Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)

Postuar nga METAXA datë 15 Tetor 2006 - 19:02:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO

Sa me pak ironi lol Metaxa.-Tani me ke fol tamem si shqiptar.
experiencat jetesore, te kujtdo qofshin s`ka te drejte askush t`i sulmoje!
(dmth, arma e te dobtit eshte te te gjuaje me buken qe ti i ke ofruar!
=kuptohet em shkrimet qe ju kam ofruar)
Shendet, ska asgje per keqardhje tek une.Gjithsesi flm.

ps:-ka dhe me keq Metaxa.Ju jetoni ne nje ambjent te tille shqiptaresh,
dhe te siguroj qe ka keq e me keq sesa kemi shprehur ne ketu me shkrime!Misteret e kokes mashkullore shqiptare,
ska kanun qe i permbledh nen mbishkrimin "idjotesite e meshkujve shqiptare".

Pike.

Nuk ishte qellimi im qe te te sulmoja ty me eksperiencat e tua personale. Ajo keqardhja ime ishte e sinqerte sidoqofte pune per ty si e merr. Nuk mund te krahasoni gjithe meshkuj shqiptare me ato eksperienca 'te bukura' qe keni pasur ju ok?

Ajo qe thote sexi dhe qe po vazhdon te thuash ti eshte fyerje per te gjithe ne, nuk ka te beje fare me diskutimin apo mendimin tuaj dhe nuk mund te fshiheni mas gjithe atyre budallalliqeve duke thene qe 'ky eshte mendimi im'. Le pastaj kur me permen turqit qe u nxefkan kur u shiko njeri te dashuren apapapapapapaa sa nxefen ato. Sexi i vogel vetem per turqit mos me fol se di cik me shume si per meshkuj turq ashtu dhe per femrat turke kshuqe mylle kete muhabet. Nuk na afrohen as tek maja e thojit.

Nejse me kaq e mbyll se u kthy i teme lloqesh kot masi koti. Thjesht kujdes me fjalite ofenduese se sjua ka kush per borxh qe te shfryheni te meshkujt shqiptare per shkak te mashkullit qe keni perkrah dhe ju thote kurve. Boll se e tepruat.

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 19:31:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Nuk ishte qellimi im qe te te sulmoja ty me eksperiencat e tua personale. Ajo keqardhja ime ishte e sinqerte sidoqofte pune per ty si e merr. Nuk mund te krahasoni gjithe meshkuj shqiptare me ato eksperienca 'te bukura' qe keni pasur ju ok?

Ajo qe thote sexi dhe qe po vazhdon te thuash ti eshte fyerje per te gjithe ne, nuk ka te beje fare me diskutimin apo mendimin tuaj dhe nuk mund te fshiheni mas gjithe atyre budallalliqeve duke thene qe 'ky eshte mendimi im'. Le pastaj kur me permen turqit qe u nxefkan kur u shiko njeri te dashuren apapapapapapaa sa nxefen ato. Sexi i vogel vetem per turqit mos me fol se di cik me shume si per meshkuj turq ashtu dhe per femrat turke kshuqe mylle kete muhabet. Nuk na afrohen as tek maja e thojit.

Nejse me kaq e mbyll se u kthy i teme lloqesh kot masi koti. Thjesht kujdes me fjalite ofenduese se sjua ka kush per borxh qe te shfryheni te meshkujt shqiptare per shkak te mashkullit qe keni perkrah dhe ju thote kurve. Boll se e tepruat.

O lale a se kupton qe e teprove pak si shume ti me shoke e jo ne.Sa per eksperiencat 'e bukura' qe thua ti,te miat (se te GANGOOS) nuk i di me meshkujt shqiptare une i kam njohe qe ne takimin e pare dhe ja kam heqe vizen te gjitheve me rradhe...E shumta me 3 pyetje dhe e kane treguar veten kush jane,sja ka vlejt mundimi me vazhdu me tej...Dhe ato qe e heqin veten "te mire" dhe qe i duan do dali dikush ne jete qe do ti urrej si shqiptar qe jane...Sa per ofendimet mos i lexo ti lal,fundja spo i ofendojme me emra por te gjithe ne pergjithesi.....

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 20:15:

Citim:
O lale a se kupton qe e teprove pak si shume ti me shoke e jo ne.Sa per eksperiencat 'e bukura' qe thua ti,te miat (se te GANGOOS) nuk i di me meshkujt shqiptare une i kam njohe qe ne takimin e pare dhe ja kam heqe vizen te gjitheve me rradhe...E shumta me 3 pyetje dhe e kane treguar veten kush jane,sja ka vlejt mundimi me vazhdu me tej...Dhe ato qe e heqin veten "te mire" dhe qe i duan do dali dikush ne jete qe do ti urrej si shqiptar qe jane...Sa per ofendimet mos i lexo ti lal,fundja spo i ofendojme me emra por te gjithe ne pergjithesi.....

Ai qe do urrehet ne kete mes je vetem ti. Ti je aq e zonja sa ke fituar me force urrejtjen e atyre qe te lexojne.
Citim:
fundja spo i ofendojme me emra por te gjithe ne pergjithesi.....

Ca thote kjo mor vlla...?!

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Ai qe do urrehet ne kete mes je vetem ti. Ti je aq e zonja sa ke fituar me force urrejtjen e atyre qe te lexojne.

Ca thote kjo mor vlla...?!

Ajo qe do urrehet ne kete mes jam vetem une...Hahhaahaaaaa
Une jam aq e zonja.......(te gjithe ma thone mire qe e kuptove dhe ti)
O lal e di ca them une:-Nese te djeg mos e hap me ta lexosh kete teme(ti dhe ndonje tjeter)OOOKKK?????????

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 20:28:

Citim:
Ajo qe do urrehet ne kete mes jam vetem une...Hahhaahaaaaa
Une jam aq e zonja.......(te gjithe ma thone mire qe e kuptove dhe ti)
O lal e di ca them une:-Nese te djeg mos e hap me ta lexosh kete teme(ti dhe ndonje tjeter)OOOKKK?????????

Ti qenke hajde hajde, lum si ti per zotesite qe ke.
Si gurisht qe me djeg mua ca kujtove ti se flet me jerez te nivelit tend qe vijne ketu e shajne rracen e vet. Po ketu e kane fajin moderatoret qe svine e te vejne nje ban te mire e pastaj shko shaji shqiptaret atje tek forumet turqe se ktu skam me tu heqe, kemba kembes kam me te ndjeke gjere sa te marresh ate qe meriton.

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 20:59:

Citim:

Ti qenke hajde hajde, lum si ti per zotesite qe ke.
Si gurisht qe me djeg mua ca kujtove ti se flet me jerez te nivelit tend qe vijne ketu e shajne rracen e vet. Po ketu e kane fajin moderatoret qe svine e te vejne nje ban te mire e pastaj shko shaji shqiptaret atje tek forumet turqe se ktu skam me tu heqe, kemba kembes kam me te ndjeke gjere sa te marresh ate qe meriton.

Eeeeeeee o lezhjano po ai qe eshte i dhjere vete atij i djeg lale.Sa per moderatoret skan cme bejne mua se spo ofendoj me fjale banale jashte fjalorit shqip.OK?Sa per ti shajt shq te forumet e turqve do i sha por kur te shkoj lal se jam shume larg tani.Nese ske me ca te merresh tjeter vazhdo me ndiq,nuk jam kondra.Haaahaahhhaaaaa

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Tetor 2006 - 21:07:

Citim:
Eeeeeeee o lezhjano po ai qe eshte i dhjere vete atij i djeg lale.Sa per moderatoret skan cme bejne mua se spo ofendoj me fjale banale jashte fjalorit shqip.OK?Sa per ti shajt shq te forumet e turqve do i sha por kur te shkoj lal se jam shume larg tani.Nese ske me ca te merresh tjeter vazhdo me ndiq,nuk jam kondra.Haaahaahhhaaaaa

Po me mire te jesh i dhjere sesa si ti qe dhjet nga goja.
Mos u ofendo e...vetem te dhashe pergjigjen e asaj qe the.
Edhe kij kujdes kur te fillosh me ofendime me mua, por megjithate cfare te pres me shume nga ti, je shume e parashikushme, e vetmja arme qe te ka ngelur tani jane vetem ofendimet. Good Luck !

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 15 Tetor 2006 - 21:24:

Citim:

Edhe kij kujdes kur te fillosh me ofendime me mua, por megjithate cfare te pres me shume nga ti, je shume e parashikushme, e vetmja arme qe te ka ngelur tani jane vetem ofendimet. Good Luck !

lezhjani, po aman o vlla ca meresh me nivelin  ZERO se kupton qe ajo ka  myshnje ne  kafke te kokes..  se  tru ta garantoj un qe ska..

ti moj sexi po na  shave    ti ne.. ne  biemi na pesha... po ik moj  se  qeke    debile ti ,  pse thua  qe je shqiptare nje her,  se kush te  degjon e kush te  lexon... ka  admin ky  forumi ketu, apo ska?? se kam lexuar para nja tre vjetesh  kur regjistroheshe  qe nuk lejoheshin ofendimet   dhe rracizimi i ketij lloji.

Sa e cudishme  eh? ne themi qe greku eshte  rracist etc etc.. greku thot  ato  qe thot, per  arsye kufinjsh e  heronjsh.. po   shum grek qe njof  jo ore kan  respekt   per ne si popull e per karakterin tone.. po kjo qeka greke e kaluar  greke...  yshyyyyy sexi , sic te tha dhe Roke..  do  zhgenjesh shum me  ate emer kur te plakesh, mos te them je  zhgenjyer already .

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 21:28:

Citim:

Vazhdo ti lal jep pergjigje se dhe mua pas me ke,forumi i lire eshte besoj dhe privat...Nuk ofendohem une por me vjen keq per ty dhe disa te tjere,po ato e lane kete teme te pakten po ty spo tu mbushka mendja(si gjithmone Shq.kokederr).Kur skam per cfare ti lavderoj normal do ti ofendoj.

Eeejjjj si eshte koha andej nga ty se ketej nga mua po ben pak ftohte....

Postuar nga Enya datë 15 Tetor 2006 - 21:40:

Papapapapapapapapa, sa u zgjat konopi

O Meshkuj Shqiptare,-kuptoni drejt!Thirrje

"Ne ju vleresojmeeeeeeeeeeeeee shumeeeeeeeeeeeeeee Juveeeeeeeee,

ndersa juveeeeeeeeeee s`na vlersoniiiiiiiiiiii aq sa duhettttttttttttttttt!"

-Kjo eshte ideja e gjtihe mesazheve qe kemi shkruar(ne pergjithesi)

Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.