| Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 » Trego 132 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'mendim keni mbi abortin?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6666)
shejtane ajo krijesa qe ke sjelle ti eshte momenti i lindjes dhe eshte me te vertet dicka e bukur per ate qe eshte bere nene por nuk abortohet kurre ne ate kohe ...behen vetem lindje .... abortohet 3 javet e para kur nuk eshte formuar asgje ....ketu ka ligje qe po kalove ate kohe aborton vetem me certifika semundje dhe te rende jo kshu per dhimbje koke ..por di qe ne elbasan ginekologet jane bere miliadiere me studentet 1000 mije leke nje abort dhe ska problem sa muajshe je ky eshte problemi ...sa funksionon edukata seksuale ne shkollet tona dhe sa vlere ka jeta e nje femije ne shqiperi ..perpara disa kohe ne tv u habita kur degjova reklamat e klinikave private "bejme dhe aborte"....duhet nje ligj sic eshte ne cdo vend te botes
Biondia eshte abort foto reale jo nga interneti ajo nene sot e kesaj dite e qan femijen e saj, sdua te jap me shume detaje se eshte dicka personale e saja
Kam mendimin se po te mos keshe qene vete ne nje situate te tille .......... nuk mund te japesh nje gjykim te sakte per te ............ .
Ne nje fare menyre i kuptoj ci shtyn femrat Shqiptare drejt abortit.
Ne radhe te pare mentaliteti vrases. Te mbash nje femije te jashteligjshem. Flasim per rastet kur i dashuri e braktis te dashuren sa merr vesh qe ajo eshte shtatezane, dhe keto raste fatkeqesisht nuk jane te pakta. Si do shikohet, e pranohet ajo nga familja, e mbi te gjitha shoqeria?!
Ana ekonomike. Fatkeqesisht shteti Shqiptar nuk ofron asnje lloj ndihme per nenat e reja, sidomos ato pa burre. Me cfare do e rrisi femijen ajo?! Nje barre me teper, nje goje me teper per tu ushqyer per prinderit e saj ne pleqeri?!
Ketu ne Usa, nuk i heqin, por i mbajne gjersa lindin, pastaj ja marrin qe ne maternitet per biresim. Kuptohet me miratimin e nenes. Po sa e vuan ajo nene adoloshente largimin e ketij femije?! Tere jeten do e ndjeki ndjenja e fajit qe nuk ishte e denje ta mbante femijen dhe mendimi se femija e saj po e fajeson nenen qe e largoi, e vret tmerresisht shume.
Po mashkulli qe e shtyn te deshtoj a vuan per kete lloj vendimi qe merr per femren?!
A e ndjen edhe ai qe eshte bashkepunetor ne kete ''krim''?!
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
as une sdua te paragjykoj sepse me duket cudi qe ne vitin 2009 e faji ti ngeli vetem femres per nje veprim kaq makaber qe do beje.
Me fal por kush e ka fajin nese kjo femer ngel shtatezane me sa i une ajo pune bahet ne 2 persona por cuditerisht kur ti nxjerr nga goja ate fjale qe JAM SHTATEZANE ky iken nga syte kembet(jo te gjithe) dhe ti ngelesh vetem me nje barre kaq te madhe sa sdi cte besh ta mbash keq ..opinioni me fal si quhen femijet shqiptare qe skane nje babe "KOPIL"....halli qe je vetem ska shtet qe te ndihmoje ,adoleshnte o jo ..nje femi nuk eshte nje loder qe loz u merzite pastaj e hedh nje femije ka nevoje per cdo gje dhe si mendon se vetem ja del dot .....nuk po flasim per shtet ku jetojme se ketu shkon ne komune e te pergjigjet shteti po ne shqiperi ku do shkosh ,kush do te ndihmoje ????? ka shume menyra per tu mbrojtur te jap te drejtedhe ja ve fajin te dyve sepse ne ajo qe lejon nje raport pa mbrojte e ka fajin por eshte gje
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Nje kuriozitet , Mundesite per te ngelur femra shtatezene edhe nese mashkulli perdor prezervative jane 5 % !!!
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Pak te duken??????

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania
Biondia eshte abort foto reale jo nga interneti ajo nene sot e kesaj dite e qan femijen e saj, sdua te jap me shume detaje se eshte dicka personale e saja
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
ndoshta mendohemi dy here para se te mbratrojme pune![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Une kam hequr dore fare nga ai muhabet ..............![]()
| Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 » Trego 132 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.