Forumi Horizont Gjithsej 146 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » ... E fundit »
Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)

Postuar nga Deb* datë 21 Qershor 2009 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Natyrisht, qe burri eshte ai qe e ben nje grua t'i ushtrohet krijimtarise se saj ne jete, por une doja te theksoja faktin, qe nje grua edhe ne qofte se i vdes burri ose divorcohet, gjen forca ta perballoje vetmine dhe krijimtarine nuk e nderpret, vazhdon te kujdeset per veten e saj dhe te familjareve, ndersa burri po humbi gruan bie shume moralisht, ne te shumten e rasteve deri sa pret vdekjen.  Kete doja te theksoja, por e shpreha gabim.

Tani cdo rregull ka edhe perjashtime, nuk eshte unanim...

Ka edhe gra qe marrin fund me vdekjen e burrit apo divorcimin dhe bien shume moralisht, por une mendoj se keto gra kane marre fund, qe perpara se t'u vdese burri.

Ja shihni djemte qe kane motra, gjithmone shkelqejne ne shoqeri ne krahasim me ata qe jane pa motra, deri sa te njohin ndonje girlfriend.

Ndersa femrat nuk kane nevojen e vellezerve apo boyfriend qe te shkelqejne, ato shkelqejne edhe pa pranine e mashkullit.  Mashkulli femres nuk i nevojitet qe te filloje te krijoje, por i nevojitet per te ushtruar ktijimtarine e saj.

Ndersa mashkulli, fillon te krijoje vetem kur eshte prane nje femre.

Respekt dhe kurre nuk doja te ofendoja ndonje mashkull.

Sh dakort me ty kotka.
Sa e sa femra kemi ndeshur, qe edhe pse u ka vdekur burri, dhe i ka lene ne moshe shume tere me nje tufe me femije, nuk jane martuar me . Jane bere vet burre e vet grua. Ndersa burrat e kane te pamundur te perballojne jeten vetem, e shumta pas nje viti apo dy i ke prape te martuar.
Jam shume dakort dhe per ate qe the qe eshte me mire kur vellezerit kane moter. Mund te kete perjashtime, as nuk e ve ne dyshim, por kam pare familje vetem me djem dhe te them te drejten nuk me pelqejne. Jane shume te shperhapura. Secili per hesap te vet. Vet burri im vjen nga nje familje e tille, me tre vellezer. Tere diten te ikur. E kisha shume te veshtire ne fillim te kuptoja si funksiononte jeta e tyre. Shume ndryshe nga c'isha mesuar une. Vellai im nuk rrinte me shume se dy ore jashte kot. Ne oren 10 te darkes te gjithe ishim brenda ne shtepi, ose te gjithe bashke jashte. Femra e mbledh shtepine, dhe vellai kur ka moter qendron me i mbledhur me familjen.
Burri e deshironte shume nje vajze. E kuptova rendesine e motres , me tha burri, kur u shtrua mami ne spital, dhe ne 4 meshkuj nuk dinim c'te benim, nuk e ndihmonim dot. Zoti me ka dhene dhe djale, dhe vajze.
Jam shume e lumtur per kete.
Mbase mashkulli nuk ja ka nevojen femres kur eshte i ri, por vjen nje moshe qe e ka te pamundur te jetoje pa femren, kurse femra eshte e zonja e vetes ne cdo kohe e moshe.

Gjithsej 146 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » ... E fundit »
Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.