Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia Demokratike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=213)
-- Jozefina Topalli (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3739)
Postuar nga RAIMONDI datë 23 Korrik 2007 - 03:24:
Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
Pata kenaqsine te me prezantonin me Znj. Topalli rreth nje vit me pare. Ishte nje eksperience!!!
Menyra e thjeshte e saj e komunikimit me njerez pa poste kyc (ne kete rast une dhe familja ime) mendoj se eshte nje virtyt qe fatkeqesisht gjendet tek shume pak (pseudo-)/politikane shqiptare.
Me pelqen fakti qe Znj. Topalli respekton dhe beson ne njerez me intelekt, te cilet kane arrire dicka ne jete permes shkollimit dhe punes.
Mendoj se shume pak femra shqiptare jane ne gjendje te vleresojne ata qe kane lidhje me shkencat ekzakte dhe inxhinierine; Znj. Topalli, me siguri qe eshte eshte nje prej tyre.
Me pelqeu qe vlereson dhe inkurajon femrat te merren me profesione te tilla!!
Respekte Znj. Topalli!!!
-----------Une e kam takuar Znj Topalli kur vinte ne vlore dhe bente mbledhjet e PD ,kishte nje nivel kulturor teper te ulet mund te krahasohej me lenka cukon ne kohe te dulles.Pse e them kete .--Kur bente nje takim me njerezit vinte e papregatitur fare,se kishte haberin fare se si organozohet nje takim.,dhe ne politike ishte nje xero me xhufke nga menyra si e trajtonte zhvillimin e Shqiperise.ne kete periudhe .Me kujtohet njehere ne nje pyetje qe i beme (atehere ajo ishte ne optozite ) se si eparashikon ajo zhvillimin e mireqenjes kur te vinte ne pushtet .;----Ajo tha--: kur te vime ne ne pushtet do veme rendin dhe do vine investimet e huaja dhe do hapen vende pune per te gjithe.-----Kjo ishte teoria e kesaj femre inteligjente ,qe me kete lloj truri edhe roje objekti nuk vihet se te ben dem,Dhe kur erdhi ne pushtet ajo tha qe :----reforma eshte me dhimbje---ha ha ha ,Ku e kishte pare kjo inteligjentja kete teori hajde merre vesh,sepse gjithe lindja nuk po e ben me dhimbje reformen sepse ju dhimbset populli i tyre dhe jo si Jzefina qe si kercet fare.----Ca me cudit mua ketu eshte se te gjithe mundohen te krijojne idhuj te reme,dhe sidomos ne politike.Po vajti 17 vjet dhe jemi per turp ,e pse jemi per turp se kemi ne krye njerez si Jozefina te paafte qe mire kur jane ne opozite s'kane faj por tani ne pushtet dhe nuk dine te sigurojne nje mareveshje cdo vit qe te kene drita edhe po te mos kete uje ne hidrocentrale ,Kjo eshte gjeja me minimale qe edhe nje brigadier ne kohe te dulles dinte tabente dhe keta jane drejtus kryesor dhe dine vetem te mburren ,te bredhin me helikoptere posht e larte ,ti bejn karshillek popullit me rrogat e larta qe ua jep populli ndaj per jozefine dhe shoket e saj qe kane lene pa drita dhe ije shqiptaret ne mes te europes them : ------------- TURP TU VIJE ,dhe sa te kete injorante ,deficente dhe totalisht epafte si Jozefina dhe koleget e saj ne politike ne ashtu do ngelemi.
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.