Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Te rejat me te fundit , mbi informatiken. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16512)
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Asisenca ne Distance eshte opsioni i lidhjes se nje perdoruesi me nje kompjuter i cili nuk gjendet fizikisht prane tij.
Dmth, nese ti e aktivizon ate opsion duke chatuar me mua, une mund te lidhem nepermjet MSN me kompjuterin tend dhe ta perdor nga tastiera dhe mousi im si te jem aty te karrigia jote. Kuptohet, cdo levizje me konsensusin e perdoruesit qe e inicion kete procedure.
Une iu pergjigja pyetjes se parafoleses.
Ky mbase nuk eshte lajm i ri por ne fund te fundit nuk eshte lajm. Eshte nje teknologji, mund te modernizohen pajisjet qe e shfrytezojne por jo vet koncepti.
Citim:pikerisht ideja tani eshte qe une leshoj alarmin, po kthehem ne shtepi, dhe pasi kam programuar te gjitha gjerat qe duhen bere me te arritur une ne shtepi, gjej pulen e ngrohur, buken e thekur kaloriferin apo kondicionerin e ndezur, tv ne programin e deshiruar lavatricja me peshqiret e thate te gjitha me nje klik.
Une iu pergjigja pyetjes se parafoleses.
Ky mbase nuk eshte lajm i ri por ne fund te fundit nuk eshte lajm. Eshte nje teknologji, mund te modernizohen pajisjet qe e shfrytezojne por jo vet koncepti.
Citim:
Asisenca ne Distance eshte opsioni i lidhjes se nje perdoruesi me nje kompjuter i cili nuk gjendet fizikisht prane tij.
Dmth, nese ti e aktivizon ate opsion duke chatuar me mua, une mund te lidhem nepermjet MSN me kompjuterin tend dhe ta perdor nga tastiera dhe mousi im si te jem aty te karrigia jote. Kuptohet, cdo levizje me konsensusin e perdoruesit qe e inicion kete procedure.
Citim:
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ok nepermjet MSN, por kjo mund te behet edhe nepermjet nje programi apo Jo?
Une kam pc e zyres qe me komandohet nga TR. Eshte me 2 account e une s'kam te drejte as e scanoj USB se thote nuk ke akses.
Kam nje pyetje:
Ca duhet te kuptoj kur paisjes se netit I eshte bllokuar porta 80?
Flm![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
p.s si saher dhe kur shtron ndonje pyetje serioze ktu, e mer gjithashtu nje pergjigje serioze,, s'lejn pa e bo qimen -tra.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
meqe sucks pse paguajn 700$ per te !
I'd say blackberry rocks![]()
Porta 80 eshte porta nga sherbehen gjithe faqet e internetit. Dmth per te hap kete faqe kompjuteri yt ka bere kerkese ne server ne porten 80 dhe serveri i eshte pergjigjur.
Fakti qe nje pajisje lokale ose kompani interneti bllokon porten 80 tregon se nuk te lejon qe te kthesh kompjuterin ne server faqesh interneti, ose pajisja/router nuk lejon te hapet faqja e konfigurimit nga jashte (lejon te hapet vetem nga brenda kompanise).
-----------------------------------------
Lexova se Apple eshte ne gjyq me nje kompani Californiane se ka thyer disa patenta te regjistruara ne SHBA duke perdorur teknologjine e tyre.
------------------------------------------
Vete Windows ka Remote Desktop dhe Remote Assitance. Lidhesh me nje kompjuter tjeter dhe punon sikur te jesh para kompjuterit (por ekrani mezi azhornohet). UltraVNC eshte program tjeter shume i thjeshte dhe i kollajte per instalim qe komandon nje kompjuter tjeter nga larg. Sidoqofte nje gje eshte kur gjerat i ke gati (psh ne MSN) dhe tjeter pune kur duhen instalime dhe hapje portash.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
-----------------------------------------
Lexova se Apple eshte ne gjyq me nje kompani Californiane se ka thyer disa patenta te regjistruara ne SHBA duke perdorur teknologjine e tyre.
------------------------------------------
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.