Forumi Horizont | Gjithsej 430 faqe: « E parë ... « 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=178)
everyone of us has heard the call .....
Mendimtar ..dil nga forumi horizont ose ver mjekerr me fal ndrysho nick. Nuk e kupton qe njerezit po te shkruajne jo se je i cysin muhabet e tuja por jo bere me i bezdisshem se nje mushkonje. Po flet kot fare, ke mbaruar per psikologji edhe asnje nga ne nuk ke psikologjisur se cfare bejme ..me cfare merremi ..cfare niveli kemi..vetem per veten ke folur keto 10 muaj. O Caro Amiko e degjova radion tende. Vete kendoje aty ? Po duetet me ke i beje? Aty hallall me pelqeke qe qeke cun punetor qe beje pica se edhe ish e goca ime pica bente deri ne oren 7 te mengjesit., por ajo ishte tip ambulanti . Ti cfare tipi je ? Na fol per veten. cfare flet kot per dashurine se je komplet jashte teme. kush te jep 100 euro ty me aq sa po te njohim nga autobiografia jote . Ti sa euro jep ? Aty me dil. Oj me merresh me edhe me shqiptaret me njerez tamam me goca edhe me njerez te rregullt. Tani ti ke 12 vjet qe je rritur ne itali mik , te kuptoj., por edhe ti na kupto se ketu eshte shqiperi nuk aprovohen ca ligje. Po mire or mik ti nuk ke ndonje shok psikolog ? Hapja o mik zemren shokut , tregoje per fobite, traumat qe te kane shkaktuar bijte e shqipes , njerezit e dhunshem qe aq shume i pelqente bajroni .Ti pse i urren ? Ti mendimtar je si pune kafshe nuk e ndan dot seksin nga dashuria. Une shkoj me 100 po nje dashuroj. E di pse ? Se kam 100 rrjedha llogjike dhe nje flood hormonesh por kam vetem nje shpirt edhe nje zemer..qe e kam per te dashuren. E di ti mendimtar se cfare eshte dashuria?Nuk ta them dot tani sepse jam duke logjikuar.Ti mendimtar mesa po kuptoj une te ngjan vetja si rilindas , por mua me shume ti me ngjason me migjenin. Kur te takosh te fejuaren mbaj nje orbit ne goje. ..pako ,10 cope njeheresh qe as ere te mos te vije goja ..as te mos flasesh fare. Tjetra do vije nga usa se do burre,,jo nje psikolog autobiografik forumesh , manaxher radiosh , picanjol , armik i dashurise , dhe i ndjenjes se paster.Ver nje foto me te madhe qe mos e marri rrugen kot ajo , Xhina. Paska emer te bukur. Sa vjec eshte, nga eshte , nqs nuk me sjell nje foto me e mail tim ma pershkruaj pak ti.Forumi horizont do te kishte emrin Forumi mendimtar se ti acaron shqiptarine , ate qe na ka ngelur pa u cenuar ne keto 13 vjet degradimi shqiptar , pra dashurine , ndenjen e paster. Nuk e di sesa e dashuron ti xhinen qe eshte ne usa , po une ama per Onejden qe e takoj perdite, qe e puth , i nuhas floket , i thith aromen e lekures. E di ti mendimtar sa semundje te sheron Ajo shpirti im?Kancerin,sinozitin, reumatizmen, edhe nervin shijatik qe te ka perfshire ty ate muskulin.Ej bej dicka te bukur hyr me nick femre edhe thuaj po keto gjera qe ke thene , edhe pastaj atyre qe do dashurohen me ty ..duke filluar qe nga une ..kerkoji nga 100 euro per kontakt
ju lutem moderatoreve te mos e fshine si 6 postime te tjera ..qe nqs nuk do ishin fshire ,mendimtari nuk do bente llal a llak sot
Gjithsej 430 faqe: « E parë ... « 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.