Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)
Une them me mire 1 mashkull i huaj se nje shqiptar
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Duhet perhapur lajmi... duhen lajmeruar te gjitha per rrezikun qe u kanoset!
oh yeahh hahaah i pelqejne shume cokollatat.
kohet e fundit e kam mendjen diku tjeter. c'na thua ndonjegje lorie?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Citim:
shqiptaret e kan te mire tybe hahahhahaha
sdi valla si do et ejt gjaku jot ehste i joti po ca me vjen inatis e shqiptart jan cik budallenjt nga truni per femrat behet fjale e ndaj si kan shqiptarkat shum ne qejf se duan liri
perndryshe o shqiptar o ska
Citim:
Po citoj ato që tha Endri
ke te drejte. gjithe keto cupa te bukura shqiptare por djemte oh lene fare... cop cop...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
E ke gabim Angel devil -
-Shqiptarkat qe e kane provuar jane zhgenjyer por nuk e japin veten me shoqet
--Por ama flasin lart e poshte duke ju thene ish dashnoreve shqipo , qe te huajte nuk jane gje fare
---Diku pashe ne nje site shqi[ptar qe Nje tiranse kishte shkruajtur fjalet :
............Kurre mos dashuro nje te huaj
Citim:
jashte i marrin grate kurva dhe i bejne zonja kurse shqipot i marrin zonja dhe i bejne kurva
le te plase ne kucove tani![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Dakort 1000%.
Biles ka dhe nga ata Shqipetare qe martohen me femra te huaja " kurva", dhe pasi martohen, kthehen vete ne " kurva"! Ato jetojne si "zonja", kurse meshkujt-shqipetare i kane vecse per numer ne krah.
Ka dhe nga ata Shqipetare qe vertet i kane marre "zonja" grate e tyre, dhe grate e tyre me kalimin e kohes jane shnderruar ne "kurva", pasi keta kane qene meshkujt " kurvare" dikur, te cilet pasi martohen me nje "te ndershme", pretendojne se i dine te gjitha, dhe ne fund, gruaja ua fut sa rrypi pas kurrizi!
Keta meshkuj kthehen ne "pula" te qullosura, dhe marin fryme kot, sa me thene!
Pune femre hesapi!))))))
peperinke
jam kurioz si ishte ajo shprehja e pepinove moj ?? si se paskam degjuar un!!
gjths kjo puna e kurvave x mendimon tim esht aq komplekse sa vet njeriu. nuk e di sa shpjegohem? ka kurva qe e kan ne adn e ka nga ato qe ndryshojn sic na e shpjeguan psikologet me lart
po nje gje esht e sigurt kurvat nuk jan tera njelloj ka kurva e kurva problemi nuk esht se te qellon njera kurv. po me e keqja esht kur ke te besh me kurva debile
Nuk do mundja ne asnje menyre te martoj nje femer te nje kombesie tjeter pervec shqiptare. Fale ALlahut, sot jam me nje shqiptare atdhetare, madje eshte e shkathet, e sinqerte, e bukur, e mire, shtrige, sadiste, sunduese, intriguese e cila thjesht do vrare....
Allahu na rujt.
Fjala kurve eshte serbe ore.
Xhujor, si i thone kurves shqip?
Se ke degju se ti rri ne fshatrat e italise pranaj
Ti xhunior duhet te ishe martu me 1 arabe
Citim:
Se ke degju se ti rri ne fshatrat e italise pranaj
zbris zbris vetem kujdes mos zbris me bithe
Citim:
zbris zbris vetem kujdes mos zbris me bithe![]()
Une e kam cifute nusen, s'me ka dale keq.
Vetem se me shan nga penisi naiher, se ajo e donte synet, kurse une s'jam.
Une ia kthej qe duhet te kishe mare nanji nga keto qe i ka perdhunu allahu trute.
raid, kape kete!
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Une e kam cifute nusen, s'me ka dale keq.
Vetem se me shan nga penisi naiher, se ajo e donte synet, kurse une s'jam.
Une ia kthej qe duhet te kishe mare nanji nga keto qe i ka perdhunu allahu trute.
Re: raid, kape kete!
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
http://www.nytimes.com/2012/03/28/w...is-at-risk.html
titulli i lajmit eshte ky: After Killings in France, Muslims Fear a Culture of Diversity Is at Risk
Pse me motra ke noigjo ti kunder fshatit? Qumshin ja pini, buken ja hani ....nejse
Turll, si ishte ajo puna e bithes?
dhe Pandi Raidhit i ka mbi 2 pellembe bari por ne qytet jetoj e ne qytet e varrosen jo ne fshat ekshu vllai
ti sje fshatar rri rehat, je sojalli nga dere e fisme do te martoje motra me princeshe jo me sharabajga lool
Citim:
dhe Pandi Raidhit i ka mbi 2 pellembe bari por ne qytet jetoj e ne qytet e varrosen jo ne fshat ekshu vllai
ti sje fshatar rri rehat, je sojalli nga dere e fisme do te martoje motra me princeshe jo me sharabajga lool
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ka edhe nga ata qe martohen me te huaja se i gjejne te virgjera...
AD mos kundershto kot dhe ti.
![]()
Shqiptarkat jane Hipokrite, Hipokrite te theksuara.
E theksoj: Jo se nuk jane dhe femrat e shteteve te tjera PERENDIMORE Hipokrite, por ne perqindje jane me pak se sa shqiptarkat. Ato jane me te ciltra, me direkte.
Disave i mungon dhe Karakteri. Me Karakter, ne kete rast kam fjalen per Respektin, Respekt njerzor, Respektin shoqeror.
Per ilustrim: Fillon nje njohje me nje shqiptarke dhe, kur ajo shikon qe nuk ka perputhje Opsionesh (Interesash), largohet pa te thene as "Mirembec", ne nje menyre tinzare, pa nje shpjegim!
Edhe pse, njohja mund te ishte THJESHTE shoqerore.
Sic e theksova me lart (te shteteve Perendimore), sepse, femrat e shteve Lindore kane te gjitha gati Karakter-Cilesi te perbashketa.
Fatkeqsisht!!
Ka te huaja qe jan nga familje shume te mira, ka dhe latine qe me te mor mendjen me mor nonji per te kalu jeten, ta bojn jeten ferr they r good for sex tho lol
Shqiptaret, kryesisht ato qe jan te lidhura me familjen e tyre ku respektojne nene e babe, e sidomos kur kan nene te mire zakonisht ndodhe qe molla bie nen molle e sben shume tutje...
Une mbaroj per shqipe
Ma mir nji Shqiptare...me duhet gjithmone me Shkrujt Shqiptare me te madhe edhe ne qofte se s'me shkon dora se nji Admin e la punen se kisha shkrujt padashje Skenderbeu me te vogel...tashi e kam vath ne vesh.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
E theksoj: Jo se nuk jane dhe femrat e shteteve te tjera PERENDIMORE Hipokrite, por ne perqindje jane me pak se sa shqiptarkat. Ato jane me te ciltra, me direkte.
Disave i mungon dhe Karakteri. Me Karakter, ne kete rast kam fjalen per Respektin, Respekt njerzor, Respektin shoqeror.
Per ilustrim: Fillon nje njohje me nje shqiptarke dhe, kur ajo shikon qe nuk ka perputhje Opsionesh (Interesash), largohet pa te thene as "Mirembec", ne nje menyre tinzare, pa nje shpjegim!
Sic e theksova me lart (te shteteve Perendimore), sepse, femrat e shteve Lindore kane te gjitha gati Karakter-Cilesi te perbashketa.
Fatkeqsisht!!
Citim:
ku di gje une ndoshta kot e thashe per faktin qe meshkujt shqiptare nuk dine ta trajtojne femren e tyre me respekt e dashuri apo ta qujne veten e barabarte me to por kane gjithmone kete qe une jam mashkulli behet kshu si them une eth etj pra dun me von vulen gjithmone
keta pepinot e leshit kane 1 shprehje te bukur kshu ne pergjithesi spo flasim per raste sporadike te kuptohena qe mos marrin kot disa ketu:
jashte i marrin grate kurva dhe i bejne zonja kurse shqipot i marrin zonja dhe i bejne kurva
le te plase ne kucove tani![]()
Citim:
oh yeahh hahaah i pelqejne shume cokollatat.
kohet e fundit e kam mendjen diku tjeter. c'na thua ndonjegje lorie?
isha i zene last year s'pata mundesi. kete vere mund te shkoj ne evrope. besoj do jete nje vendim ne minuten e fundit.
how about you?
Citim:
Hi lule
Citim:
isha i zene last year s'pata mundesi. kete vere mund te shkoj ne evrope. besoj do jete nje vendim ne minuten e fundit.
how about you?
about what? just dont forget to smell the flowers...
Mbaj mend ato kohe kushedi sa redbullsa kam pi. lol
Psychotherapy.
Po ti, rebullsa per 'all-nighters' per gazetarine?
une kafene kam provuar por kurre me nuk do e ve ne goje ,jam betuar.
Duhet ta kesh fetish kete gazetarine... lol... por jo nuk i kam shume qejf gossipet.
Pse jo kafene? Te ben mire per zemren njehere ne dite.
Citim:
Fatkeqsisht!!
Citim:
F_xhunior tha:
Mallkuar qofsh...
Ha! Ky junior eshte gallate per allahun
Citim:
Kar-agjoz njeri!!!
Citim:
Ha! Ky junior eshte gallate per allahun
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Tek shkrove, duhet te te besoj?
Citim:
I beson allahut?
Citim:
Duhet ta kesh fetish kete gazetarine... lol... por jo nuk i kam shume qejf gossipet.
Pse jo kafene? Te ben mire per zemren njehere ne dite.
Me mire nje femer te huaj , por qe ta kete bythen mbrapa ama, ,..
pse si e kane femrat jo te huaja, nga para? ha ha ha ti nuk je normal!
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
shqiptare pra me thoshte sot ,qe ai i dahsuri i ri e kishte shum te vogel ,ja kishte futur po vetem sa ja kishte gicilu se kishte ndejr hic ngaqe i vogel
i thahse po mundet sja ke cu te mejerit ose mundet ehste qen i lollur varet se ska mudnsi ta ket aq te vogel
jo mo thot ai knaq mjaft po un snigjova gja
e them te qifte gomari ateher se dhe me pelqen dhe sduhet sben
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.