Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- Isha - Jam (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15748)

Postuar nga Roi5 datë 12 Tetor 2009 - 10:40:

Isha Roielia  tani jam Roi5.

Ju faleminderit Moderator dhe Administrator..

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Tetor 2009 - 14:23:

S'ka gje Roi5

Postuar nga erious datë 12 Tetor 2009 - 14:26:

.

ngele me ate varken (avatarin) qe shkon per pasneser... pse se nderron ?

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Tetor 2009 - 14:30:

S'du. :p

Postuar nga erious datë 12 Tetor 2009 - 14:33:

.

kurr mos daç

do te sugjeroja nje kalorese me kerrbaç ne dore.

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Tetor 2009 - 14:34:

Flm per sugjerimin

Postuar nga erious datë 12 Tetor 2009 - 14:39:

.

s'ka gje lela_dr

p.s. thuaj fajes qe se kisha lexuar piken n1. te rregullores, ndryshe s'do tu sugjeroja shqipetareve (qe po vuajne kokrren e belase) te vrasin sa me shume greke te munden

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Tetor 2009 - 14:44:

Besoj se faja ka sy vete per ta lexuar :p

Postuar nga erious datë 12 Tetor 2009 - 15:03:

.

per tu habitur puna e grekeve...

ketu ku jetoj un eshte nje vend famoz me nje panorame shum te bukur ulesh ne shkalle, degjon muzike diletantesh me fyll peruan apo kitare dhe e shikon qytetit te gjithin... ku ka veç turiste.

nje dit vere ka vite, mar nje akullore dhe ulem ne keto shkalle duke degjuar muzike, vijne dy studente dhe me ulen para pak si profil, ne bisede esiper i degjoj dhe kuptoj qe po flisnin greqisht

dhe i pyes, jeni greke ? po me tha me e shemtuara jemi ne shkolle ketu

ohh che bello ju pergjigja

nje batute e tjetren afrohen dhe bisedojme per artin e qytetit, me thene te drejten u kenaqem ne muhabet kishin goxha bagazh per jeten.

ajo sipatikja nderkoh me ishte ulur prane gjurit dhe duke qeshur me pyet ku e kuptove ti qe jemi nga greqia ?

e be, i thash qe jam shqiptare dhe s'ka shqiptare besoj te mos bej diferencen e gjuhes greke nga ajo spanjolle (keta tyçat italian por dhe shume te tjere ne fakt u tingellon greqishtja si spanjishtja)

aty me ate qe i thash (pra qe jam shqiptare) muhabeti mori te perpjeten

nuk e zgjaten as edhe 5 minuta u zhduken bute e bute pa len gjurme...

per nje diçka me erdhi dhe me vjen keq akoma kur e kujtoj, qe me iku per lesh nje nate gjith pasion me dy greke... me shume kurioziteti si do shpreheshin ne momentin e orgazmes ne greqisht apo ne italish

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Tetor 2009 - 15:08:

Me duket se ke ngatarruar teme, Kjo eshte tema e Ishe Noto u bone Eri

Erosi eshte ne zone tjeter :p

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.