Forumi Horizont | Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)
kush eshte ky NERI??? mbajeni mend sic ka qene, se me ashtu nuk ka per te qene... fatkeqesisht apo fatmiresisht do ta tregoj koha.....
Citim:pse mer lal ca te gjeti ty kshu mire nuk ishe?
Po citoj ato që tha halfgang
kush eshte ky NERI??? mbajeni mend sic ka qene, se me ashtu nuk ka per te qene... fatkeqesisht apo fatmiresisht do ta tregoj koha.....
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
![]()
Sec po kerkoja te dija me shume per ty ... Dhe ja tek lexova kete.
Sa keq si ndodhin gjerat dhe shume shpesh njeriu Demoralizohet. Nuk e di po kerkime po behen....
Ti do Ringjallesh dhe e di qe ke veti te rikthehesh ashtu sic ke qene edhe pse do mari pak kohe Por te siguroj qe do jesh mire kudo qe je![]()
Nje histori e vertet...
Ne 97' kur ne shqiperi u moren armet plasi nje sherr ne nje lokal dhe plumbat binin si bresher(fatmiresisht nuk isha atje, isha duke pare nga lokali perballe)
Dhe fatmiresish nuk pati asnje vrasje apo plagosje...
Te nesermen tek lokali qe ishte bere veror nga plumbat vjen nje burre serioz dhe i shendosh i cili ishte i perditshem aty por shume frikacak ky me siper, dhe pasi merr vesh se cfare kishte ndodhur nje dite me pare thote...
- C'fare fati qe nuk isha une dje ketu se do ishte bere nami - thote ai -
- Pse??? - pergjigjet i zoti i lokalit -
- Ja tani qe je duke pastruar vetem suvane e rene nga plumbat do ishe duke hequr edhe mut me karroce, se do i kisha mbushur breket mbreme une - pergjigjet ai -
nero ahahahhahaha kjo ishte vertet e forte plako.
Kinezi i zgjuar...
Ne nje liqen po peshkonte 1 amerikan dhe 1 kinez, dhe papritur te dy grepat e tyre kapen te njejtin peshk dhe filloi diskutimi
- E kapa une -thote amerikani-
- Jo e kapa vete i pari -thote kinezi-
E kape ti, e kapa une diskutimi dhe kinezi jep nje mendim... Do ia benin njeri tjetrit dhe kujt do ti dhimbte me shume popoja nuk do merte peshkun(do humbiste)
- Ok -thote amerikani duke e pare kinezin te vogel-
- Vazhdo ti i pari -thote amerikani- dhe ul pantallonat
Fillon kinezi fet fet fet si lepuri dhe mbaron pa ndjere gje fare amerikani....
- Hajde uli pantallonat - i thote amerikani kinezit-
- Jo nuk dua peshk une -thote kinezi- ti e kape i pari.....
Gruaja shikon burrin me vrasese mizash ne dore dhe e pyet..
- C'fare po ben zemer???
- Nuk e sheh, po vras miza -pergjigjet burri-
- Ke vrare ndonje te pakten -pyet perseri gruaja-
- Kam vrare tre miza meshkuj, dhe dy femra -pergjigjet ai-
- Ku i pe ti se c'fare gjinie ishin ato -pyet gruaja e habitur
- Tre ishin tek shishja e birres, ndersa dy tek telefoni -pergjigjet ai..
Kthehet burri nga ora 2 e nates ne shtepi dhe gjen gruan me nje tjeter ne krevat...
- Ku bredh kaq vone ti -e pyet gruaja mbasi eshte hedhur perpjete nga krevati
- Kush eshte ky dhe cfare do ne krevatin tone -pyet burri i inatosur
- Mos me nderro teme ti mua, po me thuaj ku ishe deri tani - thote gruaja-
- Drejtori i shkolles eshte idiot -i thote nje djal nje vajze ne oborrin e shkolles-
- E di ti kush jam une? -pyet vajza kete djalin-
- Jo -pergjigjet ai-
- Une jam vajza e drejtorit -pergjigjet ajo-
- Po ti e di kush jam une? -pyet djali-
- Jo -pergjigjet ajo-
- Shyqyr zotit -thote djali dhe ia fut vrapit-
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.