Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan grate ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=579)
nje nejri te mir i isha lutur zotit gjithmone e gjithe me sillte kakarreca
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
nje nejri te mir i isha lutur zotit gjithmone e gjithe me sillte kakarreca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Atje e ke por nuk e shef.
Lutju Zotit qe te te jape sy te mire dylan.
![]()
Citim:
tregoj dicka me ratse me duket vetja teper e poshter shpirtkeqe po kur bahem shpirt mir filloj urrej veten ma keq
jam ne mes sdi cbej![]()
Citim:
nje nejri te mir i isha lutur zotit gjithmone e gjithe me sillte kakarreca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Dylan,s'ke pse ti lutesh Zotit per njeriun qe do te kesh ne krah. Kam pershtypjen se ti i jep ndjenjat me shumice dhe rremuje. Fillo nga prioritetet e tua si femer. Ti duhet te dish se cfare kerkon nga nje mashkull, jo e kunderta. Mesohu te duash veten tende qe te te doje edhe ai ty. Respekti fillon nga vetja. Miqesisht Ceci!
grat duan shume
gjum desha ne tani psh kto dit po fle keq sdi pse e prezantisht ndjehem si 150 vjece
Te jene ne qender te vemendjes gjithmone.
Citim:Jo me jo se gjyshja ime paste drite atje ku eshte nuk kishte qejf te ishte ne qender te vemendjes se ishte grua e ndrojtur dhe fjalepake.
Po citoj ato që tha AngelDevil
Te jene ne qender te vemendjes gjithmone.
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Po nderro dyshek moj Dylan, ndryshe nuk do rehat!
Citim:
jooooooo ska pun dyshekut po trunit mrom psh kam fjet ne 9 e 30 ka kohe qe sflej kaq heert po ksiha vertet nevoj epr gjum e fjeta mir
Citim:
Fjete se do kesh bere ndonje pune te hajrit, ja kshu.
edha Ana ashtu fle...
antitezen e ketyre 2 faqe postimesh humori kina
Citim:
Fjete se do kesh bere ndonje pune te hajrit, ja kshu.
edha Ana ashtu fle...
Citim:
Po citoj ato q� tha dylan
lesh me qime dona ca dun grat e ju ca doni pervec p..............e kam fjalen se at e di
une per veten time dua nje jete stabel. As me pak, as me shume!
Se di!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Se di!
suxhuk
luc
hahahhahahhahahhahaha sa e marr a ky ropi me siper o zot kur e lexoj me lot me ban me qesh ,po nejse mo vajze po vec luc si ma dhe naj gja tjeter ma shume sbahet keq
grat duan as ato vet se din se sduan ,qe duan dike qe ti doj respektoj si mir si keq ket me shume se cdo gje besoj po nejse ne kohen si ka arll sot smund ti kerkosh kujt gja e smund ti japesh kujt gja kohe e keqe cdo njeir per vet e zoti per krejt ta futa ma fute kjo a jeta e flliqt
....grate...krijesat ma te pafajshme ne bote...kerkojne perhere ..te pare...te dyte ..e sigurisht e te trete...
...pjata e pare....buzeqeshje...
e dyta...fjale te ambla
...e treta....fruto sallate me banane te forte...e 2 kiwi te rrumbullakosura mire.....kete te treten mundesisht te perseritet....
krijesat me te nderlikuara
burr per vete dhe temir qe sehapin gojen po bejen femrat si te dojne
ja se sduan grate
- thuj te drejten Dylan ??!!! ..... cfar dun grate ???
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- thuj te drejten Dylan ??!!! ..... cfar dun grate ???
Gjithsej 11 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.