Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Ta dije sa me ka marre malli...
Nje legjende greke thote qe kur lindim ne bote kemi nje shpirt binjak nje gjysmen tone dhe qe jemi te destinuar te kerkojme gjithe jeten kete gjysem deri sa ta gjejme ...disa e kane gjetur kete gjysem ...disa jan duke e kerkuar akoma ...disa jane lodh duke e kerkuar...e disa jane shume te vjeter te lodhur dhe te zgenjyer per te kerkuar akoma ...akoma .....kush jam nga keto njeres?
ky rrjeti ma lolli trurin sot nje gjysem ore te hapet njje faqe
si ju kam sot forumi mendimi tjeter ky
forza blucerchiati...
tani e kuptova pse ka heshtje gjithandej sot paska neshje si duket
kush luan Bruni
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
tani e kuptova pse ka heshtje gjithandej sot paska neshje si duket
kush luan Bruni![]()
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
vecchia puttana:aha :aha
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Nje legjende greke thote qe kur lindim ne bote kemi nje shpirt binjak nje gjysmen tone dhe qe jemi te destinuar te kerkojme gjithe jeten kete gjysem deri sa ta gjejme ...disa e kane gjetur kete gjysem ...disa jan duke e kerkuar akoma ...disa jane lodh duke e kerkuar...e disa jane shume te vjeter te lodhur dhe te zgenjyer per te kerkuar akoma ...akoma .....kush jam nga keto njeres?
dite e bukur e sotmja
What a horny day!
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
What a horny day!![]()
Ca me i bo largesise thuj
hahahaaaaa
ja perfiton tjatri cti besh
mendimi i castit ...
Askush nuk eshte i perjetshem. Nuk i humbasim kurre njerezit qe i duam. Ata behen te pavdekshem nepermjet nesh. Vazhdojne te jetojne ne zemrat tona dhe ne mendjet tona.. Ata jane pjesmarres ne cdo veprim tonin, mendim apo vendim.. Askush nuk mundet kurre ti zevendesoje e, me gjithe dhimbjen, behemi me te pasur pikerisht nga te gjitha ato vite qe kemi investuar per ata... Fale atyre njerezve te dashur, kemi kaq shume per te dhene ne raportet tona te tanishme dhe atyre qe do te vijne.. (L.B.)
e' vaaiiiiiiiiiiiii......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edhe kete kisha mangut..
^_^
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
^_^
Sa e urrej kete shiun!
Keto festat ne Shqiperi jane festa invalide. Njerezit rrine ne shtepi prej sulltan nevruzit. Gjoja konsiderohet feste, por festa eshte vetem per nje pjese te ngushte te popullsise. Pjesa tjetert detyrohet te konsiderojne "feste" festen e te tereve. Pra eshte feste invalide, sebep per dite pushimi, pushim qe shumica se dine nga i erdhi. Nje popull kur ben pushim duhet te festoje i gjithi, jo te rrije gjysma gjysma pushim se copa copa jemi bektashinj, copa copa jemi myslimane, copa copa te krishtere.
Hipokrizi e bashkejeteses fetare te nje populli festiv invalid.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
~Malli i mekur pret të tretet në sytë e tu,drita mundi errësirën e ferrit (dhe) me zemrën që dridhet vazhdoj të të pres,TY!!!!!(Katerina)~
Sa po me pelqenka kjo shprehja jote moj Eria...
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Keto festat ne Shqiperi jane festa invalide. Njerezit rrine ne shtepi prej sulltan nevruzit. Gjoja konsiderohet feste, por festa eshte vetem per nje pjese te ngushte te popullsise. Pjesa tjetert detyrohet te konsiderojne "feste" festen e te tereve. Pra eshte feste invalide, sebep per dite pushimi, pushim qe shumica se dine nga i erdhi. Nje popull kur ben pushim duhet te festoje i gjithi, jo te rrije gjysma gjysma pushim se copa copa jemi bektashinj, copa copa jemi myslimane, copa copa te krishtere.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E ka shkruar nje mikja ime,ke inat ti![]()
![]()
Mendim casti: si te jete valle e verteta....me mire te mos te kem te drejte une...
Citim:
Per mua e kishte nje ane pozitive, sepse hengra ashure pas shume kohesh...Do pak??![]()
Citim:
Per mua e kishte nje ane pozitive, sepse hengra ashure pas shume kohesh...Do pak??![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Pse o Kati na tregon ksoj gjojnash ne kete ore qeke katileshe e modhe me te vertet une po vdes per ick hashure...po na shti nepsin me dal me ik ke dyqani turkut![]()
Ka frike robi me kerku hashure se direkt te shikojne ke barku ej bela
Citim:
Nejse...do pak spaghetti me kerpurdha?![]()
Qaj Makbule qaj ......... thone se lirohesh ........... (cit) ........
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jo flm,jo tani,po lyej thonjte![]()
![]()
![]()
Perpiqu vete...dashke dhe shembuj ti
Rri mos me ngacmo,se jom e zene ne msn
Waaaaa idem (cit)
Bohhhhhhh si nuk kam nje gote vere....harrova te blija...
E ta mendosh qe une e kam 1 shishe te 2003 te hapur....Ca padrejtesie...
Citim:
E ta mendosh qe une e kam 1 shishe te 2003 te hapur....Ca padrejtesie...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me kete qe the,te vura ne ignore direkt![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me kete qe the,te vura ne ignore direkt![]()
![]()
O Mortje,po kishe bere namin mbreme....i pashe fotot...Moj sme the,kush ishin ata bukuroshat qe po kendoje....
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
O Mortje,po kishe bere namin mbreme....i pashe fotot...Moj sme the,kush ishin ata bukuroshat qe po kendoje....
Ehe,dhe une po thoja hmmmmmmm ai ne te majte ....I pashe pasojat e adrenalines,i pashe...Po mi po miq...ehe ehe ehe
Ca palare te nxire,foto ste nxora,se ajo quhet e palare...
Moj po si e ke hallin do me ndash nga burriiii?
Epo kenaqu edhe per pak me fotot, se edhe pak zhduken ato...Oj...te na shohin 3000 fan-et e sitit... i ik lezetiiii...
I bej copy une aty mbaju ti
...
Cpune kam me burrin tend une moj....cfaj kam une qe svjen ne party me ty ai ..(bohhhhhhhhh me vdiqe nashi
)
Hahahahahahaha se dija qe je kaq e rrezikshme...
Prova e kaluar...ti vjen ne TR..hahahahaha po e bej edhe une si Fredi i Etheve...
Zemra te iki une tani se ai libri akoma nuk eshte lexuar dhe me erdhi koha e book-review...
Pacim
mendimi i castit...
te jete barku i Kat atje te avatari apo jo ....booh
Citim:ka mundesi te koleksionoje edhe rrypat kjo Kati
Po citoj ato që tha AngelDevil
mendimi i castit...
te jete barku i Kat atje te avatari apo jo ....booh
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
festa invalide per njerez me mentalitet invalide ... rrofte "PAGANIZMI"![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ne fakt eshte me mire te festohet sesa te hudhen bomba ne oborrin e tjetrit pse nuk ka te njejten fe me tonen...
te pakten kete te mire e kemi...deri tani sa pa u krijuar ndonje fondamentalizem.
Citim:
Citim:
Ne fakt varianti shqiptar eshte te hane hashure ose te hedhin bomba. Vajtja ne pune eshte jashte diskutimit...
Tolerance fetare apo indiferentizem fetar?
Di njeri te me thote cfare eshte Sulltan Novruzi (pa hapur gazeta e TV)?
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.