Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)
hahahahahhah shume te forta sidomos e para
Nje i dehur duke ecur rruges, nga qe s\'po i mbanin kembet u mbeshtet te nje shtylle telefoni dhe ne moment volli te gjitha c\'kishte ngrene.
Afrohet aty nje kotele dhe filloi te hante me kenaqesi.
Ky e shikon macen dhe filloi te fliste me vehte:
Raki piva te Aliu, qofte hengra te Hyseni, melci te Hasani, po mace ku kame ngrene ?
Papa dhe Interi
Papa priti te gjithe ekipet italiane, por ne momentin kur po kalonte ekipi i Interit, para beri nje xhest skaramantik.
Nje prift qe e pa i habitur pyeti:
- Cne ai xhest?
- Rri urte, i thote papa gjithe i friksuar. me kane thene qe Interi fiton kapionat cdo vdekje te Papes
Dhëmbi
Nje fshatar, shkoi te dentisti të nxjerrë një dhëmballë. E merr ndihmësi dhe i nxjerr dy përnjeheresh.
Fshatari zu te qahet, se i nxorri dhe në dhëmballë të mirë, por atëherë ndihmësi i thotë:
- Mos bej zë, se të del ustai e të kërkon të paguash për të dy!
Lepuri ne ushqimore
Nje lepur hyn nje ushqimore , dhe pyet shitesin.
- Keni karrota?
- Jo. - thote shitesi
Te nesermen i njejti dialog, dhe prape pergjigja eshte JO Edhe diten tjeter , edhe tjetren edhe tjetren.
Pas shume ditesh njera pas tjetres, edhe pse kishte te njejten pergigje, lepuri paraqitet para ushqimores dhe pyet:
- Keni karrota?
Shitesi po lajthiste dhe i thote:
- Te thashe jo, dhe nqs vjen prape ketu, do marr cekic dhe gozhda dhe do te var ne mur per koqesh!!!!!
- Te nesermen lepuri perseri te ushqimorja.
- Ke gozhda?
- Jo, thote shitesi duke turfulluar.
- Po karrota?
Logjika
Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.
nje mesues i thote nxenesve qe cili eshte dallimi i nje problemi praktikisht dhe teorikisht, dhe ua la detyre shtepie
nje nxenes shkon e pyet te atin dhe i thote o babi me thuaj si ti dallojme gjerat praktikisht dhe teorikisht
ja te jap nje shembull i thote i ati te birit.
na merre kete 100 $ dhe shko thuaj mamit qe a do besh seks me mua qe te te jap 100 $.
shkon i biri i thote te emes o mami a do shkosh me mua se te jap 100$ ?
jo te keqen mami se une e kam pazarin 500$
i thote te atit keshtu keshtu me tha mami , dhe i ati i thote qe thuaj gjyshes njehere
shkon i thote gjyshes e gjyshja i thote qe une e kam pazarin 300$.
i thote te atit i biri keshtu keshtu me tha gjyshja e i ati i thote qe thuaj motres njehere
i thote te motres e e motra i thote qe jo vella se une pazarin e kam 1000$
e shkon i thote te atit i biri qe keshtu keshtu me tha motra
dakort i thote i ati tani ta shpjegoj me konkretisht ate qe deshe.
teorikisht ne jemi te pasur
praktikisht ne kemi 3 kurva ne shtepi.
dhe djali u bind me ne fund.
anda
Hahaha. Rrofsh, lol. Isha shume e merzitur, sapo lexova kete te fundit qe kishe shkruajtur, mu kthye buzeqeshja. PACIM!!!
* * *
Nje burre dhe nje grua ne breg te detit
refleksi i henes mbi det,zhurma e dallgeve .. me pak llafe atmosfere romantike
Ajo pyet ate:
"Ti je i virgjer, apo jo?"
Ai: "Po, ke parasysh, pres femren e
duhur"
"Ah, sa romantik, te paren qe do!"
"JO, TE PAREN QE MA
JEP! ! !"
Playing with food
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.