Forumi Horizont Gjithsej 395 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 » ... E fundit »
Trego 395 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Momente Reflektuese - "FRYMEZIME" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12204)

Postuar nga Zhylien Sorel datë 10 Qershor 2007 - 20:07:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
pse ben sikur nuk me shikon ne nje moment qe e ke te qarte qe me mungon qe pranine tende kerkoj e di e di qe je ay qe me shikon qe lexon fjalet e mia n e qofte se i merzitur je nga nje sjellje e imja vetem fol mos hesht ti e di shume mire qe ehste kji heshtja jote qe me vret eshte kjo pritja qe mua jeten me merr ti e di shume mire qe une pranoj cdo ge po ja ama te pres nuk mundem nuk jam bere per kete kjo eshte etepert per mua shiok si jam katandisur duke kerkuar sie cmendur neper faqet e int duke kerkuar nje fjale tenden nje shprehje tenden e di qe do qeshesh me mua do tadhesh nga fjalet e mia je mesuar ta besh kete pio mos harro qe jane ato fjalete tua per te cilat kam nevoje jane ato fjalet etua qe diten me ndohmojne ti kaloj jane ato fjalet etua qe me japin pak jete dhe shprese qe ia vlen te jetosh ja vlen te jetosh dhe ne qofte se ndihesh e humbur ja vlen te jetosh dhe pse neshprt nuk ndihesh e qete ja vlen te jetosh sepse eshte shpresa qe vdes e fundit
po ti ku je pse nuik me flet pse me ben te mendoj qe dhe shpresa me nuk ka kuptim qe dhe shpresen i kam vdekur ditet qe dhe ajo eshte lodhur me ne eja mos u fsheh eja me thuaj cfare te duash vritme preme djegme po te duash vetem mos me ler te pres kete nuk mund ta bej

Atiola,shume te ndjera dhe shume prekse fjalet e tua.Disa njerez jane te vegjel,at rriten vetem se syte tani shohin ashtu.ata abuzojne me kete gje.Nje njeri i "vogel" nuk e kupton dot boten tende.Njerzit egoist nuk arrijne dot te kuptojne se si perpelitet nje shpirt,dhe cdo te thote nje sekonde pritje.shume e bukur ajo qe thua,nuk ka rendesi se cfare do te thote,te vras,te pres,te djeg mjafton vetem per te thene dicka qe mos te vdesesh ne heshtje ....
Disa njerez jane aq meskin sa vetem kur e provojne vet dicka atehere din se sa dhemb.....Jane njerez qe harrojne ate qe kan shkaktuar.....njerez qe shkelin me kembe aty ku kan ngrene buke.....
Ti ke jje shpirt te madh,mos e lere ta perdhosin ate,mos lejo askend.....Ata shpirtra jane mostra te keqija te mbuluar me vello te bardhe per te te genjyer......per te kafshur forte aty te pjesa jote me e bute......per ti ngulur dhemet fort e per te xhvatur.....Por e kupton se kjo gej duhet te bej me te forte .......e kupton se kur behesh ti e forte ata shpirtra kan marr fund .....
Nese ai dikush do mendonte edhe 1 sekodn per te miren tende ...nuk do te linte te prisje .....nuk do "qeshte" kur e shikon se si lengon ......
shikoje ndryshe "boten" tende ....shikoj ndryshe sepse vetem ti mund ta shohesh ate ndryshe ....te gjithe e shohin si duan vet .....
Ec me te verteten,me arsyen,dhe do gjesh rrugen e semres tende ....atje do e gjesh ate dikush qe sdo te ler te prsesh as dhe nje sekond .....atje do e gjesh princin tend te kalter dhe ti do jesh ajo qe ai pret....

pershendtje atiola.

ps,ca mendime te miat ashtu kot

Gjithsej 395 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 » ... E fundit »
Trego 395 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.