Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)
Stop!
njerez, sidomos kontinenti dhe Amoxil per te cilet kam nje respekt te vecante.
Ju kuptoj, ju edhe irritimin tuaj ne kete teme, por ama me duket fare e pavend qe te perjashtosh dike prej forume vetem pse mbron Janullatusin.
Ai ka mendimin e tij fundja e fundit, ose mund te jete ndonje shoqerues i tij.
Jam ploteisht dakort me ju qe po ben nje propagande antishqiptare dhe filogreke por ama kjo nga njera ane na ben mire sepse na rifreskon patriotizmin e zbehur kohet e fundit dhe te zevendesuar me koken e dollarit apo edhe me ish koken e dhrahmise Greke.
Besoj se kemi nevoje edhe per njerez te tille ketu, fundja sot nuk flet mendimi por flet interesi material ndaj mos e keqkuptoni Stenlin.
Pershendetje!
Tani u binda teresisht o njeri qe s'je i tille, se cfare qenie je ti.
Ti qe e quajte veten ortodoks, ti qe e konsideron veten tende nje shqiptar te vertete, ti bashke me ata shoket e tu i vini zjarrin ketij Forumi.
Nuk je as orthodhoks, as mysliman, asgje. Nuk beson tek Zot ti, se po te besoje nuk do te perdorje ate fjale "pipa". Si nuk te vjen turp nga vetja?
Pse mendon qe po lufton per te miren e Shqiperise, kur ti vetem sa kalon kohen ketu, te pakten ne kete teme vetem tall, perbuz, ironizon, shan, shporr, ata njerez, punen e te cileve ti, jo vetem qe nuk e ben dot, por as qe mund ta mendosh.
Ti, bashke me ata te tjeret, emrat e te cileve eshte e kote t'i shkruaj, sepse njiheni, sado qe te perpiqeni qe te denigroni Kryepeshkopin e Terendritur Anastas, nuk do t'ia arrini kurren e kurres. Fiksojeni kete.
Se ka patur burra me te forte se ju, qe i dolen perpara Anastasit dhe i thane qe te ikte nga kishte ardhur.
E di per ke po flas, o shikues i fotografive te Nikolla Markut?
Per at Artur Liolinin, per te cilin te kam thene qe eshte trashegimtari direkt i supermenit Fan Nol.
Qe thua ti, qenie pa fakte dhe besim. At Arturi, qe une e kam takuar, se bashku me Antoni Athanas, shkuan ne Katedralen e Tiranes rreth 1993, dhe i thane Kryepeshkopit ne qender te Kishes qe nuk e pranonin. Dhe i Madhi Anastas i tha: Pra ju nuk me doni mua vetem se une jam grek?
Urdhero pra ti qe je shqiptar dhe i ri dhe merre fronin. Dhe i zgjati nje celes.
Por, .......................... per fatkeqesine tende dhe te te tjereve si ty, ati nga Amarika i tha: Jo, une do te kthehem prane familjes sime ne Boston.
Dhe ne ikje e siper, miliarderi Athanas, la 300 $ mbi tavoline.
Cfare mund te behej me ato?
Do flasim.
Stenli meqe Janullatusi paska qene i gacem ta linte ate post qe ne 93, perse valle kur e perzune ne 95 apo 96 i dogji kaq shume kjo pune shtetit grek?
Mos valle po bente nje aktivitet te lavderushem ne aneksimin e shqiperise se jugut, nga pala greke?
Kush eshte Janullatosi ?!Tek ai linku qe hapa mbreme,
me erdhi per te vjedhe se nga kush perfaqesohet kisha ortodokse shqiptare.
Ca jane ato mjekrra o zot???!Nejse, i leme mjekrrat!
Po ai kryq me ato shigjeta????-Kush e shpiku nje gje te tille????
Po flamuri shqiptar ku ishte????Pashe nje flamur grek dhe nje amerikan.
Hey , mos harxhoni me fryme kot me Janullatos& CO,
se nuk ia vlen te shkruash fare per nje fe` te tille...Turp i zotit,
te shfytyrohet dhe Kryqi Katolik??!!S`do e kisha besu kurre nje gje te tille!
Re: Stop!
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
njerez, sidomos kontinenti dhe Amoxil per te cilet kam nje respekt te vecante.
Ju kuptoj, ju edhe irritimin tuaj ne kete teme, por ama me duket fare e pavend qe te perjashtosh dike prej forume vetem pse mbron Janullatusin.
Ai ka mendimin e tij fundja e fundit, ose mund te jete ndonje shoqerues i tij.
Jam ploteisht dakort me ju qe po ben nje propagande antishqiptare dhe filogreke por ama kjo nga njera ane na ben mire sepse na rifreskon patriotizmin e zbehur kohet e fundit dhe te zevendesuar me koken e dollarit apo edhe me ish koken e dhrahmise Greke.
Besoj se kemi nevoje edhe per njerez te tille ketu, fundja sot nuk flet mendimi por flet interesi material ndaj mos e keqkuptoni Stenlin.
Pershendetje!
ndjese
I kerkoj ndjese indritit se padashur kam cituar shrimin e tij ne vend te Stenlit
Gjthsesi indritit i them se nese nuk e pelqen reagimin tone te largohet ne teme tjeter dse ketu eshte per te thene perpara! dhe jo Stop
Po u them une dicka Katia , juve dhe kujt do tjeter perdor ofendime tipi juaj !!!!
Boll me sharje dhe mundohuni te diskutoni mbi baza te civilizuara , ose mos merni mundimin te shkruani hic !!
Fatkeqsisht nuk moderoj kete teme se ju do tu kisha dhene ban te menjehershem !
Eshte e pamundur per ne Shqiptaret te diskutojm , sic eshte per te diskutuar !
Katia me vjen mire qe e korrigjove perpara se te te tregoja une dhe te them te drejten e kuptova qe nuk ishte per mua ky fjalor.
Se dyti, nese mundohemi te mbrojme interesat e kombit tone (dhe bejme mire) kjo nuk dmth qe te perdorim kete lloj fjalori pasi nuk kane vlere edhe ndjenjat patriotike me pas. te pakten une mendoj keshtu.
Se treti une nuk ju thashe stop per te mbojtur Janullatosin , nuk i thashe stop levizjes per largimin e tij qe kryesohet nga i nderuari Nikolle Marku por ju thashe stop pikerisht ketyre fjaloreve te pepershtatshem, ju thashe stop kercenimeve per perjashtim qe i behet dikujt qe thjeshte po thote "miremengjes interes".
Fundja e kam shprehur edhe me siper, qe jam me ju, jam me popullin shqiptar, me At nikolle markun dhe solla edhe linkun e faqes Ortodokse shqiptare(shqiptare i thencin se ne qender te saj rri flamuri grek) ku valevitet flamuri kryqtar grek, dhe ku behet propogande antishqiptare.
Por ama te jem i sinqerte, kjo levizje nuk do te kete kurre sukses derisa ne nuk dime ta udheheqim ate nen frymen e kultures dhe tolerances.
Dhe tek e fundit, nuk behet ankesa kunder "rrugacit" me gjuhe "rrugacerie"
Sepse ato qe do e lexojne, nuk do na e vene veshin aspak, dhe do thone" "njerez rruge qe shajne njeri-tjetrin" dhe fitimtari ne kete rast mbetet po Janullaqi grek.
Pra nese jemi te vendosur te punojme per te miren e kombit tone, per te miren e kishes Ortodokse shqiptare dhe te interesave kombetare duhet ti themi Janullaqit qe kisha shqiptare ka edhe njerez me te mire se ty, ka edhe me fetare se ty, ka edhe me shqiptare se ty, ndaj duhet tja mbathesh. dhe keshtu do fitojme edhe me shume perkrahje.
Ndersa nese do ndjekim akoma rrugen tuaj me keqardhje them se do lodhim lexuesit dhe do i zhgenjejme me keto sharjet tona.
Me fal nese prekesh diku me kete mesazh, fundja kur me hipin nervat mua jam edhe me i keq por ama ne kete rast lypset qetesia, serioziteti dhe durimi. Nuk rregullohen gjerat kaq shpejt sa mendoni ju, keto duan kohe sepse nuk jemi duke hequr nje leter nga tavolina por behet fjale per gje agjend grek qe ka futur hundet deri ne kushtetuten shqiptare qe na gjykon sot.
Ju flas si nje Shqiptar i komunitetit musliman dhe mos me gjykoni mbrojtes te janullatosit e interesave greke. Ndoshta ne kete pike jam me i ashper se ju, por ama mendoj se duhet me shume pune sesa "sharje"
Miqesisht Indriti.
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Po u them une dicka Katia , juve dhe kujt do tjeter perdor ofendime tipi juaj !!!!
Boll me sharje dhe mundohuni te diskutoni mbi baza te civilizuara , ose mos merni mundimin te shkruani hic !!
Fatkeqsisht nuk moderoj kete teme se ju do tu kisha dhene ban te menjehershem !
Eshte e pamundur per ne Shqiptaret te diskutojm , sic eshte per te diskutuar !
Amoxil , ai nuk eshte Shqiptar akoma nuk e ke kuptuar !!Edhe une Sarandiot jam !!
Por diskutime te atij lloji si i Katies apo edhe i yti nganjehere permban fyerje , gje qe regullorja e ndalon !
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.