Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 »
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- cigarja.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=577)

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 28 Prill 2005 - 02:28:

Si mund te lini cigaren?!

"Lenia e duhanit sipas menyres time filozofike(shpresoj te ju jape ndonje rezultat te kenaqshem),
ka te beje vetem me forcen e karakterit tuaj!
Dmth, sesa i bindeni vullnetit tuaj per te lene duhanin!"

Bejeni zemren gur,mendjen kristal dhe hiqni dore nga Tymi!

miqesisht, sykaltra.

Postuar nga Cosmic Warrior datë 26 Korrik 2005 - 14:44:

Re: Si mund te lini cigaren?!

[QUOTE]Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
"[b]Lenia e duhanit sipas menyres time filozofike(shpresoj te ju jape ndonje rezultat te kenaqshem),

Jam shume dakort me sykaltren. Cigarja mund te lihet nese duhanpiresi me te vertete deshiron ta lere. Thjesht ai vendos qe ta lere dhe pike. Kur thone se po pi me pak apo e ndeza nje kot, s'jane gje tjeter vecse justifikime

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Korrik 2005 - 07:04:

Demtuesi i shendetit dhe i xhepit Kushe lexoji pak cfare shkruajta

Postuar nga amoxil datë 30 Korrik 2005 - 18:51:

Na lini mër jahu të shijojm cinaren. Për mu personalisht kënaqësia që ndjej kur cohem në mëngjes dhe pi kafen të shoqëruar me një cigare nuk mund ta ndroj me asgjë, s`blihet as me para ajo shije. Lëre pastaj sa më shijon cigarja mbas seksit. Sa për dëmtesën ka pas edhe raste po por ama edhe jo, varet sipas organizmit dhe njeriut.

Postuar nga Syri_Magjik datë 07 Gusht 2005 - 03:23:

Bashkohem me mendimin tend Sykaltra!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
"Lenia e duhanit sipas menyres time filozofike(shpresoj te ju jape ndonje rezultat te kenaqshem),

Bejeni zemren gur,mendjen kristal dhe hiqni dore nga Tymi!

miqesisht, sykaltra.

Te heqesh dore nga cdo rruge e keqe varet se sa i zoti jeni ju, pra sa i fort esht karakteri jot qe te perballoje cdo gje!!!

Postuar nga amoxil datë 07 Gusht 2005 - 08:08:

Re: Bashkohem me mendimin tend Sykaltra!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Syri_Magjik

Te heqesh dore nga cdo rruge e keqe varet se sa i zoti jeni ju, pra sa i fort esht karakteri jot qe te perballoje cdo gje!!!

E di ti mi goce sa gjëra të kqija ka që i bëjn njeriut keq dhe prap së prapi i bëjmë??? Doktori thot mos bani më shum seks se nji her në dit se zbrasen depot por ne ama prap spërmbahemi. Dmth skemi vullnet????
Gjonat e bukra duhen shijuar në maksimum jo ti pakësosh e dashur antare.
Lëre vullnetin në hall të vet.

Postuar nga MaCkA datë 03 Nëntor 2005 - 08:37:

Citim:
Po citoj ato që tha juventini
Cigarja lihet vetem me vullnet asnje aksesor si cimcakiz apo ilac a ku di gje une nuk te ndihmon, te sjellin pasoja anesore.
Edhe une e pi cigaren mendoj te mar vullnetin per ta lene mbasi te mbaroj sezonin e provimeve. Shpresoj te mos tundohem per ta filluar prape.

Shpresoj ta lesh sa me shpejt qe te mbarosh provimet juventini!!!!!!!! lol lol!!!!! edhe mos tundohesh ta nisesh plappppppppp

Postuar nga volter datë 08 Nëntor 2005 - 15:34:

Ah cigarja na nxori bojen!

Postuar nga datë 08 Nëntor 2005 - 22:38:

kush e provoi qe ja shkurtoi jeten??? menyra me e mire do te ishte te mos e fillonit fare sikur ja kam bere une.........ju pershendes te gjitheve

Postuar nga myzeqari datë 22 Dhjetor 2005 - 01:33:

Ska gje me te veshtire se lenia e helmit , personalisht i bera 72 ore qe e lashe dhe zoti me dhente force mos ta prek me !
E kam pire rendshen per 12 vjet dhe sic u ngrita te henen ne mengjes me nje kraharor te rende nga helmi qe kisha pire te dielen i thash vetes , boll mjaft !
Cdo gje eshte per mua , sa te pregatitur psikologjikisht jemi per ta lene !

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 »
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.