Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
U bo pune qeni
Nje statistike nxirrte se 92% e femrave qe kane qen ne shtepi i kane meshkuj????
![]()
edhe qe e pranojn pa tkeq hiç biles
* Dashurin per qenin* dmth..
Ne teme:
ça ju ben te lumtur ju meshkujt e sotem , perveç lekut dhe femres?
Ne fakt vetem leku duhet se femra vjen vete pas lekut.
jo tgjitha jan t'dhonme pas lekut
Jeni dakort me kte statistiken?
Re: jo tgjitha jan t'dhonme pas lekut
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Jeni dakort me kte statistiken?
![]()
po pres un , se sje vetem ti mashkull .
ke shan ti re? MATUF!
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Ok nje pytje tjeter :
Dihet qe *Sex* ndikon shum ne nje lidhje , si mungesa e sex-it edhe sexi i tepruar...
Per motive te ndryshme ne distance sa ndikon ? Sa koh eshte i afte nje mashkull te ruaj besnikerin per femren e tij?
A quhet Sexi tradheti apo thjesht shfryrje , ( meshkujt kuptohet se per to flitet) e nevoj momentale ?
Pres pergjigje te zgjuara ose mos e merrni mundimin hiç .![]()
p.s gjith ajo pytje vetem Fajtori qeka pergjigj??? hmmmm e ka mire misha qe thot VETEM rrugaci o bob ktu![]()
nga ai do e prisja me qef nje pergjigje ktu .
offff mo te kernaqme
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
po, dhe bejne sex me qenin pa problem.
hahahahahah
me pak fjale , vetem justiifikim akti ee?
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
O Lulke po pse mi t'kane thone gje qe jam seksologu une keshtu,nejse mashkulli sipas mendimit tim kuptohet,ruan besnikerine per femren e tij deri ne momentin kur fillojne e i dhembin bolet pastaj ngaqe sduron dot dhimjen dhe i vjen turp te masturbohet gjen dike sa per tu shfryre dmth ben seks per tu sheruar arsye mjeksore kjo,justifikon aktin.
Lulke varet shume edhe nga rrethanat,psh te del para nje derr p.. femre dmth dhe ta luan ti nga halli (dmth une) do shkoj se drejtimin e merr koka poshte dhe jo ajo siper.
U kernaqe ....
Woof Woof!!
cfar qenit mor zot
Lule si me ja bo me mbajt nje lidhje stabel, se keto burrat e sotem jane bere allahu na rujt.
Te kam shkrujt nje email ke adresa qe je rregjistruar ketu ne forum, rispondi please ose me shkruaj 1 email ne prv
Femra ka tradhetu e para, kshu thone
Adami shkret
p.s. sa nevoje kane femrat per nderlidhje...
Do e lejonit (apo e lejoni) partneren te vendose mbi garderoben tuaj?
(e di qe shume prej jush e kane bere, mos u hiqni kot si te forte)
C'mendim keni per kete fakt?
Pergjigje te argumentuar ju lutem, eshte jetesore per mua.
Jo. Por do i beja qejfin te zgjidhte ngjyren e kemishes.
Puna e garderobes eshte keshtu
Mashkulli patjeter kur vesh nje robe , apo edhe kur do bleje nje robe duhet te kete nje femer me vete
---Sepse femra eshte ajo qe e vlereson veshjen e mashkullit......Kjo eshte parim
Por ka raste kur mashkulli ka shije ne veshje dhe e di vete ca i shkon me shume
, por megjithate prape duhet te pyesi femren mendoj une , se femra ka ate sensibilitetin femeror qe e kutpon me mire se ca i shkon mashkullit me shume
---Se tek e fundit fare mashkulli vishet mire qe tu pelqeje femrave , pervec kenaqsise se tij estetike, nqs ka
--Pastaj ka edhe dicka :_Te shijon me shume kur blen nje robe me femren , ose edhe kur vishesh dhe ajo te thote :--Vish kete se kjo te shkon me shume ....dhe natyrisht do e degjosh....
Ne rast se nuk te pelqen shija e femres do e kundershtosh me takt , se i ngelet qejfi , dhe femrat jane hakmarrese ... hahahahaha e mbajne inatin
Eshte bere corap kjo bote. Tani meshkujt pyesin femrat si te vishen. Ndersa femrat qe natyra u ka dhene fiksimin se duhet te jene te pelqyeshme, nuk pyesin ndonjehere meshkujt.
Nje here e nje kohe aktoret kishin fytyra burri dhe meshkujt ishin ata qe ishin dhe pike. Nuk merrej femra me ndryshimin e mashkullit sepse e donte ashtu sic ishte. Dhe mashkulli nuk e zhgenjente se nuk ndryshonte kurre. Tani mezi gjen nje aktor me fytyre te pjekur dhe te sigurt ne vetvete. Meshkujt veshin breke dhe kemisha sipas humorit te femres dhe femrat vuajne per meshkuj te vertete.
Ama breket i kane fashion...
Perse e kini kaq te veshtire te na kuptoni?
(pytje 100 miljonshe nuk kam shpresa me mar pergjigje te duhur po hajt mo e bona)
Per ate pyetjen e te veshmes...
Ka nje slang ne anglisht per ata meshkuj qe mendohen shume se cfare te veshin, cfare stili, mode etj.
Fjala eshte "gino", prejardhja eshte nga nje emer burri italian, meqe italianet njihen si tipa te tille.
Une vete e shoh si carje koke kete punen e te veshmes. I lej ne dore femres me kenaqesine me te madhe.
sdi a ishte putje apo pergjigje
po gjithsesi po shtoj em pelqejne meshkujt me shije (per tu veshur behet fjale) me pelqejne ato meshkuj qe din te vishen ,jo nga disa qe skan haberr ne bot po shkojne si xhaxho gjithmone
pytja ime per burra diku e lexova me siper po nejse poe rperserit
do i pengonit gruas te dashures dashnores menyren se si vishet ,si i pelqen asaj
ben kush caffe ketu ne kete ore ??
Call, aje femer a muashkull qe ta dim se ndryshe s'pergjigjet kush se dalin jasht temes
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Lule si me ja bo me mbajt nje lidhje stabel, se keto burrat e sotem jane bere allahu na rujt.
Te kam shkrujt nje email ke adresa qe je rregjistruar ketu ne forum, rispondi please ose me shkruaj 1 email ne prv
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
sdi a ishte putje apo pergjigje
pytja ime per burra diku e lexova me siper po nejse poe rperserit
do i pengonit gruas te dashures dashnores menyren se si vishet ,si i pelqen asaj![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Nuk arrij ta kuptoj kete pyetje si femer qe jam! C'ne qe duhet marre leje sesi vishet femra?! Pengese ne veshje??? Ku jetoni, ne cilin planet?!? Pastaj ankoheni qe s'u ecen me meshkujt! Vete I keni fajet, se u fryni shume ne veshe!!
Ahaha burr a te shkoj ne nevojtore?
-Jo beje ktu, pastaj pastroje
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ahaha burr a te shkoj ne nevojtore?
-Jo beje ktu, pastaj pastroje![]()
nuk ja vlen as qe t`i citosh! that`s all!
Po te shkoke te shtepia Fxhunior dashka bere kujdes se te shkel kemba ne m...
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk futet mashkulli tek robat e femres , se behesh mistrec--Nuk ka llogjike ti thuash femres ca te veshi.....
Mund ti thuash ndonje fjale kur e ben fundin shume te shkurter , ose kur te pyet vete.....
--Megjtihate edhe per keto do ja thuash me takt ......,
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Mua cdo femer sikur me perkulet, disi ashu e kam natyren qe vete femra te bjere sapo te me shihte. Me nje fjale, une jam shume sexy dh tejet i bukur dhe shume sexy....
Po ky fakt tregon edhe nje here se sa s'dine (s'njohin) akoma specine mashkull.
Une s'kam nevoje te bej pyetje i njof me mire se veten time
Sju bejme se I dini te gjitha pergjigjet...megjithate po e bej un ktu nje se nuk po di me e gjet temen per meshkuj;
Pse shkoni gjithmone nga dy goca ne banjo ?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po ky fakt tregon edhe nje here se sa s'dine (s'njohin) akoma specine mashkull.![]()
Une s'kam nevoje te bej pyetje i njof me mire se veten time![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Po ja shyqyr qe ekzistojne tema te tilla, qe te mund te clirojme veten, ne me te vegjelit, nga dilemat mbi speciet qe na rrethojne..
Ti lezhjani pse ben pyetje te cilave ua di pergjigjen? Nuk quhet.
Lezhjan,
Ne mund te vemi nga dy, por vetem make-up bejme ne prani te njera tjeres, juve beni ca me shume.
Citim:
Femra ka tradhetu e para, kshu thone
Adami shkret
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
femra tradhtoj me mendim por mashkulli me vepra
ja kshu vllai
nga ku me lind pyetja si mendoni ju meshkujt kush tradheti eshte me e keqe ajo fizike apo mendore shpirterore ca te doni quheni
Imagjinoj qe kush ka jetuar vetem ka qene i detyruar te merret dhe me pune shtepie apo gatim.. Do vazhdonit t'i beni keto pune edhe ne prezencen e nje femre (partnere, moter, nene..) apo s'do ju linte krenaria?
Si me erdhi e shkruajta, hajt mo..
Un i kam bere se me ka takuar te jetoj edhe vetem ne Itali dhe USA.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Lezhjan,
Ne mund te vemi nga dy, por vetem make-up bejme ne prani te njera tjeres, juve beni ca me shume.![]()
Citim:Do te te sjell ndonje foto nga neti per te treguar si jane banjot e meshkujve e si shu**** ju? Se nuk arrin te me kuptosh per cfare e kam fjalen se kam fajin une. Dhe se e ke ti mendjen te djallezuar prape se kam fajin une. Mallkuar qofshin ata qe mallkojne ! Ja keshtu!
Po citoj ato që tha F_xhunior
Nuk eshte e vertete kjo qe ke shkruar. Qofshin mallkuar genjeshtaret! Juve beni shume me shume!
Ha ha ha *Deb! Te lutem mos mallko!
Citim:
Ne Gaskonje behet nje lutje kur martohet nje kavalier:
O Zot, bej qe nusja jeme te mos me tradhetoje...dhe
edhe po me tradhetoi, bej qe te mos e marr vesh une...dhe
edhe po e mora vesh une bej qe te mos e marrin vesh te tjeret.
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Ha ha ha *Deb! Te lutem mos mallko!
I gjori mashkull, sa zemermire!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Do te te sjell ndonje foto nga neti per te treguar si jane banjot e meshkujve e si shu**** ju? Se nuk arrin te me kuptosh per cfare e kam fjalen se kam fajin une. Dhe se e ke ti mendjen te djallezuar prape se kam fajin une. Mallkuar qofshin ata qe mallkojne ! Ja keshtu!![]()
Kete te mire kane fetaret e thekur. Edhe kur mallkojne jane te sigurte qe mallkimi e gjen vete rrugen.
Kesaj eshte si te thone "i shajt me rob shpie ai qe nuk e mendon si une". Po ti ca problemi ke se si une e mendon. Ndryshe, ato robt ku ti kesh
E perktheva pak FXhunior per ne shqiptaret e thjeshte.
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.