Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thon se humori te zgjat jeten (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=959)
Nje injorant per tu dukur I zgjuar frekuentonte koncerte te muzikes klasike. Nje dite ai arriti me vonese
- Ka filuar pyeti portierin tek dera?
- po tha portieri
- Ne cfare pjese eshte?
- Po japim Simfonine e nente te Bethovenit pergjigjet portieri
- Te nenten? Por kur paska filluar koncerti!!!!
Kjo eshte per ty I_lire se i ke qejf buburrecat
Buburecat po jetonin ne gropat e tyre nentoksore ne paqe. Por cdo dite nje elefant i madh kalonte aty dhe u prishte shtepirat. Nje dite Enveri me Indrizi(bubureca) vendosin te clirohen nga tirania elefantike. Keshtu qe mbledhin gjithe popullin e tyre(buburecat), qe te mposhtin tiranin(elefantin). Keta krijojne nje prite per Elefantin. Kur erdhi elefanti, te gjithe buburecat se bashku me organizatoret kercejne mbi trupin e elefantit. Elefanit shkund trupin dhe shumica e buburecave bien. Enveri bie gjithashtu dhe Elfanti i shkel kemben e cila nga pesha e madhe e elefantit thyhet. Enveri sheh ne qafen e Elefantit Idrizin dhe i therret:
-Idrizzz Thyeja qafen se edhe ky ma ka thyher kemben.
Dy shoke qe banonin ne nje shtepi kishin rene per te flejtur. Njeri e pyet tjetrin:
-- a e fike driten?
- Dhe Tjetri pasi ndez shkrepsen e drejton nga llampa dhe thote:
--Po e paskam fikur
Dy shoke qe banonin ne nje shtepi kishin rene per te flejtur. Njeri e pyet tjetrin:
-- a e fike driten?
- Dhe Tjetri pasi ndez shkrepsen e drejton nga llampa dhe thote:
--Po e paskam fikur
Beni kthehet nga shkolla me hundën të gjakosur, e jëma fillon të bërtasë...Bobo..ctë ndodhi, ndonjë aksident? – Jo ..e ka fajin magjistari. – Cili magjistar - Erdhi ne shkollë për shfaqja. Më mori në skenë dhe me nxorri 100 lekshe nga hundët. – A maskarai... – Jo jo në fakt ai nuk bëri gjë, fajin e kanë shokët e klasës..pasi iku magjistari filluan të kërkojnëe a ka para të tjera ne hundë...
Dy pleq nje nate vendosin te shkojne ne restorant. I vjen kamarjeri dhe i pyet se cfare deshironin te porosisnin. Plaka i thote:..mua me bej nje pjat sup, edhe pastaj me sill i cik mish vici.. Kurse plaku i thote:..mua me bej i pjat mish dhe pastaj me sill i pjat supe.. Kamarjeri i habitur i pyet se pse nuk porosisnin supen ne te njejten kohe dhe pastaj mishin ne te njejten kohe po ashtu.... Plaku i turperuar i pergjigjet: po nje pale dhembe kemi more djal..............
Nje tufe turistash po fluturonin me avion, te shikonin bukurite e botes... Ri e ri,,,,, ngrihet amerikani dhe thote: une e di qe jemi ne amerike sepse shoh statujen e lirise..... Mbas pak ngrihet anglezi dhe thote: une e di qe jemi ne angli sepse shoh oren e madhe big ben......Mbas anglezit ngrihet franceze dhe thote: une e di qe jemi ne france sepse shoh kullen efel...................Mbas francezit ngrihet shqiptari dhe thote: une e di qe jemi ne shqiperi sepse sa qita doren me vodhen oren.......
Gjykatësi e pyet të pandehurin i cili akuzohet për plaçkitje me vrasje: "A e njihni këtë thikë?", pyet gjykatësi dhe tregon thikën me të cilën është vrare viktima. - Jo se kam parë kurrë!" -"Ju e mohoni do me thënë? Mbylleni!"
Mbas dy ditësh gjykatësi e merr prapë në pyetje të paraburgosurin dhe duke ia treguar thikën e pyet: "Tani e njihni këtë thikë?" - "Po, zotri gjykatës." - "Më në fund po e pranoni a? E kam ditur, prej nga e njihni këtë thikë?" - Zotri gjykatës, ju vetë ma treguat herën e kaluar."
Kulmi i pertasise
Citim:.
Po citoj ato që tha i_lire
jo lal e ke gabim.
Kulmi i pertasise eshte te marresh gruan me barre.
Ne nje televizion shqipetar mbarojne lajmet dhe nxjer te shkruar ne ekran "Film artistik"
Kaloj nje ore ekrani i zi, kaluan dy ekrani po prape i zi dhe me ne fund del spikerja dhe thote: Ndoqet filmin -zezaku ne tunel-
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.