Forumi Horizont Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 96 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mediat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=129)
-- Kush Ishte Dritan Hoxha - Tani i Top-it! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15937)

Postuar nga daedal datë 27 Maj 2008 - 14:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Ke dash me i ven nje bicim kapaku bisedes por qe eshte e pamundur. Per vet faktin se Dritani (per te cilin Daedali na lodhi koken duke na thene qe e njihte personalisht, Bravo Daedal, te te perulemi tashme?) ishte nje figure shume e diskutueshme. Cuditerisht une nje here e kam pare ne TV kur debatohej per ligjin e transmetimeve dixhitale dhe aty kam degjuar per ekzistencen e tij. Hera e dyte qe e degjova ishte per vdekjen e tij, te jem kaq injorant valle? Duke pyetur rrotull te thone nga kafja qe u imponohej me force lokaleve qe ta blenin, DERI TE PAJISJA E DIXHITALBIT ME KUFIZIMET E SAJ qe te detyronte te shihje frekuencat e caktuara me kanalet e caktuara. Ai vertet ishte vizionar, (sic e cilesoi dhe Edi Drama me pallavrat e tij duke thene: Fluturoi me 300 duke ndezur ekranin e shekullit... Ky i fundit, shkence me vete, e ka godit ndonje rufe te shkretin ne sheshin Skenderbej qe e ka lene si syte e tij...) por dhe une po te kisha mundesine financiare, te shikonit se c'vizione ju sillja ne Shqiperi... Robot per kenaqesi seksuale...

Mbulimi i vdekjes se Enteles (si bicim regjisore ne Top Channel) nga Top Channel ishte krim i paperfytyrueshem. Filloi qe ne momentin e aksidentit ku drejtori i Topit i kerkoi Drejtorise se Policise ne Tirane qe lajmi te mbahej sekret. Por sic thone disa: Po e diti me shume se nje njeri, sekreti nuk eshte me sekret...
Une Topin e kam cilesuar gjithmone si perandori me vete, qe shpesh te cante dhe b*then duke te imponuar Dixhitalb me 10000 reklama ne dite, TV HD, Celular me DVBH e sa e sa produkte te tjera... Tani qe po degjoj qe i ndjeri kishte dhe emrin te shkruar me flori ne timon... me trazohet akoma me shume stomaku dhe truri bashk...

Verdikti im mbi aksidentin eshte ndryshe nga i juaji qe flisni per konsumim alkoli. Ai pa diskutim qe i ka heq nje vize te gjate KOKAINE nga Piramida e tij deri te vendi ku la koken e vet dhe te dashnores se vet. Rruges pastaj, adrenalina e ka bere qe ti uli dhe pantallonat. Entela ka qene duke i bere nje trajtim oral dhe kur mendoj se si mund te ket rrjedhur ngjarja momentin e aksidentit... brrrr... s'dua ta mendoj!!!

Poshte Topi dhe Fiksi me gjobat qe u vinin viktimave te tyre te cilet nese nuk paguanin dilnin ne TV si shkeles ligji, etike etj... Meqe ra fjala, a permendi dikush ndonje gje per ate pedagogun e Turqishtes qe do shkonte me ate studenten per punen e provimit? Per ata qe nuk e dine, pedagogu vrau veten por ja qe FAJTORI real, Fiksi dhe Topi bashk, nuk e permenden. Oh, dhe dicka tjeter, kush e mban mend nje teme qe kam hapur une dikur per Palomen e famshme? Qe shtypi nje njeri i cili vdiq, dhe Paloma shpetoi pa i hyre gjemb ne kembe? Dhe qe Topi e mbuloi aksidentin, vrasjen, krimin, sikur asgje te mos kishte ndodhur...

Me kryqezoni!!! Jo per opinionin tim por per crregullsine ne shkrim.. E thash dhe me siper, figura e diskutueshme te sjell ndjenja te trazuara...

Lordi, me duket se ja ke fut pord*** kot. Te me perulesh mua, e lodha koken une? cfar je duke then mer cun? Do flisje ti dhe do i vije kapak! pase mer cun kush je ti me i vene kapak allahu apo buda! Po ta riperseris edhe njehere se deri ne kohen qe e kam njohur une ishte djale i shkelqyer. Pse more do i mbajme pishen njerzve ne se cbejne ne jeten private. Rri ore cun se ste ka hije te merresh me thashetheme te kafeve me dhune etj.
pastaj u desh te vdiste dikush qe te thashethemohej kaq shume?? Dixhitalbin je i lire ta blesh ose jo' por opinioni yne ketu vetem mbase bie kunder te tjereve dhe nuk ben revolucione

Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 96 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.