Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
... Eria, po "leviz" ti apo jo???
Fundjave dhe prap vetem une...!!!!
...........
............................
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
... Eria, po "leviz" ti apo jo???
Fundjave dhe prap vetem une...!!!!![]()
...........![]()
............................![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une per vete kam levizur,ti po nuk levize vete mos prit ta gjeje lagja
!
Citim:
.....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ketu per zyren time,kishe ndonje kerkese,apo se di ti si funksionon ketu!
Citim:
.... Eria, jo se di!
a ka ndonje nuse per mua
Citim:
Po citoj ato që tha viper
a ka ndonje nuse per mua![]()
un kam shum pretendime???
pretendoj te kem nje vajze si puna jote mi
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ashtu sic ka kuptuar qe s'me pelqejne inxhenieret, kam pike te dobet mjeket :p
Citim:heheh... faktikisht kjo perkthen shume bukur ate qe shpreh humoristi Jerry Seinfeld kur thote se gocat duan doktorrat se ata kane dijeni shume per trupin e njeriut, kurse ne meshkujt duam modelet si ata te Victoria Secrets, thjesht, eshte trupi i tyre qe na interreson me shume...
I ka kuptuar kercenimet e mija boshe, per fat te keqAshtu sic ka kuptuar qe s'me pelqejne inxhenieret, kam pike te dobet mjeket :p
Citim:
Po citoj ato që tha roke
mjeket jane per nje jete te gjate e te mundimshme.Zgjidh ndonje POPULL.Sjeton sa me mjekun,por e ben qejfin trefish![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
heheh... faktikisht kjo perkthen shume bukur ate qe shpreh humoristi Jerry Seinfeld kur thote se gocat duan doktorrat se ata kane dijeni shume per trupin e njeriut, kurse ne meshkujt duam modelet si ata te Victoria Secrets, thjesht, eshte trupi i tyre qe na interreson me shume...
Citim:so you claim that you're both?!!? Jackpot...!!!
Duket qe s'ke provuar mjeke tiPunojme/studiojme shume kur duhet, ama dhe qejfit se ben kush si ne. T'i keshillloj, Roke, seriozisht qe t'i keshilloj
Aftesia eshte te kombinosh modelen e Victoria's secret(ose me mire) me mjeken![]()
Varet nga karakteri i njeriut o Kurt. Ka tipa qe behen xheloze per qejf, e keto natyrisht qe xhelozine e konsiderojne si normale. Une po u bera"xheloze" do thote qe dicka kam marre vesh qe s'me pelqen. E ne moment qe une marr vesh diçka qe cenon ate qe kam me ate njeri, vallai dhe sikur bota te shembej ai njeri s'do kishte me pune me mua.
Une i kam thene me kohe: po t'u duk kush me mire se une, bujrum, mos i bej naze. Ama nje fjale duhet te m'a hidhesh mua sa per t'a ditur, se ca bej une pastaj eshte puna ime.
Kur une di cfare mishi kam ne tigan, kur di qe eshte djale me integritet dhe s'e ul veten ne gjera te tilla atehere pse te behem kot xheloze?
Gje me e shpifur se femra qe ndrydhin veten ne xhelozi e posesivitet s'ka, thua se s'kane pare kurre mashkull me sy. Per mua ai ka vlere me teper se cdogje(hiq familjen ketu), gjithe bota peshon ne njeren ane ai peshon ne tjetren, por e di qe nese nje dite do vendosnim te merrnim rruge te ndara lumturine do e gjeja serish.
po po, do e gjeje... aq thjesht qenka...
Ashtu si flet ti per te, me kaq pasion, nuk e mendoje se do ta kishe kaq te lehte ndarjen!
Eshte ndryshe ceshtja ne pozitat ne te cilat ndodhesh tani, qe ke njefare sigurie per raportin me personin qe ke... je e kenaqur, e lumtur bile me dukesh...
Besoj se do ta kishe shume te veshtire ndarjen! Gje te cilen normal qe s'ta uroj, s'ka perse... por qe... besoj se e ke gabim kur pretendon nje pragmatizem ne ceshtjet e zemres, apo qofte edhe te pasionit tek e fundit aty-aty jane...!
Italianet thone "Al cuore non si comanda..."
Ca muhabete ndarje me beni ke zyra ime ju ???
KEtu eshte me garanci ....lidhesh dhe nuk zgjidhesh
!
Gjergji paske menie te keqe ?
Jo jooooooooo ... asnje mendje te keqe s'kam une!
Shuqur
Ps. E di qe e kam shkruar gabim !
Citim:haha, o gjergj e gjen lumturine kjo e gjen, amor ka ardhur tek ky konkluzion nga fakti qe ka zbluluar per here te pare qe une apo cuna si une egzistojn diku atje
Varet nga karakteri i njeriut o Kurt. Ka tipa qe behen xheloze per qejf, e keto natyrisht qe xhelozine e konsiderojne si normale. Une po u bera"xheloze" do thote qe dicka kam marre vesh qe s'me pelqen. E ne moment qe une marr vesh diçka qe cenon ate qe kam me ate njeri, vallai dhe sikur bota te shembej ai njeri s'do kishte me pune me mua.
Une i kam thene me kohe: po t'u duk kush me mire se une, bujrum, mos i bej naze. Ama nje fjale duhet te m'a hidhesh mua sa per t'a ditur, se ca bej une pastaj eshte puna ime.
Kur une di cfare mishi kam ne tigan, kur di qe eshte djale me integritet dhe s'e ul veten ne gjera te tilla atehere pse te behem kot xheloze?
Gje me e shpifur se femra qe ndrydhin veten ne xhelozi e posesivitet s'ka, thua se s'kane pare kurre mashkull me sy. Per mua ai ka vlere me teper se cdogje(hiq familjen ketu), gjithe bota peshon ne njeren ane ai peshon ne tjetren, por e di qe nese nje dite do vendosnim te merrnim rruge te ndara lumturine do e gjeja serish.
...Eria, kot e ka kete "Zyren" ketu....NE ngelem te gjithe beqare...!!!!
...
...do njeri te martohet me mua...?????
Citim:
...Eria, kot e ka kete "Zyren" ketu....NE ngelem te gjithe beqare...!!!!![]()
Zyra martesore e forumit!!!!
...Po thuaje ate....mgjse......C'fare eshte, se na e len pishman!!!!
Hajde, ishalla per hajer!:cincin
Re: Zyra martesore e forumit!!!!
Citim:
...Po thuaje ate....mgjse......C'fare eshte, se na e len pishman!!!!![]()
Hajde, ishalla per hajer!:cincin
Re: Re: Zyra martesore e forumit!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Rri aman mos me detyro ta them...Ja si i bie kur ke me shume cuna se cupa
...ke do lidhesh me ke
![]()
Ehuha gjeje vete ore ,me shkoqur se kaq cte them....
Ore ka cuna me teprice
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ehuha gjeje vete ore,me shkoqur se kaq cte them....
Ore ka cuna me teprice![]()
Pfffff une jam qeveri me vete,dashke me me heq licensen ti mu
Sa von e vrejta kete tem tani veq jam para marteses nuk mund te kerkoj asgje!:gjuajpc
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pfffff une jam qeveri me vete,dashke me me heq licensen ti mu![]()
Qeveri e zgjedhur me votat e lira te popullit
Citim:Trime kjo, po pse s'thua ti qe mbete pa martuar me kete mendje
.
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.