Forumi Horizont Gjithsej 132 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 » ... E fundit »
Trego 132 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Trishtim dhe Lamtumire (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5795)

Postuar nga Zani datë 08 Nëntor 2007 - 16:30:

Pershendetje !

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

Eshte ecuditshme….ka dite qe sa mbyll syte ..,me shfaqesh ti…fytyra jote…shpirti jot…,kujtimet qe le pas……..une…ti…ata….e gjithe Historia........ndoshta dhe per kete cdo dite kur zgjohem  ne mengjez shoh nje buzeqeshje te pikturuar ne fytyre…aq sa  me dhimbset qe ta “tremb”  me ftohtesine e ujit…..

Mbr
eme gjithe naten me ty ne  enderr fjeta….Ti po vije tek une….ashtu si perhere …me floket e shpupurishur nga era….me te ecurin tend te shkujdesur…..me menget e kemishes te shpervjelur……me  nje buqete lulesh ne duar dhe  qe nga larg …,qe nga ana tjeter e rruges po me dhuroje nje buzeqeshje  mbushur plot e perplot me mall dhe dashuri…..nuk lexova zemrim aty…!

-          Erdha….erdha…………Per TY……!!!- foli shpirti yt qe diteve  I mungon.
Dhe
une qe te prisja krahe hapur……..kisha mbyllur syte………dhe me zemren qe me gufonte nga deshira dhe shpirtin  qe dridhej nga  malli me lotet syve po te prisja……por……..teksa te prisja Ty… I gjithe lendimi qe te kisha shkaktuar si flaket e ferrit me perveloj trupin……..U zgjova nga ajo enderr…….Mbylla krahet…..fshiva lotet………te pashe drejt ne sy………..dhe te ktheva shpinen………nje……dy hapa hodha larg teje…….tani jam nje mije nete kujtimesh larg teje……….dhe nuk  pendohem per kete………Nuk pendohem sepse Une gjithcka e Bera per shpirtin tend te bukur…….e bera per Ty …,edhe pse ti sot nuk mundesh ta kuptosh………dhe I  vetem rrugve ecen...i trishtuar….i lenduar   dhe ndoshta akoma  I dashuruar………..

-          Gjithcka mund te duash tek une…..por me mua Mos u dashuro!
Ta pata thene……..shume kohe me pare…atehere kur te dy shpirtrat tane ecnin te kapur dore per dore ne rrugen drejt njohjes  dhe drites per ta pare me ne fund njeri – tjeterin ne sy ……..
-          Fshij gjithcka…….grisi kujtimet qe vulen e emrit tim mbajne…..Digji  kujtimet  qe mua  te kujtojne….,sepse keshtu do e kesh me te lehte per te me harruar..,ndoshta….!!
Por
ti perseri kokforte si gjithmone……….asnjeren nga keto nuk bere………..dhe tani  kush e di se c’dreqin bluan ne koke……kush e di se c’dreqin thua me ate shikimin tend …….Kush e di c’dreqin thua me ate heshtjen tende te mbytur………!!

Lar
gohu tutje meje o shpirt fantazem………Largohu ….shkeputi  thonjt e tu te shpreses nga une…….shkepute pjesen tende te mbetur nga une………merri me vehte te gjitha …….merri ……..edhe pse ashtu te grisura dhe ne koshin e harrese hedhur……….Merri sepse copezat e tyre me cmenden me ngasherimen e loteve………..Merri  te gjitha Keto…….dhe te dy ne ne Paqe te jetojme…….nqs do mundemi ndonjehere………!!!

T'i leme Lamtumirat.........Ato s'jane bere per NE...!!

Kati....!
Kjo qe lexova me la me goje hapur !!! sa bukur ke shkruajt!! KATI...nga veshtrimi im je e madhe Mike! veq te te uroj dua per kete shkrim kaq ndjenja!

Gjithsej 132 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 » ... E fundit »
Trego 132 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.