Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 15 Nëntor 2005 - 08:31:

akoma s'te kaloi?
Kamomil moj, nje banje te nxehte dhe gjume. Te drejtat e autorit per kete ilacin i kam une.

Postuar nga durrsak datë 15 Nëntor 2005 - 08:33:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
akoma s'te kaloi?
Kamomil moj, nje banje te nxehte dhe gjume. Te drejtat e autorit per kete ilacin i kam une.

avash ti avash se kamomili eshte per kalamaj. Ajo ka nevoj per gjethe molle, zihen per 10 minuta edhe pihen eshte dor me nji, ne munges te gjethes zihet lekura e molles. Un kam maru shkoll me Arqile Botin kshuqe e di shume mire.

Postuar nga Klodel datë 15 Nëntor 2005 - 08:37:

e ne fakti ngjan cik arqilese. keila e gjeta ilacin tu mesu e tu perkthy ne vend te kamomilit. sikur po ik me shume. te pakten nuk mendoj se me zuni prap.

Postuar nga durrsak datë 15 Nëntor 2005 - 08:42:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
e ne fakti ngjan cik arqilese. keila e gjeta ilacin tu mesu e tu perkthy ne vend te kamomilit. sikur po ik me shume. te pakten nuk mendoj se me zuni prap.

shih shih si grricet hahahahaha un tu te bo ner tu nejt roje me ty ti thu i ngjan arqiles. Po ti do vra fare ...
Nejse ke qef me nejt sonte me mu apo jo, meqe iku keila po them?
Te siguroj qe me arqilen do ndjehesh ma mir

Postuar nga Klodel datë 15 Nëntor 2005 - 08:55:

ty te kam ilac edhe pse gricesh shum me bone me qesh sot jo shaka . lando do jap doreheqjen me verte po kush do i mbaje keta pastaj, iken macja bejn fest minjte

Postuar nga amoxil datë 15 Nëntor 2005 - 09:49:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
ty te kam ilac edhe pse gricesh shum me bone me qesh sot jo shaka . lando do jap doreheqjen me verte po kush do i mbaje keta pastaj, iken macja bejn fest minjte

tamam mace je.......

Postuar nga oliinter datë 15 Nëntor 2005 - 14:10:

isha tu kalu nga forumi sot ne mengjes dhe me zuri syri sykaltren me nje cep shume te merzitur.... e pyeta se cfare kishte dhe me tha qe ja kishin mare fletehyrjen per ne forum dhe nuk hynte dot...

i thashe se kjo gje eshte perkohesisht por ajo nuk me besoj....

si thoni ju te tjeret???

Postuar nga Admirali datë 15 Nëntor 2005 - 14:36:

Hmmm

Fjalorin kujdes, pis milet.

Postuar nga Cindi datë 15 Nëntor 2005 - 22:36:

Amoxili dhe Konti jane bere krushq. Pa u konsultuar me njeri tjetrin nuk marrin asnje vendim.

Postuar nga kontinenti datë 15 Nëntor 2005 - 22:37:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Amoxili dhe Konti jane bere krushq. Pa u konsultuar me njeri tjetrin nuk marrin asnje vendim.

Kurse footballin e kemi nuse...
hahahahahaha... le qe ti nuk dihesh se ca je.

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.