Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Kush fiton ne Tirane Rama apo Olldashi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12874)
Postuar nga IQVLORA datë 06 Shkurt 2007 - 17:16:
Sh lepuri tha
Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
Ne cdo postim qe ben mundohesh te me ofendosh, me ke vene shume epitete. E para, emrin e kam Janulla Lepuri, kam lindur ne Shen Vasil (perparim) ne 3 shkurt 1944 ne shkollen e fshatit, se ne shtepin e gjyshit Pipo Gjoni ishin gjermante , ku ne bodrum kishte partizanin qe dha shpirt djalin e Jaho Gjlikut. Nuk me ka pagezuar Janullatosi qe ti me quan Janullata. Kur ishim te vogla ne shkonim me benzinate ne Vlore dhe Sarande, xhaxhai im detar i vjeter Gaqo Lepuri nje dite nuk e perballoi detin me furtune te madhe dhe per kete aresye qendruam ne Sazan, atje nje familje na prune per te ngrene kos, lakra dhe fasule. Me falni moderator dhe ti djali im fajtori se mbase dola pak nga tema.
I dashur Vlora nje gje po te them qe ky forum per mua eshte me famouz, eshte ushqimi im i perdidshem, mengez, drek, darke dhe te gjithe dhe kur ta kete shkruar zoti, mbase ne kompjuter do vdes.Po pse o Vlora Heroike jemi bere te hame njeri tjetrin????Si e shpjegoni juve.
Shendet dhe mos me thuaj plac...
Mirupafshim Saranda
Sh lepuri (me fal por fjalen lepur nuk e shkruaj dot me L te madhe)
Si bir i Vlores ,e cila i ka dhene gjakun e bijve te saj Shqiperise,po ta perseris kam respekt e mirnjohje per ato familje qe kane sakrifikuar.Vecanerisht per xha Jahon e dy djemte e tij Mitatin dhe Aliun,por per Lirine aspak.Do te thosha se e perdor shume si flamur kete ndodhi.Duket e perdor per te mbuluar dicka.Perseri ke qene e privilegjuar, derisa na paske shetitur me benzinata detrave te vendit kur vetem peshkataret i vozisnin ato(edhe ata duhet te kishin biografi te mire).Kam pervojat e mia per Sazanin.Une isha femije 12 vjecar dhe nuk mu dha leje per te shkuar atje.
Me veprimet e tua i ke sherbyer Janullatosit dhe qellimeve te padroneve te tij.Nga e kaluara juaj e lavdishme ke aftesi te triblimeve pa top.
JUVE, nuk te kuptoj shprehu me qarte.Ka shume pikpyetje ne pergjigjen tuaj evazive.
artrum
Nuk eshte e vertete qe pisanjozi Z Caushi ju paska marre pushtetin demokrateve me 1997.Ky i degjeneruar ka patur vetem nje siperfaqe te kufizuar nen zoterim edhe ne Vlore.Kryelarua dhe larot e tij evgjiter deri ne rrugen e quajtur Transballkanike dhe ne Cole mund te leviznin.(Aty e vizitonin Qenushi,Malaj,Brokaj,Ceka dhe i atashuari F Cupi etj.Ne oret e vona te nates kriminelin e vizitonin dy xhipse ushtarake greke m benz.Ata e furnizonin me instruksione e pare plus realizonin edhe takime me shoket e mesiperm). Shqepria e mori goditjen nga larg.Ne kete goditje u bashkuan politikanet e te majtes te cilet e muaren pushtetin me revolucion.Ata evokuan te kaluaren.
Kota
ne ato kohe besoj do kesh qene ne Mavrove,Gumenice ose Lapardha ,prandaj mundohesh te na besh llogo.Ti edhe ndonje tjeter duhet te dish se mua nuk me ka prekur asnje fije floku ai zagar.Ndryshe do ta kish pesuar keq.Evgjitet e tij bene nje shaka me nje djale te lagjes 1 Maji(lagje fqinje e Coles).Perfundimi, 4 bandite te vrare dhe i vellai(Balili) i plagosur ne kembe, e para dhe e dyta, nuk kish me leje te kalonte kufirin midis dy lagjeve sepse e priste vdekja.Ndersa me mua nuk u kruajt sepse e dinte se do kish te bente me nje fis me 500 burra e djem te armatosur.Per asnje dite nuk jam larguar nga shtepia ime ne Cole.
Ai beri pislleqe edhe me njerez te thjeshte.Edhe me bisnesmenet beri shume kujdes te madh.Ai vrau ish volejbollistin dhe bisnesmenin Foto Kola ,i cili si grek frikacak qe ish e ushqente ate me para dhe ushqime .Duhej ushqyer Frroku Cupi,S Qenushi,A Malaj,S Brokaj e te tjere apo jo.Njehere qe ai nuk ju bind e pesoi.
Ti nuk e di besoj,por po ta them une se ai deklaroi se do te vendoste kandidaturen per deputet te PS per Colen.
Une e urrej ate si cdo shqiptar i ndershem e patriot,per krimet e kryera ne bashkpunim me armiqte e vendit tim.
Te kam thene nje here nje shprehje popullore,besoj te kujtohet.
Ty nqse te dhimbset mund t'i dergosh ndonje cek me para nga Amerika.
Nuk ta jap dot kenaqesine,qe ai te me kete prekur sado pak edhe pse jam shkembyer disa here me te dhe banditet e tij rrugeve te Coles ne ate kohe.
Pyetjet e tua provokuese me lene te kuptoj shume gjera.
Sa per Edvinin do t'ju thosha simpatizanteve dhe militanteve te shikojne ne tv shqiptare.Ne reklamat kunder tij shihet shume qarte se ky njeri eshte i lene nga mendja.Ai ulerine si kafshe e terbuar dhe pranon qe eshte hajditi nr 1.Ai shihet rrugeve te Tiranes me sepate ne duar tamam si ata te pavionit Nr 17.Ai ka nevoje te shtrohet ne spital e te kurohet nga trute e kokes,pastaj te kandidoje per kryebashkiak.
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.