Forumi Horizont Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)

Postuar nga AngelDevil datë 28 Mars 2012 - 00:39:

Une them me mire 1 mashkull i huaj se nje shqiptar

Postuar nga lorie datë 28 Mars 2012 - 03:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Duhet perhapur lajmi... duhen lajmeruar te gjitha per rrezikun qe u kanoset!

hahaha,dolce e forte kjo.

Endro, c'thone cupkat? ti hane cokollatat heh?

Postuar nga Endri datë 28 Mars 2012 - 04:36:

oh yeahh hahaah i pelqejne shume cokollatat.
kohet e fundit e kam mendjen diku tjeter. c'na thua ndonjegje lorie?

Postuar nga Endri datë 28 Mars 2012 - 04:46:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ke te drejte. gjithe keto cupa te bukura shqiptare por djemte oh lene fare... cop cop...

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Mars 2012 - 06:14:

Citim:

E ke gabim Angel devil -
-Shqiptarkat qe e kane provuar jane zhgenjyer por nuk e japin veten me shoqet
--Por ama flasin lart e poshte duke ju thene ish dashnoreve shqipo , qe te huajte nuk jane gje fare

---Diku pashe ne nje site shqi[ptar qe Nje tiranse kishte shkruajtur fjalet :

............Kurre mos dashuro nje te huaj

Postuar nga dylan datë 28 Mars 2012 - 07:32:

shqiptaret e kan te mire tybe hahahhahaha
sdi valla si do et ejt gjaku jot ehste i joti po ca me vjen inatis e shqiptart jan cik budallenjt nga truni per femrat behet fjale e ndaj si kan shqiptarkat shum ne qejf se duan liri
perndryshe o shqiptar o ska

Postuar nga AngelDevil datë 28 Mars 2012 - 14:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri

ke te drejte. gjithe keto cupa te bukura shqiptare por djemte oh lene fare... cop cop...

nuk e kisha nga aparenca ti Endro se kshu meshkuj hazgana i kena skane te shajtme por mentaliteti i tyre eshte i mykur nje 30 vjecar eshte fiks si 1 xhaxho 80 vjecar ala

kurse kta cunat qe jetojne jashte shqipo flas jane cike me te ftilluar por prap maskilista te ndyre ngelen

Postuar nga AngelDevil datë 28 Mars 2012 - 14:29:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

E ke gabim Angel devil -
-Shqiptarkat qe e kane provuar jane zhgenjyer por nuk e japin veten me shoqet
--Por ama flasin lart e poshte duke ju thene ish dashnoreve shqipo , qe te huajte nuk jane gje fare

---Diku pashe ne nje site shqi[ptar qe Nje tiranse kishte shkruajtur fjalet :

............Kurre mos dashuro nje te huaj

ku di gje une ndoshta kot e thashe per faktin qe meshkujt shqiptare nuk dine ta trajtojne femren e tyre me respekt e dashuri apo ta qujne veten e barabarte me to por kane gjithmone kete qe une jam mashkulli behet kshu si them une eth etj pra dun me von vulen gjithmone

keta pepinot e leshit kane 1 shprehje te bukur kshu ne pergjithesi spo flasim per raste sporadike te kuptohena qe mos marrin kot disa ketu:

jashte i marrin grate kurva dhe i bejne zonja kurse shqipot i marrin zonja dhe i bejne kurva

le te plase ne kucove tani

Postuar nga Ana1 datë 28 Mars 2012 - 18:10:

Citim:
jashte i marrin grate kurva dhe i bejne zonja kurse shqipot i marrin zonja dhe i bejne kurva

Dakort 1000%.
Biles ka dhe nga ata Shqipetare qe martohen me femra te huaja " kurva", dhe pasi martohen, kthehen vete ne " kurva"! Ato jetojne si "zonja", kurse meshkujt-shqipetare i kane vecse per numer ne krah.

Ka dhe nga ata Shqipetare qe vertet i kane marre "zonja" grate e tyre, dhe grate e tyre me kalimin e kohes jane shnderruar ne "kurva", pasi keta kane qene meshkujt " kurvare" dikur, te cilet pasi martohen me nje "te ndershme", pretendojne se i dine te gjitha, dhe ne fund, gruaja ua fut sa rrypi pas kurrizi!
Keta meshkuj kthehen ne "pula" te qullosura, dhe marin fryme kot, sa me thene!

Pune femre hesapi! ))))))

Postuar nga shelgu datë 28 Mars 2012 - 18:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Dakort 1000%.
Biles ka dhe nga ata Shqipetare qe martohen me femra te huaja " kurva", dhe pasi martohen, kthehen vete ne " kurva"! Ato jetojne si "zonja", kurse meshkujt-shqipetare i kane vecse per numer ne krah.

Ka dhe nga ata Shqipetare qe vertet i kane marre "zonja" grate e tyre, dhe grate e tyre me kalimin e kohes jane shnderruar ne "kurva", pasi keta kane qene meshkujt " kurvare" dikur, te cilet pasi martohen me nje "te ndershme", pretendojne se i dine te gjitha, dhe ne fund, gruaja ua fut sa rrypi pas kurrizi!
Keta meshkuj kthehen ne "pula" te qullosura, dhe marin fryme kot, sa me thene!

Pune femre hesapi! ))))))

Ka edhe nga ata qe martohen me te huaja se i gjejne te virgjera...

AD mos kundershto kot dhe ti.

Postuar nga bruni22 datë 28 Mars 2012 - 19:15:

peperinke
jam kurioz si ishte ajo shprehja e pepinove moj ?? si se paskam degjuar un!!

gjths kjo puna e kurvave x mendimon tim esht aq komplekse sa vet njeriu. nuk e di sa shpjegohem? ka kurva qe e kan ne adn e ka nga ato qe ndryshojn sic na e shpjeguan psikologet me lart

po nje gje esht e sigurt kurvat nuk jan tera njelloj ka kurva e kurva problemi nuk esht se te qellon njera kurv. po me e keqja esht kur ke te besh me kurva debile

Postuar nga F_xhunior datë 28 Mars 2012 - 19:20:

Nuk do mundja ne asnje menyre te martoj nje femer te nje kombesie tjeter pervec shqiptare. Fale ALlahut, sot jam me nje shqiptare atdhetare, madje eshte e shkathet, e sinqerte, e bukur, e mire, shtrige, sadiste, sunduese, intriguese e cila thjesht do vrare....

Postuar nga shelgu datë 28 Mars 2012 - 19:22:

Allahu na rujt.

Fjala kurve eshte serbe ore.
Xhujor, si i thone kurves shqip?

Postuar nga AngelDevil datë 28 Mars 2012 - 20:01:

Se ke degju se ti rri ne fshatrat e italise pranaj

Ti xhunior duhet te ishe martu me 1 arabe

Postuar nga bruni22 datë 28 Mars 2012 - 20:23:

Citim:
Se ke degju se ti rri ne fshatrat e italise pranaj

ah po ti fol u dashka zbritur nga qiteti

Postuar nga AngelDevil datë 28 Mars 2012 - 20:25:

zbris zbris vetem kujdes mos zbris me bithe

Postuar nga bruni22 datë 28 Mars 2012 - 20:30:

Citim:
zbris zbris vetem kujdes mos zbris me bithe

ta le ktu thua!? kte e le po deshe tjeter jo ama

Postuar nga raid datë 28 Mars 2012 - 22:40:

Une e kam cifute nusen, s'me ka dale keq.
Vetem se me shan nga penisi naiher, se ajo e donte synet, kurse une s'jam.
Une ia kthej qe duhet te kishe mare nanji nga keto qe i ka perdhunu allahu trute.

Postuar nga Ana1 datë 29 Mars 2012 - 00:08:

raid, kape kete!

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Une e kam cifute nusen, s'me ka dale keq.
Vetem se me shan nga penisi naiher, se ajo e donte synet, kurse une s'jam.
Une ia kthej qe duhet te kishe mare nanji nga keto qe i ka perdhunu allahu trute.

http://www.nytimes.com/2012/03/28/w...is-at-risk.html

titulli i lajmit eshte ky: After Killings in France, Muslims Fear a Culture of Diversity Is at Risk

Postuar nga raid datë 29 Mars 2012 - 00:40:

Re: raid, kape kete!

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

http://www.nytimes.com/2012/03/28/w...is-at-risk.html

titulli i lajmit eshte ky: After Killings in France, Muslims Fear a Culture of Diversity Is at Risk

E lexova. Urrejtjet anti-semitike dhe anti-islamike kane natyra te ndryshme ne fakt.

E para eshte historike. Sipas historise se kryqezimit te Jezusit, Ponc Pilati pyeti popullin e Izraelit nese duhet te kryqezonte Jezusin apo nje hajdut tjeter ordiner, dhe populli Izraelit vendosi qe te kryqezohet Jezusi. Keshtu Ponc Pilati lan duart sipas tradites romake per heqjen e pergjigjesise mbi supe (prej nga vjen edhe shprehja te lash duart nga dicka). Megjithse kjo histori me shume gjasa eshte e trilluar, ka sjelle 2000 vjet persekutimi ndaj hebrenjve, si vrases te Jezusit.

Urrjetja anti-islamike ka te beje pjeserisht me politikat e tendosura te dekadave te fundit, por pjeserisht edhe me tenet e islamit per perhapjen e islamit ne te gjithe boten. Radikalet e interpretojne kuranin sipas menyres me violente, kurse te tjeret e interpretojne si detyre qe duhet te fusin turinjte e tyre kudo, gjoja per te ndricuar infidelet. Kete bejne edhe zoterinjte qe kemi verdalle, por indoktrinimi i tyre eshte aq i thelle saqe nuk kane as normat me elementare te debatit apo civilitetit.

p.s.
Une vazhdoj t'i permbahem rregullave te forumit. Asnje mesazh nuk duhet te jete brenda temes..

Postuar nga shelgu datë 29 Mars 2012 - 01:03:

Pse me motra ke noigjo ti kunder fshatit? Qumshin ja pini, buken ja hani ....nejse

Turll, si ishte ajo puna e bithes?

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2012 - 01:36:

dhe Pandi Raidhit i ka mbi 2 pellembe bari por ne qytet jetoj e ne qytet e varrosen jo ne fshat ekshu vllai

ti sje fshatar rri rehat, je sojalli nga dere e fisme do te martoje motra me princeshe jo me sharabajga lool

Postuar nga shelgu datë 29 Mars 2012 - 04:47:

Citim:
dhe Pandi Raidhit i ka mbi 2 pellembe bari por ne qytet jetoj e ne qytet e varrosen jo ne fshat ekshu vllai

ti sje fshatar rri rehat, je sojalli nga dere e fisme do te martoje motra me princeshe jo me sharabajga lool

Ku hiq?!

MOtra e paske ndermend me? Te qenkam renduar keshtu qe dom me me bo lanet prej shpijet?

Postuar nga Ana1 datë 29 Mars 2012 - 06:29:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ka edhe nga ata qe martohen me te huaja se i gjejne te virgjera...

AD mos kundershto kot dhe ti.

Po ashtu do thone ata tek prinderit, " si kjo s'ka baba' e mora te virgjer!" ndryshe babai shqipetar I thote te birit, " po ishin mbaruar Shqipetaret qe na more te huajen?!"

Pra, ne vajzat qe bejme seks pa u martuar, ngelemi te martohemi me te huaj?!
Ha ha ha, c' bela na ka zene thuaj!

Postuar nga Vizioner datë 29 Mars 2012 - 21:45:

Shqiptarkat jane Hipokrite, Hipokrite te theksuara.

E theksoj: Jo se nuk jane dhe femrat e shteteve te tjera PERENDIMORE Hipokrite, por ne perqindje jane me pak se sa shqiptarkat. Ato jane me te ciltra, me direkte.

Disave i mungon dhe Karakteri. Me Karakter, ne kete rast kam fjalen per Respektin, Respekt njerzor, Respektin shoqeror.

Per ilustrim: Fillon nje njohje me nje shqiptarke dhe, kur ajo shikon qe nuk ka perputhje Opsionesh (Interesash), largohet pa te thene as "Mirembec", ne nje menyre tinzare, pa nje shpjegim!
Edhe pse, njohja mund te ishte THJESHTE shoqerore.

Sic e theksova me lart (te shteteve Perendimore), sepse, femrat e shteve Lindore kane te gjitha gati Karakter-Cilesi te perbashketa.

Fatkeqsisht!!

Postuar nga Petter datë 29 Mars 2012 - 23:03:

Ka te huaja qe jan nga familje shume te mira, ka dhe latine qe me te mor mendjen me mor nonji per te kalu jeten, ta bojn jeten ferr they r good for sex tho lol

Shqiptaret, kryesisht ato qe jan te lidhura me familjen e tyre ku respektojne nene e babe, e sidomos kur kan nene te mire zakonisht ndodhe qe molla bie nen molle e sben shume tutje...

Une mbaroj per shqipe

Postuar nga lezhjani-82 datë 30 Mars 2012 - 01:18:

Ma mir nji Shqiptare...me duhet gjithmone me Shkrujt Shqiptare me te madhe edhe ne qofte se s'me shkon dora se nji Admin e la punen se kisha shkrujt padashje Skenderbeu me te vogel...tashi e kam vath ne vesh.

Postuar nga Ana1 datë 30 Mars 2012 - 07:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

E theksoj: Jo se nuk jane dhe femrat e shteteve te tjera PERENDIMORE Hipokrite, por ne perqindje jane me pak se sa shqiptarkat. Ato jane me te ciltra, me direkte.

Disave i mungon dhe Karakteri. Me Karakter, ne kete rast kam fjalen per Respektin, Respekt njerzor, Respektin shoqeror.

Per ilustrim: Fillon nje njohje me nje shqiptarke dhe, kur ajo shikon qe nuk ka perputhje Opsionesh (Interesash), largohet pa te thene as "Mirembec", ne nje menyre tinzare, pa nje shpjegim!

Sic e theksova me lart (te shteteve Perendimore), sepse, femrat e shteve Lindore kane te gjitha gati Karakter-Cilesi te perbashketa.

Fatkeqsisht!!

Epo, ate edukate kemi marre ne Familje, Shoqeri!

Shyqyr qe u hapen rruget e " botes", dhe hapem syte dhe ne vajzat e djemte bashke! Hipokrite mua me duken meshkujt Shqipetare, por Jo te gjithe!!!

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Mars 2012 - 09:14:

Citim:

ku di gje une ndoshta kot e thashe per faktin qe meshkujt shqiptare nuk dine ta trajtojne femren e tyre me respekt e dashuri apo ta qujne veten e barabarte me to por kane gjithmone kete qe une jam mashkulli behet kshu si them une eth etj pra dun me von vulen gjithmone

keta pepinot e leshit kane 1 shprehje te bukur kshu ne pergjithesi spo flasim per raste sporadike te kuptohena qe mos marrin kot disa ketu:

Pepinot jane shume njerez te ligj me femrat --ne kuptimin qe jane tipa mixgunash , ndersa shqiptaret kane te meta plot , por jane me te dashur ......

Une kam biseduar me femra qe kane pasur shoqet te martuara me te huaj dhe te gjitha ankoheshin--Natyrisht tani, ka edhe te huaj , njerez te mire

Ndersa ish e dashura ime nga Vlora qe martoi nje oficer italian , nuk shkonte gje me te ,....

........Me kujtohet qe me mori njehere ne telefon 3 vjet pasi ishte martuar, une kisha ditelindjen ate nate qe ajo me telefonoi .....

Ajo pasi me uroi per ditelindjen , me tha : Mondi te mallkoj qe me le....- ..... I thashe menjeehre :Me fal , te lutem me fal . dhe doja te shpjegohesha ...por ajo e mbylli telefonin ...

.........U ndjeva shume keq ,se e kuptova ajo nuk ishte e lumtur me italianin.......

Ajo ishte vajze e bukur , inteligjente, e kultuaruar --vishej me shume shije --- dukej si suedeze nga pamja -,

Kam pershtypjen se meshkujt shqiptare jane me te ngrohte , dhe ne ato gjerat e vockela tip cikerrimash, por qe mbushin jeten me lumturi dhe ngrohtesi
ne jemi me te natyreshem, me te afert dhe me te dhimbshem ndoshta .......

Ndersa i huaji, ....ngelelt i huaj, aq me teper per shqiptarken ai thelle , thelle nuk ka respekt Dhe kur rastis qe vajza shqiptare eshte edhe shume e kulturuar --keta te huajt behen xheloz, se e ndjejne veten me poshte dhe kjo sjell kontreadikten . Sepse ata ne Europe nisen nga sfondi qe ka shteti jot , DHE TE FLET ,ME PERCMIM
Ndersa ketu ne USA nuk e cajne koken per keto gjera , , jane tipa me te mire amerikanet e kulturar me femrat , se sa por europianet .......

Edhe raste te tjera te tilla me kane treguar vajzat ketu por varja...

Postuar nga lorie datë 01 Prill 2012 - 17:39:

Citim:
oh yeahh hahaah i pelqejne shume cokollatat.
kohet e fundit e kam mendjen diku tjeter. c'na thua ndonjegje lorie?

Mendjen diku tjeter?

Zor se me besohet.

Une sh. mire. Pate mundesi te shkosh ne Tailande per holidays, last year? Si te pelqeu?

Postuar nga Endri datë 01 Prill 2012 - 22:15:

isha i zene last year s'pata mundesi. kete vere mund te shkoj ne evrope. besoj do jete nje vendim ne minuten e fundit.
how about you?

Postuar nga lule datë 01 Prill 2012 - 22:32:

Citim:

Vizioner , kushdo ka mendimin e tij kjo as nuk diskutohet , ky rasti qe permende ti , me kujton qe me qortove kur bera ate udhetimin me avion nen shoqerin e atij Talionit , nejse .......
athere ta thashe e po ta perseris prap , ne shqiptaret kemi ca veti qe na dallojn nga shtetet e tjera , jemi pak gjaknxeht e kte veti e kan zakonisht meshkujt ..jo se femrat se kane , po jan karakter me i bute.
Gjithsesi ju çuna shqiptare paci fat .
Personalisht preferoj rracen time , s'di pse s'me ngjit me kta te huajt , ndoshta sepse pelqej meshkujt mizerje e kta jan tbut fort e s'jan hiç besnike .

P.s edhe un po mendoja nga humbi Iyua..

Postuar nga Endri datë 01 Prill 2012 - 23:52:

Hi lule

Postuar nga lorie datë 03 Prill 2012 - 19:12:

Citim:
isha i zene last year s'pata mundesi. kete vere mund te shkoj ne evrope. besoj do jete nje vendim ne minuten e fundit.
how about you?

ah nice. vendimet ne min. e fundit jane fun (nqs s'do shume planifikim)

Une akoma me studimet; liber, liber nate e dite, qe te shohim pakez...lere c'e pyet.

Postuar nga Endri datë 03 Prill 2012 - 20:07:

about what? just dont forget to smell the flowers...
Mbaj mend ato kohe kushedi sa redbullsa kam pi. lol

Postuar nga lorie datë 04 Prill 2012 - 06:55:

Psychotherapy.

Po ti, rebullsa per 'all-nighters' per gazetarine?

une kafene kam provuar por kurre me nuk do e ve ne goje ,jam betuar.

Postuar nga Endri datë 04 Prill 2012 - 07:52:

Duhet ta kesh fetish kete gazetarine... lol... por jo nuk i kam shume qejf gossipet.

Pse jo kafene? Te ben mire per zemren njehere ne dite.

Postuar nga F_xhunior datë 05 Prill 2012 - 02:31:

Citim:

Fatkeqsisht!!

Mallkuar qofsh ti dhe te gjithe ata te cilet perqeshin mishin dhe gjakun e vet - kombin e vet - pjellen e vet! Po nena jote eshte shqiptare, ore vella!!! Tani vertet jo jam i sigurt nese me te vertete te emen e ke shqiptare, ama per momentin dua te besoj se eshte shqiptare. Edhe ne rast se nuk eshte shqiptare, meqe shkruake shqipen vete ti, mua me takon, eshte e drejte e imja, te marr persiper se nena jote gjithashtu eshte nje shqiptare - NJE MARIGON!

Ç'te shtyri te shprehesh tere kete mllef?!!! Nga e ditke ti, si guxon te shprehesh ne kete menyre?!!! Cila femer e keqe shqiptare ta paska hedhur mbi supe qe te paskesh frymezuar t'i pergjithesosh qe te gjitha?!!!

Nese kam harruar, perseri Mallkuar qofsh ti dhe te gjithe ata te cilet perqeshin gjithcka qe ben pjese ne kombin e vet!

Postuar nga Vizioner datë 06 Prill 2012 - 13:02:

Citim:
F_xhunior tha:

Mallkuar qofsh...

Kar-agjoz njeri!!!

Postuar nga AngelDevil datë 06 Prill 2012 - 13:06:

Ha! Ky junior eshte gallate per allahun

Postuar nga cecilia datë 06 Prill 2012 - 13:41:

Citim:

Kar-agjoz njeri!!!

O vizo, po ato prapashtesat ci deshe

Mire ke qene?

Postuar nga F_xhunior datë 06 Prill 2012 - 15:16:

Citim:
Ha! Ky junior eshte gallate per allahun

Tek shkrove, duhet te te besoj?

Postuar nga AngelDevil datë 06 Prill 2012 - 17:34:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Tek shkrove, duhet te te besoj?

I beson allahut?

Postuar nga F_xhunior datë 06 Prill 2012 - 18:12:

Citim:

I beson allahut?

Padyshim! Perse pyet?

Po ti, beson ne ate qe besojne ateistet? Tani si e quajne ateistet ate ne te cilen ata besojne? Vertet paskesha harruar edhe librin e tyre qe iu eshte shpallur nga ai, ajo, ata, ate, ato o ata? Ha ha ha.

Postuar nga lorie datë 07 Prill 2012 - 17:59:

Citim:
Duhet ta kesh fetish kete gazetarine... lol... por jo nuk i kam shume qejf gossipet.

Pse jo kafene? Te ben mire per zemren njehere ne dite.

ah no. Si shume 'heavy term' per kete kontekst. Thjesht intuita ime.

kafeja + une= armiq

Postuar nga RAIMONDI datë 07 Prill 2012 - 18:40:

Me mire nje femer te huaj , por qe ta kete bythen mbrapa ama, ,..

Postuar nga Ana1 datë 08 Prill 2012 - 01:16:

pse si e kane femrat jo te huaja, nga para? ha ha ha ti nuk je normal!

Postuar nga cecilia datë 08 Prill 2012 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Kishte kuptim figurativ ajo e Raimondit

Postuar nga F_xhunior datë 08 Prill 2012 - 01:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

nuk lexuake ne mes te rreshtave ti, jo?

Postuar nga dylan datë 08 Prill 2012 - 08:06:

shqiptare pra me thoshte sot ,qe ai i dahsuri i ri e kishte shum te vogel ,ja kishte futur po vetem sa ja kishte gicilu se kishte ndejr hic ngaqe i vogel

i thahse po mundet sja ke cu te mejerit ose mundet ehste qen i lollur varet se ska mudnsi ta ket aq te vogel
jo mo thot ai knaq mjaft po un snigjova gja

e them te qifte gomari ateher se dhe me pelqen dhe sduhet sben

Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.