Forumi Horizont Gjithsej 147 faqe: « E parë ... « 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 » ... E fundit »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Feja Islame (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=183)
-- Islami dhe te drejtat e gruas ne te. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4686)

Postuar nga luledele datë 26 Qershor 2006 - 20:30:

I dashur Astronaut faliminderit per sinqeritetin tend te madh.

Citoj :ASTRONAUTIN
Te drejten e rimarteses pas kalimit te tri afateve, ju e manipuloni me shtatzanine cka nuk qendron ashtu. Ne ajete tregohet qartazi "pas tri menstruacioneve" sepse nese behet martesa me pare, femra eshte e papaster"!! Pra, femra duhet te spastrohet nga ndytesirat e burrit te pare per ta patur te drejten te rimartohet me tjetrin, me nje fjal, femra trajtohet si nje vegel loder, si nje kanal i fekaljeve.

Kuran2/228..... e ato gra qe jane shkurorzuar jane te obligura te presin 3 mestruacione.Nese ato i besojne Allahut dhe dites se mbrame atyre nuk u lejohet te fshehin ate qe ALLAHU krijoj ne mitrat e tyre.

Kjo eshte e shkruar shprehimisht ne Kuran dhe keto nuk jane manipulimet tona.Lexoje.Meso si sillen faktet.

Edhe e drejta romake thelesish e varur nga feja katolike e aplikon kete institut.Gruaj ne rast te shkurorzimit apo ne rast vdekje te bashkeshortit duhet te presi nje XXXXXXXXXXX kohe qe quhet tempus lugenti dhe pastaj te rimartohet ne menyre qe edhe po ishte shtezane te vertetohet atesia.Kujto edhe sa shume diference kohe ka midis shpalljes se Kuranit dhe te drejtes romake qe mbahet baza e legjislacionit.

Naga ana tjter nuk ka kuptim te njejete afrohu vendmbjelljes dhe lerjo aren.OK por ti kur nuk beke dallime kaq te vogla te medhajt normal qe nuk ke si ti kuptosh.Se kuptoj dominimin e burrit ne kte mes.Ketu thuhet vetm AFROHU vendmbjlljes dhe kjo mundte shihet si nje ane pozitive per gruan se ALLAHU e ka caktuar ate qe mund te te shumoje dhe mund te gezoj BUJKUN sipas teje me femije.

Ajo puna e pasurise me ben per te qeshur.Te drejten per tu martuar me shume gar e kane ato qe jane ne gjendje te mire ne meyre qe ti trajojne ne menyre te = ato.Per ZOTIN jemi te gjithe njesoj mor djal po nejse nuk ka te pasur te varfer te bardh e te zinje.

Une jam teresish kundra kesaj metode qe perdor ti,fyese,poshteruese,dhe manipuluse.
Sic thuhet ne Kuran skerkojme te bindim dike ne vetm u tregojme ate qe eshte e drejte,se si do te veproni e dine ju.

JAm e lumtur qe jam myslymane qe kam vlera kaq te larta morale te cilat mi ka mesuar feja ime,dhe do habiteshe n.q.se do te thosha qe per kete gjera te mara nga feja ime jame vlersuar gjithmone dhe kam arritur shume mshume larte.Gezoj rresapek te madh te familjes,te te dashurit tim, te shoqerise ,te profesoreve dhe te satfit ku punoj.

SSSSSSSSSSSIQERISH luledelja

Gjithsej 147 faqe: « E parë ... « 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 » ... E fundit »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.