Forumi Horizont | Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 » Trego 818 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Me ke ndodheni ne keto momente? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8505)
un ndodhem me frymen time qe po e fus kurse lela me te veten qe po e nxjerr...
un e fus ajo e nxjerr ke pa kshu ti? ske pa.
ti psh ndodhesh me gishta ne tastiere qe po shkrun per ne...ndersa Lela ndodhet duke u zgerdhi me te madhe perdhè...
Une ndodhem me vellain dhe me mamin. dhe me ju qe jeni online
un ndodhem ktu me miun tim qe po i ferkoj kurrizin,
po ju ca miu keni?
un e kam ngjyre gri miun.
me ke ndodhesh ne kete moment
ne kete moment ndodhem me mamin tim megjithse do deshiroja
te jem ne shoqeri te j.... e din ai se kush eshte
po kur e di se ai mendon per mua me mbushet zemra me gezim
ME MAMIN RI MENDOJ PER TY
Me nje djale qe me pelqen shuuuuuuuuume, por ne fund te fundit do te mbetet vetem nje koleg
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Me nje djale qe me pelqen shuuuuuuuuume, por ne fund te fundit do te mbetet vetem nje koleg
Citim:
Po citoj ato që tha football
Po pse mi Kela, nuk di kolpa ti qe ta kesh ma shume se koleg? Ti je goce e zgjut.
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Eshte parimi im qe mos te perziej punen me jeten time private!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Eshte parimi im qe mos te perziej punen me jeten time private!!!
FLM Enigma dhe Football, per keshillat. Por kur studion gjithe jeten qe te arrish te hysh ne nje pune te hajrit, s'ta ben zemra qe ti japesh fund vetem per ndjenjat ndaj nje personi qe s'e njeh shume mire!
Sot ndodhem me keta koleget e departamentit tim, dhe shyrqyr qe ai djali s'punon ne te njejter zyre me mua......
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
FLM Enigma dhe Football, per keshillat. Por kur studion gjithe jeten qe te arrish te hysh ne nje pune te hajrit, s'ta ben zemra qe ti japesh fund vetem per ndjenjat ndaj nje personi qe s'e njeh shume mire!
Sot ndodhem me keta koleget e departamentit tim, dhe shyrqyr qe ai djali s'punon ne te njejter zyre me mua......
Me ke ndodhem keto momente?
Me imazhin e saj...
Hahahahaha...... me bere me te vertete per te qeshur
Me familjen time......
ndoshta dhe pse jan larg i kam pran gjithmon në zemër dhe prezenca e tyre është gjithmon dhe me e dukshme.......
vetem fare.
Ne keto momente jam para kompjuterit, por para gjysem oreje isha ne banjo ku votova per njerzit qe na sollen demokracine..ejjjj se harrova t'ju them u ktheva per here te dyte ne banjo se me ishte ngjitur nga fletet e votimit te benevreket ( vetem ne alb votohet nga dy , tre here, lumsi ne!)
po per mu, votove içik? se dhe kjo ndodh ne alb
un me i shoqe
Deri tani isha me Denisen.Tani jam vetem me nje tas akullore perpara
dhe po shijoj mendimet tuaja!Por nuk ndihem vetem!
akullore ne mes te dimrit ? une vetem ne dhome duke pi kafen e mengjesit dopjo turke dhe duke u pergatitur psikologjikisht me vajt ne pune. sa do doja nje dite pushim.
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
akullore ne mes te dimrit ? une vetem ne dhome duke pi kafen e mengjesit dopjo turke dhe duke u pergatitur psikologjikisht me vajt ne pune. sa do doja nje dite pushim.
edhe une vdes per akullore me vanilje sidomos kur shoqerohet me fruta pylli te ngrohta. por e ha vetem ne vere
Vetëm..........
Me robt e shpise
Me Helgen
me miun gri tu i ferku kurrizin...
me djalin e halles...
me gocen e dajoj qe po mundohemi te zbresim disa gjera qe me duhen ne shkolle
vetem
me qenen time te vogel qe e kam xhan.
vetëm fare............
me shoqerine e forumit
TANI JAM VETEM ME JU MIQTE E FH
Me kotelen time qe quhet Tina.
Miauuuuuuuuuuu po ju thote te gjithe juve qe jeni ne FH
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Me kotelen time qe quhet Tina.
Miauuuuuuuuuuu po ju thote te gjithe juve qe jeni ne FH
me analisten nëpër nën forume......
vetem fare....sot
PO TE ISHA ME NJERI , NUK DO MERRESHA ME FORUMIN, PRA VETEM
vetem me pc perpara
shume kerkoj asnje sma var dhe ngelem si gjithmone tu shajt hahahahah
me familjen ene them tja fus gjumit naten e mire
Me disa shoqe te perzieraaa po me shum jan Shkiptare
Une...............................
Ne keto momente jemi dy.Une dhe vetja ime.Nje kombinim perfekt i natyres.
Gjitjhmone ndjehet mungesa e diçkaje apo dikujt por kjo nuk do te thote qe ndjehemi keq gjithmone.Te jesh me veten ne praktike do te thote te jesh vetem, por ndonjehere ose shpesh eshte me mire sesa te jesh me njerez te caktuar......Nuk ka gjendje vetmie ose gjendje te te qenit dy.Gjithmone jemi vetem ne boten tone vetem qe ndonjehere ka njerez qe na shoqerojne ne rrugen tone drejt vdekjes...................
me te shpis
me kumparon tu lujt ne chat
Mes librave te shumte qe me rrethojn ngado
Me Dy Yjet e Shpirtit Tim, Perjetesisht Prane Tyre!
vetem fare
Vetem dhe une (por aspak i merzit )
p.s Degjo ti Ida , ver napolonin ne stereo , hapi zerin te cuditen greket dhe ta shohesh ti te kaloj merzia tak fak
Me robt e shpise
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 » Trego 818 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.