Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Shqipe (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=122)
-- Fjale ne shqip qe urreni me shume? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5639)

Postuar nga erzeni_be datë 30 Nëntor 2006 - 23:42:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

dhe mu me pelqen me shume tung sesa kto tjerat qe permende me siper.. ne shqiperi kan dale ne mode se iu duket vetja sikur jan me te modernizum.

Pikerisht dreqe bile mendoj se eshte nje nga problemet madhore te shoqerise shqiptare. Nga deshira per te t'u dukur me te modernizuar seç mund te jemi ne te vertete harrojme origjinalitetin dhe shumllojshmerine Shqiptare njekohesisht.

Nejse , se s'jam fare ne teme...

Postuar nga Gaia datë 01 Dhjetor 2006 - 05:06:

Ama dhe juve po e perserisni ate fjalen TUNG si per inotin tim,,tungjatjeta eshte me plot gojen e bukur por TUNG eshte sikur po i bie kokes me trung nonjanit,,tung cung trung iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke skifo.

Postuar nga fat_genta datë 01 Dhjetor 2006 - 16:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Gaia
Ama dhe juve po e perserisni ate fjalen TUNG si per inotin tim,,tungjatjeta eshte me plot gojen e bukur por TUNG eshte sikur po i bie kokes me trung nonjanit,,tung cung trung iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke skifo.

Gaia pershendetje, por do te mesohesh zemer, ja une jam mesuar, kam ne fis nje kosovare qe ma theu veshin me tung. tani nuk me ben pershtypje. s'ke c'ben.

Postuar nga Niqua datë 01 Dhjetor 2006 - 19:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Gaia

jo moj ca inati me ty, thjesht po thojme qe sna pelqen kjo fjale..

Postuar nga Gaia datë 01 Dhjetor 2006 - 19:49:

Dreqja shkodrane pershendetje ,se kom pas me ty mi po llafi bie mi se e di se sma ka bo njeri me qellim,lene mo se na bohet mishi kokrra kokrra kur e kujtoj ate cungggggggggg,hahaha .

Postuar nga Niqua datë 01 Dhjetor 2006 - 20:19:

Gaia e thash se na keqkuptove prandaj......

me kujtohet nje e forte me kto kuptimet e fjalve.. isha tek nje restaurant qe e kishte nje kosovar te cilin e njihesha.... nje dite duke ba shaka ai pronari me mu thot qe ke than se kosovart jane shk3rdhata...jo i them une kam than qe jani legena... e mire me thot ai thash se me vertet na ke sha.. nuk e mori vesh n'bote se ca po i thoja, mendoj se ishte komplement. ca te qeshme une me nje puntore aty e cila ishte nga shqiperia..

spo me kujtohet naj fjale tjeter qe kam inat

TUNG

Postuar nga Isra datë 25 Janar 2007 - 17:17:

femije - kalama - çilimi

Postuar nga Niqua datë 25 Janar 2007 - 18:03:

Isra urren fjalen femije-kalama-cilimi ?Po ti a don me ba fmi maj si maj e urren let fjale?Apo e kishe inad fjalen fmi kur te therret dikush kshu?
Nejse noshta jam gabu me fal isra thjesht u habita.

Postuar nga Katilesha datë 25 Janar 2007 - 19:31:

laper..legen.......(sorry per fjalorin)

Postuar nga bucimakja datë 25 Janar 2007 - 23:08:

"te urrej".......fjale e keqe kjo...

Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.