Edi beri autogol dhe kjo tregoi se EDI kishte te njejten mentlaitet si Sala

--------Dhe pikerisht keto dnryshime i nxoren bojen edhe ne atkimin tek restorant Korkodili me perfaqsine e BE ----------------Sepse ata pyeten kush e ka hartuar kodin e KQZ-se ?????----
---------Sala ju tha : Opozita e beri si deshi vete ........
-
----Aty europianet e kuptuan qe edhe EDI po te ishte ne pushtet do vidhte votat -sepse hartoi nje kode zgjedhor qe krijon mundesi vjedhje -dhe me e bukura ishte se Personi qe e kishte hartuar kodin ishte me Edin tek takimi --

------Damian Gjiknuri qe eshte tamam nje Medioker , dhe ate kod e ka hartuar me nje ligesi bizantine -----------Eshte treguar shume i ulet ky Damiani kur ka bere ate kod zgjedhor ---

- Edi te pakten te mos vente me Damianin ne Takim , se u diskretitua fare ....

---------Ndaj dhe Europa nuk ja fershelleu Edit per zgjedhjet e 2009, sepse ja kuptuan qellimin qe kishte per te perjetesuar pushtetin e tij pasi ta merte ......!!!!!!

----------- Por ne te njejten kohe kjo tregoi se EDI eshte SHUME I PA -AFTE si politikan ne Opozite

--------Edi ka mungese koncepti se si duhet te luftoje ne Opozite ( kur je ne opozite duhet ti mbledhesh te gjithe rreth vetes dhe duhet te trajtosh te gjitha ceshtjet --cdo gje qe e diskretiton pushtetin )
dhe ka dhe te meten tjeter qe e rrethon veten me rini -sepse do qe ti kete nen hyqem

-PS-ja ka me mijera intelektuale me experience jete dhe pune --apo ka juriste te shkelqyer me stazh pune
---------dhe Edi nuk i angazhon ata por merr Gjiknurin me Vasiliqine qe jane deficente ne Jurisprudence

------------Pastaj ca me cudit mua , se mire or vella qe Edushka ka nje tendence ti zgjedhi njerezit nga krahu i tij bizantin , por te pakten zgjidh te aftet
-Dhe me i afti eshte SPARTAK NGJELA ---

---------Edi nuk e angazhion Spartakun ne ceshtjet juridike qe ka opozita --Pse ?????

-Sic duket Edi mendon se po te vije ne pushtet mund ti kekroje Ngjela ndonje post dhe Edi e ka caktuar qe tani kujt tja japi postet

------- Edin edhe ne zgjedhjet e 2009 Ngjela i tregoi se ku ja kane vjedh voten ,se Edi me Damianon nuk e kutpuan fare ,fare

----------- Nga ana tjeter nje gje tjeter qe nuk kupton Edi eshte se kur je ne Opozite duhet te perdoresh karten e patriotizmit aq me tpeer qe Sala kishte bere gafa plot ne kete drjetim dhe po te perdorje patriotizmin -Sala merte fund pergjithmone , dhe do e merte pushtetin lehte fare
------------Edi asnjehere nuk ka thene asnje fjale per patriotizmin
-
-Sa per Gerdecin , Edi nuk e perdori Gerdecin spese mendoi qe ne Gerdec kishte giisht Greqia --------

---------- Me nje fjale EDI nuk eshte per te qene ne krye te opzites ----Edi eshte i mire te jete ne krye te qeverise por per ne krye te opziotes nuk ben -
---------Eshte i pa afte te beje politike ne opozite -Duhet te largohet nga kreu i opzozites

Postuar nga Vizioner datë 11 Qershor 2011 - 12:37:

Kushërinjtë e Berishës, dy nga zyrtarët kyç që ruajnë kutitë e votimit

Ku ndodhen kutitë e votimit dhe kush janë njerëzit që i ruajnë?

Kutitë ndodhen në magazinat e Rezervave të Shtetit në Lundër të Tiranës. Njeriu përgjegjës për to quhet Zaim Metaliaj. Ai është magazinier i përgjithshëm. Zaim Metaliaj nga Tropoja është djali i tezes së kryeministrit Sali Berisha. Ky është një fakt që e dinë të gjithë njerëzit që punojnë tek Rezervat e Shtetit.

Zaimi është emëruar në këtë detyrë pas vitit 2005. Juridikisht Rezervat e Shtetit janë në vartësi të Ministrisë së Brendshme, por sipas ligjit "Struktura dhe organika e Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit... përcaktohet me urdhër të Kryeministrit, me propozimin e ministrit". Pra për emërimin e një personi në strukturat kryesore të Rezervave të Shtetit duhet marrë firma e kryeministrit të vendit.

Por Zaim Metaliaj nuk është i vetmi njeri i familjes, të cilin kryeministri Sali Berisha e ka caktuar në strukturën e zyrtarëve që kanë përgjegjësi direkte për vendin ku mbahen kutitë e votimit të 8 majit. Edhe vetë zv/drejtori i Rezervave të Shtetit, Ibrahim Berisha është kushëriri i kryeministrit. Nuk po flasim për kushëri të largët: Ibrahimi Zeqir Berisha është djali i xhaxhait të kryeministrit.

Madje lidhja mes kryeministrit dhe xhaxhait të tij njihet si shumë e fortë. Në Tropojë e dinë të gjithë që xhaxhai i kryeministrit të sotëm, pra babai i zotit Ibrahim është personi për të cilin kryeministri ka patur debulesë të veçantë sepse ishte ai që e dërgoi në rrugën e shkollimit.

* * *

Ja, se si "fitoji" Luli-ja me votat SHTESE= Rinumerim

Postuar nga arturm datë 12 Qershor 2011 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-----------Keto gabime te Edit qe i ve ne dukje Artum jane te verteta por keto gabime Edi i beri qe ti sherbenin Edit ,sepse Edi mendonte se do vinte ne pushtet

As qe s'diskutohet.

Postuar nga arturm datë 22 Qershor 2011 - 01:21:

Dedikuar Lules

Lule shikoje pak kete videon.

P.s. Jo per gje po sa per te ndejtur ne kontakt.

Postuar nga Vizioner datë 24 Qershor 2011 - 13:05:

PS-ja, nje Parti e coroditur me Moral te dobet dhe nje Kryetar dogmaxhi.

Nje Parti frikakacakesh qe llomotisin VETEM rrugve dhe neper ekrane televizive apo media te shkruara duke "fryre" apo "rrahur" gjoksin por, kur vjen puna-koha per veprime Konkrete, fusin bishtin nder shale!!!

Ngjarjet-zhvillimet Politike te mbas 8. Majit e deri me sot(23.Qershor), por jo vetem(edhe mbas Gerdecit, mbas Votimeve te 2009, mbas 21. Janarit), tregojne Pafuqishmerine e kesaj Partie dhe te ketij Kryetari (Edi Rama) si dhe mosdeshiren REALE per te ndryshuar dicka REALISHT ne Shqiperi!

Per mua, jane te pajustifikueshme mos/veprimet e saj duke pare se ku po e con Diktatura Saliste shqiperine.
Duke pare masakren qe po ben KQZ-ja me Kutite e Votimit dhe Voten e popullit, PS-ja, direkt apo inderekt merr pjese aktive ne kete masaker!!!

Eshte per te ardhur keq per vetveten (une) dhe asaj pjese te popullit qe shpreson-te tek kjo Opozite-Parti!!!

Postuar nga Fajtori datë 24 Qershor 2011 - 13:08:

Sa perparime paska bere Vizioneri per 1 muaj

Postuar nga lule datë 24 Qershor 2011 - 13:10:

Re: Dedikuar Lules

Citim:
Lule shikoje pak kete videon.

P.s. Jo per gje po sa per te ndejtur ne kontakt.

S'kam qen ne shpi kto dit, e sme del asnje video ketu ??
Po nuk pertove sille pak. Rrofsh .

Citim:
PS-ja, nje Parti e coroditur me Moral te dobet dhe nje Kryetar dogmaxhi.

Nje Parti frikakacakesh qe llomotisin VETEM rrugve dhe neper ekrane televizive apo media te shkruara duke "fryre" apo "rrahur" gjoksin por, kur vjen puna-koha per veprime Konkrete, fusin bishtin nder shale!!!

Per mua, jane te pajustifikueshme mos/veprimet e saj duke pare se ku po e con Diktatura Saliste shqiperine.
Duke pare masakren qe po ben KQZ-ja me Kutite e Votimit dhe Voten e popullit, PS-ja, direkt apo inderekt merr pjese aktive ne kete masaker!!!

Eshte per te ardhur keq per vetveten (une) dhe asaj pjese te popullit qe shpreson-te tek kjo Opozite-Parti!!!

Te perqafoj pak? Ene se jemi kundershtar politike
me lejon, vetem kaq te trishtuar s'du te shoh

Postuar nga Vizioner datë 24 Qershor 2011 - 13:14:

Citim:

Hm...

O s'me ke lexuar ose me ke lexuar-kuptuar gabim, deri me sot!

p.s. Kur Ti, c'pres nga te tjeret (disa)!

Postuar nga Vizioner datë 24 Qershor 2011 - 13:16:

Re: Re: Dedikuar Lules

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Te perqafoj pak? Ene se jemi kundershtar politike
me lejon, vetem kaq te trishtuar s'du te shoh

Eshte kenaqesi te marr nje perqafim nga nje vajze simpatike, si ti!

Postuar nga Fajtori datë 24 Qershor 2011 - 15:00:

Citim:

Hm...

O s'me ke lexuar ose me ke lexuar-kuptuar gabim, deri me sot!

p.s. Kur Ti, c'pres nga te tjeret (disa)!

Te ngacmoj ca po he.

Postuar nga Piktor datë 25 Qershor 2011 - 00:32:

Mua ma shpif ajo menyra e djegjes se fleteve te votimit me benzine.
E para behet nje dem ekologjik dhe per kete duhet gjobitur Kqz-ja e dyta rekomandoj te blejne nje makine te mire grirese dhe ti silazhoje mire e mire.
Se treti per ata prodhuesit e letres higjenike ne Shqiperi, dmth ata pronaret, kisha nje pyetje.
A i perdorin dhe vete ato lloj letrash, dhe kur u ngel ndonje cope ne buze apo rrotull nuk ka rendesi lart apo poshte nuk u vjen turp, apo mos e fshijne me leket qe mbledhin?...

Postuar nga AngelDevil datë 26 Qershor 2011 - 01:10:

Citim:

me mire vone se kurre

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Qershor 2011 - 02:18:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Piktor
[B]Mua ma shpif ajo menyra e djegjes se fleteve te votimit.............

-----------Kjo djegia ishte shpikje e Ben Blushit dhe Damian Gjiknuirt ---- Dhe ishte pikerisht kjo diegia qe ja futi koken ne hale opozites kur beri takimin ne Bruxel tek Korkodili

---------- Edhe nga ana simbolike kjo diegia tregon se cfare Fytyrra te Urreyra jane keta dy qelbesira ---Dhe Sala u tregua shume shkerdhat --Dakort ju tha dhe pastaj ua futi me ligjin qe hartuan ata vete

Postuar nga arturm datë 26 Qershor 2011 - 19:04:

Nje pyetje

A mund te ma shpjegoje dikush se si eshte i mundur mosrakordimi i votave me numurin e votuesve qe kane votuar?

Flitet per rreth 800 vota me shume se votues ne Tirane, si shpjegohet ky fenomen (te pakten nga ata qe jane ne rolin e fituesit)?
Ka ndonje arsyetim te pranueshem (ose teknik) per kete fakt?

P.s. Jane te lutur te mos pergjigjen ata qe mendojne "se jane futur pas votimit" edhe pse kjo do ishte pergjigja me e natyrshme,

Postuar nga arturm datë 26 Qershor 2011 - 19:07:

Rajmond!

Fletet e votimit gjithmone jane djegur per te liruar kutite e votimit, vetem se asnjeri nuk mendonte qe procedura do ishte kaq banale/bastarde si djegja me benzine ne buze te lumit.

Muns te gjehej nje menyre pak me "humane"

Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 »
Trego 647 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.