Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Shkurt 2007 - 21:56:

kyrse ky imi.. dmth nicku :p

vjen nga : Kota eshte nje qytez tashi mund te them rreth 12 mij banore.. pasi kan emigruar shume.. eshte 17 km ne juglindje te vlores.. dhe aty jam rritur une.. dmth femijerine e kam kaluar aty..

97: eshte viti ku ne kote.. jan ber shum pislleqe.. ka qen qendra e droges , vrasjeve, dhe e shum pislleqeve te tjera... pra me pak fjale eshte quajtur Kolumbia2 ( nga mediat italiane)...

p.s: dhe un kam qen trafikant :p jk

Postuar nga erta31 datë 01 Shkurt 2007 - 22:10:

Kota qenkemi nje cik patriot, jo se jam nga Kota ( kete emer nuk e kisha degjuar ndonje here) po gjysherit i kam nga vlora.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Shkurt 2007 - 22:17:

lol

se ke degjuar ti, .. po ne vitet 97-2000 te pakten i her ne dit.. do e degjoje te raiuno raidue ose rai treshi , lol..

mbaj mend nje her kur erdhen qe po na filmonin me kamer..e po mernin ne intervist....

edhe mbledhur ne te gjith se gezonim :p.. na than mund te na tregoni nje lule ashashi.... posi i tha nje cun nvend.. edhe ata po filmonin... i shkput ai cuni.. dhe shkoi para nje dyqani qe kish ashash para dyqanit.. gjoja si lule :p.. edhe ja solli... mama mia tha ai italiani.. i paskan para dyqaneve te mjell :p

Postuar nga myzeqari datë 01 Shkurt 2007 - 22:30:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

p.s: dhe un kam qen trafikant :p jk

Nuk me thua or babam ti ke qenin trafikant , apo ke qen ti trafikanti !
Mesele e ngatruar

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Shkurt 2007 - 22:32:

qenin qenin :p

Postuar nga erta31 datë 02 Shkurt 2007 - 00:20:

Kota!

tani vura re se poshte nick-ut ke shkruajtur "alergjik librash". e vertete eshte? tani me kujtove te hap nje teme mbi alergjine.

Postuar nga Niqua datë 02 Shkurt 2007 - 01:39:

niku jem vjen nga personaliteti qe kam
njerezit qe nuk ishin ne boten time te mbrendeshme
dhe mund te mendoshin ndryshe, por kur me njihnin nga afer
perher ishte kjo shprehja, baaa ca dreqi qenka kjo...

Postuar nga roke datë 27 Shkurt 2007 - 14:10:

nicku im vjen ngaqe me ttherrasin roku shkurtimisht,por per momentin e ktheva ne roke.Plus shqiptohet lehte nga buzet e femrave..te forumit

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 08 Mars 2007 - 19:42:

shume e lezetshme kjo tema...!
shume e gjetur!!!
komplimente.

atehere: une kam nje shokun tim piktor, shpesh here kam pozuar per te,
stili i tij eshte realistik.
nje dite i kerkova une te me bente nje skice, bardh e zi, 1.5 x 3.0 m per tja falur te dashures sime...
doni ju qe nuk me pelqeu mua pastaj...
as goces nuk i pelqeu shume dhe shkroi mbi pikture-skice bad_drawn_boy

peace

Postuar nga erta31 datë 09 Mars 2007 - 20:52:

hi bad_drawn_boy!

shume e lezetshme historia jote, teper origjinale.

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.