Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga BIONDIA datë 19 Gusht 2009 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kush ishte ky dritan dajti?!! se kam degjuar mnepare!!

bjonde, kjo historia vetvrasejes eshte e dhimbshme, gjeja me e veshtir ne jete eshte tja dalesh, te perbadhosh humbjen e dashurise se pare.

Dritan Dajti mendoj se ishte nje njeri i diplomuar nga nje familje e mire i jati nje nder guzhinieret me te mire shqiptar eshte ai qe ka pergatitur 60 vjetorin e ditelindejs se Berishes pra nje djale normal i martuar me nje vajze shume simpatike pret nje femi tani si te gjithe ne ...qe cuditerisht ne dite behet nje nga kriminelet me te tmerrshem shqiptare iken nga gjykata (sesi shpeton nje zot di )..qe e kerkojne ne cdo vend e vrime dhe ai na jetonte ne tirane dhe durres per 7 pale qef dhe kur polizia e famshme shqiptare mendon ta arrestoje ne vend te antiplumbit kane rroba banjo e me kapuc ne koke ne ai na vret 4 police dhe nje civil shokun e tij ...ja cte them me biondja ty ...

Postuar nga kurt datë 19 Gusht 2009 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Kurt,si s'te vjen turp!

sure, you perfect human being
ma trego cfar ka ktu qe duhet tme vij turp for?!
lajmi eshte lajm...apo jo?
news effects us all in defferent ways... but sometimes gets personal, like in this case p,sh

flm bjonde

Postuar nga briseide datë 19 Gusht 2009 - 02:48:

Citim:
sure, you perfect human being
ma trego cfar ka ktu qe duhet tme vij turp for?!
lajmi eshte lajm...apo jo?
news effects us all in defferent ways... but sometimes gets personal, like in this case p,sh

Turp qe ke vene pika pika ore! Pfff c'mon,s'mund te ishte ndryshe!

Postuar nga kurt datë 19 Gusht 2009 - 02:58:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Turp qe ke vene pika pika ore! Pfff c'mon,s'mund te ishte ndryshe!

oh, ok!

thashe cme gjeti mua te shkretin, wandering, what moral law was i breaking here

Postuar nga shelgu datë 19 Gusht 2009 - 05:57:

Citim:
kush ishte ky dritan dajti?!! se kam degjuar mnepare!!

ne rradio sot: per te evituar gripin e derrit duhet te ndalohet masturbimi...

Ki gripi i derrit ka te beje me mekatin or taj? Se derri asht i nalum me u hangerr.

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Gusht 2009 - 07:15:

Cedrus nuk ka frike nga gripi i derrit ..... :aha :aha

Postuar nga lezhjani-82 datë 19 Gusht 2009 - 07:35:

Mu me ka zan gripi, se di a asht i derrit a i pules, por jam i sigurte se masturbimin sdo e le I'm gonna take the risk

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Gusht 2009 - 07:43:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Mu me ka zan gripi, se di a asht i derrit a i pules, por jam i sigurte se masturbimin sdo e le I'm gonna take the risk

Postuar nga kurt datë 27 Gusht 2009 - 23:55:

ne nje survey, thojn se 9 prej 10 vetash genjen ne profilin e tyre ne boten virtuale...

13% e meshkujve jane te martuar...

ato qe genjejn me shume per paraqitjen jane femrat, nejse! jo me ciklet you gocat, se forumi nuk eshte dating site, dhe per ato behet fjale....

seriozisht, nese ndokush nga ju ka experjence datin online do kisha deshire te na tregoni sadopak experjencat tuaja, se me duket weird, bote e cuditshme, dhe nuk ja kam haberrin!!!

Postuar nga AngelDevil datë 27 Gusht 2009 - 23:59:

te cila gazete qe ky lajmi yt kurt

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.